×
اقتصادی
شناسه خبر : 264392
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/01 ساعت 16:43
صورت‌حساب کاغذی به صورت رسمی حذف شد

صورت‌حساب کاغذی به صورت رسمی حذف شد

معاون سازمان امور مالیاتی گفت: از امروز یکم دی ماه، صورت‌حساب کاغذی دیگر اعتباری برای ارزش افزوده نخواهد داشت.

نورنیوز-گروه اقتصادی: معاون تحول هوشمند نظام مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور، از آغاز فاز چهارم طرح «محاسبه الکترونیکی مالیات بر ارزش افزوده» برای گروه جدیدی از فعالان اقتصادی خبر داد و گفت: از امروز یکم دی ماه، صورت‌حساب کاغذی دیگر اعتباری برای ارزش افزوده نخواهد داشت.

 محمد برزگری، معاون تحول هوشمند نظام مالیاتی اظهار کرد: فاز چهارم محاسبه الکترونیکی مالیات بر ارزش افزوده، از امروز یکم دی ماه ۱۴۰۴ آغاز شده است. این اقدام، فرآیند محاسبه مالیات را کاملاً سیستمی کرده و شفافیت در زنجیره اقتصادی را افزایش می‌دهد.

وی افزود: این الزام، در راستای شفاف‌سازی کامل زنجیره تراکنش‌های اقتصادی و جلوگیری از تخلفات مالیاتی وضع شده است. محاسبه مالیات به صورت الکترونیکی، از امروز شامل حال کلیه اشخاص و فعالان اقتصادی است که در ۱۰ مرحله فراخوان قبلی سازمان برای اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده، مورد فراخوان قرار گرفته‌اند.

برزگری خاطرنشان کرد: مهم‌ترین الزام برای فعالان اقتصادی این فاز جدید این است که برای محاسبه سیستمی مالیات بر ارزش افزوده، تمامی خریدهای ایشان باید مستند به صورت‌حساب‌های الکترونیکی باشد و از این تاریخ به بعد، صورت‌حساب‌های کاغذی آن‌ها رسیدگی نشده و به آن‌ها اعتبار ارزش افزوده تعلق نخواهد گرفت.

برزگری به پایان اعتبار صورت‌حساب کاغذی و رایگان بودن خدمات شرکت‌های معتمد اشاره کرد و افزود: هر مودی که از خدمات شرکت‌های معتمد بهره‌برداری و استفاده کند، صدور صورت‌حساب الکترونیکی برای وی رایگان خواهد بود.

معاون تحول هوشمند نظام مالیاتی گفت: اکنون از نگاه ما فعالان اقتصادی در زمان فروششان باید صورت‌حساب الکترونیکی صادر کنند و صورت‌حساب‌های کاغذی از امروز یکم دی ماه، رسما حذف شده است.

 وی به نقش نظارتی شهروندان و اعتبار رسید کارتخوان هم اشاره کرد و گفت: شهروندان حتماً اگر مراجعه می‌کنند به جایی که کالا بخرند یا خدمات دریافت کنند، از فروشنده صورت‌حساب الکترونیکی مطالبه کنند.

برزگری ادامه داد: راحت‌ترین نوع صورت‌حساب الکترونیکی، صورت‌ حساب الکترونیکی نوع سه یا همان رسید دستگاه کارتخوان است. حداقل شهروند وقتی رسید دستگاه کارتخوان را می‌گیرد، می‌تواند یک تطابق‌گیری انجام دهد.

وی تاکید کرد: این موضوع به ما کمک می‌کند که آیا رسید دستگاه کارتخوان و نامی که روی آن نوشته شده با فعالیتی که دارد از آن کالا می‌خرد منطبق هست یا نیست. با این همراهی، به نتایج بسیار خوبی دست خواهیم یافت.


نظرات

آخرین اخبار
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان
هزینه واقعی جنگ ایران بسیار بیشتر از گزارش هگست است
تأیید مرگ سومین نظامی آمریکایی
قهرمان 18 ساله ژیمناستیک تهران پس از سانحه تمرین درگذشت
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ پلیس راز جنایت را فاش کرد
آمریکا و عربستان در آستانه توافق هسته‌ای؛ مخالفت‌ها در کنگره بالا گرفت
هشدار حماس درباره تعرض شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی
هشدار دادگستری تهران درباره استفاده از استارلینک
منبع نظامی: حمله به پل یا نیروگاه ایران با پاسخ متقابل روبه‌رو می‌شود
رئیس دفتر سیاسی جدید حماس: اولویت ما توقف تجاوز به غزه است
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1405 منتشر شد
هدف اتحادیه اروپا از حضور دیپلماتیک خود در عمان چیست؟
فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی
بورس قرمزپوش شد؛ شاخص کل 3572 واحد سقوط کرد
سفر نخست‌وزیر عراق به تهران
فروش 12 مدل خودروی وارداتی آغاز شد
بررسی خسارات صنایع خوزستان در جنگ رمضان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت