×
بین الملل
شناسه خبر : 265639
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/07 ساعت 17:20
آمریکا اتحاد دیرینه خود با اروپا را شکسته است

روزنامه ال پائیس:

آمریکا اتحاد دیرینه خود با اروپا را شکسته است

روزنامه اسپانیایی ال پائیس در گزارشی نوشت ایالات متحده در سال 2025 به طور چشمگیری پیمان و اتحاد چند دهه‌ای خود با اروپا را کنار گذاشته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک روزنامه اسپانیایی در گزارشی نوشت آمریکا در سال 2025 از شراکت چند دهه‌ای با اروپا دست کشیده است.

روزنامه اسپانیایی ال پائیس در گزارشی نوشت ایالات متحده در سال 2025 به طور چشمگیری پیمان و اتحاد چند دهه‌ای خود با اروپا را کنار گذاشته است.

در این گزارش آمده است با نگاهی به سال گذشته در می یابیم که یک خبر کافی است تا آن را به نمادی از دوران ما تبدیل کند: در سال 2025، ایالات متحده اتحاد دیرینه 80 سال خود با اروپا را که احتمالا بلندمدت ترین اتحاد در تاریخ است، شکست.     

نویسنده این گزارش می افزاید: نظامیان ارتش آمریکا دستکم تاکنون، چمدان های خود را نبسته‌اند و هیچ یک از پایگاه های نظامی خود را نیز تعطیل نکرده‌اند. پیمان آتلانتیک شمالی همچنان بر روی کاغذ پابرجاست.

براساس این گزارش، دوره دورم ریاست جمهوری ترامپ با خصومت نسبت به اروپایی ها و نزدیکی به روسیه همراه بوده است.

این روزنامه تاکید دارد که در حال حاضر مشخص نیست که آیا بند 5 پیمان آتلانتیک شمالی درباره دفاع جمعی، چیزی بیشتر از یک اعلامیه تو خالی باشد.

بیشتر بخوانید واکنش اتحادیه اروپا به استراتژی امنیتی جدید آمریکا علیه بروکسل

این در حالی است که واشنگتن در تاریخ 5 دسامبر، استراتژی جدید امنیت ملی آمریکا را منتشر کرد که در آن به طور خاص این نگرانی مورد تاکید قرار گرفت که اروپا به دلیل سیاست هایی که رهبران اتحادیه اروپا دنبال می کنند، و سایر نهادهای فراملی در آستانه نابودی کامل تمدن خود قرار دارد و 20 سال دیگر قابل شناسایی نیستند.

ایالات متحده آمریکا از استراتژی جدید امنیت ملی خود رونمایی کرد که جهت‌گیری اساسی سیاست خارجی ایالات متحده را ترسیم می‌کند. در این استراتژی آمده است که ایالات متحده قصد دارد از مقاومت در برابر مسیر سیاسی فعلی اروپا حمایت کند. در عین حال، این استراتژی نسبت به نابودی تمدنی بالقوه قاره اروپا هشدار داد.

همچنین دولت آمریکا ابراز تردید کرد برخی کشورهای اروپایی ظرفیت اقتصادی و نظامی کافی برای باقی مانده به عنوان دوست و متحد واشنگتن داشته باشند.

ایالات متحده در استراتژی امنیتی‌اش، به ویژه در مورد سیاست‌های مهاجرتی اروپا ‌ انتقاد می‌کند. علاوه بر این، برخی از کشورهای اروپایی را به محدود کردن آزادی بیان و سرکوب مخالفان سیاسی متهم می‌کند.

پس از انتشار استراتژی جدید امنیت ملی ایالات متحده آمریکا که نگاهی نسبتاً انتقادی به اروپا دارد، کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، بر اهمیت اتحاد بین بروکسل و واشنگتن تأکید کرد. او گفت که ایالات متحده هنوز بزرگترین متحد ما است.

پس از انتشار راهبرد جدید امنیت ملی دولت ترامپ، کارشناسان و برخی مقامات سیاست خارجی آلمان، سوئد و لتونی هم از دولت هایشان خواسته‌اند تا فاصله بیشتری از ایالات متحده آمریکا بگیرد.


تسنیم
کلید واژگان
آمریکااروپااتحاد
نظرات

آخرین اخبار
آغاز سفر دریایی گردشگران به کیش از فردا
چین ریاست شورای امنیت را بر عهده گرفت
صادرات نفت خام عراق از مرز سوریه آغاز شد
سناتور دموکرات تلفات ارتش آمریکا را فاش کرد
پالتیکو: ترامپ مدعی پایان جنگ ایران شد
آرامگاه محمدرضا لطفی ساخته می شود
پیام تبریک عراقچی به نخست وزیر جدید عراق
محسن رضایی: آمریکایی‌ها درس‌های زیادی در خلیج فارس یاد خواهند‌ گرفت
نبیه بری: تجاوزات اسرائیل در آتش‌بس تشدید شد
مدیریت جدید خلیج فارس بر مدار فرمان رهبر معظم انقلاب
احتمال شنیدن صدای انفجارهای کنترل شده در عسلویه
ازسرگیری پروازهای رشت- مشهد و بالعکس
جو کنت: اسرائیل امریکا را برای جنگ متقاعد کرد
دیدار اعضای فراکسیون وفاداری به مقاومت لبنان با سفیر ایران در بیروت
سی ان ان:تقریبا همه سایت‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه تخریب شده اند
سودجویان بازار خودرو را آشفته کردند
فرماندهی کل سپاه: کارگران پیشران‌ پیشرفت عزت و عظمت کشور
مخالفت ترامپ با ضرب‌الاجل 60 روزه برای جنگ با ایران
دیدار فیدان با رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق
توقف ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم یک اثر تاریخی در لرستان
شهادت 14 نفر در عملیات پاکسازی مهمات در زنجان
ترور امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) در سوریه
ترامپ در دستیابی به اهداف جنگ علیه ایران ناکام مانده است
جسد مرد مفقودی در سد شاه‌قاسم بویراحمد کشف شد
محاصره دریایی آمریکا پرخطر و کم‌دستاورد است
8 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور آذرشهر-گنبرف
61 درصد آمریکایی‌ها مخالف اقدام نظامی علیه ایران
امارات با خروج از اوپک تنش نفتی با عربستان را آغاز کرد
رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف
چین: تنگه هرمز باید هرچه سریع‌تر بازگشایی شود
5 کشته در سانحه سقوط هواپیما در تگزاس
واردات خودرو ممنوع نیست
موزه هنرهای معاصر تهران میزبان نمایشگاه «هنر و جنگ» می شود
کشف 8000 فشنگ جنگی در شهرستان شوش
دلافوئنته: یامال را برای مراحل حذفی نگه می‌داریم
ناوشکن آمریکایی در اقیانوس آرام آتش گرفت
تحریم سه صرافی ایرانی از سوی آمریکا
معلمان و کارگران ستون فقرات عرصه فرهنگ و اقتصاد هستند
تعرفه واردات خودرو از اتحادیه اروپا 25 درصد شد
دستگیری قاتل در پیشوا در کمتر از یک ساعت
حمله به مدرسه میناب، یک جنایت جنگی از پیش طراحی شده
حملات بی سابقه حزب‌الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی
نگرانی سازمان جهانی بهداشت از فروپاشی نظام سلامت در غزه
معاون صدراعظم آلمان: به توصیه‌های ترامپ نیازی نداریم
صعود فوتسالیست های دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر
رونمایی چین از جدیدترین ابررایانه خود
فلسطین، اینفانتینو را سنگ روی یخ کرد
محکومیت حمله به راهبه در قدس از سوی رهبران مسیحی
زمین؛ عجیب‌ترین سیاره منظومه شمسی!
پایان مرگبار یک درگیری ملکی در لنگرود