×
اجتماعی
شناسه خبر : 265331
تاریخ انتشار : شنبه 1404/10/06 ساعت 11:23
بارش‌ها در کشور شدت می یابد

رئیس مرکز ملی پیش بینی هواشناسی:

بارش‌ها در کشور شدت می یابد

رئیس سازمان هواشناسی هشدار داد با ورود سامانه جدید بارشی، فردا بارش شدید در برخی استان‌ها رخ می‌دهد و از سه‌شنبه، کاهش محسوس دما نیمه شمالی کشور را فرا می‌گیرد؛ تهران نیز شاهد بارش خفیف و برف در ارتفاعات خواهد بود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: به گفته صادق ضیائیان با ورود سامانه جدید بارشی به کشور از روز جاری، در حال حاضر شاهد بارش در استان‌های فارس و بوشهر هستیم و بارش‌ها به شکل برف در منطقه طالقان در جریان است.

وی گفت: برای امروز پیش بینی می‌شود در جنوب آذربایجان غربی، غرب کردستان، لرستان، ایلام، کرمانشاه، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، همچنین بخش‌هایی از کرمان و ارتفاعات البرز شاهد بارندگی‌ باشیم.

این مقام مسئول سازمان هواشناسی ادامه‌داد: فردا (یکشنبه) استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، قزوین، زنجان، همدان، مرکزی، ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، بوشهر، کرمان، هرمزگان، اصفهان، همچنین بخش‌هایی از شمال البرز و شمال تهران بارندگی خواهند داشت و استان‌های سمنان، خراسان رضوی و خراسان جنوبی نیز از بارش‌ها بی‌نصیب نخواهند بود.

وی هشدار داد: فردا بارش‌ها در برخی نقاط کشور از جمله بوشهر، شمال فارس، چهارمحال و بختیاری، کردستان، کرمانشاه، ایلام، آذربایجان شرقی و اردبیل بارش‌ها شدید است و در مناطق سردسیر به صورت برف خواهد بود.

ضیائیان اضافه‌کرد: روز دوشنبه استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب فارس، جنوب بوشهر، کرمان، هرمزگان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی بارش خواهند داشت.

رئیس مرکز پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور خاطرنشان‌کرد: در روز سه‌شنبه نیز مناطق ساحلی دریای خزر، خراسان شمالی، خراسان رضوی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شمال فارس، خوزستان، لرستان، همدان، مرکزی، زنجان، قزوین، البرز و احتمالاً تهران بارش خواهند داشت.

وی یادآور شد: از روز سه‌شنبه کاهش دما نیمه شمالی کشور را فرا می‌گیرد و شاهد افت محسوس دما در روز سه‌شنبه و صبح چهارشنبه در مناطق مختلف کشور خواهیم بود.

ضیائیان با بیان اینکه سامانه بارشی که از امروز وارد کشور می‌شود به مراتب ضعیف‌تر از سامانه قبلی است، اظهار داشت: سهم تهران از این بارش‌ها اندک خواهد بود و احتمال می‌رود روز یکشنبه و سه‌شنبه در بخش‌هایی از پایتخت بارش داشته باشیم که در مناطق شمالی به صورت برف خواهد بود. با این حال ارتفاعات تهران بارش‌های شدیدتری را تجربه خواهند کرد و رفت و آمد در محورهای مواصلاتی دچار مشکل خواهد شد.


اخبار مرتبط
رشد 81 درصدی بارش‌ها تا 5 بهمن‌ماه
دوشنبه 1404/11/06 ساعت 11:57
رشد 81 درصدی بارش‌ها تا 5 بهمن‌ماه
بارش‌ها در دومین ماه زمستان نسبت به سال گذشته 81 درصد افزایش یافته است، اما منابع آبی کشور هنوز منفی و مدیریت مصرف ضروری است.
بارش 60 سانتیمتری برف در تهران شایعه است
شنبه 1404/10/06 ساعت 12:55
سازمان هواشناسی:
بارش 60 سانتیمتری برف در تهران شایعه است
کارشناس سازمان هواشناسی بارش 60 سانتیمتری برف در پایتخت را تکذیب کرد و گفت تهران جزیره گرمایی است. طی بارش‌های اخیر حتی در فیروزکوه نیز 5 سانتیمتر برف هم نباریده و روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه دما کاهش می‌یابد.
آماده‌باش کامل هلال‌احمر در پی نفوذ سامانه بارشی جدید به کشور
جمعه 1404/10/05 ساعت 18:41
آماده‌باش کامل هلال‌احمر در پی نفوذ سامانه بارشی جدید به کشور
حسین‌خان رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به نفوذ یک سامانه بارشی جدید به کشور از غروب امروز، گفت: در پی پیش‌بینی بارش‌های گسترده و احتمال بروز مخاطرات جوی، تیم‌های امدادی و عملیاتی هلال‌احمر در استان‌های تحت تأثیر این سامانه به حالت آماده‌باش کامل درآمده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ موج دوم حملات به جنوب کشور
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا
غریب‌آبادی: شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی باشد
مراسم تشییع دو شهید نیروی پدافند هوایی ارتش برگزار شد
بازگشت بیش از 20 هزار حاجی به کشور تاکنون