×
بین الملل
شناسه خبر : 266299
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/10/10 ساعت 20:24
وزیر خارجه عمان به عربستان رفت/جزئیات خروج نیروهای اماراتی از یمن

چند خبر از تحولات یمن؛

وزیر خارجه عمان به عربستان رفت/جزئیات خروج نیروهای اماراتی از یمن

«بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان روز چهارشنبه با «فیصل بن فرحان» همتای سعودی خود، در مورد آخرین تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای ثبات منطقه، در چارچوب کاهش تنش‌ها بین عربستان و امارات بر سر جنوب یمن، رایزنی کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزیر امور خارجه عمان امروز با همتای سعودی خود در مورد لزوم افزایش تلاش‌ها برای ثبات منطقه‌ و کاهش تنش‌ها میان امارات و عربستان در مورد جنوب یمن بحث و گفت‌وگو کرد.

 «بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان روز چهارشنبه با «فیصل بن فرحان» همتای سعودی خود، در مورد آخرین تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای ثبات منطقه، در چارچوب کاهش تنش‌ها بین عربستان و امارات بر سر جنوب یمن، رایزنی کرد.

به گزارش آناتولی، وزارت امور خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای اعلام کرد که «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه، از همتای عمانی خود استقبال کرده است، اما مدت زمان سفر او به ریاض را که از قبل اعلام نشده بود، مشخص نکرد.

بر اساس این بیانیه، در این دیدار علاوه بر بررسی آخرین تحولات منطقه و لزوم ادامه تلاش‌ها برای دستیابی به امنیت و ثبات، روابط دوجانبه و راه‌های تقویت آن در زمینه‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت.

وزارت امور خارجه عمان دیروز سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد تحولات مربوط به یمن را دنبال می‌کند و بر موضع خود مبنی بر خویشتنداری، اولویت دادن به گفت‌وگو و رسیدگی به مسائل به گونه‌ای که امنیت و منافع یمن و امنیت کشورهای همسایه را تامین کند، تأکید دارد.

عمان حمایت خود را از درخواست‌ها برای کاهش تنش و پایان دادن به علل بحران ابراز کرد، ضمن اینکه بر احترام به حاکمیت، امنیت و ثبات یمن و لزوم دستیابی به راه‌حل‌های سیاسی مورد توافق تأکید کرد.

نیروهای تحت حمایت امارات: جنوب یمن زمین بازی برای باج‌گیری سیاسی نخواهد بود

شورای انتقالی جنوب یمن تحت حمایت امارات در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما هدف قرار دادن بندر مکلا را به شدیدترین شکل محکوم می‌کنیم و آن را حمله مستقیم به جنوب، مردم و منابع آن می‌دانیم.

 شورای انتقالی جنوب یمن تحت حمایت امارات در بیانیه‌ای اعلام کرد: «امارات متحد استراتژیک صادق و شریک کلیدی نیروهای دولت جنوبی بوده و هست.»

به گزارش المیادین، در این بیانیه آمده است: «جنوب یمن زمین بازی برای باج‌گیری سیاسی نخواهد بود و رهبری سیاسی و نظامی آن قاطعانه در برابر هر تهدیدی خواهد ایستاد.»

شورای انتقالی جنوب در ادامه با اشاره به بمباران اخیر عربستان در بندر «المکلا» یمن همزمان با حملات نیروهای نیابتی امارات به جنوب افزود: «ما هدف قرار دادن بندر مکلا را به شدیدترین شکل محکوم می‌کنیم و آن را حمله مستقیم به جنوب، مردم و منابع آن می‌دانیم.»

این بیانیه همچنین در واکنش به ابراز تاسف شدید «رشاد العلیمی» رئیس شورای ریاستی یمن از نقش رو به‌ گسترش امارات در حمایت از شورش شورای انتقالی یمن و ضرب‌الاجل ۲۴ ساعته برای خروج نیروهای اماراتی از یمن، تأکید کرد: «تصمیمات العلیمی فاقد مبنای قانونی و سیاسی است.»

رئیس شورای ریاستی یمن که تحت حمایت عربستان است، برقراری وضعیت اضطراری در جنوب این کشور به مدت ۹۰ روز را اعلام کرده است.

شورای ریاستی یمن وابسته به عربستان همچین توافق دفاعی مشترک با امارات را لغو کرده و تحریم هوایی و زمینی تمامی بنادر و گذرگاه‌های یمن به مدت ۷۲ ساعت را اعمال کرد.

جزئیات خروج نیروهای اماراتی از یمن

منابع خبری از آغاز خروج نیروهای اماراتی از فرودگاه بین‌المللی الریان در المکلا خبر دادند.

  منابع اختصاصی به شبکه ماهواره‌ای یمن گفتند که نیروهای اماراتی خروج از فرودگاه بین‌المللی الریان در المکلا را آغاز کرده‌اند.

این منابع گزارش دادند که ۴ فروند هواپیمای باری نظامی با صدها سرباز اماراتی و تجهیزات سنگین از فرودگاه المکلا برخاست.

منابع مذکور اشاره کردند که که هدف این اقدام، سازماندهی استقرار نظامی امارات و مدیریت امکانات حیاتی تحت پوشش ائتلاف است.

برخی منابع میدانی گزارش دادند که افسران اماراتی پیش از خروج از المکلا، مقادیر زیادی پرونده و مدارک مهم مرتبط با فعالیت های خود در استان حضرموت یمن را آتش زدند.

روز گذشته شورای ریاستی یمن وابسته به عربستان توافق دفاع مشترک با امارات را لغو کرده و از این کشور خواستار خروج از یمن شد.


نظرات

آخرین اخبار
روش جدید دریافت گواهی انحصار وراثت اعلام شد؛ شرایط و نحوه دریافت
نتایج اولیه کنکور 1405 چه زمانی اعلام می‌شود؟
تغییرات مهم در قوه قضائیه؛ رئیس قوه قضائیه 9 مدیر جدید منصوب کرد+ اسامی و سمت‌ها
مهلت یک‌ماهه وزارت صمت برای نظارت هوشمند بر خودروسازان و واردکنندگان
واکنش مهاجرانی به حملات علیه داریوش پس از انتشار «توهم توطئه»
هشدار پلیس درباره دستکاری پلاک خودرو؛ مجازات حبس در انتظار متخلفان
کاهش عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز؛ تنها 6 کشتی در یک روز تردد کردند
قطعی برق قزوین امروز چهارشنبه 28 مرداد + لینک
جزئیات اعزام سربازان شهریور 1405؛ مدارک لازم و وسایل ممنوعه اعلام شد
چرا ترامپ اجرای تعرفه 50 درصدی علیه کانادا را به تعویق انداخت؟
اختصاص 10 همت برای رفع تنش آبی استان‌ها در سال 1405
پیش‌بینی هواشناسی تهران برای شهریور؛ بارش‌ها افزایش می‌یابد
چند درصد از جان باختگان تصادفات موتورسواران هستند؟
توقف دوباره صدور مجوز پلتفرم‌های آنلاین طلا
مردم نگران نباشند؛ انفجار کنترل‌شده در اصفهان امروز انجام می‌شود
نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شد
شاخص کل بورس در معاملات امروز کاهش یافت؟
قیمت جهانی طلا امروز چقدر افزایش یافت؟
محکومیت 75 هزار میلیارد ریالی سعید جابری در پرونده بانک کشاورزی +جزئیات
نوراینفو | چرا زنان در روزهای گرم بیشتر آسیب می‌بینند؟
قیمت لیر ترکیه امروز چهارشنبه 28 مرداد اعلام شد
عملکرد صندوق ملی مسکن از مأموریت‌های قانونی منحرف شده است
قیمت نفت امروز چهارشنبه 28 مرداد چقدر افزایش یافت؟
کودتای 28 مرداد را نه می‌شود تطهیر کرد و نه فراموش
زمان واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد + آخرین خبر از پرداخت معوقات
جدول آخرین قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 28 مرداد
پیام‌های نهفته در احکام فرماندهان نظامی
جدول قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 28 مرداد اعلام شد
هشدار نظامی ایران به کشورهای منطقه درباره همکاری با ارتش آمریکا
جدیدترین قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 28 مرداد+ جدول
هنرِ اقناع، از باور آفرینی تا همراه سازی
آخرین وضعیت جاده های کشور؛ ترافیک سنگین در آزادراه قزوین-کرج و کرج-تهران
ترکیه خواستار انحلال و خلع سلاح پژاک شد
قالیباف در محل شهادت حاج قاسم: دخالت بیگانگان در معادلات منطقه به سرعت در حال کاهش است
واکنش تند ترکیه به حمله اسرائیل به سوریه؛ اجازه بی‌ثباتی در سوریه را نمی‌دهیم
قیمت دلار امروز چهارشنبه 28 مرداد + قیمت انواع ارز
نگاهی به الگوی تکرارشونده شوک قیمتی بنزین
رئیس مجلس وارد بغداد شد
ایران و اندونزی؛ توسعه همکاری‌های محیط زیستی و مدیریت پسماند
ساعت بازی‌های امروز لیگ برتر 28 مرداد؛ ساعت بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان +جدول لیگ برتر
راه چهارم عرضه بنزین
اقتصادنگار | باز هم بحث بنزین، باز هم یک تصمیم بزرگ
امروز آخرین مهلت دریافت کارت کنکور؛ جزئیات برگزاری آزمون 1405
پشت نیروی چندملیتی سنتکام، کدام بحران پنهان شده است؟
جدول پخش زنده بازی‌های امروز چهارشنبه 28 مرداد 1405؛ ساعت پخش فوتبال و والیبال
ترکیب 11 نفره پرسپولیس برای مصاف با استقلال خوزستان اعلام شد
برنامه قطعی برق تهران امروز چهارشنبه 28 مرداد+ لینک
قالیباف در آستانه سفر به عراق: منطقه شاهد نظم جدیدی خواهد بود
برنامه قطعی برق کرمان امروز چهارشنبه 28 مرداد اعلام شد
هشدار وزارت ارشاد به رسانه‌های بدون مجوز؛ فعالیت بدون پروانه انتشار ممنوع است