×
اقتصادی
شناسه خبر : 265317
تاریخ انتشار : شنبه 1404/10/06 ساعت 10:29
اقتصاد آمریکا به ترامپ نه گفت؛ روایت یک نظرسنجی جنجالی

نورنیوز بررسی می‌کند،

اقتصاد آمریکا به ترامپ نه گفت؛ روایت یک نظرسنجی جنجالی

نتایج نظرسنجی تازه CBS News نشان می‌دهد اکثریت آمریکایی‌ها عملکرد اقتصادی دونالد ترامپ را ناکارآمد می‌دانند؛ تورم، اقتصاد و مهاجرت به نقاط ضعف اصلی تبدیل شده‌اند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: نظرسنجی پایان سال CBS News با همکاری YouGov، تصویری نگران‌کننده از ارزیابی افکار عمومی آمریکا نسبت به عملکرد اقتصادی دونالد ترامپ ترسیم می‌کند؛ تصویری که بیش از هر چیز، شکاف عمیق میان وعده‌های اقتصادی و احساس واقعی شهروندان را نشان می‌دهد.
بر اساس این نظرسنجی که در بازه ۱۷ تا ۱۹ دسامبر ۲۰۲۵ انجام شده، ۶۳ درصد از آمریکایی‌ها عملکرد ترامپ در حوزه اقتصاد را رد کرده‌اند و تنها ۳۷ درصد نظر مثبتی داشته‌اند. این نارضایتی در موضوع تورم حتی شدیدتر است؛ جایی که ۶۶ درصد از پاسخ‌دهندگان مدیریت ترامپ را ناموفق دانسته و فقط ۳۴ درصد از آن حمایت کرده‌اند. در حوزه مهاجرت نیز اگرچه فاصله کمتر است، اما باز هم کفه ترازو به‌وضوح به سمت نارضایتی سنگینی می‌کند؛ ۵۴ درصد مخالف در برابر ۴۶ درصد موافق.
اهمیت این ارقام زمانی بیشتر می‌شود که به ارزیابی کلی مردم از وضعیت فعلی اقتصاد آمریکا توجه کنیم. تنها ۵ درصد از شرکت‌کنندگان، نمره «A» یا عالی به اقتصاد کشور داده‌اند؛ رقمی که به‌روشنی از افت شدید اعتماد عمومی حکایت دارد. در مقابل، ۴۹ درصد اقتصاد را با نمرات «D» و «F» ارزیابی کرده‌اند؛ یعنی یا ضعیف یا کاملاً مردود. ۲۶ درصد نمره «C» داده‌اند که بیانگر نوعی رضایت حداقلی و بدون امید جدی به بهبود است و ۲۰ درصد نیز وضعیت را در حد «B» دانسته‌اند.
این داده‌ها نشان می‌دهد مسئله اقتصاد برای رأی‌دهنده آمریکایی نه یک موضوع انتزاعی، بلکه تجربه‌ای روزمره و ملموس است؛ تجربه‌ای که با افزایش هزینه‌های زندگی، فشار تورمی، نااطمینانی شغلی و تضعیف قدرت خرید گره خورده است. حتی سیاست‌های سخت‌گیرانه مهاجرتی که از محورهای اصلی گفتمان ترامپ بوده، نتوانسته رضایت پایدار ایجاد کند و جامعه آمریکا را قانع سازد.
در مجموع، نظرسنجی CBS News یک پیام روشن دارد: اقتصاد، همچنان پاشنه آشیل سیاسی ترامپ باقی مانده است. اکثریت آمریکایی‌ها احساس می‌کنند مدیریت اقتصادی کشور در مسیر درستی حرکت نمی‌کند و این نارضایتی می‌تواند در معادلات سیاسی پیشِ‌رو، نقشی تعیین‌کننده ایفا کند؛ به‌ویژه در شرایطی که اقتصاد همواره مهم‌ترین عامل تصمیم‌گیری رأی‌دهندگان در ایالات متحده بوده است.


اخبار مرتبط
محبوبیت ترامپ در میان جمهوری‌خواهان هم نزولی شد
یکشنبه 1405/02/06 ساعت 17:07
سی ان بی سی:
محبوبیت ترامپ در میان جمهوری‌خواهان هم نزولی شد
بر اساس نظرسنجی سی‌ان‌بی‌سی، حمایت از دونالد ترامپ در میان رأی‌دهندگان جمهوری‌خواه 17 درصد کاهش یافته و به پایین‌ترین حد طی هفت سال اخیر رسیده است؛ در حالی که بخش زیادی از این افت مربوط به فاصله گرفتن جمهوری‌خواهان غیرماگا عنوان شده است.
حمایت از ترامپ به پایین‌ترین سطح رسید/ پای ایران در میان است؟
سه‌شنبه 1405/02/01 ساعت 16:32
رویترز خبر داد؛
حمایت از ترامپ به پایین‌ترین سطح رسید/ پای ایران در میان است؟
خبرگزاری رویترز اعلام کرد نتایج یک نظرسنجی تازه نشان می‌دهد میزان حمایت از دونالد ترامپ به پایین‌ترین حد در دوران ریاست‌جمهوری او رسیده است. در این نظرسنجی، بسیاری از آمریکایی‌ها درباره توانایی ترامپ در کنترل اعصاب در شرایط تنش با ایران و اختلاف با پاپ تردید داشته و تنها 26 درصد او را «متعادل» توصیف کرده‌اند.
از هر 10 آمریکایی 6 نفر مخالف جنگ علیه ایران هستند
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 22:11
طبق نظرسنجی‌ها؛
از هر 10 آمریکایی 6 نفر مخالف جنگ علیه ایران هستند
روزنامه «نیویورک تایمز» نوشت: نظرسنجی‌های افکار عمومی نشان می‌دهند که تقریبا از هر 10 آمریکایی، 6 نفر با جنگ به رهبری ایالات متحده علیه ایران مخالف هستند
صندوق بین‌المللی پول هشدار داد: افزایش خطرناک بدهی ملی آمریکا
پنج‌شنبه 1404/12/07 ساعت 19:40
صندوق بین‌المللی پول هشدار داد: افزایش خطرناک بدهی ملی آمریکا
صندوق بین‌المللی پول از آمریکا خواسته است تا در راستای کاهش کسری بودجه فزاینده این کشور اقدام کند؛ اقدامی که به باور این نهاد بهترین راه برای کاهش کسری حساب جاری و کسری تجاری است که آنها را بیش از حد بزرگ می‌داند.
نارضایتی 60 درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ
یکشنبه 1404/12/03 ساعت 20:11
یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد؛
نارضایتی 60 درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ
نظرسنجی جدید واشنگتن پست-ای‌بی‌سی نیوز در آستانه سخنرانی سالانه دونالد ترامپ نشان می‌دهد که 60 درصد آمریکایی‌ها از عملکرد او ناراضی هستند و 65 درصد معتقدند رئیس‌جمهور از اختیارات خود فراتر رفته است.
کسری تجاری آمریکا به 901 میلیارد دلار رسید
جمعه 1404/12/01 ساعت 11:13
کسری تجاری آمریکا به 901 میلیارد دلار رسید
آمریکا با وجود تعرفه‌های دولت ترامپ، در کل سال 2025، کسری تجاری 901.5 میلیارد دلاری داشت که نسبت به سال 2024، فقط 0.2 درصد یا 2.1 میلیارد دلار کاهش یافت.
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 23:11
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
نماینده سابق جمهوری‌خواه ایالت جورجیا و از حامیان سابق و مخالفان امروز رئیس جمهوری آمریکا، به سیاست خارجی دونالد ترامپ به ویژه علیه جمهوری اسلامی ایران بشدت تاخت و از او خواست بر بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی آمریکایی ها تمرکز کند.
دلار آمریکا در حال تبدیل شدن به یک «موجود سیاسی» است
شنبه 1404/11/25 ساعت 18:44
فایننشال‌تایمز:
دلار آمریکا در حال تبدیل شدن به یک «موجود سیاسی» است
فایننشال‌تایمز در گزارشی نوشت که چهارچوب و اصول متعارف و شناخته‌شده‌ای که تا به امروز، مولفه‌ای اثرگذار بر مهم‌ترین ارز ذخیره‌ جهان را تعیین می‌کرد، در حال فروپاشی است.
ترامپ از نیویورک تایمز شکایت کرد
پنج‌شنبه 1404/11/02 ساعت 23:45
ترامپ از نیویورک تایمز شکایت کرد
رئیس‌جمهور آمریکا از روزنامه نیویورک تایمز به علت نظرسنجی‌های کاهش محبوبیت شکایت کرد.
صعود طلا، نشانه‌ای شوم برای اقتصاد آمریکا
یکشنبه 1404/07/20 ساعت 04:00
صعود طلا، نشانه‌ای شوم برای اقتصاد آمریکا
به گزارش ای‌بی‌سی‌نیوز، جهش قیمت طلا به ویژه در هفته‌های اخیر چشمگیر بوده و از اواسط آگوست نزدیک به 20 درصد رشد کرده که به مراتب از بازار سهام آمریکا سبقت گرفته است. این مقطع با انتشار داده‌هایی همزمان شده که نشان‌دهنده رکود قابل توجه بازار کار است و برخی ناظران این را نشانه‌ای از احتمال وقوع رکود اقتصادی می‌دانند.
نظرات

آخرین اخبار
راز عجیب شباهت حشرات و چت‌جی‌پی‌تی
معجزه در اورست؛ کوهنورد نپالی پس از مراسم تدفینش زنده پیدا شد
سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در مردان شناخته شد
کاپیتان اسکاتلند با قراردادی آزاد اسپرزی شد
آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
حمله به یک کشتی ترکیه‌ای در دریای سیاه
اوشاکوف: آمریکا تمرکز خود را از اوکراین به ایران منتقل کرده است
ترامپ: هنوز درباره ارسال بسته 14 میلیارد دلاری به تایوان تصمیم نگرفته‌ایم
جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند
واکنش مفتی جعفری لبنان به اظهارات جوزف عون درباره دبیرکل حزب‌الله
ارائه 188 هزار خدمت سلامت به زائران ایرانی حج
پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در شنبه 16 خرداد 1405
آخرین تصمیم درباره سوابق تحصیلی و قوانین کنکور اعلام شد
آغاز روند کاهش قیمت محصولات پتروشیمی در بازار
ادعای ترامپ: درباره ایران به موفقیت بزرگی نزدیک شده‌ایم
تشدید حملات هوایی در جنوب لبنان
مومنی: چین و روسیه حمایت قاطع خود از ایران را اعلام کردند
پوتین: آتش‌بس باید به صلح پایدار در منطقه منجر شود
گره ویزا باز شد؛ ملی‌پوشان در مسیر جام جهانی 2026
بازگشت جناب‌خان به تلویزیون همزمان با جام جهانی
کشف و امحای بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در غرب اهواز
هشدار اولمرت درباره تقلب در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
محسن رضایی: توپ در زمین ترامپ است؛ آمریکا باید بن‌بست مذاکرات را بشکند
سفیر ایران در مکزیک: تیم ملی با آمادگی کامل راهی تیخوانا می‌شود
پزشکیان: طوفان به پایان می رسد
احتمال تنش تازه در شورای حکام؛ واشنگتن به دنبال قطعنامه علیه تهران
درخواست روسیه از آژانس اتمی برای برخورد قاطع با حملات به تأسیسات هسته‌ای
تأثیر جنگ ایران بر نرخ حمل‌ونقل دریایی
پوتین: تحریم‌ها علیه روسیه به‌طور برگشت‌ناپذیر به دلار و یورو آسیب زده است
هیأت حماس برای مذاکرات آتش‌بس وارد قاهره شد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
تراژدی در صحرای بزرگ آفریقا ؛ جان باختن 50 مسافر بر اثر تشنگی
وزرای صنعت ایران و تاجیکستان به دنبال روان‌سازی تجارت دوجانبه
نوراینفو | روش های مقابله با اضطراب
چه کسی از آتش‌بس بدون توقف جنگ سود می‌برد؟
دو وزیر کابینه نتانیاهو در فهرست ممنوع‌الورودهای ایرلند قرار گرفتند
دیدار وزرای کشور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس شانگهای
عذرخواهی صداوسیما بابت حذف سهوی بخشی از پیام رهبر انقلاب
هشدار رئیس سابق پنتاگون: جنگ ایران به «ویتنام ترامپ» تبدیل می‌شود
ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران
حمله نانسی پلوسی به ترامپ برای جنگ افروزی علیه ایران
ادعای تازه آمریکا درباره توقیف یک نفتکش ایرانی
مواضع منفعلانه رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر لبنان درباره مذاکرات با اسرائیل
ادعای جدید استارمر درباره حمله احتمالی روسیه به ناتو در 2030
چهارمین روز اعتراضات مردم آلبانی علیه پروژه مرتبط با کوشنر
پست اینستاگرامی عراقچی درباره دانش‌آموزان میناب که تاریخ‌ساز شدند
تحویل کاپ قهرمانی کشتی آزاد جهان پس از یک دهه به ایران
هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 8 استان
قول پینگ‌پنگ باز 61 ساله ایرانی برای گرفتن طلا در بازی های پاراآسیایی
ماجرای پرواز جنگنده‌ها در ارتفاع پایین بر فراز اصفهان چه بود؟