×
بین الملل
شناسه خبر : 265656
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/08 ساعت 01:01
احتمال کسب اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا در 2026 برای دموکرات‌ها

احتمال کسب اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا در 2026 برای دموکرات‌ها

تحلیلگران سیاسی احتمال می‌دهند که دموکرات‌ها در انتخابات میان‌دوره‌ای 2026 بتوانند اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا را به دست آورند، اگرچه چالش‌ها و نوسانات سیاسی ممکن است بر نتایج نهایی تأثیرگذار باشد.

نورنیوز-گروه بین الملل : نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد دموکرات‌ها برای بازپس‌گیری اکثریت کرسی‌های مجلس نمایندگان آمریکا نسبت به جمهوری‌خواهان پیشتازند و مردم آمریکا از جمهوری‌خواهان به دلیل رسیدگی گزینشی آن‌ها به دغدغه‌های مردم و افزایش هزینه‌های زندگی رویگردان شده‌اند

 بر اساس نظرسنجی‌های اخیر، دموکرات‌ها برای بازپس‌گیری کنترل مجلس نمایندگان آمریکا در انتخابات ۲۰۲۶ از حزب رقیب خود-جمهوری‌خواهان-پیشتازند اما اندازه اکثریت احتمالی آن‌ها همچنان نامشخص است.

نشریه نیوزویک با انتشار این مطلب در گزارشی نوشت: «ویت شلتون» سخنگوی کمیته کارزار کنگره دموکرات‌ها با استناد به نظرسنجی‌ها به نیوزویک گفت که افکار عمومی آمریکا از جمهوری‌خواهان رویگردان شده‌ است. بر  سر همه کرسی‌های مجلس نمایندگان در نوامبر ۲۰۲۶ رقابت در خواهد گرفت و دموکرات‌ها امیدوارند برای اولین بار پس از انتخابات ۲۰۲۰ اکثریت کرسی‌ها را به دست آورند.

عموما محبوبیت حزب حاکم پس از انتخابات میان‌دوره‌ای کاهش می‌یابد. کاهش محبوبیت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه آمریکا نیز پس از بازگشت به کاخ سفید در ژانویه ۲۰۲۵ به دلیل نگرانی‌ها از وضعیت اقتصاد و هزینه زندگی رخ داده است. درباره دموکرات‌ها قصد دارند انتخابات را به یک همه‌پرسی درباره سیاست‌های ترامپ، از جمله تعرفه‌ها، تبدیل کنند. همچنین، تغییر مرزهای حوزه‌های انتخاباتی می‌تواند بر نتایج تاثیر بگذارد؛ به عنوان مثال، ایالت‌هایی مانند تگزاس و اوهایو به نفع جمهوری‌خواهان و کالیفرنیا به نفع دموکرات‌ها تغییراتی ایجاد کرده‌اند.

در حال حاضر، دموکرات‌ها در نظرسنجی‌های عمومی پیشتاز هستند، اما میزان این پیشروی در نظرسنجی‌های مختلف متفاوت است. یک نظرسنجی اخیر توسط موسسه یوگاو و اکونومیست نشان داد دموکرات‌ها در میان رای‌دهندگان ثبت‌نام‌شده حدود ۳ درصد (۴۳ درصد به ۴۰ درصد) پیشتازند. با این حال، نتیجه نهایی به عواملی مانند محبوبیت ترامپ، موفقیت دموکرات‌ها در تبدیل انتخابات به رای‌گیری درباره او و نتایج نهایی رقابت‌های تغییر مرز حوزه‌ها بستگی خواهد داشت.

رسانه آمریکایی در ادامه نوشت: نظرسنجی موسسه اطلس‌اینتل نتایج مطلوب‌تری برای دموکرات‌ها نشان داد که حاکی از پیشتازی حدود ۱۶ درصدی دموکرات‌ها ( ۵۴درصد  به ۳۸ درصد) بود.

نظرسنجی فابریزیو وارد نیز پیشتازی هفت درصدی دموکرات‌ها در رای‌گیری همگانی را نشان داده بود (۴۵ درصد به ۳۸ درصد).

در همین حال، نظرسنجی موسسه کوانتوس اینسایتس رقابت نزدیک‌تری را نشان داد و تنها برتری ۲  درصدی برای دموکرات‌ها (۴۳ درصد به ۴۱ درصد) را ثبت کرد.

مردم آمریکا از جمهوری‌خواهان رویگردان شده‌اند

نیوزویک با اشاره پیشینه کنترل مجلس نمایندگان از سوی دموکرات‌ها نوشت: دموکرات‌ها آخرین بار در سال ۲۰۲۰ با کسب ۲۲۲ کرسی در برابر ۲۱۳ کرسی جمهوری‌خواهان اکثریت مجلس نمایندگان را به دست آوردند. در حال حاضر، جمهوری‌خواهان با ۲۲۰ کرسی در مقایسه با ۲۱۳ کرسی دموکرات‌ها، با اختلاف کمی اکثریت را در دست دارند. بر اساس گزارش کوک پالیتیکال، ۲۰۸ کرسی در اختیار دموکرات‌ها و ۲۱۰ کرسی در اختیار جمهوری‌خواهان است. ۵ کرسی تحت کنترل دموکرات‌ها و ۱۲ کرسی تحت کنترل جمهوری‌خواهان در وضعیت رقابتی شدید طبقه‌بندی شده‌اند که نشان‌دهنده نبردی تنگاتنگ برای کسب اکثریت است.

ویت شلتون با اشاره به «وعده‌های عملی نشده» جمهوری‌خواهان گفت: «داده‌ها گواهی می‌دهند: مردم آمریکا از وعده‌های عملی‌نشده جمهوری‌خواهان مجلس رویگردان شده است. مردم از افزایش هزینه‌ها ناراضی هستند و رای‌دهندگان رهبرانی می‌خواهند که برای آن‌ها بجنگند، نه برای ثروتمندترین اقلیت. دموکرات‌های مجلس در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای، پیامی بهتر و نامزدهای قوی‌تری دارند و به همین دلیل در موقعیت برتری برای بازپس‌گیری اکثریت قرار گرفته‌اند.»


نظرات

آخرین اخبار
خط لوله‌ای که تنگه هرمز را دور می‌زد، آتش گرفت
کشتی کانتینری با پرچم انگلیس هدف 2 پرتابه قرار گرفت
مأموریت سخت نظامیان اسرائیل در لبنان
کشف منابع جدید گازی در عسلویه
پیام دریادار ایرانی درپی شهادت سردار تنگسیری
نفوذ سایبری به ایمیل رئیس پیشین موساد و افشای اسناد حساس
وال‌ استریت ژورنال از هک 50 دوربین در اسرائیل از ابتدای جنگ خبر داد
گفت‌وگوی تلفنی نخست وزیر پاکستان و رئیس شورای اتحادیه اروپا
بازداشت 48 عامل اصلی و شبکه‌ساز گروه‌های تروریستی
زلنسکی: خواهان آتش بس در حوزه انرژی هستیم
حمله به هواپیمای ایرانی حامل دارو و تجهیزات پزشکی نقض آشکار حقوق بین‌الملل است
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله به غرب و شرق تهران، بوشهر و اهواز
سی‌ان‌ان: از بین رفتن آواکس، ضربه‌ای جدی به توانایی‌ هوایی آمریکاست
در حمله اسرائیل؛ نظامی لبنانی کشته و 5 نفر زخمی شدند
تشییع پیکر شهید تنگسیری در تهران
بازار سرمایه به صندوق‌های طلا روی خوش نشان نداد
صالحی‌امیری: صیانت از میراث‌فرهنگی، مسئولیتی تمدنی و بین‌نسلی است
پویش خواننده موسیقی برای ساخت خانه‌های تخریب‌شده در جنگ
دیدارهای بن‌سلمان با امیر قطر و پادشاه اردن محور تحولات منطقه
نگرانی وزیر دفاع ایتالیا از پیامدهای جنگ ایران
تاکید دادستان کل کشور بر تشدید نظارت تعزیرات و کنترل قیمت‌ها
بیش از 313 میلیون تردد ثبت شد
روبیو: ناتو چه فایده ای برای آمریکا دارد؟
پهپادهای ارتش، مراکز زیرساختی رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادند
مهاجرانی: بخش‌های آسیب‌دیده فولاد مبارکه به خط تولید باز می گردد
برق‌رسانی در کشور، شرایط پایدار و مطمئن دارد
آخرین تمرین تیم ملی در ترکیه برگزار شد
مهلت تسویه قراردادها با بورس کالا تمدید شد
تداوم اسکان نوروزى فرهنگیان تا زمان بازگشایى مدارس
اعتراف صهیونیست‌ها به آسیب دیدن تأسیسات نفتی حیفا
درخواست السیسی از رئیس جمهور آمریکا برای پایان دادن به جنگ
پزشکیان: تصمیم‌گیری درباره پایان جنگ منوط به تامین عزت و امنیت ایران است
عراقچی: اقدام تحریک‌آمیز درباره تنگه هرمز اوضاع پیچیده‌تر خواهد کرد
اینفانتینو: برنامه تغییر نخواهد کرد، ایران در جام جهانی خواهد بود
اروپا تحریم‌ها علیه ایران را یک سال دیگر تمدید کرد
ایروانی به گوترش نامه نوشت
کمند امیرسلیمانی: امید دارم به روزی که وطنم دوباره نفس بکشد
حمله موشکی حزب الله به پیاده نظام ارتش صهیونیستی
اسپانیا: اجازه استفاده از پایگاه های خود را نمی دهیم
نفوذ هکری گسترده ایران به دوربین‌های مداربسته اسرائیل
سردار قاآنی: به نظم جدید منطقه عادت کنید
دستگیری افراد مرتبط با شبکه‌های معاند در تهران
گدعون ساعر اعتراف کرد: شلیک 5000 هزار پرتابه از لبنان به اراضی اشغالی
تاکنون چند مرکز علمی و دانشگاه در کشور خسارت دیده است؟
واهمه آمریکا از سیستم دریافت عوارض برای تنگه هرمز
ایران بیش از هر زمانی بر تنگه هرمز مسلط است
حمله به خارگ تلفات نیروهای آمریکایی را افزایش می‌دهد
رسانه‌های فرانسوی: ترامپ در تله‌ای استراتژیک گرفتار شده است
«نه» رسای مردم امریکا به پادشاهی که تشنه نفت ایران است
انتقاد جمهوری‌خواهان از میزان جنگ‌طلبی گراهام