×
بین الملل
شناسه خبر : 265669
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/07 ساعت 22:20
آمریکا تلاش دیگری را برای مذاکره با ایران آغاز کرده است

واشنگتن پست:

آمریکا تلاش دیگری را برای مذاکره با ایران آغاز کرده است

روزنامه واشنگتن پست در گزارشی در مورد اهداف سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به ایالات متحده، به نقل از منابعی عنوان کرد که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تلاش دیگری را برای مذاکره با ایران آغاز کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: واشنگتن پست امروز یکشنبه در گزارشی به محورهای احتمالی گفت و گوی بین سران آمریکا و رژیم صهیونیستی در فلوریدا و موضوعات منطقه‌ای پرداخت.

در این گزارش در مورد اینکه چه مسائلی مرتبط با غزه، سوریه، لبنان و ایران ممکن است در دیدار دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو مطرح شود، مورد بررسی قرار گرفت.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، اکنون مقامات اسرائیلی اعلام کرده‌اند که نتانیاهو می‌خواهد در مورد آنچه اسرائیل آن را «گسترش خطرناک قابلیت‌های موشک‌های بالستیک ایران» و «احتمال حملات مشترک جدید اسرائیل و ایالات متحده» می‌داند، بحث کند.

واشنگتن پست به نقل از چند نفر آشنا با تفکرات ترامپ، افزود: اما در حالی که ترامپ همچنان ایران را در صدر نگرانی‌های منطقه‌ای خود می‌بیند، دولت او تلاش دیگری را برای مذاکره با تهران آغاز کرده است و ابتدا می‌خواهد شاهد نتیجه‌بخش بودن این تلاش باشد.

این درحالی است که مورگان اورتگاس، معاون فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه، روز سه‌شنبه گذشته در جلسه شورای امنیت سازمان ملل گفت که واشنگتن برای مذاکرات رسمی با ایران آماده است.

بر اساس آنچه واشنگتن پست بررسی کرده است: در مورد ایران، نتانیاهو (در دیدار با ترامپ) به دنبال چراغ سبز برای حمله دیگری علیه برنامه موشک‌های بالستیک جمهوری اسلامی، احتمالاً به عنوان بخشی از یک عملیات مشترک با ایالات متحده است.

از طرف دیگر مقام‌های رژیم صهیونیستی می‌گویند که برای نتانیاهو، سفر به فلوریدا فرصتی حیاتی است تا ترامپ را متقاعد کند که موضع سختگیرانه‌تری در مورد غزه اتخاذ کند و پیش از خروج بیشتر نیروهای اسرائیلی به عنوان بخشی از مرحله دوم طرح صلح ۲۰ ماده‌ای ترامپ، حماس را ملزم به خلع سلاح کند.

واشنگتن پست در ادامه مطرح کرد: در مورد سوریه، دولت ترامپ از اقدامات ارتش اسرائیل در داخل این کشور که تلاش‌های احمد الشرع، برای کنترل اوضاع را تضعیف می‌کند، خشمگین شده است. ترامپ این ماه به طور علنی به اسرائیل در مورد انجام هر کاری که «در مسیر تکامل سوریه به یک کشور مرفه اختلال ایجاد کند» هشدار داد.

این نشریه آمریکایی همچنین افزود: در خصوص لبنان، اسرائیل بارها اهداف حزب‌الله را بمباران کرده و خواستار خلع سلاح این گروه شبه‌نظامی مطابق با آتش‌بس میانجیگری شده توسط ایالات متحده شده است، اما این حملات تهدیدی برای کشاندن منطقه به آتش‌سوزی دیگری در دوران ترامپ بوده است.

واشنگتن پست این طور ادعا کرد: در حالی که آنها روز دوشنبه برای پنجمین بار در سال جاری با یکدیگر دیدار می‌کنند، نتانیاهوی تندرو در برابر رئیس‌جمهور ایالات متحده که تصویر و میراث خود را در گرو ترویج صلح گذاشته است، قرار خواهد گرفت و به گفته افراد آشنا با طرز فکر این دو و همچنین ناظران سیاسی، نتانیاهو ممکن است با توجه به وخامت روابط، برای جلب حمایت ترامپ (در موضوعات منطقه‌ای) با مشکل مواجه شود.


ایرنا
کلید واژگان
ایرانآمریکامذاکره
نظرات

آخرین اخبار
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ آتش سوزی و عقب نشینی کشتی‌های متخلف در تنگه هرمز
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان