×
اجتماعی
شناسه خبر : 265943
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/09 ساعت 08:22
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 9 دی1404+ وضعیت استان‌ها

وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 9 دی1404+ وضعیت استان‌ها

طبق اعلام سازمان هواشناسی کشور بارش‌های پراکنده در بسیاری از استان‌ها ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود که فردا سامانه بارشی از کشور خارج شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سازمان هواشناسی امروز (سه‌شنبه) برای ۱۴ استان کشور بارش برف و باران و کاهش دما پیش بینی کرد.

 امروز (سه‌شنبه) به‌تدریج از ابرناکی و بارندگی در شمال غرب، غرب و غرب سواحل دریای خزر کاسته می‌شود و گستره فعالیت سامانه بارشی در سایر مناطق کشور است.

در مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، دامنه های جنوبی البرز در استان‌های البرز، تهران و سمنان، برخی مناطق شمال شرق، شرق، مرکز و در شرق لرستان، شمال و شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، غرب فارس، ارتفاعات کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان، ابرناکی، بارش باران و برف، وزش باد و کاهش دما پیش بینی می شود و در اواخر وقت این سامانه از شرق کشور خارج می شود.

فردا (چهارشنبه) در نوار شرقی کشور وزش باد و کاهش دما ادامه خواهد داشت. ساعات بعد از ظهر در ارتفاعات آذربایجان غربی افزایش ابر و بارش برف رخ می دهد.

قابل ذکر است امروز در اکثر مناطق کشور وزش باد شدید بوده و با سوز باد همراه است. چهارشنبه این وضعیت در نیمه شرقی کشور تداوم دارد.

همچنین در روز چهارشنبه کاهش محسوس دما همراه با یخبندان در اغلب مناطق کشور رخ خواهد داد.

امروز آسمان تهران کمی تا قسمتی ابری، گاهی بارش پراکنده و وزش باد شدید است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۵ و کمینه دمای آن به ۳ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

 مهدهای کودک طالقان تعطیل و مدارس ابتدایی غیرحضوری شدند پنجشنبه در غالب مناطق کشور روند افزایش دما حاکم می شود و در ارتفاعات زاگرس مرکزی، افزایش ابر و در ارتفاعات آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل افزایش ابر و رگبار برف پیش بینی می شود.

جمعه با گذر موج تراز میانی از شمال غرب کشور در برخی مناطق شمال غرب، ارتفاعات البرز غربی و ارتفاعات زاگرس مرکزی واقع در کرمانشاه، همدان و مرکزی، افزایش ابر و بارش برف رخ می دهد.

همچنین با نفوذ جریانات شمالی به غرب سواحل دریای خزر در غرب مازندران، گیلان و شرق اردبیل، وزش باد، کاهش دما، ابرناکی و بارش باران پیش‌بینی می شود.

در سه روز آینده خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان و روزهای سه شنبه و جمعه دریای خزر مواج است.

بارش برف در محورهای شمالی کشور/ انسداد ۲۲ محور شریانی و غیر شریانی

جانشین پلیس راه راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورها برای صبح امروز سه‌شنبه، گفت: در حال حاضر ۲۲ محور شریانی و غیر شریانی در کشور مسدود هستند.

سرهنگ سیاوش محبی در تشریح وضعیت راههای مواصلاتی کشور اظهار کرد: تردد روان در محورهای چالوس ، هراز ، فیروزکوه ، محور قدیم تهران – بومهن ، آزادراه تهران - پردیس ، آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین - رشت مسیر(رفت و برگشت) گزارش شده است. ضمن اینکه محور های چالوس ، هراز ، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین - رشت دارای بارش برف و سایر محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی می باشند.

وی با اشاره به بارش برف و باران در برخی از محورهای استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، همدان، اردبیل، زنجان، البرز و مازندران، گفت: همچنین بارش باران در برخی از محورهای استان قزوین نیز گزارش شده است.

سرهنگ محبی محور های مسدود شریانی را برشمرد و بیان کرد: ۸ محور اهواز – رامهرمز، سقز – دیواندره،  سقز – بان،  بندر لنگه – بندر خمیر، قروه – همدان، آزادراه هشترود – زنجان، آزادراه پیامبر اعظم (گردنه آتا جان) و زنجان -  بیجار در حال حاضر مسدود هستند.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه در حال حاضر ۱۴ محور در کشور نیز مسدود غیرشریانی هستند، افزود: محورهای سرو آباد – پاوه (گردنه تته)، سی سخت – پادنا (رفت و برگشت)، پونل – خلخال، خوانسار – بوئین میاندشت، رودبار – کهنوج (مظفر آباد)، فنوج – کتیج – رمشک، هفتگل – مسجد سلیمان، دلگان – زهکلوت، بوکان – مهاباد، جاسک – بشاگرد، چاهان – زر آباد، نهاوند – نور آباد، خمین – الیگودرز و زنجان - دندی مسدود هستند.

به گفته جانشین پلیس راه راهور فراجا، محور گنجنامه – تویسرکان نیز دارای انسداد فصلی است.


نظرات

آخرین اخبار
روسیه خطاب به آمریکا و اسرائیل: جنگ را متوقف کنید
فعال سیاسی آلمانی: صدراعظم آلمان شهامت «نه» گفتن به آمریکا را ندارد
بقائی: بی‌تفاوتی اروپا در برابر تجاوز چیزی کمتر از مشارکت نیست
عراقچی: سکوت یونسکو در قبال حمله اسراییل به آثار تاریخی ایران غیرقابل قبول است
عارف: استانداران، حامی تمام‌عیار تجمعات مردمی بیعت باشند
اولین پیام آیت الله سید مجتبی خامنه ای تا دقایقی دیگر منتشر می شود
یک تیم خرابکار دیگر در کرمان منهدم شد
وزیر خارجه: محسن چاوشی با اثر جدیدش «صدای ایران سرافراز» شد
ترخیص بیش از 92 هزار تن کالای اساسی از گمرکات در 24 ساعت گذشته
سخنگوی وزارت صمت: فرایند واردات خودرو طبق تعهدات در حال انجام است
شکاف قیمت دلار رسمی و آزاد به کمتر از 4 هزار تومان کاهش یافت
افزایش سقف برداشت خودپردازها به پنج میلیون ریال
هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره فروپاشی خدمات درمانی در خاورمیانه
کاهش مصرف بنزین تهران به یک سوم با همراهی مردم
معاون وزیر راه: برنامه‌ریزی برای بازسازی واحدهای خسارت‌دیده در حال انجام است
جریمه تاخیر در بازپرداخت وام‌های بانکی بخشیده می‌شود
آسیب به 229 نقطه از برق تهران
تصادف رانندگی در پارس‌آباد سه کشته برجا گذاشت
موج 41 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک‌های سنگین خرمشهر،قدر،خیبرشکن و فتاح
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404+ جدول
کشورهای اسلامی سدی محکم در برابر هژمونی آمریکایی-اسرائیلی ایجاد کنند
گزارش رسانه‌های صهیونیستی از سنگین‌ترین حملات موشکی حزب الله
آخرین اخبارازحملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/حمله به بیمارستان بوستان اهواز
راهکار سه گانه پاکستان برای برون رفت از بحران خاورمیانه
طوفان قیمت بلیت هواپیما در آسیا
سرشبکه موساد در خرم‌آباد دستگیر شد
قالیباف: درصورت تعدی به جزایر، خون اشغالگران را جاری خواهیم کرد
نورویدیو | چرا واشنگتن از ادعاهای اولیه در مورد تنگه هرمز عقب نشست؟
استاندار تهران: حمل‌ونقل عمومی رایگان شد
سقف کارت به کارت خودپردازهای بانک ملی 100 میلیون تومان شد
رویترز: بنزین، برگ برنده ترامپ را سوزاند
افزایش بودجه نظامی کشور در دستور کار مجلس
قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404 + جدول
شهادت 2 دانش آموز در تبریز
تمهیدات فعالیت بورس در هفته آینده، اندیشیده شد
قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404 + جدول
یادآوری بقایی به مردم آمریکا: اسرائیل شما را به جنگ با ایران کشاند
حمید هیراد درگذشت
تحلیلگر سیا: ایران با انهدام رادارهای ارتش آمریکا، چشمان آن را نابینا کرده است
آلمان در سمت اشتباه تاریخ ایستاده است
«زیاد النخاله» خطاب به رهبر انقلاب: ملت‌های آزاده در کنار شما هستند
11 شهید و 32 زخمی در جریان حملات جدید رژیم صهیونیستی به لبنان
بهای نفت از مرز 100 دلار گذشت؛ تنش در خلیج فارس و تداوم حملات هوایی
قطع برق در برخی مناطق کویت پس از حملات پهپادی
چرا به پیروزی خود اطمینان داریم ؟
غریب آبادی:‌ حمله به یک کشور مستقل، تجاوز عریان است
رئیس قوه قضاییه: مردم با حضور در خیابان‌ها دشمن را ناامید کردند
بقائی: ایران درس فراموش‌نشدنی به دشمن خواهد داد
بازگشایی محدود سینماها از جمعه
گسترش کم‌سابقه شبکه کالابرگ؛ بیش از 500 هزار فروشگاه به طرح پیوستند