×
بین الملل
شناسه خبر : 265868
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/08 ساعت 22:17
زلنسکی: مردم اوکراین خواهان عقب‌نشینی از دونباس نیستند

زلنسکی: مردم اوکراین خواهان عقب‌نشینی از دونباس نیستند

زلنسکی گفت: مردم اوکراین 87 درصد از صلح حمایت می‌کنند اما در همان زمان، 87 درصد مخالف عقب‌نشینی از شرق یا همان منطقه دونباس هستند.

نورنیوز-گروه بین الملل: «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین تاکید داشت که مردم اوکراین اگرچه به دنبال صلح هستند اما با عقب‌نشینی از منطقه دونباس مخالفند.

  زلنسکی در گفت‌وگوی خود با «فاکس‌نیوز» در پاسخ به این سوال که آیا اوکراین برای توافق صلح احتمالی با روسیه آماده است، گفت:‌ «مردم خواهان صلح هستند. امروز رئیس‌جمهور  ترامپ گفت که در نظرسنجی دیده ۸۵ یا ۸۷ درصد مردم خواهان صلح هستند.... من نیز گفتم که  ۸۷ درصد از صلح حمایت می‌کنند اما در همان زمان، ۸۷ درصد مخالف عقب‌نشینی از شرق یا همان منطقه دونباس هستند.»

وی در  زمینه احتمال عقب‌نشینی اوکراین از اراضی خود گفت: «تمامی طرفین باید درک کنند که بدترین کار خروج از دونباس است؛ چراکه خطرات بزرگی برای اوکراین به همراه دارد، از سوی اوکراین قابل قبول نیست و همه‌پرسی در این رابطه مثبت نخواهد بود.»

رئیس‌جمهور اوکراین در پاسخ به این سوال که آیا از نظر شما پوتین به دنبال صلح است، عنوان کرد:‌ «اگر بخواهم صادق باشم به نظرم این را نمی‌خواهد؛ چراکه اصلا چنین چیزی را (از سوی وی) نمی‌شنوم. او به طور عمومی درباره صلح صحبت نمی‌کند. او گفته که می‌تواند به پیشروی ادامه بدهد و این نشانه‌ای برای صلح نیست.»

وی همچنین تاکید کرد که برای این کشور مهم است اموالی را برای بازسازی خود دریافت کند.

زلنسکی پیش‌تر بیان کرده بود که کی‌یف خواهان تضمین‌های امنیتی ۳۰ تا ۵۰ ساله از سوی آمریکا است و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده نیز در پاسخ گفته است که در مورد این پیشنهاد «فکر خواهد کرد». رئیس‌جمهور اوکراین همچنین گفت که با این حال، طبق توافق‌های فعلی، کی‌یف به‌طور قطع به مدت ۱۵ سال از آمریکا تضمین‌های امنیتی دریافت خواهد کرد.

او گفت که اوکراین انتظار دارد دور بعدی مذاکرات با آمریکا در ژانویه در کی‌یف برگزار شود. زلنسکی افزود: «رستم امروف (رئیس شورای دفاع و امنیت ملی اوکراین) در حال هماهنگی این روند با شرکا است. پس از این دیدار، مذاکرات بین رهبران اروپایی و اوکراین، تنظیم اسناد کلیدی و آماده‌سازی تماس‌ها بین ترامپ و رهبران اروپایی برنامه‌ریزی شده است.»

به گفته وی، ترامپ طرح صلح ۲۰ ماده‌ای خود را با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در میان گذاشته و گفته است که رئیس‌جمهور روسیه نیز آماده صلح است.

رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه خاطرنشان کرد: «من نمی‌خواهم اکنون وارد جزئیات شوم اما به رئیس‌جمهور (ترامپ) گفتم که برای ما مهم است که حرف با عمل مطابقت داشته باشد.»

او در پاسخ به سوالی در مورد لغو احتمالی حکومت نظامی در اوکراین تصریح کرد که این امر تنها پس از ظهور تضمین‌های امنیتی واقعی، از جمله استقرار نیروهای خارجی، قابل لغو است.


اخبار مرتبط
زلنسکی بار دیگر با خروج نیروهای اوکراینی از دونباس مخالفت کرد
دوشنبه 1404/11/06 ساعت 10:18
زلنسکی بار دیگر با خروج نیروهای اوکراینی از دونباس مخالفت کرد
رئیس‌جمهور اوکراین تأکید کرد موضع کشورش درباره تمامیت ارضی و حضور نیروهای مسلح در دونباس تغییری نکرده و آماده عقب‌نشینی نیست.
زلنسکی از برگزاری نشست‌های صلح جدید در اروپا خبر داد
دوشنبه 1404/10/15 ساعت 15:34
زلنسکی از برگزاری نشست‌های صلح جدید در اروپا خبر داد
رئیس‌جمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، از برگزاری نشست‌های جدید در اروپا با هدف یافتن راه حلی مسالمت‌آمیز برای پایان جنگ و حفاظت از اوکراین خبر داد. جزئیات زمان و مکان این مذاکرات هنوز اعلام نشده است.
اوکراین به تاسیسات نفتی در شمال مسکو حمله کرد
چهارشنبه 1404/10/10 ساعت 22:49
اوکراین به تاسیسات نفتی در شمال مسکو حمله کرد
سرویس امنیتی اوکراین در عملیات صبحگاه 31 دسامبر، یک انبار بزرگ نفتی در شهر ریبینسک واقع در شمال مسکو را هدف قرار داد و به تشدید حملات خود علیه زیرساخت‌های نفتی روسیه ادامه داد.
تماس تلفنی ترامپ با پوتین پیش از دیدار با زلنسکی/انتشار جزئیات
یکشنبه 1404/10/07 ساعت 21:39
تماس تلفنی ترامپ با پوتین پیش از دیدار با زلنسکی/انتشار جزئیات
رئیس‌جمهور آمریکا ساعاتی پیش از دیدار با همتای اوکراینی خود، از تماس تلفنی «سازنده» با رئیس‌جمهور روسیه خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند
انصارالله یمن: عراق به اجازه آمریکا نیاز ندارد
عراقچی به وزیر امور خارجه عربستان هشدار داد
معاریو: رویای عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان فروریخته است
وزیر کشاورزی: مردم مطمئن باشند در حوزه غذایی دچار مشکل نمی‌شویم
شروع مقتدرانه فوتسال ایران در جام ملت ها
تاکید پزشکیان در رسیدگی به خانواده‌ آسیب‌دیدگان و پیگیری برای تسریع در آزادی زندانیان
واکنش مجلس اعلای اسلامی عراق به مداخلات ترامپ
آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است
شرط جدید بخشش غیبت سربازی اعلام شد
کلاس‌های رسمی موتورسواری بانوان زیر نظر فدراسیون کلید خورد
المالکی: با مداخله آمریکا در امور داخلی عراق مخالفیم
آسیب 250 مدرسه در حوادث اخیر