×
اجتماعی
شناسه خبر : 265136
تاریخ انتشار : جمعه 1404/10/05 ساعت 08:07
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 5 دی 1404 + وضعیت استان‌ها

وضعیت آب و هوا امروز جمعه 5 دی 1404 + وضعیت استان‌ها

از فردا با ورود یک سامانه بارشی فعال، بخش وسیعی از کشور شاهد بارش باران و برف خواهد بود؛ سامانه‌ای که تا اواسط هفته آینده ماندگار است و استان‌های شمال‌غرب، دامنه‌های البرز و سواحل غربی خزر را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: امروز در برخی مناطق کشور بارش‌های خفیف و پراکنده گزارش می‌شود، اما از فردا یک سامانه بارشی گسترده وارد کشور خواهد شد که تا اواسط هفته آینده بخش بزرگی از مناطق را دربر می‌گیرد.

بر اساس پیش‌بینی‌ها، فردا بارش‌ها در شمال‌غرب کشور ادامه خواهد داشت و استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، بخش‌هایی از کردستان، زنجان، قزوین، البرز و تهران به‌ویژه در مناطق مرتفع شاهد بارش باران و برف خواهند بود. همچنین در بخش‌هایی از سواحل غربی دریای خزر نیز بارندگی پیش‌بینی شده است.

ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تجمع آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا طی امروز و فردا در شهرهای پرجمعیت و صنعتی شامل کرج، تهران، اراک، قم و اصفهان خبر داد و گفت: یکشنبه (۷ دی‌ماه) با ورود سامانه بارشی به کشور و تشدید و گسترش منطقه بارش‌ها، در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، برخی مناطق جنوب، دامنه و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی، دامنه و ... بارش باران پیش‌بینی می‌شود.

صادق ضیائیان  با اشاره به شرایط جوی استان‌های مختلف کشور، اظهار کرد: امروز (۵ دی‌ماه) در گیلان و غرب مازندران، بارش باران و در برخی نقاط آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، غرب و شمال کردستان و نیز برخی نقاط فارس و بوشهر، بارش پراکنده و خفیف و روز شنبه (۶ دی‌ماه) در برخی نقاط شمال غرب، غرب، جنوب غرب، ارتفاعات البرز مرکزی، زاگرس مرکزی و جنوبی و ارتفاعات کرمان افزایش ابر، رگبار پراکنده باران و برف و وزش باد رخ می‌دهد.

وی افزود: یکشنبه (۷ دی‌ماه) با ورود سامانه بارشی به کشور و تشدید و گسترش منطقه بارش‌ها، در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، برخی مناطق جنوب، دامنه و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی، دامنه و ارتفاعات البرز مرکزی و غربی و برخی نقاط واقع در شرق و مرکز کشور، دوشنبه (۸ دی‌ماه) علاوه بر مناطق ذکر شده، در بیشتر مناطق نیمه جنوبی، شرق، شمال شرق، بارش باران و برف و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، یکشنبه و دوشنبه (۷ و ۸ دی‌ماه) در شمال غرب و غرب کشور بارش برف و کولاک برف پدیده غالب خواهد بود و سه‌شنبه (۹ دی‌ماه) نیمه شمالی کشور بویژه سواحل خزر نیز به مناطق بارش اضافه می‌شود و سه‌شنبه در شمال غرب و غرب و دامنه‌های جنوبی البرز و مناطق مرکزی کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد.

ضیائیان ادامه داد: یکشنبه در نیمه جنوبی آذربایجان غربی، غرب کردستان، شمال غرب کرمانشاه، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال غرب فارس و شمال بوشهر و دوشنبه در جنوب آذربایجان غربی، غرب، کردستان، غرب کرمانشاه، بارش مقدار بیشتری خواهد داشت.

وی با بیان اینکه در مناطق جنوبی، بارش باران گاهی همراه با رعد و برق و بارش تگرگ است، تاکید کرد: همچنین از یکشنبه تا سه‌شنبه در شمال غرب و غرب، دمای هوا حدود ۵ تا ۸ درجه کاهش می‌یابد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با بیان اینکه طی امروز و فردا در شهرهای پرجمعیت و صنعتی شامل کرج، تهران، اراک، قم و اصفهان تجمع آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود، خاطرنشان کرد: پس از آن بتدریج کیفیت هوا در این مناطق بهبود می‌یابد.

بنابر گفته وی، یکشنبه و دوشنبه در بخش‌هایی از مرکز، شرق، جنوب شرق و شمال شرق کشور در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید و در برخی مناطق مستعد که هنوز بارش رخ نداده، خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود، افزود: از جمعه تا دوشنبه دریای خزر مواج است و یکشنبه و دوشنبه نیمه غربی خلیج فارس مواج و متلاطم خواهد بود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۶ دی‌ماه) کمی ابری تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد و طی ‌روز یکشنبه (۷ دی‌ماه) کمی ابری تا نیمه ابری همراه با غبار محلی از بعدازظهر افزایش ابر در بعضی ساعت‌ها بارش باران و وزش باد با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هوای پایتخت «ناسالم برای گروه‌های حساس»
حمله هوایی جدید به السویداء در جنوب سوریه
یک رسوایی امنیتی در دفتر نتانیاهو
نشتی گاز و انفجار در بندرعباس 8 مجروح بر جای گذاشت
خودروهای شخصی بالای 10 سال عمر، رایگان دوگانه سوز می شوند
ترامپ: به تفاله‌های تروریست داعش در نیجریه حمله کردیم
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام در کنکور دانشجو معلمان
پخش زنده 5 مسابقه فوتبال امروز جمعه 5 دی ماه از تلویزیون
کار سخت پرسپولیس برابر مس رفسنجان تیمِ قعرنشین
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
ناگفته های مادر سرلشکر رشید از فرزندش
از بم تا تهران راهی نیست!
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 5 دی 1404 + وضعیت استان‌ها
وسواس ذهنی در تصمیم‌گیری؛ چرا مغز از نشانه‌های منسوخ دست نمی‌کشد؟
نوراینفو | این علائم یعنی تیروئید شما درست کار نمیکند!
55 هزار تعدیل نیرو به بهانه هوش مصنوعی
راهکارهای تازه برای سلامت روان
مانع اصلی ترک سیگار در ایران، آموزش ناکافی داروسازان است
خاک ماه، باند فرود می‌شود؛ توسعه اولین سکوهای قابل استفاده مجدد برای ماموریت‌های آتی
چین به تکنولوژی جنگنده نسل ششم رسید
ظریف: فرزندان من تابعیت آمریکا دارند اما در ایران زندگی می‌کنند
واژگونی مرگبار سمند در محور اراک - سلفچگان
امیدواری پاپ برای مذاکره مستقیم روسیه و اوکراین
شبکه‌های تلویزیونی و اینترنت در جنوب بیروت کاملا قطع شد
آمار فروش بنزین سوپر در اولین روز عرضه
کدام بازیکنان تیم ملی فوتسال در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا 2026 حضور می‌یابند؟
کان: متهم به جاسوسی برای ایران چندین بار با ایال زامیر رئیس ستاد کل ارتش دیدار داشته
واکنش محسن رضایی به برخی نواهای تفرقه‌انگیز
امضای قرارداد رسمی مشارکت ایران در اکسپو 2027 بلگراد
در شب آرزوها چه اعمالی انجام دهیم ؟ / فرصت بی‌نظیر رحمت الهی در اولین شب جمعه رجب
چارلز سوم: زیارت سفری به آینده و گذشته است
دیدار پزشکیان با خانواده شهید مسیحی به مناسبت ولادت حضرت عیسی (ع)
نیروهای اوکراینی هیچ پناهگاهی در زاپوریژیا مقابل روسیه ندارند
حملات هوایی اردن به برخی نقاط جنوب سوریه
بنزین سوپر وارداتی با چه شرایطی عرضه می شود؟
احتمال شکل‌گیری توافق امنیتی میان سوریه و اسرائیل
نگرانی اردوغان درباره شرایط سودان
تعطیلی مراکز مشاوره غیردولتی در 5 استان
ادعای اسرائیل مبنی بر ردگیری دو پهپاد
پشت پرده دیدار مرموز زلنسکی با مشاوران ارشد آمریکایی
مقابله به مثل نیجر با آمریکا / ممنوعیت کامل ورود آمریکایی‌ها به خاک نیامی
نگرانی اوسمار از 7 هفته بدون گل علیپور / پرسپولیس به دنبال مهاجم جدید می گردد؟
هشدار اسقف اعظم درباره شکاف اجتماعی انگلستان
پیروزی دلچسب استقلال خوزستان با 2 گل مقابل ذوب‌آهن
حبس ابد برای 11 جاسوس صهیونیستی که در ترور فرمانده حماس دست داشتند
دمشق از هلاکت سرکرده ارشد داعش خبر داد
روس‌اتم: بمباران نوار ساحلی انرگودار همچنان ادامه دارد
رئیس مرکز ملی اقلیم سازمان هواشناسی: همه ابرها قابلیت بارورسازی ندارند
قطب‌نمای دولت در سال 1405 روی کدام میدان ایستاده است؟
حملات اوکراین به تاسیسات نفت و گاز روسیه با تجهیزات جنگی انگلیس
X
آگهی تبلیغاتی