×
سیاسی
شناسه خبر : 266055
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/09 ساعت 16:13
باید اعتراضات به حق مردم را شنید/برخورد قاطع با توطئه‌کنندگان علیه معیشت مردم

رئیس دیوان عالی کشور:

باید اعتراضات به حق مردم را شنید/برخورد قاطع با توطئه‌کنندگان علیه معیشت مردم

رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به برخی اعتراضات اخیر تصریح کرد: باید با هوشیاری عمل کرد و اعتراضات به حق و قانونی مردم را شنید تا فرصت سوءاستفاده از دشمنان و عوامل خودفروخته داخلی سلب شود.

نورنیوز-گروه سیاسی:  جلسه هیات عمومی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری رئیس دیوان عالی کشور، حجت الاسلام سید محسن موسوی نماینده دادستان کل کشور و قضات عالی رتبه روز سه شنبه ۹ دی ماه برگزار شد و یک پرونده اصراری – حقوقی مورد رسیدگی قرار گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری در ابتدای این جلسه با تبریک میلاد خجسته حضرت جواد الائمه و حضرت امیرالمومنین (ع) و همچنین نهم دی ماه، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت به حدیثی از حضرت جواد الائمه امام محمدتقی (ع) درخصوص اهمیت سپاسگزاری در برابر نعمت ها و فرجام ناسپاسی اشاره و اظهار داشت: حضرت می فرمایند: نِعمَةٌ لا تُشکَرُ کَسَیِّئَةٍ لا تُغفَرُ، نعمتی که سپاسگزاری نشود، مانند گناهی است که آمرزیده نشود.

وی در تشریح این مطلب با بیان اینکه بزرگترین نعمتی که خداوند به ما انسانها عطاء فرموده اسلام و نبوت است، گفت: در این مسیر آنچه که اسلام را به کمال رساند نعمت ولایت بود که به دست پیامبر اکرم (ص) پایه نهاده شد و در دوران غیبت این نعمت را توسط نواب آن حضرت برای امت اسلامی محقق ساخت. از آنجایی که ما به این نعمت متنعم هستیم باید قدردان آن باشیم، در غیر این صورت مشمول حدیث حضرت جواد الائمه خواهیم شد.

رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به فرارسیدن سالروزیوم الله ۹ دی ماه گفت: امروز یادآور خاطره ای است که در تاریخ انقلاب جاودان مانده است، بعد از اینکه دشمن تلاش کرد ضربه‌هایی به نظام جمهوری اسلامی وارد کند، ملت هوشیار بابصیرت و همیشه در صحنه ایران اسلامی، در روز ۹ دی حماسه ای آفرید که منجر به خنثی سازی توطئه های دشمن شد.

منتظری با بیان اینکه نعمت ولایت، امتیاز امت اسلامی است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در بین کشورهای اسلامی، کشوری شاخص است و پیشرفت های چشمگیری در میدان عمل داشته است؛ البته سختی ها و مشکلات وجود دارد که ریشه آن به عملکرد ما مسئولین بر می‌گردد، مسئولین  در هر پست و مقامی نواقص و اشکالاتی در کارشان وجود دارد که این اشکالات خودش را در عرصه عمل نشان می‎دهد؛ به لحاظ اینکه قوه مجریه و دولت زمامدار امور کشور هستند، در این زمینه مسئولیت سنگین تری بر عهده دولتمردان قرار دارد  و باید در چارچوب قانون و مقررات به وظایف خود عمل کنند.

وی با بیان این نکته که بعضی از کوتاهی ها  و نواقص در عملکرد مسئولین  آثار و تبعاتی در پی دارد تصریح کرد: امروز یکی از بزرگترین مسائل جامعه مشکلات معیشتی و گرانی ها است، در این بین متاسفانه برخی افراد به وظایف خود عمل نمی‌کنند و اقداماتی که صورت می‌گیرد موثر نیست، تمامی آحاد مردم به خصوص اقشار کم درآمد و حتی طبقه متوسط نیز تحت فشار هستند و اکثریت آنها در دهک‎های پایین قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه قشر کارمند، کارگر، بازاری و مغازه دار و... با افزایش روزانه و حتی ساعتی ارز و طلا در فشار هستند، تاکید کرد: ان شاءالله مسئولین و دولتمردان آنگونه که شایسته است اقتصاد کشور را مدیریت و دستگاه های نظارتی و بازرسی متخلفین را شناسایی  کنند؛ رئیس قوه قضائیه صراحتا اعلام نمودند با اخلاگران در نظام اقتصادی کشور و بسترسازان این جرم باید با قاطعیت برخورد کرد ، ان شاء الله خداوند به برکت این ایام  پرخیر و باعظمت، بصیرتی به امت اسلامی و مردم عزیز عطا فرماید که مراقب حرکات و توطئه های دشمن باشند و همچنین به مسئولین توفیق خدمت بیش از پیش به ملت شریف عطا کند.

رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه قوه قضائیه در کنار سایر قوا در زمینه اقتصاد مقاومتی و گره گشایی از مشکلات کارگران و صنعتگران پای کار بوده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم خداوند به ما توفیق عنایت نماید که در این دوره حساس و پرمخاطره که به شدت مورد تهاجم و زیر ذره بین دشمن هستیم، بتوانیم  به وظایف و تکالیف خود عمل کنیم.

منتظری خطاب به قضات حاضر در جلسه تاکید کرد : ان شاء الله امروز بعد از نماز ظهر و عصر با حضور در مراسم بزرگداشت ۹ دی ماه (روز بصیرت و میثاق با ولایت)  به دشمن نشان می دهیم که جمهوری اسلامی ایران با وجود همه مشکلات، دست از اهداف مقدس اسلام، قرآن و نظام برنخواهد داشت و پاسدار خون شهدای عزیز است که با ایثار  خون خود، درخت انقلاب را بارور کردند.

در ادامه جلسه گزارش پرونده اصراری حقوقی قرائت شد.

پرونده ای با موضوع ابطال سند مالکیت و اثبات وقفیت مربوط به رای اصراری شعبه چهارم دادگاه تجدیدنظر استان اصفهان به جهت اختلاف نظر با شعبه اول دیوان عالی کشور مطرح شد و پس از بحث و تبادل نظر قضات محترم شعب حقوقی با اکثریت اعضای حاضر در جلسه هیات عمومی رای شعبه اول دیوان عالی کشور مبنی بر ابطال سند وقفیت پلاک مذکور با استناد به ماده ۵۶ قانون مدنی مورد تایید قرار گرفته و پرونده در راستای اجرای ماده ۴۰۸ قانون آیین دادرسی در امور مدنی به دادگاه مربوطه اعاده گردید.


اخبار مرتبط
اعتراضات امروز؛ پژواک مصادره شده آبان 98
شنبه 1404/10/13 ساعت 09:52
نورنیوز تاثیر کنشهای سیاسی داخلی و خارجی بر مطالبات اقتصادی جامعه را بررسی می کند؛
اعتراضات امروز؛ پژواک مصادره شده آبان 98
اعتراضات اخیر بیش از آنکه پدیده‌ای تازه باشد، ادامه مسیری ناتمام است که از آبان 1398 آغاز شد؛ مسیری با ریشه‌های عمیق اقتصادی. اما این‌بار، صدای معیشت در میان هیاهوی بازیگران خارجی و پروژه‌های سیاسی چنان پیچیده شده که مطالبه واقعی مردم در معرض فراموشی قرار گرفته است .
تاکید دادستان کل کشور بر پیگیری اعتراضات معیشتی از مسیر قانونی
چهارشنبه 1404/10/10 ساعت 11:20
تاکید دادستان کل کشور بر پیگیری اعتراضات معیشتی از مسیر قانونی
دادستان کل کشور گفت اعتراضات معیشتی مسالمت‌آمیز واقعیتی قابل درک است و باید از مسیر قانونی مورد توجه و پاسخ قرار گیرد. محمد موحدی آزاد همچنین تحریم‌های اقتصادی را واجد آثار جدی حقوقی دانست و بر تفکیک حق اعتراض از اقدامات مجرمانه تاکید کرد.
صیانت از حق اعتراض
چهارشنبه 1404/10/10 ساعت 09:47
سید حسین طباطبایی اصل:
صیانت از حق اعتراض
قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، برخلاف بسیاری از نظام‌های سیاسی، حق اعتراض و برگزاری تجمعات مسالمت‌آمیز را به‌صراحت به رسمیت شناخته است. اصل 27 قانون اساسی تصریح می‌کند: «تشکیل اجتماعات و راهپیمایی‌ها، بدون حمل سلاح، به شرط آنکه مخل به مبانی اسلام نباشد آزاد است.»
مداخله‌ای که نتیجه معکوس می‌دهد!
سه‌شنبه 1404/10/09 ساعت 16:38
صابر گل عنبری:
مداخله‌ای که نتیجه معکوس می‌دهد!
ظاهرا این تنها برخی مقامات و نهادهای ایرانی نیستند که شناختی شعارگونه از اسرائیل داشته و دارند و به اصطلاح «آب در آسیاب دشمن» می‌ریزند و با سیاست و ادبیاتی داخلی و خارجی روایت و رویکرد آن را فربه‌ کرده و می‌کنند، بلکه گویا خود اسرائیل نیز در حال قدم نهادن در این مسیر و تقویت منطق و روایت طرف مقابل است.
نظرات

آخرین اخبار
ایتالیا تحقیق درباره رفتار بن‌گویر با کاروان امدادی غزه را آغاز کرد
پایان مشارکت هلند در طرح آموزش نیروهای اوکراینی تحت رهبری انگلیس
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم