×
اقتصادی
شناسه خبر : 265006
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/10/04 ساعت 13:43
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 4 دی+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 4 دی+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 4 دی 1404 همراه با افت قیمت دلار در روند نزولی بازگشایی شد. با آغاز تعطیلات پایان سال میلادی، بازار طلای جهانی در وقفه معاملاتی قرار گرفته و دلار به محرک بازار طلای داخلی تبدیل شده است. بر این اساس، قیمت سکه در انواع قطعات کاهش یافته و حباب سکه نیز در روند نزولی قرار گرفته است.

نورنیوز- گروه اقتصادی: قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۴ دی ۱۴۰۴ در روند نزولی بازگشایی شد. قیمت طلا افت کرد و طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۴.۴ میلیونی برگشت. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات غیر از ربع سکه کاهش یافت و سکه امامی در مرز کانال ۱۵۲ میلیونی قرار گرفت.

کاهش قیمت دلار، طلا و سکه را نزولی کرده است. در حالی‌ که بازار جهانی همزمان با جشن کریسمس در تعطیلات به‌سر می‌برد، دلار به بازیگر اصلی بازار طلا تبدیل شده است. به‌نظر می‌رسد این وقفه معاملاتی، فرصت کوچکی برای بازارساز ایجاد کرده تا با مهار دلار، بازار طلا و سکه را تا حدی کنترل کند.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا با رقم ۴۴۷۹ دلار به ثبت رسیده است. همچنین دلار امروز کاهشی شده و در لحظه تنظیم این گزارش، روی رقم ۱۳۴ هزار و 800 تومان معامله می‌شود.

طلا
 

قیمت نقره ۲ هزار تومان بالا رفت

قیمت اونس جهانی نقره امروز بدون تغییر،‌ روی رقم ۷۱ دلار و ۸۸ سنت قرار گرفته است؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با دو هزار و ۴۰ تومان افزایش، گرمی ۳۳۴ هزار و ۵۸۰ تومان به فروش رسید.

ربع سکه ساز مخالف زد

قیمت سکه امروز در تمامی قطعات غیر از ربع سکه کاهش یافته است. قیمت سکه امامی با ۹۸۵ هزار تومان کاهش، با رقم ۱۵۲ میلیون تومان در حال معامله است؛ سکه بهار آزادی با کاهش ۶۷۵ هزار تومانی، با رقم ۱۴۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

همچنین قیمت نیم سکه با ۳۲۰ هزار تومان کاهش و ربع سکه با ۲۱۰ هزار تومان افزایش، به ترتیب روی رقم‌های ۸۲ میلیون و ۷۷۰ تومان و ۴۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در حال معامله است. قیمت سکه گرمی نیز با کاهش ۱۰۰ هزار تومانی، با رقم ۲۰ میلیون و ۸۰۰ تومان داد و ستد می‌شود.

حباب سکه کوچک شد

حباب سکه امروز در تمامی قطعات غیر از ربع سکه کاهشی است؛ حباب سکه امامی ۸۴۰ هزار تومان، بهار آزادی ۵۲۹ هزار تومان، نیم سکه ۲۴۴ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۸۱ هزار تومان کاهش یافت؛ حباب ربع سکه اما ۲۴۱ هزار تومان افزایش داشت.

قیمت طلا کاهش یافت

بازار طلا امروز در روند نزولی بازگشایی شده است. هر مثقال طلا در این لحظه، با ۴۱۱ هزار تومان کاهش، روی رقم ۶۲ میلیون و ۵۸۴ هزار تومان در حال معامله است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۹۵ هزار و ۴۰۰ تومان کاهش، با رقم ۱۴ میلیون و ۴۱۸ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۸۴ هزار و ۲۷۶ تومان کاهش، با رقم ۱۴ میلیون و ۲۳۵ هزار و ۵۷۲ تومان داد و ستد می‌شود.


اخبار مرتبط
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 6 دی1404+ جدول
شنبه 1404/10/06 ساعت 13:53
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 6 دی1404+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 6 دی 1404 همراه با رشد قیمت دلار و بالا رفتن ارزش اونس جهانی طلا، در روند صعودی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد کم‌سابقه‌ای را تجربه کرد و قیمت سکه نیز در تمامی قطعات بالا رفت. حباب سکه اما ناتراز شد و روند یک‌دستی نداشت. گفتنی‌ست دلار امروز رشد کرده و به کانال 137 هزار تومانی وارد شده است.
تداوم صعود طلای جهانی
جمعه 1404/10/05 ساعت 11:12
تداوم صعود طلای جهانی
قیمت هر اونس طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی، تحت تاثیر پیش‌بینی‌ها برای کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا و افزایش تقاضا، به رکورد بالایی رسید و نقره و سایر فلزات ارزشمند نیز به این افزایش قیمت پیوستند و در آستانه ثبت افزایش هفتگی قرار گرفتند.
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 3 دی 1404+ جدول
چهارشنبه 1404/10/03 ساعت 14:44
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 3 دی 1404+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 3 دی 1404 همراه با رشد قیمت دلار و سقف‌زنی اونس طلا در روند افزایشی بازگشایی شد. قرار گرفتن دلار در سطح کانال 135 هزار تومانی و سیگنال صعودی اونس جهانی، بازار طلا و سکه را ملتهب کرده است. به این ترتیب، سکه در تمامی قطعات بالا رفته و حباب سکه نیز در مسیر افزایشی قرار گرفته است.
نظرات

آخرین اخبار
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه
مورفی: حضور ویتکاف و کوشنر در مذاکرات صلح با ایران فاجعه‌بار است
پاسخ حزب‌الله لبنان به نقض آتش بس از سوی اسرائیل
شوک نفتی تنگه هرمز نتوانست تقاضا را کاهش دهد
آژانس بین‌المللی انرژی: قیمت نقدی نفت بالاتر از نفت کاغذی است
نفوذ حنظله به لایه پرسنلی تیپ 89 ارتش اسرائیل
مقتدی صدر دستور جمع‌آوری سلاح‌های «سرایا السلام» در کربلا را صادر کرد
مومنی: بزرگ‌ترین مؤلفه قدرت کشور همبستگی ملی است که باید صیانت کرد
صالحی‌امیری: اگر مدالی باشد، باید به شهدای جنگ تحمیلی داده شود
ماکرون: هدفمان بازگشایی کامل تنگه هرمز است
بی‌بی‌سی: اعتراض‌ها به استفاده از پایگاه هوایی فیرفورد در انگلیس بالا گرفت
باند سارقان حرفه‌ای منازل در تهران منهدم شد
اعلام ساعت فعالیت کتابخانه ملی
نخست وزیر پاکستان از دیدارش با عراقچی چه گفت؟