×
اجتماعی
شناسه خبر : 265201
تاریخ انتشار : جمعه 1404/10/05 ساعت 14:29
ورود سامانه بارشی به همدان

ورود سامانه بارشی به همدان

مسئول پیش‌بینی هواشناسی استان همدان اعلام کرد: افزایش ابر، بارش برف و وزش باد شدید، استان همدان را از امروز تا اواسط هفته آینده دربرمی‌گیرد و احتمال کولاک و افت محسوس دما در برخی مناطق را افزایش می‌دهد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: محمدحسن باقری‌شکیب، مسئول پیش‌بینی هواشناسی استان همدان، گفت: بر اساس آخرین بررسی خروجی مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی، از ساعاتی از امروز جمعه تا فردا، افزایش ابر در سطح استان همدان پیش‌بینی می‌شود که در برخی ساعات با پدیده مه، به‌ویژه در مناطق مستعد، همراه خواهد بود.

وی اظهار کرد: روز شنبه و با تقویت سامانه بارشی، این افزایش ابرها به‌تدریج منجر به بارش خواهد شد که نوع غالب آن در بیشتر نقاط استان برف پیش‌بینی می‌شود. با این حال، در برخی ساعات و به‌طور محدود در نواحی جنوبی و جنوب‌غربی استان، احتمال بارش باران نیز وجود دارد؛ هرچند بارش‌ها عمدتاً ماهیت برفی خواهند داشت.

مسئول پیش‌بینی هواشناسی استان همدان افزود: از روز یکشنبه تا صبح روز سه‌شنبه، وزش باد شدید لحظه‌ای در سطح استان رخ خواهد داد که می‌تواند ضمن کاهش دید افقی، در برخی مناطق مستعد به‌ویژه گردنه‌ها و محورهای کوهستانی، شرایط کولاک برف را رقم بزند. این وضعیت، احتمال اختلال در تردد جاده‌ای و افزایش خطر لغزندگی معابر را به دنبال دارد.

باقری‌شکیب تصریح کرد: از نظر دمایی، پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد طی روزهای آینده و با افزایش پوشش ابر و وزش باد، دمای صبحگاهی به‌تدریج افزایش نسبی خواهد داشت اما در مقابل، دمای روزانه کاهش می‌یابد. فعالیت این سامانه بارشی تا روز سه‌شنبه ادامه خواهد داشت.

وی گفت: از اواسط روز سه‌شنبه، با خروج سامانه، کاهش محسوس دمای هوا در سطح استان آغاز می‌شود؛ به‌طوری‌که انتظار می‌رود صبح روز چهارشنبه دمای هوا در برخی مناطق استان به حدود منفی 10 درجه سانتی‌گراد نیز برسد که نشان‌دهنده نفوذ توده هوای سرد به منطقه است.

مسئول پیش‌بینی هواشناسی استان همدان اظهار کرد: در مجموع، می‌توان گفت از شنبه شب تا صبح سه‌شنبه، استان همدان در برخی ساعات شاهد بارش برف و به‌طور محدود باران در نواحی جنوبی خواهد بود و با توجه به وزش باد شدید لحظه‌ای، احتمال کاهش میزان تجمع بارش‌ها و در عین حال بروز کولاک برف در برخی مناطق وجود دارد.

باقری‌شکیب به وضعیت دما در شبانه روز گذشته اشاره کرد و گفت: در این مدت کمینه و بیشینه دمای ثبت‌شده در ایستگاه فرودگاه همدان به ترتیب منفی 6 و 9 درجه سانتی‌گراد بوده است. همچنین قهاوند با منفی 7 درجه سانتی‌گراد سردترین و اسدآباد با 11 درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین ایستگاه‌های استان گزارش شده‌اند.


نظرات

آخرین اخبار
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو