×
بین الملل
شناسه خبر : 265656
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/08 ساعت 01:01
احتمال کسب اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا در 2026 برای دموکرات‌ها

احتمال کسب اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا در 2026 برای دموکرات‌ها

تحلیلگران سیاسی احتمال می‌دهند که دموکرات‌ها در انتخابات میان‌دوره‌ای 2026 بتوانند اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا را به دست آورند، اگرچه چالش‌ها و نوسانات سیاسی ممکن است بر نتایج نهایی تأثیرگذار باشد.

نورنیوز-گروه بین الملل : نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد دموکرات‌ها برای بازپس‌گیری اکثریت کرسی‌های مجلس نمایندگان آمریکا نسبت به جمهوری‌خواهان پیشتازند و مردم آمریکا از جمهوری‌خواهان به دلیل رسیدگی گزینشی آن‌ها به دغدغه‌های مردم و افزایش هزینه‌های زندگی رویگردان شده‌اند

 بر اساس نظرسنجی‌های اخیر، دموکرات‌ها برای بازپس‌گیری کنترل مجلس نمایندگان آمریکا در انتخابات ۲۰۲۶ از حزب رقیب خود-جمهوری‌خواهان-پیشتازند اما اندازه اکثریت احتمالی آن‌ها همچنان نامشخص است.

نشریه نیوزویک با انتشار این مطلب در گزارشی نوشت: «ویت شلتون» سخنگوی کمیته کارزار کنگره دموکرات‌ها با استناد به نظرسنجی‌ها به نیوزویک گفت که افکار عمومی آمریکا از جمهوری‌خواهان رویگردان شده‌ است. بر  سر همه کرسی‌های مجلس نمایندگان در نوامبر ۲۰۲۶ رقابت در خواهد گرفت و دموکرات‌ها امیدوارند برای اولین بار پس از انتخابات ۲۰۲۰ اکثریت کرسی‌ها را به دست آورند.

عموما محبوبیت حزب حاکم پس از انتخابات میان‌دوره‌ای کاهش می‌یابد. کاهش محبوبیت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه آمریکا نیز پس از بازگشت به کاخ سفید در ژانویه ۲۰۲۵ به دلیل نگرانی‌ها از وضعیت اقتصاد و هزینه زندگی رخ داده است. درباره دموکرات‌ها قصد دارند انتخابات را به یک همه‌پرسی درباره سیاست‌های ترامپ، از جمله تعرفه‌ها، تبدیل کنند. همچنین، تغییر مرزهای حوزه‌های انتخاباتی می‌تواند بر نتایج تاثیر بگذارد؛ به عنوان مثال، ایالت‌هایی مانند تگزاس و اوهایو به نفع جمهوری‌خواهان و کالیفرنیا به نفع دموکرات‌ها تغییراتی ایجاد کرده‌اند.

در حال حاضر، دموکرات‌ها در نظرسنجی‌های عمومی پیشتاز هستند، اما میزان این پیشروی در نظرسنجی‌های مختلف متفاوت است. یک نظرسنجی اخیر توسط موسسه یوگاو و اکونومیست نشان داد دموکرات‌ها در میان رای‌دهندگان ثبت‌نام‌شده حدود ۳ درصد (۴۳ درصد به ۴۰ درصد) پیشتازند. با این حال، نتیجه نهایی به عواملی مانند محبوبیت ترامپ، موفقیت دموکرات‌ها در تبدیل انتخابات به رای‌گیری درباره او و نتایج نهایی رقابت‌های تغییر مرز حوزه‌ها بستگی خواهد داشت.

رسانه آمریکایی در ادامه نوشت: نظرسنجی موسسه اطلس‌اینتل نتایج مطلوب‌تری برای دموکرات‌ها نشان داد که حاکی از پیشتازی حدود ۱۶ درصدی دموکرات‌ها ( ۵۴درصد  به ۳۸ درصد) بود.

نظرسنجی فابریزیو وارد نیز پیشتازی هفت درصدی دموکرات‌ها در رای‌گیری همگانی را نشان داده بود (۴۵ درصد به ۳۸ درصد).

در همین حال، نظرسنجی موسسه کوانتوس اینسایتس رقابت نزدیک‌تری را نشان داد و تنها برتری ۲  درصدی برای دموکرات‌ها (۴۳ درصد به ۴۱ درصد) را ثبت کرد.

مردم آمریکا از جمهوری‌خواهان رویگردان شده‌اند

نیوزویک با اشاره پیشینه کنترل مجلس نمایندگان از سوی دموکرات‌ها نوشت: دموکرات‌ها آخرین بار در سال ۲۰۲۰ با کسب ۲۲۲ کرسی در برابر ۲۱۳ کرسی جمهوری‌خواهان اکثریت مجلس نمایندگان را به دست آوردند. در حال حاضر، جمهوری‌خواهان با ۲۲۰ کرسی در مقایسه با ۲۱۳ کرسی دموکرات‌ها، با اختلاف کمی اکثریت را در دست دارند. بر اساس گزارش کوک پالیتیکال، ۲۰۸ کرسی در اختیار دموکرات‌ها و ۲۱۰ کرسی در اختیار جمهوری‌خواهان است. ۵ کرسی تحت کنترل دموکرات‌ها و ۱۲ کرسی تحت کنترل جمهوری‌خواهان در وضعیت رقابتی شدید طبقه‌بندی شده‌اند که نشان‌دهنده نبردی تنگاتنگ برای کسب اکثریت است.

ویت شلتون با اشاره به «وعده‌های عملی نشده» جمهوری‌خواهان گفت: «داده‌ها گواهی می‌دهند: مردم آمریکا از وعده‌های عملی‌نشده جمهوری‌خواهان مجلس رویگردان شده است. مردم از افزایش هزینه‌ها ناراضی هستند و رای‌دهندگان رهبرانی می‌خواهند که برای آن‌ها بجنگند، نه برای ثروتمندترین اقلیت. دموکرات‌های مجلس در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای، پیامی بهتر و نامزدهای قوی‌تری دارند و به همین دلیل در موقعیت برتری برای بازپس‌گیری اکثریت قرار گرفته‌اند.»


نظرات

آخرین اخبار
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت