×
بین الملل
شناسه خبر : 265868
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/08 ساعت 22:17
زلنسکی: مردم اوکراین خواهان عقب‌نشینی از دونباس نیستند

زلنسکی: مردم اوکراین خواهان عقب‌نشینی از دونباس نیستند

زلنسکی گفت: مردم اوکراین 87 درصد از صلح حمایت می‌کنند اما در همان زمان، 87 درصد مخالف عقب‌نشینی از شرق یا همان منطقه دونباس هستند.

نورنیوز-گروه بین الملل: «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین تاکید داشت که مردم اوکراین اگرچه به دنبال صلح هستند اما با عقب‌نشینی از منطقه دونباس مخالفند.

  زلنسکی در گفت‌وگوی خود با «فاکس‌نیوز» در پاسخ به این سوال که آیا اوکراین برای توافق صلح احتمالی با روسیه آماده است، گفت:‌ «مردم خواهان صلح هستند. امروز رئیس‌جمهور  ترامپ گفت که در نظرسنجی دیده ۸۵ یا ۸۷ درصد مردم خواهان صلح هستند.... من نیز گفتم که  ۸۷ درصد از صلح حمایت می‌کنند اما در همان زمان، ۸۷ درصد مخالف عقب‌نشینی از شرق یا همان منطقه دونباس هستند.»

وی در  زمینه احتمال عقب‌نشینی اوکراین از اراضی خود گفت: «تمامی طرفین باید درک کنند که بدترین کار خروج از دونباس است؛ چراکه خطرات بزرگی برای اوکراین به همراه دارد، از سوی اوکراین قابل قبول نیست و همه‌پرسی در این رابطه مثبت نخواهد بود.»

رئیس‌جمهور اوکراین در پاسخ به این سوال که آیا از نظر شما پوتین به دنبال صلح است، عنوان کرد:‌ «اگر بخواهم صادق باشم به نظرم این را نمی‌خواهد؛ چراکه اصلا چنین چیزی را (از سوی وی) نمی‌شنوم. او به طور عمومی درباره صلح صحبت نمی‌کند. او گفته که می‌تواند به پیشروی ادامه بدهد و این نشانه‌ای برای صلح نیست.»

وی همچنین تاکید کرد که برای این کشور مهم است اموالی را برای بازسازی خود دریافت کند.

زلنسکی پیش‌تر بیان کرده بود که کی‌یف خواهان تضمین‌های امنیتی ۳۰ تا ۵۰ ساله از سوی آمریکا است و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده نیز در پاسخ گفته است که در مورد این پیشنهاد «فکر خواهد کرد». رئیس‌جمهور اوکراین همچنین گفت که با این حال، طبق توافق‌های فعلی، کی‌یف به‌طور قطع به مدت ۱۵ سال از آمریکا تضمین‌های امنیتی دریافت خواهد کرد.

او گفت که اوکراین انتظار دارد دور بعدی مذاکرات با آمریکا در ژانویه در کی‌یف برگزار شود. زلنسکی افزود: «رستم امروف (رئیس شورای دفاع و امنیت ملی اوکراین) در حال هماهنگی این روند با شرکا است. پس از این دیدار، مذاکرات بین رهبران اروپایی و اوکراین، تنظیم اسناد کلیدی و آماده‌سازی تماس‌ها بین ترامپ و رهبران اروپایی برنامه‌ریزی شده است.»

به گفته وی، ترامپ طرح صلح ۲۰ ماده‌ای خود را با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در میان گذاشته و گفته است که رئیس‌جمهور روسیه نیز آماده صلح است.

رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه خاطرنشان کرد: «من نمی‌خواهم اکنون وارد جزئیات شوم اما به رئیس‌جمهور (ترامپ) گفتم که برای ما مهم است که حرف با عمل مطابقت داشته باشد.»

او در پاسخ به سوالی در مورد لغو احتمالی حکومت نظامی در اوکراین تصریح کرد که این امر تنها پس از ظهور تضمین‌های امنیتی واقعی، از جمله استقرار نیروهای خارجی، قابل لغو است.


اخبار مرتبط
زلنسکی بار دیگر با خروج نیروهای اوکراینی از دونباس مخالفت کرد
دوشنبه 1404/11/06 ساعت 10:18
زلنسکی بار دیگر با خروج نیروهای اوکراینی از دونباس مخالفت کرد
رئیس‌جمهور اوکراین تأکید کرد موضع کشورش درباره تمامیت ارضی و حضور نیروهای مسلح در دونباس تغییری نکرده و آماده عقب‌نشینی نیست.
زلنسکی از برگزاری نشست‌های صلح جدید در اروپا خبر داد
دوشنبه 1404/10/15 ساعت 15:34
زلنسکی از برگزاری نشست‌های صلح جدید در اروپا خبر داد
رئیس‌جمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، از برگزاری نشست‌های جدید در اروپا با هدف یافتن راه حلی مسالمت‌آمیز برای پایان جنگ و حفاظت از اوکراین خبر داد. جزئیات زمان و مکان این مذاکرات هنوز اعلام نشده است.
اوکراین به تاسیسات نفتی در شمال مسکو حمله کرد
چهارشنبه 1404/10/10 ساعت 22:49
اوکراین به تاسیسات نفتی در شمال مسکو حمله کرد
سرویس امنیتی اوکراین در عملیات صبحگاه 31 دسامبر، یک انبار بزرگ نفتی در شهر ریبینسک واقع در شمال مسکو را هدف قرار داد و به تشدید حملات خود علیه زیرساخت‌های نفتی روسیه ادامه داد.
تماس تلفنی ترامپ با پوتین پیش از دیدار با زلنسکی/انتشار جزئیات
یکشنبه 1404/10/07 ساعت 21:39
تماس تلفنی ترامپ با پوتین پیش از دیدار با زلنسکی/انتشار جزئیات
رئیس‌جمهور آمریکا ساعاتی پیش از دیدار با همتای اوکراینی خود، از تماس تلفنی «سازنده» با رئیس‌جمهور روسیه خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد
وزاری خارجه ایران و سوئیس دیدار کردند
اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال
مه خوش‌بینی در شب مذاکرات!
اختلافات داخلی در تیم مذاکره‌کننده اوکراین عامل پیچیده‌تر شدن صلح با روسیه
مذاکرات ژنو ترمز بازارهای مالی را کشید/ طلا و دلار سقوط کرد
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهدا و جانباختگان ناآرامی های دی ماه 1404 در مشهد برگزار شد
بازه زمانی نام‌نویسی انتخابات شوراهای اسلامی روستا افزایش یافت
مقام آمریکایی: مذاکرات با ایران طبق انتظار پیش رفت