×
اجتماعی
شناسه خبر : 265640
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/07 ساعت 17:53
افتتاح اولین داروخانه شیمی‌درمانی در بیمارستان شهدای هفتم‌تیر

افتتاح اولین داروخانه شیمی‌درمانی در بیمارستان شهدای هفتم‌تیر

نخستین داروخانه تخصصی شیمی‌درمانی در بیمارستان شهدای هفتم‌تیر ری افتتاح شد تا بیماران سرطانی خدمات دارویی تخصصی دریافت کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی : به گزارش  سیدعبدالهادی دانشی روز یکشنبه در تشریح جزییات افتتاح نخستین داروخانه تخصصی شیمی‌درمانی جنوب تهران  اظهار کرد: بیمارستان شهدای هفتم‌تیر بزرگترین مرکز درمان سرطان در جنوب تهران است و خدمات جامع درمان‌های انکولوژی شامل شیمی‌درمانی و پرتودرمانی را به بیماران ارائه می‌دهد.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و تجهیزات تخصصی این مرکز افزود: اکنون ۲ دستگاه شتاب‌دهنده خطی در بیمارستان فعال است که یکی از آنها از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های شتاب‌دهنده خطی کشور به شمار می‌رود و در حال نصب و راه‌اندازی نهایی است. همچنین طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، حدود ۲ سال آینده یک دستگاه شتاب‌دهنده جدید دیگر نیز به مجموعه تجهیزات اضافه خواهد شد.

دانشی ادامه داد: علاوه بر این، دستگاه براکی‌تراپی و دستگاه پتی‌اسکن بیمارستان نیز در دست راه‌اندازی است و پیش‌بینی می‌شود حداکثر تا ۶ ماه آینده این تجهیزات وارد مدار خدمت‌رسانی شوند. از سوی دیگر، بیشترین تعداد دستیاران رشته‌های انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران در این بیمارستان مشغول به آموزش و فعالیت هستند که نشان‌دهنده جایگاه علمی و درمانی این مرکز است.

رییس بیمارستان شهدای هفتم‌تیر با اشاره به ضرورت راه‌اندازی داروخانه تخصصی شیمی‌درمانی گفت: پیش از این، بیماران سرطانی برای تهیه داروهای شیمی‌درمانی ناچار بودند به داروخانه هلال‌احمر یا برخی داروخانه‌های مناطق مرکزی و شمالی تهران مراجعه کنند که این موضوع برای بیماران، به‌ویژه در شرایط سخت درمان، مشکلات جدی به‌همراه داشت.

وی افزود: برای رفع این مساله، با هماهنگی شرکت‌های دارویی و شرکت «بدک» که وظیفه توزیع دارو بین ۲۲ بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی ایران را برعهده دارد، توانستیم داروخانه تخصصی شیمی‌درمانی جنوب تهران را در بیمارستان شهدای هفتم‌تیر راه‌اندازی کنیم.

دانشی با تاکید بر پیوند سلامت با امنیت و نظم شهری تصریح کرد: معتقدیم موضوع سلامت ارتباط مستقیمی با امنیت اجتماعی، نظم شهری و ترددهای شهری دارد؛ به همین دلیل از مسئولان راهور، شهرداری منطقه، فرمانداری و دستگاه قضایی دعوت شد در جلسات هماهنگی حضور داشته باشند که نماینده شهردار و دادستان در این نشست‌ها شرکت کردند و نمایندگانی از دانشگاه علوم پزشکی نیز حضور داشتند.

وی خاطرنشان کرد: با افتتاح این داروخانه، داروهای شیمی‌درمانی در دسترس بیماران خواهد بود، ترددهای غیرضروری در سطح شهر کاهش می‌یابد، سفرهای درون‌شهری بیماران کمتر می‌شود و در نتیجه، خطر تصادفات و مشکلات جانبی نیز کاهش پیدا می‌کند. این اقدامات در نهایت به افزایش رضایتمندی مردم و آرامش بیماران و خانواده‌های آنان منجر خواهد شد.

رییس بیمارستان شهدای هفتم‌تیر تاکید کرد: امیدواریم با توسعه زیرساخت‌های درمانی، ارائه خدمات تخصصی و همکاری همه دستگاه‌ها، شرایط درمان بیماران سرطانی هر روز بهتر از گذشته شود و بتوانیم وظیفه خود را در قبال سلامت مردم به بهترین شکل انجام دهیم.

افتتاح داروخانه شیمی‌درمانی اقدامی در مسیر عدالت اجتماعی است

رییس دادگستری شهرستان ری در مراسم افتتاح داروخانه تخصصی شیمی‌درمانی بیمارستان شهدای هفتم‌تیر، با تقدیر از مجموعه مدیریت این بیمارستان، خیران و شرکت‌های دارویی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: افتتاح این داروخانه اقدامی ارزشمند و ماندگار در مسیر عدالت اجتماعی و تضمین دسترسی عادلانه مردم به خدمات درمانی است.

داریوش قاسمی‌زاده با بیان اینکه سلامت مردم از مهمترین مصادیق حقوق عامه به‌شمار می‌رود، افزود: فراهم کردن امکان دسترسی آسان بیماران سرطانی، به‌ویژه بیماران کم‌برخوردار، به داروهای حیاتی شیمی‌درمانی، نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش دغدغه‌های اجتماعی و ارتقای آرامش عمومی دارد.

وی تصریح کرد: با همت مدیریت بیمارستان، همراهی خیران و مشارکت شرکت‌های بزرگ داروسازی، بزرگترین داروخانه تخصصی شیمی‌درمانی جنوب استان تهران در شهرستان ری راه‌اندازی شد که بخشی از داروهای موردنیاز بیماران نیازمند را به‌صورت حمایتی در اختیار آنان قرار می‌دهد.

رییس دادگستری شهرستان ری ادامه داد: حضور دستگاه قضایی در چنین برنامه‌هایی، در راستای صیانت از حقوق عامه و حمایت از اقدامات خداپسندانه و مردمی در حوزه سلامت است و ما از هر اقدامی که منجر به کاهش آلام بیماران و افزایش رضایتمندی مردم شود، حمایت می‌کنیم.

وی همچنین بر اهمیت اطلاع‌رسانی عمومی تاکید کرد و گفت: ضروری است مردم شهرستان ری و مناطق اطراف از راه‌اندازی این داروخانه آگاه شوند تا بیماران نیازمند بتوانند بدون سردرگمی و با کمترین هزینه و تردد، داروهای موردنیاز خود را از این مرکز تخصصی تامین کنند.

قاسمی‌زاده خاطرنشان کرد: توسعه زیرساخت‌های درمانی با مشارکت خیرین و همراهی نهادهای مسئول، الگویی موفق برای تحقق عدالت در حوزه سلامت است و این مسیر باید با جدیت و هم‌افزایی بیشتر ادامه یابد.


نظرات

آخرین اخبار
بازداشت خبرنگار مشهور آمریکایی در اسرائیل
واکنش تند پاکستان به شهرک‌سازی و اقدامات اشغالگرانه رژیم صهیونیستی
شکست المپیاکو مقابل لورکوزن؛ شب تلخ طارمی در یونان
ماه مبارک رمضان از نگاه قرآن
توماس فریدمن: تمرکز نتانیاهو بر ایران، انحراف افکار عمومی است
دیدار نخست وزیر قطر با رئیس جمهور موقت ونزوئلا
قرارداد گازی ایران و روسیه در آستانه نهایی شدن
حمله هوایی مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
معمای مذاکره
دیدگاه اسرائیلی‌ها درباره مذاکرات هسته‌ای
توصیه‌های طب ایرانی برای روزه‌داری بدون تشنگی
مخالفت‌ها در کنگره آمریکا با رویکردهای تقابلی علیه تهران
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
آیا جنگ نزدیک است؛ ترامپ کدام مسیر را انتخاب می کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 30 بهمن+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 بهمن 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند