×
سیاسی
شناسه خبر : 265425
تاریخ انتشار : شنبه 1404/10/06 ساعت 19:06
تاجگردون: اصلاح لایحه بودجه 1405 به نفع مردم است

تاجگردون: اصلاح لایحه بودجه 1405 به نفع مردم است

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1405 گفت: تمرکز مجلس و دولت در بررسی کلیات بودجه بر مسائل معیشتی، افزایش دریافتی حقوق‌بگیران، مدیریت منابع ارزی با هدف کاهش فشار بر مردم است.

نورنیوز-گروه سیاسی : غلامرضا تاجگردون، درباره جلسه عصر امروز شنبه(۶ دی ماه) کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ به خبرنگاران گفت: نشست امروز با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر نفت و دیگر همکاران دولت تشکیل شد و کلیات بودجه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: نمایندگان مجلس، به‌ویژه اعضای کمیسیون، دغدغه‌ها و مسائل خود را مطرح کردند و در مقابل، نمایندگان دولت نیز دیدگاه‌ها و پاسخ‌های خود را ارائه دادند. آنچه بیش از همه مورد سؤال و توجه نمایندگان قرار داشت، موضوع حقوق، معیشت، پرداخت‌ها و مسائلی مانند کالابرگ و ابزارهای حمایتی بود که اقدامات قابل توجهی در این زمینه در لایحه دولت وجود دارد.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ تأکید کرد: مجلس تلاش خواهد کرد با همکاری دولت، اصلاحات لازم را به نفع مردم، به‌ویژه اقشاری که دریافتی کمتری نسبت به سایرین دارند، اعمال کند. اگرچه آمارها نشان می‌دهد که شاخص‌هایی مانند ضریب جینی بهبود نسبی داشته، اما در مقابل خط فقر افزایش یافته و به عبارتی جامعه فقیر ما بیشتر شده است. بنابراین در کنار توجه به عدالت، باید به ارتقای سطح درآمدی کل کشور و رهایی از فقر نیز توجه کنیم. این موضوع صرفاً با اقدامات معیشتی قابل حل نیست و لازم است مبانی تولید و اقتصاد کشور نیز به‌طور جدی در بودجه دیده شود.

وی خاطرنشان کرد: این یک معادله نسبتاً سخت است که باید با عدد و رقم حل شود، اما می‌توانم با اطمینان بگویم که نمایندگان مجلس به سمت افزایش منابع دریافتی مورد نیاز برای بهبود دریافتی کارمندان، کارکنان و افرادی که از دولت حقوق دریافت می‌کنند، حرکت خواهند کرد. درباره جزئیات و ارقام نهایی، باید اجازه داد فرآیند بررسی بودجه به نتیجه برسد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس همچنین به موضوع منابع ورودی کشور اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از دغدغه‌های مجلس، نحوه مدیریت منابع ورودی ارزی، به‌ویژه منابع حاصل از فروش نفت است. فاصله زمانی میان فروش نفت و بازگشت منابع حاصل از آن همچنان وجود دارد و این موضوع نیازمند ایجاد تعادل و انسجام در بخش‌های مختلف دولت است.

تاجگردون تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم دولت و بخش‌های مختلف آن را در یک چارچوب منسجم قرار دهیم تا منابع به‌موقع وصول و به‌موقع هزینه شود؛ اقدامی که هم فشار هزینه‌ای بر مردم را کاهش می‌دهد و هم امکان تأمین ارز متناسب با نیازهای جامعه را فراهم می‌کند.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ خاطرنشان کرد: همچنین این موضوع از جمله خلأهای موجود در اقتصاد کشور است و تمام تلاش ها به این سمت هدایت خواهد شد. جلسات بررسی بودجه همچنان ادامه دارد و اگر امروز به جمع‌بندی درباره کلیات نرسیم، احتمالاً با اخذ فرصت یک تا دو روزه، بررسی‌ها را ادامه خواهیم داد. اما در صورت رسیدن به نتیجه درباره کلیات، موضوع رد یا تأیید آن در زمان مقرر در صحن مجلس مطرح خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
پلیس راهور: بیش از هزار خودرو و موتور از پارکینگ‌ها ترخیص شد
حماس: به ادامه مذاکرات با میانجی‌ها برای رفع موانع پایبند هستیم
سیاست نامه | چه کسی از تضعیف قالیباف و عراقچی سود می برد ؟
مقاومت عراق: خود را برای جنگی طولانی آماده کرده‌ایم
تنگه هرمز و بازسازی سیاست موازنه منفی دکتر مصدق
بهترین ورزشکار سال 2025 مشخص شد
ترافیک سنگین در ورودی‌های پایتخت
ظرفیت میانجیگرانه پاکستان
نخست‌وزیر منتخب مجارستان: نتانیاهو در صورت ورود بازداشت می‌شود
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه ا اردیبهشت + وضعیت استان‌ها
چه چیزی اعتماد به چتر امنیتی واشنگتن را تضعیف کرده است؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه شنبه 1 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
نوراینفو | علائمی که نشان می‌دهد هک شده‌اید
بیانیه وزارت امور خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی
برآورد خسارت ساختمان‌های آسیب دیده جنگ توسط کارشناسان رسمی قوه قضاییه
ریه تهرانی ها فروردین 31 روز هوای پاک تنفس کرد
وزیر کشور روسیه با مقام های کره شمالی دیدار می کند
رئیس‌جمهور موقت سوریه به عربستان می رود
دومین نشست لبنان و اسرائیل روز پنجشنبه برگزار می شود
پوشش بیمه‌ای هزینه 10هزار دلاری کاشت حلزون شنوایی
جنگ ایران باعث شکاف بین آمریکا و متحدانش شد
سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است
آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود
کارشناسان سازمان ملل: توافق تجاری اروپا با رژیم صهیونیستی باید فوری تعلیق شود
اعتراض کهنه‌سربازان آمریکایی به جنگ با لاله قرمز
شمار زخمی‌های ارتش آمریکا در جنگ علیه ایران به 415 نفر افزایش یافت
برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند
مرندی: یکی از مطالبات اصلی ایران برای مذاکرات رفع محاصره دریایی است
تحلیلگر استرالیایی: جنگ علیه ایران به تقویت جایگاه تهران انجامید
دکلمه پرویز پرستویی خطاب به مادر شهید ماکان نصیری+فیلم
انتقاد سناتور آمریکایی از فساد بی‌سابقه در دولت ترامپ
رویترز: پاکستان فروش 1.5 میلیارد دلار سلاح به سودان را پس از مخالفت عربستان متوقف کرد
عبور 26 کشتی ناوگان سایه ایران از محاصره آمریکا
قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم
در 12 ساعت گذشته تنها 3 کشتی از تنگه هرمز عبور کردند
گروسی: بدون مشارکت آژانس، توافق ایران و آمریکا موفقیت‌آمیز نخواهد بود
اطلاعیه‌ی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید درباره‌ فعالیت‌های تبلیغی‌، ترویجی درباره ایشان
نشست چارچوب هماهنگی برای انتخاب نخست‌وزیر عراق به تعویق افتاد
واکنش تهران به تحولات سومالی‌لند: اقدام اسرائیل مغایر حقوق بین‌الملل است
عبدالباری عطوان: سه روز آینده تعیین‌کننده روند تنش‌ها و تحولات منطقه است
ابراز امیدواری پاکستان برای برقراری گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا در هفته جاری
ظفرقندی: حمله به انستیتو پاستور فاجعه‌ای بین‌المللی است
شرط جدید ایران بار دیگر قیمت نفت را صعودی کرد
ترامپ با انتشار پست طولانی مدعی «پیشتازی در جنگ» شد
ملوانان امنیت گوشی خود را ارتقا دهند
40 صهیونیست در فرودگاه مسکو بازداشت شدند؛ ماجرا چه بود؟
کمک هزینه رزیدنت‌های پزشکی 20 درصد افزایش یافت
الاهلی عربستان فینالیست لیگ نخبگان آسیا شد
بارگیری نفت از ینبع به کمترین میزان در یک ماه رسید
عقب نشینی شرکت‌های نفتی غربی از خلیج فارس