×
سیاسی
شناسه خبر : 265425
تاریخ انتشار : شنبه 1404/10/06 ساعت 19:06
تاجگردون: اصلاح لایحه بودجه 1405 به نفع مردم است

تاجگردون: اصلاح لایحه بودجه 1405 به نفع مردم است

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1405 گفت: تمرکز مجلس و دولت در بررسی کلیات بودجه بر مسائل معیشتی، افزایش دریافتی حقوق‌بگیران، مدیریت منابع ارزی با هدف کاهش فشار بر مردم است.

نورنیوز-گروه سیاسی : غلامرضا تاجگردون، درباره جلسه عصر امروز شنبه(۶ دی ماه) کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ به خبرنگاران گفت: نشست امروز با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر نفت و دیگر همکاران دولت تشکیل شد و کلیات بودجه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: نمایندگان مجلس، به‌ویژه اعضای کمیسیون، دغدغه‌ها و مسائل خود را مطرح کردند و در مقابل، نمایندگان دولت نیز دیدگاه‌ها و پاسخ‌های خود را ارائه دادند. آنچه بیش از همه مورد سؤال و توجه نمایندگان قرار داشت، موضوع حقوق، معیشت، پرداخت‌ها و مسائلی مانند کالابرگ و ابزارهای حمایتی بود که اقدامات قابل توجهی در این زمینه در لایحه دولت وجود دارد.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ تأکید کرد: مجلس تلاش خواهد کرد با همکاری دولت، اصلاحات لازم را به نفع مردم، به‌ویژه اقشاری که دریافتی کمتری نسبت به سایرین دارند، اعمال کند. اگرچه آمارها نشان می‌دهد که شاخص‌هایی مانند ضریب جینی بهبود نسبی داشته، اما در مقابل خط فقر افزایش یافته و به عبارتی جامعه فقیر ما بیشتر شده است. بنابراین در کنار توجه به عدالت، باید به ارتقای سطح درآمدی کل کشور و رهایی از فقر نیز توجه کنیم. این موضوع صرفاً با اقدامات معیشتی قابل حل نیست و لازم است مبانی تولید و اقتصاد کشور نیز به‌طور جدی در بودجه دیده شود.

وی خاطرنشان کرد: این یک معادله نسبتاً سخت است که باید با عدد و رقم حل شود، اما می‌توانم با اطمینان بگویم که نمایندگان مجلس به سمت افزایش منابع دریافتی مورد نیاز برای بهبود دریافتی کارمندان، کارکنان و افرادی که از دولت حقوق دریافت می‌کنند، حرکت خواهند کرد. درباره جزئیات و ارقام نهایی، باید اجازه داد فرآیند بررسی بودجه به نتیجه برسد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس همچنین به موضوع منابع ورودی کشور اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از دغدغه‌های مجلس، نحوه مدیریت منابع ورودی ارزی، به‌ویژه منابع حاصل از فروش نفت است. فاصله زمانی میان فروش نفت و بازگشت منابع حاصل از آن همچنان وجود دارد و این موضوع نیازمند ایجاد تعادل و انسجام در بخش‌های مختلف دولت است.

تاجگردون تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم دولت و بخش‌های مختلف آن را در یک چارچوب منسجم قرار دهیم تا منابع به‌موقع وصول و به‌موقع هزینه شود؛ اقدامی که هم فشار هزینه‌ای بر مردم را کاهش می‌دهد و هم امکان تأمین ارز متناسب با نیازهای جامعه را فراهم می‌کند.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ خاطرنشان کرد: همچنین این موضوع از جمله خلأهای موجود در اقتصاد کشور است و تمام تلاش ها به این سمت هدایت خواهد شد. جلسات بررسی بودجه همچنان ادامه دارد و اگر امروز به جمع‌بندی درباره کلیات نرسیم، احتمالاً با اخذ فرصت یک تا دو روزه، بررسی‌ها را ادامه خواهیم داد. اما در صورت رسیدن به نتیجه درباره کلیات، موضوع رد یا تأیید آن در زمان مقرر در صحن مجلس مطرح خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک