×
بین الملل
شناسه خبر : 265639
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/07 ساعت 17:20
آمریکا اتحاد دیرینه خود با اروپا را شکسته است

روزنامه ال پائیس:

آمریکا اتحاد دیرینه خود با اروپا را شکسته است

روزنامه اسپانیایی ال پائیس در گزارشی نوشت ایالات متحده در سال 2025 به طور چشمگیری پیمان و اتحاد چند دهه‌ای خود با اروپا را کنار گذاشته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک روزنامه اسپانیایی در گزارشی نوشت آمریکا در سال 2025 از شراکت چند دهه‌ای با اروپا دست کشیده است.

روزنامه اسپانیایی ال پائیس در گزارشی نوشت ایالات متحده در سال 2025 به طور چشمگیری پیمان و اتحاد چند دهه‌ای خود با اروپا را کنار گذاشته است.

در این گزارش آمده است با نگاهی به سال گذشته در می یابیم که یک خبر کافی است تا آن را به نمادی از دوران ما تبدیل کند: در سال 2025، ایالات متحده اتحاد دیرینه 80 سال خود با اروپا را که احتمالا بلندمدت ترین اتحاد در تاریخ است، شکست.     

نویسنده این گزارش می افزاید: نظامیان ارتش آمریکا دستکم تاکنون، چمدان های خود را نبسته‌اند و هیچ یک از پایگاه های نظامی خود را نیز تعطیل نکرده‌اند. پیمان آتلانتیک شمالی همچنان بر روی کاغذ پابرجاست.

براساس این گزارش، دوره دورم ریاست جمهوری ترامپ با خصومت نسبت به اروپایی ها و نزدیکی به روسیه همراه بوده است.

این روزنامه تاکید دارد که در حال حاضر مشخص نیست که آیا بند 5 پیمان آتلانتیک شمالی درباره دفاع جمعی، چیزی بیشتر از یک اعلامیه تو خالی باشد.

بیشتر بخوانید واکنش اتحادیه اروپا به استراتژی امنیتی جدید آمریکا علیه بروکسل

این در حالی است که واشنگتن در تاریخ 5 دسامبر، استراتژی جدید امنیت ملی آمریکا را منتشر کرد که در آن به طور خاص این نگرانی مورد تاکید قرار گرفت که اروپا به دلیل سیاست هایی که رهبران اتحادیه اروپا دنبال می کنند، و سایر نهادهای فراملی در آستانه نابودی کامل تمدن خود قرار دارد و 20 سال دیگر قابل شناسایی نیستند.

ایالات متحده آمریکا از استراتژی جدید امنیت ملی خود رونمایی کرد که جهت‌گیری اساسی سیاست خارجی ایالات متحده را ترسیم می‌کند. در این استراتژی آمده است که ایالات متحده قصد دارد از مقاومت در برابر مسیر سیاسی فعلی اروپا حمایت کند. در عین حال، این استراتژی نسبت به نابودی تمدنی بالقوه قاره اروپا هشدار داد.

همچنین دولت آمریکا ابراز تردید کرد برخی کشورهای اروپایی ظرفیت اقتصادی و نظامی کافی برای باقی مانده به عنوان دوست و متحد واشنگتن داشته باشند.

ایالات متحده در استراتژی امنیتی‌اش، به ویژه در مورد سیاست‌های مهاجرتی اروپا ‌ انتقاد می‌کند. علاوه بر این، برخی از کشورهای اروپایی را به محدود کردن آزادی بیان و سرکوب مخالفان سیاسی متهم می‌کند.

پس از انتشار استراتژی جدید امنیت ملی ایالات متحده آمریکا که نگاهی نسبتاً انتقادی به اروپا دارد، کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، بر اهمیت اتحاد بین بروکسل و واشنگتن تأکید کرد. او گفت که ایالات متحده هنوز بزرگترین متحد ما است.

پس از انتشار راهبرد جدید امنیت ملی دولت ترامپ، کارشناسان و برخی مقامات سیاست خارجی آلمان، سوئد و لتونی هم از دولت هایشان خواسته‌اند تا فاصله بیشتری از ایالات متحده آمریکا بگیرد.


تسنیم
کلید واژگان
آمریکااروپااتحاد
نظرات

آخرین اخبار
تک ضرب | غزال تیزپای بد دهن فوتبال ایران !
از دیزل 6 دلاری آمریکا تا گاز 80 یورویی اروپا؛ بازار از جنگ جلو زده است
سناتور آمریکایی: جنگ ترامپ قیمت انرژی را بالا برد
قشقاوی: قطعنامه ضدایرانی بی‌هزینه نخواهد بود
پاسخ ایران به اتهام‌های بی‌اساس شورای وزیران خارجه اتحادیه عرب
عارف: ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است
آکسیوس: ترامپ دیگر حتی در میان جمهوری‌خواهان هم تنهاست
گیلان به بالگرد اطفای حریق مجهز شد
استقبال کشورهای عربی و اسلامی از تحریم‌های انگلیس علیه اسرائیل
لیورپول 2-1 اتلتیکو مادرید/ لیورپول برنده جدال تماشایی در آنفیلد
ایران برای توقف جنگ 6 شرط گذاشت؛ پیام اخیر آمریکا به تهران چه بود؟
هواپیمای حامل زلنسکی مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
کارخانه فولکس‌واگن در خدمت گنبد آهنین اسرائیل
توقیف موتور سیکلت سنگین قاچاق در مرند
سفیر پاکستان : ایران و آمریکا به تفاهم نزدیک‌تر می‌شوند
سردار آزمون به تیم ملی برگشت
پیام تسلیت مسئولان کرمانشاه برای شهادت مرزبان هنگ مرزی پاوه
کشف 11 تن چوب و زغال قاچاق در کرمانشاه
توقیف 16 خودروی شوتی در زابل
سپتامبر سیاه برای آمریکا؛ نفت 100 دلاری، گازوئیل 6 دلاری و اوراق 5 درصدی
بقایی: حمله می‌کنند، بعد ایران را به شورای امنیت می‌فرستند!
انفجار نارنجک در مهران؛ یک کشته و 2 مأمور زخمی شدند
بارسلونا 5-1 فاینورد/گام محکم بارسا در لیگ قهرمانان اروپا+ فیلم گلها
جایزه 110 میلیون یورویی برای فاتح لیگ قهرمانان
خشم معترضان در اسلوونی؛ ضرورت تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی + فیلم
واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام علیه ایران
رایزنی عراقچی و سفیر ایران در پاکستان
تأکید عارف بر نقش رهبری شهید انقلاب در پیشرفت علمی کشور
پزشکیان: کارآمدی دستگاه‌ها باید به رضایت مردم منجر شود
نگرانی سازمان ملل از تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز
اسب ترکمن در مسیر ثبت یک رویداد ملی
آغاز پرداخت خسارت سیل‌زدگان مازندران
ارتش لبنان: اسرائیل 7700 بار توافق چارچوب را نقض کرده است
مدنی‌زاده به هند رسید؛ رایزنی اقتصادی ایران در بریکس
مخبر: ترامپ تازه می‌فهمد با چه قدرتی طرف است
صرفه‌جویی 15 میلیون لیتری بنزین با برقی‌سازی تاکسی‌های اینترنتی
آیت‌الله جنتی: نبرد اقتصادی به روحیه جهادی و فرماندهی نیاز دارد
معاون حقوقی رئیس‌جمهور: واگذاری اختیارات به استانداران در جنگ کارآمدی خود را نشان داد
سفیر ایران: تحریم‌ها حقوق بنیادین ملت‌ها را تضعیف می‌کند
در نشست شورای حکام چه اتفاقی افتاد؟
حمله اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک شهید و 2 زخمی
حضور جنجالی نتانیاهو در جنوب سوریه
واکنش ایران به قطعنامه خصمانه شورای حکام
برقی‌سازی ناوگان برای کاهش آلودگی هوا در اولویت قرار گرفت
برخورد تریلی با اتوبوس در جاده سبزوار
بیانیه مشترک ایران، روسیه و چین علیه قطعنامه ضدایرانی
نفوذ گوگل در هوش مصنوعی و نیروگاه‌های اتمی فنلاند
نورویدئو | ایران؛ از هدف «درس عبرت» تا کابوس انتخاباتی ترامپ
هشدار درباره سوء استفاده رژیم صهیونیستی از خلأ امنیتی در جنوب لبنان
مصر و بحرین خواستار کاهش تنش در منطقه شدند