×
اجتماعی
شناسه خبر : 264811
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/10/03 ساعت 14:58
به فشار سیاسی برای بازرسی از تاسیسات بمباران‌شده پاسخ نمی‌دهیم

رئیس سازمان انرژی اتمی:

به فشار سیاسی برای بازرسی از تاسیسات بمباران‌شده پاسخ نمی‌دهیم

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: تا آژانس بین‌المللی انرژی اتمی موضوع حمله نظامی به یک صنعت هسته‌ای تحت نظارت خود را تعیین تکلیف نکند، فشار سیاسی روانی و پیگیری‌های بی‌ربط برای بازرسی دوباره از تأسیسات بمباران‌شده و تکمیل عملیات دشمن پذیرفته نیست و پاسخ داده نخواهد شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمد اسلامی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در واکنش به اظهارات اخیر رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای، گفت: این اظهارات نشان می‌دهد گروسی در نقشه دشمن ایفای نقش می‌کند.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به جلسه شب گذشته شورای امنیت و نکات مطرح شده در آن، گفت: گزارش، بیانیه و استنادی که در نشست دیروز انجام شد کاملاً غیرحرفه‌ای و غیرحقوقی بود؛ مدت قطعنامه ۲۲۳۱ تمام شده است و حتی اگر هم می‌خواستند از آن استفاده کنند، باید ترتیبات آن‌ را رعایت می‌کردند که انجام ندادند. 

وی یادآور شد: هیچ کشوری در تاریخ به اندازه ایران و سازمان انرژی اتمی ایران با آژانس همکاری نکرده است. بیشترین و سنگین‌ترین بازرسی‌های تاریخ، از صنعت هسته‌ای ایران ایجاد شده است و تاکنون حتی یک گزارش وجود ندارد که بازرسان آژانس نوشته باشند «عدم انطباق یا انحراف از موازین پادمان».

اسلامی با بیان اینکه فعالیت‌های ما کاملاً صلح‌آمیز است و در مسیر پیشرفت کشور اقدام می‌شود، افزود: در رابطه و همکاری با آژانس نیز باید گفت در زمینه مراکزی که بمباران شده طبق ماده ۶۸ پادمان، فقط آسیب‌ها و حوادث طبیعی در این بخش قید شده و حمله نظامی و بمباران دیده نشده است. 

رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: اگر آژانس با جنگ و حمله نظامی موافق است این را باید مصوبه کنند و بگویند بله، حمله به تاسیسات هسته‌ای تحت پادمان مجاز است اما اگر مجاز نیست، باید محکوم کنند و وقتی محکوم کردند باید اعلام شود که شرایط بعد از جنگ چیست؟ 

وی ادامه داد: اگر که شرایط بعد از جنگ، مدون است، آژانس اعلام کند تا ما طبق آن رفتار کنیم اما اگر نیست، تقاضای ما این بوده است و به آن‌ها نوشتیم، باید تعریف، تدوین و مشخص شود که اگر به یک صنعت هسته‌ای که تحت ثبت و نظارت آژانس است حمله نظامی شد، چه اقدامی باید صورت بگیرد. 

اسلامی گفت: تا این موضوع تعیین نشود، فشار سیاسی و روانی و پیگیری‌های بی‌ربط برای بازرسی دوباره از تأسیسات بمباران‌شده و تکمیل عملیات دشمن پذیرفته نیست و پاسخ داده نخواهد شد.

رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره «فناوری هسته‌ای زندگی»، گفت: با صداوسیما جشنواره‌ای سراسری چندرسانه‌ای تحت عنوان «فناوری هسته‌ای زندگی» برگزار کردیم. در این شرایط که حجم سنگین دروغ، تهمت، افترا و وارونه جلوه دادن حقایق کشور به‌ویژه در موضوع هسته‌ای از سوی رسانه‌های بیگانه به‌طور فعال پیشگیری می‌شود باید بتوانیم یک روایت چندلایه و چندوجهی را توسط مردم و رسانه ارائه بدهیم تا بتوانیم حقایق را بهتر به مردم معرفی کنیم. 


نظرات

آخرین اخبار
هشدار سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی
قیمت بنزین در آمریکا طی 10 روز جنگ 17 درصد جهش کرد
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
نفت ایران 100 دلاری شد
ذخایر استراتژیک کشور در وضعیت مطلوب است
قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
شرط ایران برای آتش‌بس اعلام شد
احمد امین‌نظر درگذشت
رصد بازار به منظور جلوگیری از احتکار از سوی دادستان‌های سراسر کشور
نصب سپر آبی در 120 موزه و بناهای تاریخی
ورزشگاه آزادی را دوباره می‌سازیم و خاطره‌سازی خواهیم کرد
واژگونی تریلی و اتوبوس یزد–کرج درجاده نائین
ایران ادعای قطر مبنی بر حمله به خاک این کشور را رد کرد
تیراندازی دسته‌جمعی در یک مدرسه در کانادا
افشای اطلاعات 50 خلبان اسرائیل توسط حنظله
آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش
اعتراف سنتکام به استفاده از کشورهای همسایه ایران برای شلیک موشک‌های برد کوتاه
پرواز همای: فقط مردم ایران می‌توانند سرنوشت خاکشان را رقم بزنند
برنامه امتحانات نهایی مدارس در خرداد 1405 اعلام شد
ابعاد دیپلماتیک تجاوزات آمریکا و اسرائیل
کیفیت ناسالم هوا، گروه های حساس در خانه بمانند
بارش برف زمستانی هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد
ملاحظات یکسان‌سازی نرخ ارز
زندگی در تهران زیر سایه‌ جنگ ادامه دارد
پنج شهید و یک مجروح در حمله صهیونی آمریکایی به یک خانه مسکونی در اراک
پنج نکته درباره جنگ، جامعه و رهبری
انهدام یک فروند پهپاد هرمس در بروجرد
رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی برای حفظ سلامت عمومی
جزئیات بسته حمایتی برای تولیدکنندگان اعلام شد
سناتورهای دموکرات خواستار تحقیقات بی‌طرف در مورد فاجعه میناب شدند
دمشق: سوریه مستقیما تحت تأثیر پیامدهای جنگ در منطقه قرار دارد
سفیر ایران: تجاوز آمریکا و اسرائیل وضعیت خطرناکی برای غیرنظامیان ایجاد کرده است
وضعیت کشورهای عرب خلیج فارس پس از جنگ چگونه خواهند بود؟
حزب‌الله لبنان از انجام 24 عملیات نظامی در یک روز خبر داد
سناتور آمریکایی: ترامپ و وزیر جنگش مسئول کشته شدن 175 نفر در میناب هستند
اجرای 37 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
جزئیات تماس تلفنی پوتین و ترامپ اعلام شد
سامانه‌های تاد آمریکا در خاورمیانه آسیب دیدند
مقام سابق پنتاگون: رهبر جدید ایران فرقی با رهبر قبلی ندارد
اسرائیل آدرس‌های داده شده توسط اینترنشنال در ایران را هدف قرار می‌دهد
انجمن خودروسازی آمریکا: قیمت هر گالن بنزین طی 10 روز 16.4٪ افزایش یافته است
علی مطهری: انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای تصمیم درستی بود
درخواست مشاوران ترامپ برای تدوین طرح خروج از جنگ
فرار آمازون و مایکروسافت از مراکز داده خلیج فارس
بازدید شبانه عارف از ایستگاه‌های بازرسی فراجا در تهران
پایانی برای جنگ وجود ندارد
در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بیش از 1٬255 نفر شهید شدند
خبرنگار الجزیره در تهران: تلاش ویتکاف برای برقراری ارتباط با عراقچی
افسر اطلاعاتی آمریکا : جنگ را در همان روز اول باختیم
سخنگوی سپاه: ترامپ در تلاش است تا با دروغ و فریب، فشار روانی به ایران بیاورد