×
بین الملل
شناسه خبر : 266059
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/09 ساعت 18:38
ادامه تجاوزات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری

ادامه تجاوزات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری

در ادامه تجاوزات نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری، صبح امروز سه‌شنبه منابع فلسطینی گزارش دادند که نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی همچنان به حملات خود علیه شهرها و روستاهای کرانه باختری ادامه می‌دهند.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع فلسطینی از یورش گسترده نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری و بازداشت شماری از شهروندان فلسطینی خبر داده‌اند.

در ادامه تجاوزات نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری، صبح امروز سه‌شنبه منابع فلسطینی گزارش دادند که نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی همچنان به حملات خود علیه شهرها و روستاهای کرانه باختری ادامه می‌دهند.

نظامیان اشغالگر در یورش به نابلس در خیابان «الحسبه» در شرق این شهر مستقر شده و اقدام به مسدود کردن مسیرهای ورود و خروج کردند این کار برای تأمین ورود شهرک‌نشینان صهیونیست به مقبره یوسف انجام شد.

گزارش‌ها حاکی است که اتوبوس‌های شهرک‌نشینان صهیونیست با حمایت پلیس اشغالگر از ایست بازرسی «بیت ‌فوریک» وارد منطقه شرقی نابلس شدند.

در لشکرکشی نظامیان اشغالگر صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری، نظامیان اشغالگر به شهر بیت ‌امر در شمال الخلیل یورش بردند و یک خبرنگار فلسطینی به نام «اشواق محمد عوض» را ربودند. نظامیان صهیونیست در حمله الخلیل به اردوگاه «العروب» یورش برده و اقدام به پرتاب بمب‌های صوتی کردند.

در یورش به جنین اشغالگران به شهرک «میثلون» در جنوب این شهر حمله کردند که طی آن، منابع محلی از هدف قرار گرفتن نظامیان اشغالگر با یک بمب دست‌ساز خبر دادند. منابع محلی نیز از یورش نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی به محله «الهدف» و مغازه‌های تجاری در جنین واقع در کرانه باختری خبر دادند.

براساس گزارش‌های منتشر شده، اردوگاه‌های الفارعه در جنوب طوباس و الجلزون در شمال رام ‌الله نیز شاهد یورش و تفتیش منازل بودند.

براساس گزارش‌های منتشر شده تمام مناطق کرانه باختری بامداد امروز شاهد تاخت تاز نظامیان اشغالگر بود، اشغالگران به روستای «شوفه» در جنوب شرق «طولکرم» و شهرک «تقوع» در جنوب شرقی «بیت‌ لحم» نیز یورش بردند.

شهرک‌نشینان صهیونیست نیز همزمان با نظامیان اشغالگر به بادیه‌نشینان «خله السدره» در قدس اشغالی یورش بردند. 

نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی یک جوان فلسطینی را در شهرک «سلوان» در قدس اشغالی مورد ضرب و شتم قرار دادند.

نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی خانه «شافع ابو شافع»، شهروند فلسطینی را در محله «البستان» واقع در شهرک «سلوان» در قدس اشغالی تخریب کردند.

از زمان آغاز عملیات طوفان‌الاقصی که صهیونیست‌ها سرکوبگری و حملات خود را به کرانه باختری تشدید کرده‌اند، هر روز کرانه باختری شاهد حملات نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست است و روزی نیست که خبر بازداشت یا شهادت فلسطینی‌ها در این منطقه مخابره نشود.

میلیون‌ها فلسطینی ده‌ها سال است که تحت شرایط نظامی زندگی می‌کنند و هر روز شاهد نقض حقوق اولیه خودشان هستند. جامعه بین‌المللی همچنان در قبال بازداشت اداری و دیگر اقدامات آپارتایدی رژیم صهیونیستی سکوت می‌کند و این به‌منزله چراغ سبز برای ادامه اشغال سرزمین‌های فلسطینی و نقض حقوق فلسطینیان است.


نظرات

آخرین اخبار
چرایی اصرار امارات بر ماجراجویی‌های بحران‌ساز
کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد 1405 از فردا منتشر می‌شود
انتقاد کره شمالی از اقدامات ناتو در اروپا و آسیا - اقیانوسیه
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 21 تیر 1405 + وضعیت استانها
آرژانتین3-1سوئیس ؛ آلبی سلسته با نبوغ آلوارز و مارتینز به نیمه نهایی رفت
اشعه UV و تهدید سلامت چشم؛ آب مروارید در کمین است
سومین تجاوز نظامی آمریکا به جنوب ایران؛پاسخ قاطع سپاه وانهدام پایگاه دشمن در اردن و بحرین
شبی که بلینگام تاریخ را نوشت؛ نروژ حذف شد، انگلیس در یک قدمی فینال
آرایش زیر ماسک خطر جوش و اگزما را افزایش می‌دهد
هشدار درباره آمپول‌های لاغری؛ راه ایمن کاهش وزن چیست؟
امید تازه برای بیماران کبدی؛ «مینی‌کبد» تزریقی جایگزین پیوند می‌شود؟
فیل‌ها واقعاً از موش می‌ترسند؟
هشدار روان‌پزشک درباره فرسودگی روانی؛ این خستگی را جدی بگیرید
انقلاب در دنیای بینایی؛ لنزهای تماسی خودترمیم‌شونده ساخته شدند
ترامپ: معاینه پزشکی‌ام در مرکز «والتر رید» به پایان رسید
بهترین رژیم غذایی برای مقابله با گرما و کم‌آبی
نساجی قهرمان دسته اول شد
دولت وابسته به عربستان در یمن بار دیگر مانع تبادل اسرا با انصارالله شد
رسانه نظامی: میگ-29های ایران همچنان عملیاتی‌اند
خبرگزاری فرانسه: رم میزبان مذاکرات جدید لبنان و اسرائیل شد
خاموشی برق در مشهد آغاز شد؛ جدول قطعی‌ها به‌زودی منتشر می‌شود
تیم جدید میلاد سرلک مشخص شد
کارگردان سینما: آماده اجرای حکم قصاص قاتلان رهبر شهید انقلاب هستم
آخرین گزینه آمریکا برای بازکردن تنگه هرمز، درخواست از ایران است
انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس از 22 تیر آغاز می‌شود
آمریکا از رهبران کوبا خواست مسیر سیاسی خود را تغییر دهند!
آخرین وضعیت عبدالرضا هلالی پس از عمل جراحی اعلام شد
تأکید مهدی تاج بر ادامه همکاری با قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا
آلمان و فرانسه برای حل بحران لبنان برنامه مشترک تدوین کردند
چرا ترامپ هم به ایران حمله می‌کند و هم از جنگ فراگیر پرهیز دارد؟
قتل هولناک فاطمه سلطانی در اسلامشهر؛ پدر در دادگاه چه گفت؟
هیأت آمریکایی برای بررسی عقب‌نشینی اسرائیل وارد لبنان شد
مراسم تشییع رهبر شهید، اعتمادبه‌نفس مقامات ایران را تقویت کرد
دستور ویژه چین به پالایشگاه‌ها برای تولید بیشتر
رئیس هیئت امنای حسینیه اعظم زنجان آمار نذورات محرم را اعلام کرد
اتوبوس‌های کرمان تا پایان تابستان رایگان شدند
آغاز بازی‌های تدارکاتی تیم ملی امید؛ اولین آزمون مقابل کایسری‌اسپور
صدای انفجارهای مهیب در شرق حمص؛ جزئیات در حال بررسی
باخت ترامپ و گرفتار شدن او در تله‌ خودساخته
تشبیه جنجالی اتحادیه اروپا به یک تیم شکست‌خورده
هاآرتص: تصمیم جدید حماس، کابینه اسرائیل را با چالش تازه روبه‌رو کرد
مجوز صادرات محدود مرغ صادر شد
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 1405 اعلام شد
موج گرمای شدید در کشور؛ دمای تهران 42 و قم تا 46 درجه می‌رسد
حبیبی‌نژاد به تراکتور پیوست
تصویب دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای گواهی سپرده ارزی
گزارش تصویری | جشنواره گاو بازی در اسپانیا
تدوین نقشه راه بازسازی و مدیریت منابع در نشست ستاد بازسازی
آغاز قطعی برق در برخی مناطق تهران بدون اطلاع قبلی+اطلاعیه توزیع برق
ای عشق دل افروز ،دل من به تو گرم است