×
اقتصادی
شناسه خبر : 265006
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/10/04 ساعت 13:43
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 4 دی+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 4 دی+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 4 دی 1404 همراه با افت قیمت دلار در روند نزولی بازگشایی شد. با آغاز تعطیلات پایان سال میلادی، بازار طلای جهانی در وقفه معاملاتی قرار گرفته و دلار به محرک بازار طلای داخلی تبدیل شده است. بر این اساس، قیمت سکه در انواع قطعات کاهش یافته و حباب سکه نیز در روند نزولی قرار گرفته است.

نورنیوز- گروه اقتصادی: قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۴ دی ۱۴۰۴ در روند نزولی بازگشایی شد. قیمت طلا افت کرد و طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۴.۴ میلیونی برگشت. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات غیر از ربع سکه کاهش یافت و سکه امامی در مرز کانال ۱۵۲ میلیونی قرار گرفت.

کاهش قیمت دلار، طلا و سکه را نزولی کرده است. در حالی‌ که بازار جهانی همزمان با جشن کریسمس در تعطیلات به‌سر می‌برد، دلار به بازیگر اصلی بازار طلا تبدیل شده است. به‌نظر می‌رسد این وقفه معاملاتی، فرصت کوچکی برای بازارساز ایجاد کرده تا با مهار دلار، بازار طلا و سکه را تا حدی کنترل کند.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا با رقم ۴۴۷۹ دلار به ثبت رسیده است. همچنین دلار امروز کاهشی شده و در لحظه تنظیم این گزارش، روی رقم ۱۳۴ هزار و 800 تومان معامله می‌شود.

طلا
 

قیمت نقره ۲ هزار تومان بالا رفت

قیمت اونس جهانی نقره امروز بدون تغییر،‌ روی رقم ۷۱ دلار و ۸۸ سنت قرار گرفته است؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با دو هزار و ۴۰ تومان افزایش، گرمی ۳۳۴ هزار و ۵۸۰ تومان به فروش رسید.

ربع سکه ساز مخالف زد

قیمت سکه امروز در تمامی قطعات غیر از ربع سکه کاهش یافته است. قیمت سکه امامی با ۹۸۵ هزار تومان کاهش، با رقم ۱۵۲ میلیون تومان در حال معامله است؛ سکه بهار آزادی با کاهش ۶۷۵ هزار تومانی، با رقم ۱۴۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

همچنین قیمت نیم سکه با ۳۲۰ هزار تومان کاهش و ربع سکه با ۲۱۰ هزار تومان افزایش، به ترتیب روی رقم‌های ۸۲ میلیون و ۷۷۰ تومان و ۴۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در حال معامله است. قیمت سکه گرمی نیز با کاهش ۱۰۰ هزار تومانی، با رقم ۲۰ میلیون و ۸۰۰ تومان داد و ستد می‌شود.

حباب سکه کوچک شد

حباب سکه امروز در تمامی قطعات غیر از ربع سکه کاهشی است؛ حباب سکه امامی ۸۴۰ هزار تومان، بهار آزادی ۵۲۹ هزار تومان، نیم سکه ۲۴۴ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۸۱ هزار تومان کاهش یافت؛ حباب ربع سکه اما ۲۴۱ هزار تومان افزایش داشت.

قیمت طلا کاهش یافت

بازار طلا امروز در روند نزولی بازگشایی شده است. هر مثقال طلا در این لحظه، با ۴۱۱ هزار تومان کاهش، روی رقم ۶۲ میلیون و ۵۸۴ هزار تومان در حال معامله است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۹۵ هزار و ۴۰۰ تومان کاهش، با رقم ۱۴ میلیون و ۴۱۸ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۸۴ هزار و ۲۷۶ تومان کاهش، با رقم ۱۴ میلیون و ۲۳۵ هزار و ۵۷۲ تومان داد و ستد می‌شود.


اخبار مرتبط
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 6 دی1404+ جدول
شنبه 1404/10/06 ساعت 13:53
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 6 دی1404+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 6 دی 1404 همراه با رشد قیمت دلار و بالا رفتن ارزش اونس جهانی طلا، در روند صعودی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد کم‌سابقه‌ای را تجربه کرد و قیمت سکه نیز در تمامی قطعات بالا رفت. حباب سکه اما ناتراز شد و روند یک‌دستی نداشت. گفتنی‌ست دلار امروز رشد کرده و به کانال 137 هزار تومانی وارد شده است.
تداوم صعود طلای جهانی
جمعه 1404/10/05 ساعت 11:12
تداوم صعود طلای جهانی
قیمت هر اونس طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی، تحت تاثیر پیش‌بینی‌ها برای کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا و افزایش تقاضا، به رکورد بالایی رسید و نقره و سایر فلزات ارزشمند نیز به این افزایش قیمت پیوستند و در آستانه ثبت افزایش هفتگی قرار گرفتند.
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 3 دی 1404+ جدول
چهارشنبه 1404/10/03 ساعت 14:44
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 3 دی 1404+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 3 دی 1404 همراه با رشد قیمت دلار و سقف‌زنی اونس طلا در روند افزایشی بازگشایی شد. قرار گرفتن دلار در سطح کانال 135 هزار تومانی و سیگنال صعودی اونس جهانی، بازار طلا و سکه را ملتهب کرده است. به این ترتیب، سکه در تمامی قطعات بالا رفته و حباب سکه نیز در مسیر افزایشی قرار گرفته است.
نظرات

آخرین اخبار
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد
وزاری خارجه ایران و سوئیس دیدار کردند
اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال
مه خوش‌بینی در شب مذاکرات!
اختلافات داخلی در تیم مذاکره‌کننده اوکراین عامل پیچیده‌تر شدن صلح با روسیه
مذاکرات ژنو ترمز بازارهای مالی را کشید/ طلا و دلار سقوط کرد
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهدا و جانباختگان ناآرامی های دی ماه 1404 در مشهد برگزار شد
بازه زمانی نام‌نویسی انتخابات شوراهای اسلامی روستا افزایش یافت
مقام آمریکایی: مذاکرات با ایران طبق انتظار پیش رفت
نمایندگان مجلس: برای جانفشانی آماده‌ایم
پیام پزشکیان به نخست‌وزیر ژاپن و تاکید بر تقویت همکاری‌های دوجانبه
عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید
تغییر ساعات فعالیت میادین میوه و تره‌ بار در ماه مبارک رمضان
پرده برداری از وارونه‌سازی اغتشاشات1404 در ایران
پیش‌بینی آلودگی هوا امکان‌پذیر شد