×
اجتماعی
شناسه خبر : 264638
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/02 ساعت 18:01
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های اصفهان

غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا گفت: سوم دی، آموزش در تمام مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها و مقاطع تحصیلی آموزش‌وپرورش در نواحی شش‌گانه شهر اصفهان و مناطق آموزش‌وپرورش در شهرستان‌های فلاورجان، نجف‌آباد، خمینی‌شهر، شاهین شهر، برخوار، مبارکه و لنجان و شهر سجزی به‌صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی : مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا گفت: سوم دی، آموزش در تمام مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها و مقاطع تحصیلی آموزش‌وپرورش در نواحی شش‌گانه شهر اصفهان و مناطق آموزش‌وپرورش در شهرستان‌های فلاورجان، نجف‌آباد، خمینی‌شهر، شاهین شهر، برخوار، مبارکه و لنجان و شهر سجزی به‌صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

منصور شیشه‌فروش اظهار کرد: باتوجه به صدور هشدار سطح نارنجی پایداری هوا و افزایش غلظت آلاینده‌ها، جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان روز جاری با حضور مدیران آموزش‌وپرورش، هواشناسی، محیط زیست، مرکز بهداشت، شهرداری، صنعت و معدن، ورزش و جوانان و سایر اعضا برگزار و به منظور کاهش مواجه با آلاینده‌ها روز چهارشنبه ۳ دی، آموزش در تمام مقاطع تحصیلی آموزش‌وپرورش و دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در شهرستان‌های فوق که در محدوده طرح جامع کاهش آلاینده‌ها قرار دارند به‌صورت غیرحضوری خواهد بود.

وی افزود: مهدهای کودک، پیش دبستانی‌ها در مناطق یاد شده تعطیل است؛ مادران شاغلی که دارای فرزند دانش آموز مقطع ابتدایی و زیر شش سال هستند و نیز مادران باردار و کارکنان دارای بیماری خاص نیز می‌توانند با موافقت مدیران خود به‌صورت دورکاری فعالیت کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تأکید بر انجام ندادن فعالیت‌ها و مسابقه‌های ورزشی در فضای باز بیان کرد: طرح زوج و فرد تردد خودروها روز چهارشنبه ساعت ۹ صبح تا ۱۳ و ساعت ۱۶ تا ۲۱ از درب منزل در شهر اصفهان اجرایی می شود و پلیس راهور و حوزه ترافیک شهرداری در این رابطه برنامه‌ریزی خواهند کرد.

شیشه‌فروش با اشاره به تشدید برخورد با واحدهای آلاینده گفت: هرگونه فعالیتی که منجر به آلودگی هوا شود از جمله خاکبرداری، آتش زدن بقایای گیاهی و... ممنوع است، با متخلفان برخورد خواهد شد و پلیس نیز با خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی بطور جدی برخورد خواهد کرد.

وی ادامه داد: در این کارگروه تأکید شد اداره کل محیط زیست استان همچنان نسبت به تداوم پایش روزانه و شبانه واحدهای آلاینده اقدام و با همکاری اداره صمت برای کاهش فعالیت واحدهای تولیدی آلاینده در این روزها اقدام و نظارت کند.

مدیرکل مدیریت بحزان استانداری اصفهان افزود: با تأکید بر توزیع سوخت پاک توسط شرکت نفت در جایگاه‌های سوخت، اداره محیط زیست بر توزیع سوخت پاک در جایگاه‌ها نظارت کند، همچنین با توجه به شرایط آلودگی هوای ناشی از آتش زدن بقایای گیاهی مقرر شد روشن کردن آتش در پارک‌ها و مناطق تفریحی مثل پارک ناژوان، حاشیه زاینده‌رود، پارک کوهستانی صفه ممنوع و شهرداری با موارد تخلف برخورد کند.

شیشخ‌فروش بر ضرورت همکاری عموم در کاهش سفرهای غیرضرور در مناطق پر ترافیک شهری، استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی در شهر و رعایت اصول خود حفاظتی در برابر آلودگی هوا و عدم انجام ورزش و فعالیت در محیط باز تأکید کرد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
زلزله سیاسی در راست‌گرایان اسرائیل؛ طرح تشکیل حزب جدید علیه نتانیاهو
45 درصد شهدای جنگ اخیر غیرنظامی هستند
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405+ بازار طلا درجا زد
جنوب لبنان زیر آتش؛ آغاز حمله پهپادی و توپخانه‌ای اسرائیل
طرح مدیریت راهبردی تنگه هرمز در پیچ بررسی کمیسیون‌ها
صعود فوتبال ساحلی به مرحله حذفی با عبور از عربستان
هشدار پلیس به افزایش کلاهبرداری «بیعانه» در سایت‌های آگهی
مجلس: امنیت بازیکنان تیم ملی خط قرمز است
شرط اروپا برای وام 90 میلیارد یورویی به اوکراین اعلام شد
توانیر: چاه‌های فاقد پروانه در لیست قطع برق قرار می‌گیرند
مامیاشویلی: رقابت های جهانی کشتی احتمالاً در یک کشور آسیایی برگزار می‌شود
معاریو: ارتش اسرائیل در «گل‌ولای لبنان» گیر افتاده است
پاسخ آتشین پپ به شعارهای آرسنالی‌ها
نقش کلیدی فارس در تأمین پروتئین کشور پررنگ‌تر شد
811 شهید از زمان آتش‌بس در غزه
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 ؛ افزایش 2 هزار تومانی دلار
چین دومین جنگنده رادارگریز خود را عملیاتی می‌کند
تاثیر آتش‌بس بر جهش اسمی قیمت‌ها در بازار مسکن
هر 80 ثانیه یک تشخیص سرطان در بریتانیا
دلیل غیبت روبیو در مذاکرات ایران و آمریکا
ورود 20 همت پول حقیقی به بورس از آغاز جنگ
جنگ‌ های آمریکایی-صهیونیستی برای امنیت‌ است یا غارت منابع؟
اعلام سرفاصله‌های جدید قطارهای متروی تهران با افزایش مسافران
احتمال غیبت ستاره مصر در جام جهانی 2026
روسیه فضاپیمای باری «پروگرس 95» را به ایستگاه فضایی پرتاب کرد
پیشنهاد جنجالی فرانسه برای تعویق بازپرداخت بدهی‌های اتحادیه اروپا
خبر خوش برای اصناف؛ حذف اظهارنامه مالیاتی تا سقف فروش 70 میلیارد تومان
نورنما | مردم ، خدا مراقب ماست ...
کمک میلیاردی آلمان به اوکراین جنگ را طولانی‌تر می‌کند
انتقاد نایب‌رئیس کمیسیون آموزش از تاثیر قطعی معدل یازدهم در کنکور
حادثه هوایی در هند؛ تخلیه اضطراری هواپیما با چند مصدوم
دانشگاه آزاد مسیرهای متنوعی برای دانشجویان واحد امارات فراهم کرده است
آغاز اجرای طرح «کارت امید مادر»؛ حمایت دولت از نوزادان متولد 1405
عوامل تیراندازی در میدان آزادی کرمان دستگیر شدند
آسیا تایمز: آسه‌آن در مسیر کاهش وابستگی دفاعی به آمریکا
504 همت یارانه برای گندم و نان در بودجه 1405
رایزنی عراقچی و پادشاه عمان درباره تحولات منطقه در مسقط
انفجار کنترل‌شده مهمات فرسوده در اندیمشک
نفر بعدی در لیست اخراجی ترامپ کیست؟
میدری: انسجام و اقتصاد قوی زمینه‌ساز عزت و استقلال است
قهرمانی دوباره الاهلی در آسیا و کسب جایزه 12 میلیون دلاری
ثبت بیش از 1.8 میلیون دامنه فارسی در کشور
هشدار سپاه درباره انفجار کنترل‌شده مهمات در زنجان
پیش بینی قیمت طلای جهانی ؛ همه چیز تحولات خاورمیانه وابسته شد
نوراینفو | پنج تداخل دارویی شایع اما مرگبار
نوراینفو | تمرینات ساده برای جلوگیری از آلزایمر
لندن در شوک جنگ؛ هشدار درباره اختلال در تنگه هرمز
جزئیات سناریوهای پیشنهادی افزایش اعتبار کالابرگ
تشدید محدودیت‌های چین بر سرمایه‌گذاری آمریکا در فناوری‌های حساس
مسی بهترین بازیکن زمین، اینترمیامی همچنان بدون سرمربی