×
سیاسی
شناسه خبر : 264582
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/02 ساعت 14:31
قالیباف: مشکلات مردم با تعامل دولت و مجلس حل می‌شود

قالیباف: مشکلات مردم با تعامل دولت و مجلس حل می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که مشکلات مردم در یک تعامل درست و همدلانه بین دولت و مجلس حل خواهد شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: صبح امروز جلسه غیرعلنی مجلس برای بررسی اقدامات و تدابیر دولت در خصوص حفظ قدرت خرید آحاد مردم و تأمین و توزیع مناسب مایحتاج عمومی و کالاهای اساسی و نحوه اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی و نظارت بر قیمت خدمات و کالاها و مدیریت نوسانات ارزی با حضور رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر اقتصاد، وزیر رفاه، وزیر جهادکشاورزی، وزیر صمت و وزیر دادگستری برگزار شد.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پایان جلسه غیرعلنی مجلس گفت: حل مشکلات مردم در یک تعامل درست و همدلانه با رعایت حدود و اختیارات قانونی بین دولت و مجلس انجام می‌شود و بدون همدلی نمی‌توان مشکلات را حل کرد و در این مسیر مبنای ما باید قانون باشد.

در این جلسه تعدادی از نمایندگان و روسای کمیسیون‌های تخصصی به بیان مطالبات مردم درباره اوضاع معیشتی، شرایط اقتصادی کشور و بازار ارز  پرداختند و مشخصا پنج موضوع اساسی کشور و مرتبط با معیشت مردم شامل اجرای طرح جدید کالابرگ، تامین نهاده‌ها، کنترل بازار ارز، کنترل و نظارت بر بازار و قیمت کالاها و حمایت از تولیدکنندگان به صورت چالشی، صریح، جدی و البته درعین حال همدلانه و دلسوزانه میان دولت مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 مجلس خود را در کنار دولت و کمک قوه مجریه می‌داند

تاکید نمایندگان و رئیس مجلس بر حل مشکلات مردم و بهبود شرایط اقتصادی و معیشت بود و اینکه مجلس خود را نهادی در کنار دولت و کمک قوه مجریه می‌داند.

اعضای دولت نیز با اشاره به تشکیل کمیته ۵ نفره برای بهبود شرایط اقتصادی و معیشت مردم بیان داشتند که به پیشنهاد این کمیته، دولت یک مصوبه ۱۷ بندی برای بهبود معیشت مردم، ارائه کالابرگ به شیوه جدید، کنترل بازار ارز، ایجاد شفایت در تراستی ها، اصلاح فرایند واردات کالاهای اساسی، اصلاح جدی ترازنامه بانک‌ها با هدف تقویت تولید، اصلاح بودجه با هدف کنترل و کاهش تورم، رشد سرمایه‌گذاری و ... نهایی و اجرای آن را آغاز کرده است.

مصوبه ۱۷ بندی دولت برای بهبود وضعیت معیشتی مردم

براساس گزارش ارائه شده در این جلسه، دولت برای اجرای کالابرگ به شیوه جدید در سه ماهه پایان سال ۲.۵ میلیارد دلار اختصاص داده و قرار است ادامه اجرای طرح کالابرگ به شیوه جدید در بودجه ۱۴۰۵ با تامین منابع لازم انجام شود. وزیر کار نیز برای مهیا بودن زیرساخت‌های لازم در اجرای کالابرگ به شیوه جدید به مجلس تضمین داد.

همچنین طبق گزارش بانک مرکزی و کمیسیون اقتصادی مجلس، در ۹ ماهه امسال بیش از ۱۰ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی تخصیص پیدا کرده اما براساس گزارش‌هایی که در این جلسه ارائه شد این ارز  به دلیل ناکارآمدی و زمینه فساد به هدف اصابت نکرده و نتوانسته جلوی گرانی کالاهای اساسی را بگیرد؛ لذا ضرورت دارد شیوه پرداخت آن اصلاح و جهت کمک به معیشت مردم به انتهای زنجیره یعنی مردم پرداخت شود.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت سکه و طلا امروز 9 اردیبهشت 1405 + طلا در قله 20 میلیونی
سقوط هواپیما و آتش‌سوزی در فرودگاه «آدلاید» استرالیا
واکنش حماس به سخنان تونی بلر در شورای امنیت
قیمت دلار امروز چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405 ؛ جهش تاریخی دلار
تعدیل بازار فولاد با عرضه سنگین ورق در بورس کالا
تأیید عبور امن کشتی ژاپنی از تنگه هرمز
ترکیه مانع عبور هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی شد
جزئیات قرارداد محرمانه گوگل و پنتاگون برای استفاده از هوش مصنوعی
پرواز رشت – تهران پس از دو ماه از سر گرفته شد
نتایج نظرسنجی جدید درباره عملکرد نظامی تل‌آویو فاش شد
رای سازمان ملل با روایت غرب است یاعدالت؟
ثبات بازار کالاهای اساسی با وجود تنش‌های اخیر در کشور
گندم در سال 1405 پنج نرخی شد
جهش تاریخی قیمت طلا؛ عبور هر گرم از مرز 20 میلیون تومان ؛ سکه به اوج رسید
ترویج لوازم کاهنده برای مصرف بهینه آب در سال 1405
پیش‌بینی باد شدید و احتمال آلودگی هوا در تهران
جزئیات ثبت‌نام و دریافت ارز حج تمتع 1405 اعلام شد
نامه مفتی لبنان به عون: توان و مشروعیت لبنان بر مقاومت استوار است
جزئیات نحوه برگزاری امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم
سکته قلبی دیگر سن نمی‌شناسد؛ این علائم را جدی بگیرید
حمایت آمریکا و 5 کشور آمریکای لاتین از پاناما در برابر چین
روایت جان‌فشانی‌ها رسالت اهل فرهنگ است
تنش پنهان ریاض–ابوظبی؛ از اوپک تا رسانه‌های خلیج فارس
جزئیات آسیب به 40 مرکز دارویی در جنگ رمضان
جزئیات حمله مسلحانه به گشت انتظامی در زاهدان
مرگ یک کارگر در حادثه معدن پرورده طبس
شهادت یک فلسطینی در جریان عملیات کرانه باختری
کمپین «جهان برای ایران»؛ روایت حمایت های بین المللی از ایران در جنگ رمضان
معامله بمب اتم با ترقه؟!
اژه‌ای: مقابله با فساد در دستگاه قضایی حتی در شرایط جنگی متوقف نمی‌شود
سازمان بازرسی: بازپرداخت پول پروازهای لغوشده الزامی است
چراغ سبز پکن برای ازسرگیری صادرات سوخت در ماه آینده
تنکرترکرز: صادرات نفت ایران در ماه دوم جنگ کم نشد
تشدید تنش در واشنگتن؛ احتمال شکایت از ترامپ بر سر اختیارات جنگی
خرید 80 هزار تن مرغ مازاد برای تنظیم بازار
نوراینفو | همه چیز برای دویدن تازه کارها
افت محدود قیمت نفت پس از رسیدن به اوج سه‌هفته‌ای
اروپای ناتوان تا کجا به تخته پاره تحریم چنگ می زند؟
اقتصادنگار | مبلغ کالا برگ چقدر افزایش می یابد؟
نوراینفو | 6 نکته موثر در کاهش مصرف سوخت در رانندگی
درگیری مرگبار در شمال تهران؛ صاحبخانه با شلیک گلوله سارق مسلح را از پای درآورد
هشدار 7 سال پیش روحانی به متوهمان آمریکایی در باره تنگه هرمز + فیلم
امکان خرید نسیه با ضمانت یارانه نقدی فراهم شد
قیمت گوشت قرمز امروز 9 اردیبهشت 1405 + جدول
تحولات سیاسی، تعیین‌کننده مسیر بازار ارز و طلا
قیمت طلای جهانی امروز چهار‌شنبه 9 اردیبهشت 1405 ؛ بازار در آستانه تصمیم فدرال رزرو
شام وحشت ترامپ
انفجار کنترل‌شده بمب‌های عمل‌نکرده در بوشهر طی امروز و فردا
عوارض عبور از تنگه هرمز
هشدار پلیس راهور درباره وضعیت جوی و ترافیکی محورهای کشور