×
بین الملل
شناسه خبر : 264406
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/02 ساعت 00:10
استقبال لبنان از ورود کشورهای اروپایی به نیروهای جایگزین یونیفل

استقبال لبنان از ورود کشورهای اروپایی به نیروهای جایگزین یونیفل

رئیس‌جمهور لبنان با تأکید بر اهمیت نقش جامعه بین‌المللی در ثبات مرزهای جنوبی این کشور، اعلام کرد که لبنان از مشارکت کشورهای اروپایی در نیروهای جایگزین یونیفل حمایت و استقبال می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل : به گزارش  خبرگزاری لبنان «NNA»، «جوزف عون» رئیس جمهور لبنان امروز میزبان «گیدو کروستو» وزیر دفاع ایتالیا بود که در این دیدار تحولات جنوب لبنان بررسی شد.

عون گفت: لبنان از مشارکت ایتالیا و سایر کشورهای اروپایی در هر گونه جایگزینی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل مستقر در جنوب لبنان (یونیفل) پس از خروج کامل این نیروها در سال ۲۰۲۷، استقبال می‌کند؛ امری که در راستای کمک به ارتش لبنان برای حفظ امنیت و ثبات در مرزهای جنوب لبنان پس از خروج نیروهای اسرائیلی از تپه‌ها و اراضی اشغالی صورت می‌گیرد.

رئیس جمهور لبنان تصریح کرد: هدف گزینه مذاکره‌ که لبنان آن را اتخاذ و یک سفیر سابق را به عنوان رئیس هیأت لبنانی در کمیته مکانیزم انتخاب کرده است، توقف عملیات خصمانه، تحقق عقب‌نشینی اسرائیل، بازگرداندن اسرای بازداشتی در اسرائیل و بازگرداندن ساکنان جنوب لبنان به روستاهای خود است؛ لبنان منتظر اقدامات مثبت طرف اسرائیلی است و ما به کشورهای دوست مانند ایتالیا برای تلاش در جهت موفقیت روند مذاکرات و دستیابی به نتایج مثبت اتکا می‌کنیم.

رئیس جمهور لبنان تأکید کرد: لبنان کشوری صلح دوست است و خواهان جنگ نیست؛ بلکه برای حفظ امنیت و حمایت از مرزها و گسترش حاکمیت خود تلاش می‌کند و ضروری است که این مأموریت را ارتش لبنان با همکاری کشورهای دوست که تمایل به کمک دارند، انجام دهد به ویژه اینکه جنگ‌های پی در پی در سرزمین ما نشان داده که در نهایت، مذاکره، ضروری است.

وی افزود: ارتش، ستون فقرات تضمین ثبات نه تنها در لبنان بلکه در کل منطقه است که ناگزیر تحت تأثیر وضعیت امنیتی لبنان قرار می‌گیرد، حمایت از ارتش که مأموریت آن تنها محدود به مرزها نیست بلکه سراسر لبنان را دربرمی‌گیرد، ضروری است.

وزیر دفاع ایتالیا نیز بر حمایت کشورش از لبنان در تمامی زمینه‌ها به خصوص برای حفظ امنیت و ثبات در جنوب لبنان تأکید کرد و گفت که برخی کشورها به باقی ماندن نیروهایشان در منطقه عملیات بین‌المللی در جنوب رود لیتانی پس از خروج یونیفل تمایل دارند و هدف از این اقدام نیز حمایت از ارتش لبنان است چرا که امنیت لبنان و منطقه و دریای مدیترانه از طریق تقویت نقش ارتش لبنان و تأمین امکانات ضروری برای آن محقق می‌شود.

وی با اشاره به ادامه تماس‌های کشورش برای تثبیت ثبات در جنوب لبنان تأکید کرد: ادامه تنش‌ها در جنوب لبنان به نفع هیچ کس نیست و اسرائیل باید این را به خوبی درک کند.

 رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از دو ماه چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا آتش‌بس را امضا کرد.

بر این اساس، نظامیان رژیم صهیونیستی باید طی ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد. ارتش رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق آتش بس تاکنون هزاران بار، آن را نقض کرده است.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
روایت مخبر از روز حادثه بالگرد رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
بررسی حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
نبی: لژیونرها تا پایان هفته به اردوی تیم ملی در ترکیه می‌پیوندند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد
حضور «رها» با بازی شهاب حسینی در جشنواره «ریندنس» انگلستان
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
چرا هوای تهران در شرایط خطرناک قرار گرفت؟
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی