در

مادورو: شورای امنیت سازمان ملل از ونزوئلا حمایت می‌کند

نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا اعلام کرد کشورش از حمایت قاطع و همه جانبه شورای امنیت سازمان ملل برخوردار است.

مادورو: شورای امنیت سازمان ملل از ونزوئلا حمایت می‌کند
0 دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل : نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا در جریان بازدید از نمایشگاهی در کاراکاس اعلام کرد کشورش از حمایت قاطع و همه جانبه شورای امنیت سازمان ملل برخوردار است.

وی اظهار کرد شورای امنیت سازمان ملل حمایت بسیار زیادی از ونزوئلا می کند و از حق ما برای آزادی دریانوردی و آزادی تجارت حمایت می کند.

مادورو همچنین اقدام آمریکا در توقیف نفت کش ها را دزدی دریایی خواند و ابراز کرد هیچ کس نمی تواند کشور ما را شکست دهد.

این در حالی است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد تا اطلاع ثانوی نفت و نفتکش هایی را که گارد ساحلی ایالات متحده در ماه جاری از سواحل ونزوئلا توقیف کرده، نگه می داریم.


تسنیم

ارسال نظر