×
بین الملل
شناسه خبر : 266059
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/09 ساعت 18:38
ادامه تجاوزات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری

ادامه تجاوزات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری

در ادامه تجاوزات نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری، صبح امروز سه‌شنبه منابع فلسطینی گزارش دادند که نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی همچنان به حملات خود علیه شهرها و روستاهای کرانه باختری ادامه می‌دهند.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع فلسطینی از یورش گسترده نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری و بازداشت شماری از شهروندان فلسطینی خبر داده‌اند.

در ادامه تجاوزات نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری، صبح امروز سه‌شنبه منابع فلسطینی گزارش دادند که نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی همچنان به حملات خود علیه شهرها و روستاهای کرانه باختری ادامه می‌دهند.

نظامیان اشغالگر در یورش به نابلس در خیابان «الحسبه» در شرق این شهر مستقر شده و اقدام به مسدود کردن مسیرهای ورود و خروج کردند این کار برای تأمین ورود شهرک‌نشینان صهیونیست به مقبره یوسف انجام شد.

گزارش‌ها حاکی است که اتوبوس‌های شهرک‌نشینان صهیونیست با حمایت پلیس اشغالگر از ایست بازرسی «بیت ‌فوریک» وارد منطقه شرقی نابلس شدند.

در لشکرکشی نظامیان اشغالگر صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری، نظامیان اشغالگر به شهر بیت ‌امر در شمال الخلیل یورش بردند و یک خبرنگار فلسطینی به نام «اشواق محمد عوض» را ربودند. نظامیان صهیونیست در حمله الخلیل به اردوگاه «العروب» یورش برده و اقدام به پرتاب بمب‌های صوتی کردند.

در یورش به جنین اشغالگران به شهرک «میثلون» در جنوب این شهر حمله کردند که طی آن، منابع محلی از هدف قرار گرفتن نظامیان اشغالگر با یک بمب دست‌ساز خبر دادند. منابع محلی نیز از یورش نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی به محله «الهدف» و مغازه‌های تجاری در جنین واقع در کرانه باختری خبر دادند.

براساس گزارش‌های منتشر شده، اردوگاه‌های الفارعه در جنوب طوباس و الجلزون در شمال رام ‌الله نیز شاهد یورش و تفتیش منازل بودند.

براساس گزارش‌های منتشر شده تمام مناطق کرانه باختری بامداد امروز شاهد تاخت تاز نظامیان اشغالگر بود، اشغالگران به روستای «شوفه» در جنوب شرق «طولکرم» و شهرک «تقوع» در جنوب شرقی «بیت‌ لحم» نیز یورش بردند.

شهرک‌نشینان صهیونیست نیز همزمان با نظامیان اشغالگر به بادیه‌نشینان «خله السدره» در قدس اشغالی یورش بردند. 

نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی یک جوان فلسطینی را در شهرک «سلوان» در قدس اشغالی مورد ضرب و شتم قرار دادند.

نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی خانه «شافع ابو شافع»، شهروند فلسطینی را در محله «البستان» واقع در شهرک «سلوان» در قدس اشغالی تخریب کردند.

از زمان آغاز عملیات طوفان‌الاقصی که صهیونیست‌ها سرکوبگری و حملات خود را به کرانه باختری تشدید کرده‌اند، هر روز کرانه باختری شاهد حملات نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست است و روزی نیست که خبر بازداشت یا شهادت فلسطینی‌ها در این منطقه مخابره نشود.

میلیون‌ها فلسطینی ده‌ها سال است که تحت شرایط نظامی زندگی می‌کنند و هر روز شاهد نقض حقوق اولیه خودشان هستند. جامعه بین‌المللی همچنان در قبال بازداشت اداری و دیگر اقدامات آپارتایدی رژیم صهیونیستی سکوت می‌کند و این به‌منزله چراغ سبز برای ادامه اشغال سرزمین‌های فلسطینی و نقض حقوق فلسطینیان است.


نظرات

آخرین اخبار
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی