×
اجتماعی
شناسه خبر : 266267
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/10/10 ساعت 16:44
ترافیک  سنگین در محورهای منتهی به مازندران

ترافیک سنگین در محورهای منتهی به مازندران

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به تعطیلات پایان هفته، از سنگین بودن ترافیک در محورهای منتهی به این استان خبرداد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ هادی عبادی روز چهارشنبه  اظهار داشت: در مسیر جنوب به شمال جاده چالوس حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه، ترافیک خودرویی سنگین گزارش شده است.

وی وضعیت ترافیک در مسیر جنوب به شمال جاده هراز در محدوده های پیست آبعلی، زیار، رینه و بایجان و همچنسن مسیر رفت و برگشت این محور در محدوده سه راهی چلاو را نیز در زمان حاضر سنگین اعلام کرد.

رئیس پلیس راه مازندران اظهار داشت: در مسیر جنوب به شمال جاده فیروزکوه نیز ترافیک خودرویی در محدوده دماوند سنگین است‌.

سرهنگ عبادی با بیان اینکه محورهای شمالی هم اکنون فاقد هرگونه مداخلات جوی است، خاطرنشان کرد: در مسیر جنوب به شمال آزاد راه تهران شمال در محدوده های تونل ۱۸ و انتهای آزاد راه نیز ترافیک سنگین گزارش شده است.

رئیس پلیس راه مازندران تصریح کرد: در مسیر شمال به جنوب جاده چالوس، آزاد راه تهران شمال و همچنین جاده فیروزکوه، تردد خودروها هم اکنون به صورت عادی و روان در جریان است.

سرهنگ عبادی، رعایت نکردن حق تقدم، صحبت کردن با تلفن همراه، سرعت و سبقت غیرمجاز، نبستن کمربند ایمنی و حرکت در شانه خاکی را از جمله تخلفات حادثه‌ساز عنوان کرد و ادامه داد: پلیس به‌ شدت با این گونه تخلفات برخورد می‌کند و در صورت ثبت تخلف حادثه‌ساز، خودروی راننده متخلف ۷۲ ساعت به توقفگاه منتقل و برای گواهینامه راننده متخلف نیز نمره منفی درج خواهد شد.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ و با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است. مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.

هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر، کناره و جاده گلوگاه ۶ محور اصلی مازندران است که این استان را به استان‌های تهران، البرز، سمنان، گیلان و گلستان متصل می کند.

مسافران و رانندگان می‌توانند جهت آگاهی از آخرین وضعیت راه‌ها، انسدادها یا محدودیت‌های احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه کرده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل کنند.

ترافیک سنگین در محورهای فیروزکوه، چالوس و هراز

جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک سنگین در محورهای فیروزکوه، چالوس و هراز و انسداد برخی محورها خبر داد.

 سرهنگ محبی با بیان اینکه در محور چالوس مسیرجنوب به شمال حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه ترافیک سنگین است، گفت: ترافیک در محور هراز مسیر جنوب به شمال محدوده‌های پیست آبعلی، زیار، رینه و بایجان و مسیر رفت و برگشت محدوده سه راهی چلاو ترافیک سنگین است.

وی با بیان اینکه ترافیک سنگین در محور فیروزکوه مسیر جنوب به شمال محدوده دماوند وجود دارد، افزود: در آزادراه تهران – شمال مسیر(جنوب به شمال) محدوده های تونل ۱۸ و انتهای آزادراه ترافیک سنگین است همچنین در آزادراه تهران – پردیس حد فاصل ورودی آزادراه تا تونل شماره ۱ نیز ترافیک سنگین گزارش شده است.

محبی ادامه داد: ترافیک نیمه سنگین در آزادراه تهران - کرج – قزوین محدوده پل فردیس و حد فاصل گلشهر تا حصارک، ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج – تهران محدوده سیمان آبیک و حد فاصل پایانه شهید کلانتری تا استاندارد و ترافیک سنگین در آزادراه تهران – ساوه محدوده احمدآباد مستوفی وجود دارد.

وی در ادامه اظهار کرد: در آزادراه قم – تهران حد فاصل کریم آباد تا پل شهید کاظمی و در محور تهران – شهریار محدوده شهر قدس ترافیک سنگین  است همچنین در محورهای  محور قدیم تهران – بومهن  و آزادراه قزوین - رشت مسیر(رفت و برگشت) ، محور  فیروزکوه، چالوس و آزادراه تهران – شمال مسیر(شمال به جنوب) تردد روان است.

محبی اضافه کرد: محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

وی در پایان اظهارکرد: محورهای مسدود غیرشریانی نیز سرو آباد – پاوه (گردنه تته)، سی سخت – پادنا (رفت و برگشت)،پونل – خلخال، خوانسار – بوئین میاندشت، رودبار – کهنوج (مظفر آباد)، بوکان – مهاباد،چاهان – زرآباد، زنجان – دندی هستند همچنین محور دارای انسداد فصلی گنجنامه – تویسرکان است.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار نارنجی هواشناسی؛ سامانه بارشی جدید در راه شمال و غرب کشور
رقابت شدید الهلال و الاتحاد برای جذب لواندوفسکی
صنعت خودروسازی جهان در چاله جنگی ترامپ
جدول پخش فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون
مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می شود؟
ایروانی: شورای امنیت نباید در برابر تهدیدهای مکرر ترامپ بی‌تفاوت بماند
واکنش تند لهستان به رفتار صهیونیست‌ها با فعالان بین‌المللی
ادمه رایزنی‌های مصر با عربستان و قطر برای مهار تنش
7 مزایای حیاتی زایمان طبیعی برای مادر و نوزاد
کاهش 70 درصدی پیوند اعضا پس از جنگ؛ 27 هزار بیمار چشم‌انتظار هستند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت + جدول
تنگه هرمز؛ ابعاد حقوقی ترتیبات جدید در پرتو تجاوز و تغییر بنیادین اوضاع
فرمانده ارتش پاکستان امروز وارد تهران می شود ؛ ادامه رایزینی ها با ایران
با سنگر‌های استیجاری سنتکام چه باید کرد؟
صدور کیفرخواست آمریکا علیه رائول کاسترو
از حمله مرگبار شامپانزه‌ها تا سکوی قهرمانی؛ روایت یک قهرمان کشتی
فهرست نهایی مصر برای جام جهانی اعلام شد؛ صلاح در اندیشه درخشش مقابل ایران
عقب‌نشینی دولت ترامپ؛ تحریم‌های گزارشگر ویژه سازمان ملل لغو شد
شرایط سنی برای شرکت در کنکور دانشجو معلمان اعلام شد
سامانه فراموشی
استون‌ویلا فاتح لیگ اروپا شد
جنگ و تاب‌آوری انرژی
سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست است
هلاکت دو تروریست مسلح در پاسخ قاطع پلیس
انقاتد شدید اتحادیه اروپا از یورش به ناوگان صمود
انتقاد شدید سناتور آمریکایی از رفتار «نفرت‌انگیز» بن‌گویر با فعالان ناوگان صمود
فرانسه؛ پایتخت حقوق بشر یا پناهگاه رسوایی‌های خاموش؟
نماینده دموکرات: اقدامات دولت ترامپ برای آزادی ملت‌ها نیست
استرالیا و نیوزیلند سفرای اسرائیل را احضار کردند
اجرای حکم اعدام دو عضو هسته تروریستی تجزیه‌طلب + جزئیات اعترافات
ترکیه حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» را به شدت محکوم کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول پخش
هاآرتص: رفتار بن‌گویر با فعالان ناوگان «صمود» رسوایی آشکار است
تلاش واشنگتن برای حذف نامزدی نماینده فلسطین در مجمع عمومی
لاوروف: روسیه و چین از هرج و مرج در دنیای چندقطبی جلوگیری می‌کنند
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت+ وضعیت استان ها
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است