×
بین الملل
شناسه خبر : 265022
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/10/04 ساعت 16:02
گزینه نظامی علیه ایران پیامدهای وحشتناک دارد

هشدار مقامات پیشین رژیم صهیونیستی :

گزینه نظامی علیه ایران پیامدهای وحشتناک دارد

مقامات پیشین رژیم صهیونیستی هشدار دادند هرگونه حمله جدید به ایران می‌تواند پیامدهای فاجعه‌باری برای تل‌آویو داشته باشد. آنها سیاست نخست‌وزیر کنونی، بنیامین نتانیاهو، در اولویت دادن به گزینه نظامی را تهدیدی جدی برای امنیت اسرائیل دانستند.

نورنیوز-گروه بین الملل: مقامات پیشین رژیم صهیونیستی ضمن هشدار نسبت به دیدگاه نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای ادامه دادن به جنگ‌ها، اعلام کردند که هرگونه حمله جدیدی به ایران می‌تواند پیامدهای فاجعه‌باری برای تل‌آویو داشته باشد.

«تأمر پاردو» رئیس سابق موساد و «نمرود نوویک» مشاور «شیمون پرز» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در مقاله‌ای در روزنامه عبری «جروزالم پست» نوشتند، سیاست «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به عنوان چهره تحت تعقیب دیوان بین‌المللی کیفری که بر استمرار درگیری‌ها مبتنی است، به منافع اسرائیل ضربه زده و تلاش‌های آمریکا برای برقراری صلح و ثبات در خاورمیانه را تضعیف می‌کند.

آنها در ادامه نیز تاکید کردند: نتانیاهو از درگیری‌های دائمی به عنوان مساله‌ای اجتناب‌ناپذیر یاد کرده و درباره دستاوردهای نظامی و تاکتیکی را بزرگنمایی کرده و آنها را دستاوردهای راهبردی توصیف می‌کند.

این مقامات سابق همچنین هشدار دادند: این سیاست تل‌آویو که گزینه نظامی را در اولویت قرار می‌دهد، شرایط را در جبهه‌های مختلف رو به وخامت می‌برد.

در ادامه این مقاله نیز آمده است، انتقادهای آمریکا از عملکرد نتانیاهو بدون اعمال فشاری واقعی، کافی نیستند و دیدار آتی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا با نتانیاهو می‌تواند فرصتی برای اصلاح مسیر باشد.

نتانیاهو روز دوشنبه و پس از هیاهوی رسانه‌ای درباره ارائه گزینه‌های نظامی به ترامپ در جریان سفر به واشنگتن، گفته بود: «ما آمادگی‌های لازم را داریم و می‌خواهم این مسئله را برای تهران روشن کنم که هرگونه اقدامی، پاسخ شدید اسرائیل را در پی خواهد داشت.»

او همچنین روز چهارشنبه و در اشاره به ایران ادعا کرد: «ما به دنبال تقابل نیستیم اما چشمان ما در برابر هر تهدید احتمالی کاملا باز است. ما بر دستاوردهای گذشته تکیه نمی‌کنیم. دشمنان ما به‌دنبال تجدید قوا هستند.»

در روزنامه عبری «هاآرتص» نیز «اسحاق بریک» ژنرال سابق رژیم صهیونیستی هشدار داد، هرگونه حمله جدیدی به ایران منجر به نتایج فاجعه باری برای اسرائیل خواهد شد.

بریک گفت: تهران پس از حمله‌ای که اسرائیل در ژوئن گذشته به این کشور داشت، به سرعت بهبود یافته است.

او مدعی است که «ایران با کمک چین به هزاران موشک بالستیک جدید دست یافت و پیش‌بینی می‌شود تولید سالانه این موشک‌ها به ۳۰۰۰ عدد در سال برسد.»

این ژنرال سابق ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه نیز دوباره هشدار داد که اسرائیل هرگز نمی‌تواند در یک درگیری بلند مدت مقاومت کند و تنها راهی که پیش رویش وجود دارد، امضای یک توافق نظامی با آمریکا برای ایجاد تعادل در بازدارندگی استراتژیک است.

سردار «احمد وحیدی» جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اما در گفت‌وگو با شبکه المسیره یمن تصریح کرد که قدرت نظامی ایران و روند تولید و بومی‌سازی تسلیحات دفاعی هیچ‌گاه و حتی برای یک لحظه متوقف نشده است.

وی با اشاره به تحولات اخیر منطقه، تأکید کرد: ایران پس از جنگ دوازده‌روزه نه‌تنها ضعیف نشده، بلکه قدرتمندتر از گذشته ظاهر شده و با چشمانی باز و هوشیار، تحرکات دشمنان را با دقت کامل رصد می‌کند.

سردار وحیدی تهدیدهای رژیم صهیونیستی علیه ایران را «تکراری و بی‌ارزش» توصیف کرد و گفت: این تهدیدها هدفی جز سرپوش گذاشتن بر شکست‌ها و ناتوانی دشمن در تحقق اهدافش ندارد.


نظرات

آخرین اخبار
اعتراف کانال 14 اسرائیل: حملات دیشب گسترده و پردامنه بود
یک سخنرانی و واکنش‌های منفی در بازار
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
البرادعی: ترامپ ما (اعراب) را رها می‌کند؟
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
سقوط سهام در بازارهار جهانی پس از اظهارات ترامپ
تغییر وضع تنگه هرمز بدون عادی‌سازی روابط با ایران ممکن نیست
واکنش‌ تند محافل آمریکایی به مهملات ترامپ: او یک متوهم است
بازسازی فولاد خوزستان؛ نیازمند 6 ماه تا یک سال
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
زلزله بزرگ 7.4 ریشتری سواحل اندونزی را لرزاند
تمرکز شهرداری تهران بر جبران عقب ماندگی‌های فضای سبز
رازگشایی از سخنان امشب ترامپ؛ اعلام صریح ناکامی
واکنش‌های منفی به سخنرانی ترامپ/ 20 دقیقه وقت با ارزش هدر رفت
واکنش منفی بازار نفت به ترامپ/قیمت نفت 4 دلار گران شد
پاسخگویی به بیش از 310 هزار تماس مردمی در تهران از ابتدای جنگ
انگلیس اشتراک‌گذاری اطلاعات با آمریکا را محدود کرد
نمایش برخط «موسی کلیم الله» در شبکه نمایش خانگی
خسارت گسترده در تل‌آویو بعد از اصابت موشک‌های ایرانی
حملات مجدد حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی
غول پتروشیمی عربستان به دلیل کنترل تنگه هرمز تعطیل شد
آمریکا برای همیشه از خلیج فارس اخراج شد
واشنگتن آماده آتش‌بس با تهران است
مقام ایرانی به المیادین: زرادخانه ما دشمن را غافلگیر می‌کند
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران
ایران در تنگه هرمز «عوارضی» راه‌اندازی کرده است
آمریکا تحریم‌ها علیه دلسی رودریگز را لغو کرد
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود
عارف: ماجراجویی علیه ایران پرهزینه و پشیمان‌کننده خواهد شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 41 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
رضایی: پایان جنگ دست رهبر انقلاب و شما مردم است
انهدام موشک کروز در منطقه جاسب کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید