×
اقتصادی
شناسه خبر : 264808
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/10/03 ساعت 15:12
تولید میدان آزادگان به بیش از 230 هزار بشکه رسید

وزیر نفت :

تولید میدان آزادگان به بیش از 230 هزار بشکه رسید

وزیر نفت گفت: تولید میدان آزادگان به بیش از 230 هزار بشکه در روز رسیده است و در میدان‌های یادآوران و یاران شمالی و جنوبی نیز فرایندهای توسعه‌ای بدون‌وقفه در حال اجراست.

نورنیوز-گروه اقتصادی: محسن پاک نژاد در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص تدابیر دولت برای تامین سوخت برای نیروگاه‌ها در فصل سرد سال گفت: تأمین سوخت برای نیروگاه‌ها در وضعیت خوب و مطلوبی قرار دارد و تمامی امکانات در این زمینه در به کارگیری شده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا امسال با قطعی گاز مواجه خواهیم بود، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، ان‌شاءالله چنین نمی‌شود.

 وزیر نفت در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت توسعه میدان یکپارچه آزادگان، اظهار کرد: توسعه میدان یکپارچه آزادگان با رویکرد جدیدی دنبال می‌شود و عملاً تفکیک آزادگان جنوبی و شمالی کنار گذاشته شده است. این میدان به‌صورت یکپارچه در نظر گرفته شده و با سازوکار مشخص برای توسعه تعریف شده است.

وی یادآور شد: قراردادی به امضا رسیده و باتوجه به سهامداران و ساختار مالکیت شرکت توسعه‌دهنده، در حال طی مراحل بررسی نهایی است. این فرایند با همکاری صندوق توسعه ملی و سازمان برنامه و بودجه در دست پیگیری است که در آینده نزدیک نهایی خواهد شد تا به دنبال آن، روند توسعه میدان با شتاب بیشتری ادامه یابد.

پاک‌نژاد با بیان اینکه حفاری چاه‌ها ادامه یافته و تأسیسات سطح‌الارضی توسعه پیدا کرده است، گفت: در نتیجه این اقدامات، هم‌اکنون تولید میدان آزادگان به بیش از ۲۳۰ هزار بشکه در روز رسیده است. با نهایی‌شدن فرایند قراردادی جدید، این روند باسرعت بیشتری ادامه خواهد یافت و مطابق زمان‌بندی‌های تعریف‌شده پروژه، دستیابی به ارقام بالاتر تولید در دستور کار خواهد بود.

وزیر نفت در پاسخ به پرسشی درباره وجود ۵۰ میلیون بشکه نفت ایران روی آب‌ها، تاکید کرد: کشتی باید نفت را حمل کند و از منطقه خلیج فارس که بارگیری انجام می‌شود به سمت مقاصدی می‌رود و طبعاً این مدت هم روی آب خواهد بود. از مقاصد میانی به مقاصد نهایی نیز همین رویه جاری است یا در اقدامات عملیاتی که روی آب انجام می‌شود هم این روند ادامه دارد.

پاک‌نژاد تصریح کرد: اما معنایش این است که نتوانسته‌ایم نفت را بفروشیم. نفت روی آب است و در حال طی عملیات فروش است. از این نظر مشکلی نداریم. طبیعی است که برای تعطیلات پیش‌رو در بخش‌های مختلف چین هم برنامه‌ریزی می‌شود و طبعا ساختار دریافت نفت خام با سازوکار مشخص خود در ایام تعطیل نیز ادامه مسیر می‌دهد.

وی تاکید کرد: در میدان گازی پارس جنوبی، فعالیت‌های مرتبط با حفاری‌های درون‌میدانی و عملیات Field Rigging همچنان در حال انجام است. در کنار آن، پیگیری طرح فشارافزایی میدان به‌صورت مستمر دنبال می‌شود تا سازوکار مشخص و پایداری برای تأمین منابع مالی این طرح تعریف و تبیین شود.

وزیر نفت یادآور شد: همزمان، در سایر میادین مشترک از جمله میدان‌های یادآوران و یاران شمالی و جنوبی نیز فرایندهای توسعه‌ای بدون‌وقفه در حال اجراست و برنامه‌های افزایش برداشت و ارتقای ظرفیت تولید ادامه دارد.


نظرات

آخرین اخبار
مراسم تشییع شهدای جنگ تحمیلی رمضان فردا در تهران برگزار می‌شود
اسکان 1700 آسیب دیده جنگ در هتل‌های منتخب
کارلسون: دیپلماسی آمریکا دروغین است
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام موشک کروز آمریکا
فرار سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به پناهگاه از ترس موشک‌های ایران
مورنینگ‌استار: 165 دختر دانش‌آموز میناب و سکوتی که «گزینش‌گری اخلاقی غرب» را برملا کرد
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از عصر امروز + جزئیات و جدول پرداخت
انتخاب [آیت‌الله] مجتبی، طرح ترامپ را خراب کرد
فردا تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تعطیل است
سرلشکر عبداللهی: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند
زمزمه‌های واشنگتن برای آتش‌بس و شگفتی تیم ترامپ از ایستادگی ایران
آرامکو درباره عواقب فاجعه‌بار برای بازارهای نفت هشدار داد
بیش از 19 هزار واحد غیرنظامی در کشور آسیب دیده‌اند
تأکید وزیر راه و شهرسازی بر تسریع بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ
سخنگوی پلیس از آغاز فعالیت مراکز تعویض پلاک در کشور خبر داد
یک فروند پهپاد هرون TP در حوالی تهران منهدم شد
هاآرتص: ترامپ و نتانیاهو به مردم دروغ می گویند
هیچ کمبودی در تأمین گوشت و مرغ کشور نیست
گزارش پنتاگون از هزینه میلیاردی جنگ با ایران
دادگستری رژیم صهیونیستی درخواست عفو نتانیاهو را رد کرد
دست درازی دشمن به حافظه تاریخی و فرهنگی ایران
قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
مخالفت کره جنوبی با انتقال پاتریوت‌های آمریکا به منطقه
سخنگوی دولت: ما جنگ را آغاز نکردیم ولی پایان دهنده آن خواهیم بود
بارش باران در نقاط مختلف کشور
برق مناطق آسیب‌دیده تهران و البرز در کمتر از 2 ساعت وصل شد
5 سند بین‌المللی درباره آسیب به محیط زیست در جنگ‌ها
قالیباف: به دنبال آتش‌بس نیستیم
نخست وزیر اسلواکی: حملات نظامی به ایران نقض قوانین بین‌المللی است
پیش‌بینی قطارهای فوق العاده برای جابه‌جایی حجاج
مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات
موشک‌های ایران شیر گاز اسرائیل را بست
تقدیر قالیباف از بیعت مردم با رهبر انقلاب اسلامی
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 19 اسفند 1404
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
افزایش 50 درصدی اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد
تلویزیون رژیم صهیونیستی: شب سختی را گذراندیم
هشدار سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی
قیمت بنزین در آمریکا طی 10 روز جنگ 17 درصد جهش کرد
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
نفت ایران 100 دلاری شد
ذخایر استراتژیک کشور در وضعیت مطلوب است
قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
شرط ایران برای آتش‌بس اعلام شد
احمد امین‌نظر درگذشت
رصد بازار به منظور جلوگیری از احتکار از سوی دادستان‌های سراسر کشور
نصب سپر آبی در 120 موزه و بناهای تاریخی
ورزشگاه آزادی را دوباره می‌سازیم و خاطره‌سازی خواهیم کرد
واژگونی تریلی و اتوبوس یزد–کرج درجاده نائین