×
بین الملل
شناسه خبر : 265656
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/08 ساعت 01:01
احتمال کسب اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا در 2026 برای دموکرات‌ها

احتمال کسب اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا در 2026 برای دموکرات‌ها

تحلیلگران سیاسی احتمال می‌دهند که دموکرات‌ها در انتخابات میان‌دوره‌ای 2026 بتوانند اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا را به دست آورند، اگرچه چالش‌ها و نوسانات سیاسی ممکن است بر نتایج نهایی تأثیرگذار باشد.

نورنیوز-گروه بین الملل : نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد دموکرات‌ها برای بازپس‌گیری اکثریت کرسی‌های مجلس نمایندگان آمریکا نسبت به جمهوری‌خواهان پیشتازند و مردم آمریکا از جمهوری‌خواهان به دلیل رسیدگی گزینشی آن‌ها به دغدغه‌های مردم و افزایش هزینه‌های زندگی رویگردان شده‌اند

 بر اساس نظرسنجی‌های اخیر، دموکرات‌ها برای بازپس‌گیری کنترل مجلس نمایندگان آمریکا در انتخابات ۲۰۲۶ از حزب رقیب خود-جمهوری‌خواهان-پیشتازند اما اندازه اکثریت احتمالی آن‌ها همچنان نامشخص است.

نشریه نیوزویک با انتشار این مطلب در گزارشی نوشت: «ویت شلتون» سخنگوی کمیته کارزار کنگره دموکرات‌ها با استناد به نظرسنجی‌ها به نیوزویک گفت که افکار عمومی آمریکا از جمهوری‌خواهان رویگردان شده‌ است. بر  سر همه کرسی‌های مجلس نمایندگان در نوامبر ۲۰۲۶ رقابت در خواهد گرفت و دموکرات‌ها امیدوارند برای اولین بار پس از انتخابات ۲۰۲۰ اکثریت کرسی‌ها را به دست آورند.

عموما محبوبیت حزب حاکم پس از انتخابات میان‌دوره‌ای کاهش می‌یابد. کاهش محبوبیت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه آمریکا نیز پس از بازگشت به کاخ سفید در ژانویه ۲۰۲۵ به دلیل نگرانی‌ها از وضعیت اقتصاد و هزینه زندگی رخ داده است. درباره دموکرات‌ها قصد دارند انتخابات را به یک همه‌پرسی درباره سیاست‌های ترامپ، از جمله تعرفه‌ها، تبدیل کنند. همچنین، تغییر مرزهای حوزه‌های انتخاباتی می‌تواند بر نتایج تاثیر بگذارد؛ به عنوان مثال، ایالت‌هایی مانند تگزاس و اوهایو به نفع جمهوری‌خواهان و کالیفرنیا به نفع دموکرات‌ها تغییراتی ایجاد کرده‌اند.

در حال حاضر، دموکرات‌ها در نظرسنجی‌های عمومی پیشتاز هستند، اما میزان این پیشروی در نظرسنجی‌های مختلف متفاوت است. یک نظرسنجی اخیر توسط موسسه یوگاو و اکونومیست نشان داد دموکرات‌ها در میان رای‌دهندگان ثبت‌نام‌شده حدود ۳ درصد (۴۳ درصد به ۴۰ درصد) پیشتازند. با این حال، نتیجه نهایی به عواملی مانند محبوبیت ترامپ، موفقیت دموکرات‌ها در تبدیل انتخابات به رای‌گیری درباره او و نتایج نهایی رقابت‌های تغییر مرز حوزه‌ها بستگی خواهد داشت.

رسانه آمریکایی در ادامه نوشت: نظرسنجی موسسه اطلس‌اینتل نتایج مطلوب‌تری برای دموکرات‌ها نشان داد که حاکی از پیشتازی حدود ۱۶ درصدی دموکرات‌ها ( ۵۴درصد  به ۳۸ درصد) بود.

نظرسنجی فابریزیو وارد نیز پیشتازی هفت درصدی دموکرات‌ها در رای‌گیری همگانی را نشان داده بود (۴۵ درصد به ۳۸ درصد).

در همین حال، نظرسنجی موسسه کوانتوس اینسایتس رقابت نزدیک‌تری را نشان داد و تنها برتری ۲  درصدی برای دموکرات‌ها (۴۳ درصد به ۴۱ درصد) را ثبت کرد.

مردم آمریکا از جمهوری‌خواهان رویگردان شده‌اند

نیوزویک با اشاره پیشینه کنترل مجلس نمایندگان از سوی دموکرات‌ها نوشت: دموکرات‌ها آخرین بار در سال ۲۰۲۰ با کسب ۲۲۲ کرسی در برابر ۲۱۳ کرسی جمهوری‌خواهان اکثریت مجلس نمایندگان را به دست آوردند. در حال حاضر، جمهوری‌خواهان با ۲۲۰ کرسی در مقایسه با ۲۱۳ کرسی دموکرات‌ها، با اختلاف کمی اکثریت را در دست دارند. بر اساس گزارش کوک پالیتیکال، ۲۰۸ کرسی در اختیار دموکرات‌ها و ۲۱۰ کرسی در اختیار جمهوری‌خواهان است. ۵ کرسی تحت کنترل دموکرات‌ها و ۱۲ کرسی تحت کنترل جمهوری‌خواهان در وضعیت رقابتی شدید طبقه‌بندی شده‌اند که نشان‌دهنده نبردی تنگاتنگ برای کسب اکثریت است.

ویت شلتون با اشاره به «وعده‌های عملی نشده» جمهوری‌خواهان گفت: «داده‌ها گواهی می‌دهند: مردم آمریکا از وعده‌های عملی‌نشده جمهوری‌خواهان مجلس رویگردان شده است. مردم از افزایش هزینه‌ها ناراضی هستند و رای‌دهندگان رهبرانی می‌خواهند که برای آن‌ها بجنگند، نه برای ثروتمندترین اقلیت. دموکرات‌های مجلس در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای، پیامی بهتر و نامزدهای قوی‌تری دارند و به همین دلیل در موقعیت برتری برای بازپس‌گیری اکثریت قرار گرفته‌اند.»


نظرات

آخرین اخبار
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند
صرب‌الاجل نهایی خروج نظامیان آمریکایی از عراق
گفت‌وگوی دقیقه نودی عراقچی و وزیر پاکستانی
اختصاص 7 همت برای مطالبات رتبه‌بندی فرهنگیان
اوپک:تولید نفت ایران در ژوئیه صعودی شد
انفجار مرگبار در بلوچستان پاکستان؛ 18 شورشی کشته شدند
سرمربی سابق کرواسی هدایت اماراتی‌ها را بر عهده گرفت
نورنما | دلم یک «یا رضا » می خواهد و یک پنجره فولاد ...
واکنش حماس به بستن مسجد ابراهیمی
جنگ با ایران، اقتصاد تاجیکستان را تحت فشار گذاشت
هویتی نشأت‌گرفته از پیوند سنجیده شعر و آواز
پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه 22 مرداد/ دلار افت می کند؟
هشدار روسیه درباره تأثیر جنگ ایران بر همکاری‌های خزر
پیام تبریک آیت‌الله حسینی بوشهری به محسن رضایی