×
سیاسی
شناسه خبر : 265310
تاریخ انتشار : شنبه 1404/10/06 ساعت 09:56
فراتر از ح.خ

عباس عبدی:

فراتر از ح.خ

خبرگزاری تسنیم خبر از حکم جلب سیار «ح.خ» پدر طب سنتی ایران صادر داد. او که متهم به کلاهبرداری ارزی با تأسیس دانشگاه جعلی بود، مدتی است که دیگر در صدا و سیما حضور ندارد گویی آب شده و زیر زمین رفته است.‌ اگر چه تسنیم با اطمینان از اینکه مشکلی برایش نخواهد داشت این خبر را نشر داده و رسانه‌های دیگر جرأت چنین کاری را نداشتند.

نورنیوز- گروه سیاسی: همین خبر ارزشمند هم نانوشته‌هایی دارد که به نظرم باید به آنها اشاره کرد. مساله اصلی شخص ح.خ و امثال او نیستند، بلکه ساختاری است که اینها را برمی‌کشد و انواع و اقسام رانت‌ها را در اختیار آنان می‌گذارد و در نهایت کار به اینجا می‌کشد. آنان نیز یکی از قربانیان فراوان این وضعیت هستند.‌ اگر چه تعداد زیادی از جوانان و خانواده‌ها نیز قربانی کلاهبرداری او شدند، ولی اقدامات اصلی او در صدا و سیما رقم خورد که با حمایت مدیران آنجا رخ داد و فریبکاری وی به نام طب سنتی است که هزاران بیننده را به انحراف کشاند و صدا و سیمایی که مال ملت است را بیش از پیش بی‌اعتبار کرد. نکته مهم اینکه فعالیت وی از سال ۸۷ آغاز شده و امسال یعنی ۱۷ سال بعد به محکومیت رسیده و در این فاصله افراد و جوانان زیادی را خانه‌خراب کرده است و جالب اینکه در تمام این مدت در صدا و سیما درس طب سنتی به مردم می‌داد، و علیه علم سخن‌پراکنی می‌کرده و طبعا همه با حمایت صدا و سیما بوده است. چگونه ممکن است نظام امنیتی و اداری ایران اجازه بدهد که یک نفر یک دانشگاه جعلی پزشکی تأسیس کند و ارقام کلانی را از مردم بگیرد و با هیچ مانعی روبه‌رو نشود؟ بله درست حدس زدید؛ او با حضور در صدا و سیما چنین جایگاهی پیدا کرده بود و خود را خانواده شهید معرفی کرده و خودش را در رفت و آمد با مقامات حکومت معرفی می‌کرد. همین‌ها کافی است تا دیگر کسی جرأت نکند که مانع کارش شود. جالب است که وی تبلیغ‌گر شبه‌علم طب سنتی است ولی در عمل دانشکده پزشکی علم‌محور تأسیس کرده است. خرافاتی که او در صدا و سیما تزریق می‌کرد، اندازه ندارد و گاه آدم فکر می‌کند که داخل مغز مدیران آن برنامه‌ها و اصولا مدیریت آنجا چیست که کسی مثل او را دعوت می‌کنند و تریبون می‌دهند تا بگوید که با فصد (رگ‌زنی) میان دو انگشت دست یک فرد آسیب‌دیده در صحنه تصادف رانندگی می‌توان فهمید که می‌میرد یا زنده می‌ماند و جان او را نجات داد! در واقع ح.خ این اندازه ساده‌لوح نبود که نفهمد یک عقل متعارف می‌فهمد که در حال گفتن خلاف است، ولی ظاهرا تصویری که از دست‌اندرکاران برنامه داشته، به خودش جرأت داده که این را بگوید. به‌علاوه پس از روی کار آمدن دولت رییسی یک توافق همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی ایران و امامزاده عینعلی و زینعلی امضا شد که مجموعه‌ای از افراد نظامی و غیرنظامی حکومت عضو هیات‌مدیره این امامزاده هستند ولی نکته بسیار مهم این است که درمانگاه سنتی این نهاد زیر نظر همین آقای حکیم ح.خ بود. در اینجا می‌توان ساختار روابط و توزیع امتیازات و از همه مهم‌تر عدالت را به خوبی دید.
ماجرا از سال ۱۳۸۷ آغاز می‌شود؛ یعنی در دولت احمدی‌نژاد که او مقدمات تأسیس چنین مثلا دانشگاه جعلی را فراهم می‌کند. از سال ۱۳۸۹ مثلا دانشجو می‌گیرد. مبالغ ارزی فراوانی را از مردم می‌گیرد. برای عادی‌سازی برخی از کلاس‌هایش را در یکی از دانشگاه‌های کشور برگزار می‌کند. فقط نمی‌دانیم که کلاس‌های عملی آن کجا بوده؟!؟! ده‌ها جوان را سر کار گذاشته و در سال ۱۳۹۴ یک برگه کاغذ به عنوان مدرک می‌دهد که آنان هر جا می‌برند با استهزا مواجه می‌شوند در نتیجه شکایت می‌کنند. از سال ۱۳۹۵ پرونده باز می‌شود؛ در اولین مرحله بازپرس با استدلالی عجیب او را تبرئه می‌کند که نیازمند پاسخگویی مسوولان قضایی آن سال است. این پرونده آن قدر کش پیدا می‌کند تا در در آبان امسال حکم جلب وی صادر و پس از آن غیب می‌شود! وی تا آخرین لحظه یکی از سلبریتی‌های صدا و سیما بود. مهمان تکراری برنامه صبحانه ایرانی بود! آخرین حضور او در مهرماه ۱۴۰۴ است. تعداد برنامه‌هایش را نمی‌دانم، ولی آن اندازه هست که رقیبی در تلویزیون نداشت. وی در انتخابات ۱۴۰۳، در ستاد رقیب پزشکیان به حمایت از او برآمده و خود را نیز عرضه می‌کند و توضیح می‌دهد که چه تعداد از دانشجویان شهید شده‌اند و تعداد نزدیکان شهیدش را ۵ تا ۷ نفر می‌گوید! و همه اینها علامت‌هایی مهم‌تر از ریشه‌های اقدامات مجرمانه اوست.
البته ساده‌انگاری جوانان و خانواده‌های آنان را نیز باید در نظر داشت. چون با جایی طرف بودند که هیچ اعتباری نداشت، فقط به دلیل این نوع ارتباطات فریب او را خوردند و ساده‌لوحانه دنبال پزشک شدن رفتند، آن هم نزد کسی که دنبال طب سنتی است! کسی که ده‌ها بار از او به دلیل مداخلات در امر پزشکی شکایت شد و به جایی نرسید.


اعتماد
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
محکومیت اقدام اسرائیل در به رسمیت شناختن «سومالی‌لند» از سوی اتحادیه عرب
شمال‌شرق تهران لرزید؛ زمین‌لرزه 3.3 ریشتری مصدوم نداشت
بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد پس از 20 سال
دو بازی کمتر، یک فرصت طلایی؛ سپاهان و رویای صدرنشینی
رهبر انقلاب: شجاعت جوانان ایران، شکست تهاجم سنگین آمریکا را رقم زد
قتل زن 47 ساله به علت تماشای فوتبال
بارش‌ها در کشور شدت می یابد
گرانفروشی، کم‌فروشی و عدم درج قیمت پرتکرارترین تخلفات بازار
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(146) «چناران»
قتل نوجوان 16 ساله به دست پسر 14 ساله
میزان مصرف، عامل تعیین‌کننده محدودیت‌های برق در سال آینده
جزئیات وام 4 درصدی و کمک بلاعوض مسکن
روسیه از خاک بلاروس برای دور زدن پدافند اوکراین استفاده می‌کند
آمریکا بر اجرای مراسم جنجالی در بازی ایران و مصر پافشاری کرد
اقتصاد آمریکا به ترامپ نه گفت؛ روایت یک نظرسنجی جنجالی
کامبوج و تایلند دوباره توافق آتش‌بس امضا کردند
جریمه 200 هزار تومانی برای پلاک‌های فرد
کیفیت هوای تهران امروز 6 دی؛ ناسالم برای گروه‌های حساس
پادکست | داستان حضرت یونس از تاریکی ماهی تا نورتوبه:
150 کشته در غرق شدن کشتی در سواحل سنگال
شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه 6 دی 1404
فراتر از ح.خ
ترامپ در آستانه دیدار با زلنسکی: داور نهایی صلح من هستم
تأثیر قطعی نمرات امتحانات نهایی یازدهمی‌ها در کنکور 1405
پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا یکشنبه 7 دی 1404
آغاز درج نشان اهدای عضو روی گواهینامه رانندگی
ترافیک سنگین در مسیر تهران–کرج پس از واژگونی اتوبوس
مادورو: هدف آمریکا ثروت ونزوئلاست
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 6 دی1404+ جدول
راهبردی از سر ناچاری
بارش برف و باران در جاده‌های 10 استان؛ انسداد 5 محور مواصلاتی
انتصاب نخستین زن هرمزگانی به ریاست دانشگاه
زلنسکی یکشنبه با ترامپ دیدار می‌کند
بازاندیشی در نسبت زندان مجازات و حکمرانی
انفجار نارضایتی در ارتش اشغالگر
مخالفت سودان با بازگشت نیروهای سازمان ملل
یک سال دیگر با فلسطین
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی دانشجوی مهارت‌آموز
برنامه مسابقات ورزشی امروز6 دی 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 6 دی 1404+ وضعیت استانها
فصل هوشیاری در برابر تروریسم داعش است
قند میوه و نوشابه سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند
عکس روز ناسا از یک مهمان میان‌ستاره‌ای
یک اشتباه تغذیه‌ای که پوست را پیر می‌کند
میکروپلاستیک‌ها؛ تهدید خاموشی که زمین و انسان را می‌بلعد
چاقی؛ معضل جهانی سبک زندگی ناسالم
طراحی هوشمند نانوذرات برای انتقال RNA
میان‌وعده‌های سالم؛ کلید هوش و انرژی کودکان
هشدار طوفان زمستانی برای نیویورک و نیوجرسی؛ لغو بیش از هزار پرواز تاکنون
X
آگهی تبلیغاتی