×
بین الملل
شناسه خبر : 265868
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/08 ساعت 22:17
زلنسکی: مردم اوکراین خواهان عقب‌نشینی از دونباس نیستند

زلنسکی: مردم اوکراین خواهان عقب‌نشینی از دونباس نیستند

زلنسکی گفت: مردم اوکراین 87 درصد از صلح حمایت می‌کنند اما در همان زمان، 87 درصد مخالف عقب‌نشینی از شرق یا همان منطقه دونباس هستند.

نورنیوز-گروه بین الملل: «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین تاکید داشت که مردم اوکراین اگرچه به دنبال صلح هستند اما با عقب‌نشینی از منطقه دونباس مخالفند.

  زلنسکی در گفت‌وگوی خود با «فاکس‌نیوز» در پاسخ به این سوال که آیا اوکراین برای توافق صلح احتمالی با روسیه آماده است، گفت:‌ «مردم خواهان صلح هستند. امروز رئیس‌جمهور  ترامپ گفت که در نظرسنجی دیده ۸۵ یا ۸۷ درصد مردم خواهان صلح هستند.... من نیز گفتم که  ۸۷ درصد از صلح حمایت می‌کنند اما در همان زمان، ۸۷ درصد مخالف عقب‌نشینی از شرق یا همان منطقه دونباس هستند.»

وی در  زمینه احتمال عقب‌نشینی اوکراین از اراضی خود گفت: «تمامی طرفین باید درک کنند که بدترین کار خروج از دونباس است؛ چراکه خطرات بزرگی برای اوکراین به همراه دارد، از سوی اوکراین قابل قبول نیست و همه‌پرسی در این رابطه مثبت نخواهد بود.»

رئیس‌جمهور اوکراین در پاسخ به این سوال که آیا از نظر شما پوتین به دنبال صلح است، عنوان کرد:‌ «اگر بخواهم صادق باشم به نظرم این را نمی‌خواهد؛ چراکه اصلا چنین چیزی را (از سوی وی) نمی‌شنوم. او به طور عمومی درباره صلح صحبت نمی‌کند. او گفته که می‌تواند به پیشروی ادامه بدهد و این نشانه‌ای برای صلح نیست.»

وی همچنین تاکید کرد که برای این کشور مهم است اموالی را برای بازسازی خود دریافت کند.

زلنسکی پیش‌تر بیان کرده بود که کی‌یف خواهان تضمین‌های امنیتی ۳۰ تا ۵۰ ساله از سوی آمریکا است و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده نیز در پاسخ گفته است که در مورد این پیشنهاد «فکر خواهد کرد». رئیس‌جمهور اوکراین همچنین گفت که با این حال، طبق توافق‌های فعلی، کی‌یف به‌طور قطع به مدت ۱۵ سال از آمریکا تضمین‌های امنیتی دریافت خواهد کرد.

او گفت که اوکراین انتظار دارد دور بعدی مذاکرات با آمریکا در ژانویه در کی‌یف برگزار شود. زلنسکی افزود: «رستم امروف (رئیس شورای دفاع و امنیت ملی اوکراین) در حال هماهنگی این روند با شرکا است. پس از این دیدار، مذاکرات بین رهبران اروپایی و اوکراین، تنظیم اسناد کلیدی و آماده‌سازی تماس‌ها بین ترامپ و رهبران اروپایی برنامه‌ریزی شده است.»

به گفته وی، ترامپ طرح صلح ۲۰ ماده‌ای خود را با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در میان گذاشته و گفته است که رئیس‌جمهور روسیه نیز آماده صلح است.

رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه خاطرنشان کرد: «من نمی‌خواهم اکنون وارد جزئیات شوم اما به رئیس‌جمهور (ترامپ) گفتم که برای ما مهم است که حرف با عمل مطابقت داشته باشد.»

او در پاسخ به سوالی در مورد لغو احتمالی حکومت نظامی در اوکراین تصریح کرد که این امر تنها پس از ظهور تضمین‌های امنیتی واقعی، از جمله استقرار نیروهای خارجی، قابل لغو است.


اخبار مرتبط
زلنسکی بار دیگر با خروج نیروهای اوکراینی از دونباس مخالفت کرد
دوشنبه 1404/11/06 ساعت 10:18
زلنسکی بار دیگر با خروج نیروهای اوکراینی از دونباس مخالفت کرد
رئیس‌جمهور اوکراین تأکید کرد موضع کشورش درباره تمامیت ارضی و حضور نیروهای مسلح در دونباس تغییری نکرده و آماده عقب‌نشینی نیست.
زلنسکی از برگزاری نشست‌های صلح جدید در اروپا خبر داد
دوشنبه 1404/10/15 ساعت 15:34
زلنسکی از برگزاری نشست‌های صلح جدید در اروپا خبر داد
رئیس‌جمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، از برگزاری نشست‌های جدید در اروپا با هدف یافتن راه حلی مسالمت‌آمیز برای پایان جنگ و حفاظت از اوکراین خبر داد. جزئیات زمان و مکان این مذاکرات هنوز اعلام نشده است.
اوکراین به تاسیسات نفتی در شمال مسکو حمله کرد
چهارشنبه 1404/10/10 ساعت 22:49
اوکراین به تاسیسات نفتی در شمال مسکو حمله کرد
سرویس امنیتی اوکراین در عملیات صبحگاه 31 دسامبر، یک انبار بزرگ نفتی در شهر ریبینسک واقع در شمال مسکو را هدف قرار داد و به تشدید حملات خود علیه زیرساخت‌های نفتی روسیه ادامه داد.
تماس تلفنی ترامپ با پوتین پیش از دیدار با زلنسکی/انتشار جزئیات
یکشنبه 1404/10/07 ساعت 21:39
تماس تلفنی ترامپ با پوتین پیش از دیدار با زلنسکی/انتشار جزئیات
رئیس‌جمهور آمریکا ساعاتی پیش از دیدار با همتای اوکراینی خود، از تماس تلفنی «سازنده» با رئیس‌جمهور روسیه خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
مسئولان برگ زرینی از استقامت و خدمت به مردم را در جنگ رقم زدند
روایت حدادعادل از نگاه «آقای شهید» به زنان و نقش اجتماعی بانوان
مسیر هوایی عسلویه به مشهد روزانه شد
حکم شلاق پژمان جمشیدی اجرا شد؟جزئیات تازه از پرونده
محکومیت حمله به فرودگاه «ابو الظهور» سوریه از سوی حماس
سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند
نورویدئو | پشت پرده منامه؛ وقتی تفاهم تهران و واشنگتن به تهدید هرمز گره خورد
خبر مهم درباره پاداش پایان خدمت بازنشستگان + جزئیات
پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 28 مرداد
حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟+ جدول پرداختی
جزئیات برنامه جدید ایمنی ساختمان‌های بلندمرتبه تهران
ترامپ در تله هرمز؛ جنگی برای بمب اتم یا نفت ارزان؟
بسکتبال نوجوانان ایران به پلی‌آف کاپ آسیا صعود کرد
پلاک موقت خودروهای خارجی تا چند سال قابل تمدید است؟
واکنش غریب‌آبادی به ادعای مالکیت آمریکا بر تنگه هرمز
پادشاه اردن: کلید صلح خاورمیانه در حل مسئله فلسطین است
نورنما | خورشید گرفتگی از فضا
کشف 3400 لیتر گازوئیل قاچاق در آب‌های سیریک
نشست محرمانه منامه؛ گزارش وال‌استریت ژورنال، هدف جلسه را در گزارش نورنیوز تأیید کرد
پرونده جاسوسی چینی‌ها در کره‌جنوبی؛ ضعف‌های امنیتی سئول آشکار شد
جزئیات طرح جدید ساماندهی اتباع؛ بیش از 200 هزار نفر طرد شدند
پیشنهاد نامگذاری فرودگاه مهرآباد به نام رهبر شهید
حریفان استقلال و تراکتور در قرعه کشی لیگ نخبگان آسیا مشخص شدند
جانشین سپاه: مردم عامل اصلی پیروزی در جنگ‌ها بودند
جزئیات دستگیری یک جاسوس در تهران
برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد
تأکید پزشکیان بر مدیریت جهادی برای حل چالش‌های کشور
بی‌بی در برزخ انتخابات و دخالت‌های ترامپ!
نتایج نهایی آزمون دکتری 1405 اعلام شد
عراقچی درباره «التماس مذاکره» چه گفت؟
کشف 15 میلیارد تومان وجه نقد قاچاق در خراسان جنوبی
انتقاد از بی‌توجهی مسئولان به اجرای قانون مناسب‌سازی
راهکارهای پلیس برای ناکام گذاشتن سارقان منزل
شاخ‌های اینستاگرامی روی صحنه تئاتر!
پیکر جوان 35 ساله پس از 5 روز جست‌وجو در زاینده‌رود پیدا شد
بیراهه‌های یک طرح نابهنگام
منظومه سمفونیک «ابر و آتش» به یاد اسرای شهید دفاع مقدس منتشر شد
دعوت به حضور در آیین‌های اربعین رهبر شهید؛ با تو در عهدیم تا صبح ظهور
امنیت اجاره ای ترک برداشت، متحدان آمریکا راه خروج را یافتند
جدول قیمت سیب زمینی، پیاز و انواع میوه و تره بار امروز سه شنبه 27 مرداد
سپاه با اتمام مهلت تفاهم، محاصره خلیج فارس را می‌شکند؟
وزیر آموزش و پرورش: تعطیلی مدارس نباید به یک رویه تبدیل شود
ادارات بوشهر چهارشنبه تعطیل شدند
هشدار ایران به کشتی‌های شبح؛ بازی پنهان، پاسخ آشکار دارد
قطعی برق خراسان شمالی امروز سه شنبه 27 مرداد + جدول
سونامی گازوئیل از هرمز تا جنوب‌شرق آسیا
قیمت جهانی طلا امروز سه شنبه 27 مرداد
پرسپولیس در یک پرونده حقوقی برنده شد
اضطراب قبل از کنکور طبیعی است یا نگران‌کننده؟
هشدار جدی پلیس درباره پلاک مخدوشی