×
بین الملل
شناسه خبر : 265049
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/10/04 ساعت 17:25
تمرکز آمریکا بر تشدید تحریم و فشار اقتصادی علیه ونزوئلا است

تمرکز آمریکا بر تشدید تحریم و فشار اقتصادی علیه ونزوئلا است

یک مقام آمریکایی به الجزیره اعلام کرد که واشنگتن در دو ماه آینده تمرکز اصلی خود را بر اجرای «قرنطینه» نفتی ونزوئلا و اعمال فشار اقتصادی خواهد گذاشت، در حالی که گزینه نظامی به قوت خود باقی است.

نورنیوز- گروه بین الملل : شبکه خبری الجزیره به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد، ایالات متحده در دو ماه آینده همزمان با ادامه تحریم‌های نفتی ونزوئلا، بر فشار اقتصادی بر این کشور آمریکای لاتین تمرکز خواهد داشت.

شبکه خبری الجزیره با استناد به گزارش رویترز ضمن اعلام این خبر افزود: مقام آمریکایی که نامش فاش نشده است، گفت آمریکا بیش از فشار نظامی بر فشار اقتصادی بر ونزوئلا متمرکز خواهد شد.

در گزارش رویترز آمده است، کاخ سفید به ارتش این کشور دستور داده است با وجود ادامه اعمال فشار نظامی ایالات متحده در منطقه، تقریبا به صورت انحصاری بر اجرای «قرنطینه» نفت ونزوئلا متمرکز شود.

مقام آمریکایی روز چهارشنبه به رویترز گفت، در حالی که گزینه نظامی به قوت خود باقی است، اکنون تمرکز پیش از هر چیز بر استفاده از فشار اقتصادی با اجرای تحریم ها به منظور دستیابی به هدفی است که کاخ سفید به دنبال آن است.

تنش ها در کارائیب در ماه گذشته همزمان با اعزام ۱۵ هزار نیرو، ناو هواپیمابر، ناوشکن های موشک انداز هدایت شونده و کشتی های تهاجمی آبی خاکی به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، تشدید شد.

این بزرگترین حضور نیروهای آمریکایی در کارائیب در چندین دهه است و نگرانی ها را درباره دستور حمله ترامپ به ونزوئلا به بهانه محافظت از آمریکا در مقابل باندهای بین المللی مواد مخدر و قاچاقچیان برانگیخته است.

بر اساس گزارش رویترز، ترامپ در اواسط ماه دسامبر (آذر ماه) دستور «محاصره کامل و کلی» همه تانکرهای نفتی تحت تحریم آمریکا را که به آب های ونزوئلا وارد یا از آن خارج می شوند، صادر کرد. نیروهای آمریکایی تاکنون دو تانکر نفتی را توقیف و سومین تانکر را تحت تعقیب قرار داده اند.

به رغم تحریم های آمریکا علیه کاراکاس از سال ۲۰۰۵ نفت شریان اصلی را در ونزوئلا تشکیل می دهد. تحریم های بخش انرژی ونزوئلا در سال ۲۰۱۹ همزمان با دولت اول ترامپ افزایش یافت.

به رغم تنش های جاری، برخی رسانه ها مدعی اند که هدف قرار دادن نفت ونزوئلامی تواند با هدف کاهش تنش ها باشد زیرا اقدامات اجرایی در این زمینه را گارد ساحلی، و نه ارتش انجام می دهد.

گارد ساحلی یک سازمان غیرنظامی در دوران صلح است و به عنوان شاخه نیروهای پلیس آمریکا محسوب می شود. نیروهای گارد ساحلی حق دارند برای انجام بازرسی ها وارد کشتی های تحت تحریم آمریکا شوند. با این حال محاصره دریایی ونزوئلا می تواند یک اقدام جنگی محسوب شود.

این هفته، ونزوئلا در بیانیه ای خطاب به شورای امنیت سازمان ملل توقیف تانکرها را «بدتر از دزدی دریایی» توصیف کرد.

نیروهای آمریکایی از ماه سپتامبر (شهریور) تاکنون حملات هوایی را به ده ها قایق در حال تردد در منطقه کارائیب و شرق اقیانوس اطلس انجام داده اند. کاخ سفید مدعیست این قایق های حامل مواد مخدر غیرقانونی بوده اند.

این حملات به دستور ترامپ و بدون مجوز کنگره بوده است و تاکنون به کشته شدن دست‌کم ۱۰۵ نفر در آنچه که کاخ سفید «درگیری مسلحانه غیر بین المللی» توصیف کرده، منجر شده است.

کاخ سفید مدعیست نیکلاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا از باندهای بزرگی که نام آن ها در فهرست سازمان های تروریستی آمریکا قرار دارد، حمایت می کند.


نظرات

آخرین اخبار
درمان جدید و راحت سیاتیک
سلامت ماجرای فراموش شده در مردها
نگرانی از پیری، روند سلولی آن را در زنان تندتر می‌کند
فناوری پوشیدنی برای تبدیل حرکات خاموش گلو به گفتار روان
آمریکا: چتر هسته‌ای ما همچنان بر فراز اروپاست
کاهش حضور دیپلماتیک آمریکا در عراق و منطقه
آسمان کره جنوبی، صحنه رژه جنگنده‌های آمریکا و چین
سرکوب اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل شدت گرفت
تشنج در زاپوریژیا با گلوله‌باران نیروهای اوکراینی
زلزله مهیب افغانستان را لرزاند
ترکی الفیصل: اختلافات عربستان و امارات پایان می یابد
نوآوری ژنتیکی برای حذف ژن‌های مقاومتی
تأکید ناتو بر تداوم مأموریت در عراق
تشدید تنش میان عربستان و سعد حریری
نفوذ «حنظله» به سامانه محرمانه بحران اسرائیل و انتشار فهرست مخاطبان
سامانه «فواد 128» چیست و چرا راه اندازی شد؟
توجه ویژه وزیر ارشاد به صنعت گیم در ایران
اوسمار: اولتیماتوم نگرفته‌ام
نامه میدری به وزیر اسبق کار آمریکا
خیز عربستان برای غنی سازی اورانیوم
بریتانیا بر دیپلماسی هسته‌ای با ایران تأکید کرد
هشدار صرفه جویی آب در ایام خانه تکانی
ساپینتو رسما اخراج شد
قدرت موشک‌های ناوکُش ایران به روایت محسن رضایی
کاخ سفید زمان سفر ترامپ به چین را اعلام کرد
حمله پهپادی اسرائیل به اردوگاه عین الحلوه در لبنان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب برای حجت‌الاسلام محمودی
واکنش ترامپ به رأی دیوان عالی: این مایه ننگ است
محرومیت مدافع مجارستانی پرسپولیس
ترامپ دموکرات‌ها را مقصر تعطیلی دولت خواند
ساختار طایفه‌ای قدرت در لبنان صدای نخست‌وزیر را درآورد
رونمایی تونی بلر از طرح صلح ترامپ؛ خلع سلاح اولویت اول
واکنش کانادا به رای دیوان عالی علیه ترامپ
اجرای حکم قصاص قدیمی‌ترین زندانی هرمزگان متوقف شد
آلومینیوم و پیکان با تساوی امتیازات را تقسیم کردند
سقوط سنگین صدرنشین لیگ؛ چادرملو گل‌گهر را تحقیر کرد
واریز عیدی بازنشستگان کشوری
ترامپ مقابل دیوان عالی آمریکا شکست خورد
کشف اجساد گردشگران چینی در دریاچه یخ‌زده روسیه
دادگاه عالی آمریکا تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
ضرب‌الاجل پرهیاهو، پشتوانه‌ای به وسعت صفر
رئیس پزشکان بدون مرز هشدار داد؛ سلامت ساکنان منطقه غزه در خطر است
جزئیات آتش سوزی در خیابان جامی اصفهان
هشدار جدی؛ سد طالقان در آستانه خالی شدن
هیچ ضرب‌الاجلی وجود ندارد؛ غنی‌سازی صفر روی میز نیست
امام جمعه نجف: ایران مبارزی سرسخت است
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود
توقیف 15 تریلی دام غیرمجاز در سرخس
ساپینتو:کسی درباره قطع همکاری با من صحبت نکرده است
پرسپولیس (1) – خیبر (2) + فیلم