×
اقتصادی
شناسه خبر : 265366
تاریخ انتشار : شنبه 1404/10/06 ساعت 13:53
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 6 دی1404+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 6 دی1404+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 6 دی 1404 همراه با رشد قیمت دلار و بالا رفتن ارزش اونس جهانی طلا، در روند صعودی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد کم‌سابقه‌ای را تجربه کرد و قیمت سکه نیز در تمامی قطعات بالا رفت. حباب سکه اما ناتراز شد و روند یک‌دستی نداشت. گفتنی‌ست دلار امروز رشد کرده و به کانال 137 هزار تومانی وارد شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۶ دی ۱۴۰۴ در روند جهشی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد کرد و طلای ۱۸ عیار در آستانه قله ۱۵ میلیونی قرار گرفت. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات افزایش یافت و سکه امامی قله ۱۵۷ میلیونی را فتح کرد.

افزایش ارزش اونس جهانی طلا در کنار جهش تاریخی قیمت دلار، بار دیگر بازار طلا و سکه را ملتهب کرده و باعث رشد قیمت‌ها در نخستین روز هفته شده است. این در حالی است که کارشناسان، سقف قیمت طلا را تا پایان سال ۱۵ میلیون تومان پیش‌بینی کرده بودند، اما روند صعودی قیمت‌ها نشان می‌دهد این سطح قیمتی زودتر از پیش‌بینی‌ها در دسترس قرار گیرد.

شایان ذکر است، اونس جهانی طلا امروز با افزایش ۹ دلاری، با رقم تاریخی ۴۵۳۲ دلاری در حال معامله است؛ همچنین دلار امروز رشد قابل توجهی داشته و سقف ۱۳۷ هزار تومانی را شکسته است.

طلا

قیمت نقره افزایش یافت

قیمت اونس جهانی نقره امروز با یک دلار و ۲۰ سنت افزایش،‌ روی رقم ۷۹ دلار و ۱۶ سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با رشد باورنکردنی 37 هزار و ۶۵۰ تومانی، گرمی 398 هزار و ۱۷۰ تومان به فروش رسید.

سکه امامی ۶ میلیون تومان گران شد!

قیمت سکه امروز در تمامی قطعات افزایش قابل توجهی یافته و سقف‌شکنی کرده است. قیمت سکه امامی با ۶ میلیون تومان افزایش، با رقم ۱۵۷ میلیون تومان در حال معامله است؛ سکه بهار آزادی با افزایش چهار میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی، با رقم ۱۴۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

همچنین قیمت نیم سکه با یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و ربع سکه با یک میلیون و ۷۸۰ هزار تومان افزایش، به ترتیب روی رقم‌های ۸۴ میلیون تومان و ۴۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان در حال معامله است. قیمت سکه گرمی نیز با افزایش ۴۰۰ هزار تومانی، با رقم ۲۱ میلیون و ۲۰۰ تومان داد و ستد می‌شود.

روند ناتراز حباب سکه

حباب سکه امروز در تمامی در برخی قطعات افزایشی و در برخی قطعات دیگر کاهشی است؛ حباب سکه امامی یک میلیون و ۴۱۲ هزار تومان، بهار آزادی ۳۴۲ هزار تومان و حباب ربع سکه ۶۴۵ هزار تومان افزایش یافت؛ حباب نیم سکه ۴۵۳ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۱۵۴ هزار تومان کاهش داشت.

مثقال طلا ۶۴ میلیونی شد

بازار طلا امروز در روند افزایشی قرار گرفته است. هر مثقال طلا در این لحظه، با دو میلیون و ۵۸۹ هزار تومان افزایش، روی رقم ۶۴ میلیون و ۷۷۵ هزار تومان در حال معامله است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۶۰۷ هزار و ۷۰۰ تومان افزایش، با رقم ۱۴ میلیون و ۹۶۵ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۵۸۷ هزار و ۶۵۴ تومان افزایش، با رقم ۱۴ میلیون و ۷۵۳ هزار و ۵۲۸ تومان داد و ستد می‌شود.


اخبار مرتبط
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 7 دی 1404+ جدول
یکشنبه 1404/10/07 ساعت 14:22
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 7 دی 1404+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 7 دی 1404 همزمان با تعطیلی بازار جهانی و همراه با رشد قیمت دلار، در روند جهشی بازگشایی شد. قیمت سکه در تمامی قطعات بالا رفت و رکورد جدیدی را به ثبت رساند. حباب سکه نیز رشد کرد و در روند صعودی قرار گرفت. گفتنی‌ست دلار امروز به کانال 143 هزار تومانی نزدیک شده است.
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 7 دی 1404+ جدول
یکشنبه 1404/10/07 ساعت 09:23
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 7 دی 1404+ جدول
بازار خودرو امروز 7 دی‌ماه همچنان روند صعودی خود را حفظ کرده و کارشناسان هشدار می‌دهند این روند ریشه در عوامل ساختاری و سیاست‌های قیمت‌گذاری دستوری دارد.
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 4 دی+ جدول
پنج‌شنبه 1404/10/04 ساعت 13:43
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 4 دی+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 4 دی 1404 همراه با افت قیمت دلار در روند نزولی بازگشایی شد. با آغاز تعطیلات پایان سال میلادی، بازار طلای جهانی در وقفه معاملاتی قرار گرفته و دلار به محرک بازار طلای داخلی تبدیل شده است. بر این اساس، قیمت سکه در انواع قطعات کاهش یافته و حباب سکه نیز در روند نزولی قرار گرفته است.
نظرات

آخرین اخبار
کشتار جدید در غزه، سیلی به صورت میانجی‌گران و توافق‌هاست
مسکو و پکن در شورای امنیت علیه سیاسی‌کاری موضع گرفتند
آلمان شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد
چهل روز پس از وداع
تأسیس سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی با مشارکت ایران و 28 کشور
همتی: درباره تأمین ارز و کالاهای اساسی به رهبر انقلاب اطمینان دادم
40 تریلیون دلار بدهی؛ صورت‌حساب جنگ ترامپ از راه رسید
فولاد خوزستان 1-1 شمس آذر قزوین/ تقسیم امتیازات در هفته دوم لیگ برتر
رایزنی تلفنی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان درباره راهکارهای دیپلماتیک
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه موریتانی درباره تحولات منطقه
زلزله 4.2 ریشتری گیلانغرب را لرزاند
پکن: واشنگتن رویکرد خصمانه خود در قبال پیونگ‌یانگ را تغییر دهد
تصادفات جاده‌ای سمنان 14 مصدوم و 2 کشته برجا گذاشت
پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست
امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟
مس شهر بابک 1-1 خیبر خرم‌آباد/دشت یک امتیازی خیبر 9 نفره
قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 29 مرداد + جدول
فجرسپاسی 0-0 صنعت نفت آبادان/توازن قدرت در زمین فوتبال
ملوان 2- 1 ذوب‌آهن/ ذوب‌آهن در انزلی غافلگیر شد
نقد تند ایران از عملکرد شورای امنیت
اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست سیاست‌های ترامپ
دور جدید تحریم‌های انگلیس علیه ایران
واکنش اسلام‌آباد به اظهارات سفیر آمریکا؛ احضار کاردار
پرسپولیس 4 - 1 استقلال خوزستان/ سرخپوشان به صدر نشستند
برنز جهانی برای ایران در کشتی فرنگی جوانان
فارن افرز: نظم جدید در خاورمیانه شکل خواهد گرفت
اصفهان، پایتخت آینده بازی‌سازان ایران می‌شود
دیپلماسی قاهره در مسیر تهران
تاکید مقام‌های قطر و حماس بر اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه
نگاه ویژه فدراسیون به آینده فوتبال بانوان
مدرک جدید در پرونده قتل چارلی کرک؛ گلوله‌ای با پیام سیاسی در صحنه جرم
محکومیت تحریم‌های آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی از سوی اسپانیا
پوتین: زیرساخت‌های تجاری روسیه در برابر حملات مقاوم‌اند
دستگیری زن کلاهبردار در مازندران
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 29 مرداد
وزیر صمت: مردم نباید قفسه خالی ببینند
انتخابات نهمین دوره دومای روسیه؛ شمار نامزدها به بیش از 4400 نفر رسید
از اعتیاد تا درام خانوادگی؛ مستند چک وارد رقابت اسکار 2027 شد
نزار آمیدی:تکیه و ایستادگی عراق بر مقاومت خواهد بود
اکثر آمریکایی‌ها ترامپ را متهم به سودجویی کردند
حماس به شورای صلح: در جنایات اسرائیل شریک هستید
بحران آب در آلمان؛ 92 درصد منابع در اختیار صنایع!
تکلیف میزبانی استقلال در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد
غاصبان فلسطین دچار سرطان اجتماعی شده‌اند
تسریع عملیات پاکسازی سواحل سوزا از آلودگی نفتی
توافق جنایت ذیل توافق چارچوب!
نارضایتی آمریکا از امتیازدهی بیش از حد عمان به ایران
هشدار بانک مرکزی اروپا درباره اصلاح شدید سهام فناوری
تشکیل کارگروه ویژه بررسی بنزین در مجلس
پیروزی نخست ایران در والیبال زیر 17 سال جهان