×
اجتماعی
شناسه خبر : 264338
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/01 ساعت 14:03
صدور 120 هزار سند تک‌برگ در یزد

صدور 120 هزار سند تک‌برگ در یزد

مدیرکل ثبت اسناد و املاک یزد از صدور 120 هزار سند مالکیت تک‌برگ در سال گذشته خبر داد و با اشاره به آغاز فعالیت قرارگاه جهادی شهید صدوقی، اولویت امسال این اداره را تعویض اسناد دفترچه‌ای با سندهای کاداستری عنوان کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مهدی اقبال، مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد صبح امروز در نشست حدنگاری اداره کل اسناد یزد، با اعلام صدور 120 هزار جلد سند مالکیت تک‌برگ در سال 1403، از رشد چشمگیر اجرای طرح کاداستر در استان خبر داد و اظهار داشت: با توجه به ممنوعیت ارائه خدمات به اسناد دفترچه‌ای و همچنین تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص هویت‌بخشی به اراضی و املاک کشور، فرآیند صدور اسناد تک‌برگ به‌صورت جهادی دنبال می‌شود.

وی با اشاره به نقش اسناد حدنگاری (کاداستری) در تضمین حقوق مالکیت، افزود: اسناد کاداستری به دلیل برخورداری از ضریب امنیتی بالا، قابلیت بازیابی در حوادث غیرمترقبه، جلوگیری از تصرف غیرقانونی و ثبت دقیق مالکیت، از منظر بهداشت حقوقی و امنیت قضایی اهمیت بالایی دارند.

اقبال با بیان اینکه سازمان ثبت می‌تواند نقش مؤثری در پشتیبانی از تولید و سرمایه‌گذاری ایفا کند، گفت: در سالی که به نام سرمایه‌گذاری برای تولید نامگذاری شده، اجرای کامل قانون جامع حدنگار و تعویض اسناد قدیمی با سندهای تک‌برگ، بسترساز امنیت اقتصادی و تقویت بازار سرمایه خواهد بود.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک یزد با اشاره به عملکرد سه سال گذشته، خاطرنشان کرد: در این مدت 330 هزار سند کاداستری در استان صادر شده که میانگین سالانه آن حدود 110 هزار سند بوده، در حالی که پیش از آن متوسط صدور سالانه حدود 65 هزار سند بود. این جهش ناشی از رویکرد تحولی سازمان ثبت است.

وی با تأکید بر لزوم تسریع در جایگزینی اسناد دفترچه‌ای موجود، تصریح کرد: در حال حاضر 177 هزار سند دفترچه‌ای در سطح استان وجود دارد که تعویض آن‌ها در سال جاری از اولویت‌های جدی ثبت یزد خواهد بود.

اقبال ادامه داد: در همین راستا، قرارگاه جهادی شهید صدوقی برای پیگیری و تسریع فرآیند تعویض اسناد دفترچه‌ای راه‌اندازی شده و بازرسی‌های مکرر از واحدهای ثبتی و دفاتر اسناد رسمی در دستور کار قرار گرفته است. همچنین پویش‌های متعددی برای ترغیب شهروندان به تبدیل اسناد خود تعریف شده است.

وی در پایان با اشاره به مسئولیت خود به عنوان دبیر کمیته استانی اجرای قانون ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما اجرای دقیق قوانین، تحقق مطالبات رهبری، و رفع مشکلات مردم در حوزه اسناد مالکیت است؛ امری که امنیت قضایی، شفافیت معاملات، و اعتماد عمومی را به‌دنبال خواهد داشت.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مدارس ابتدایی تهران سه شنبه 2 دی غیر حضوری شد/ زوج و فرد از درب منزل
احضار 300 نفر به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی
مدارس آذربایجان‌غربی فردا سه‌شنبه 2 دی ماه تعطیل است
محاصره ونزوئلا، اقتصاد کوبا را به سمت فروپاشی می‌برد
تیم زورخانه‌ای ایران به عنوان قهرمانی جام جهانی هند رسید
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال 1405
ردپای چت‌جی‌پی‌تی در یک پرونده قتل و خودکشی
سعید اسماعیلی قدرتمندترین فرنگی‌کار جهان شد
تراکتور- الدحیل ؛ شب سرنوشت‌ساز برای جشن صعود در تبریز-/ترکیب تیم تراکتور:
موج دستگیری‌های بدون اتهام در سوریه
عارف: نظام در فرایند گزیر بانک آینده، اقتدار خود را در برخورد با متخلفین نشان داد
باران چهارشنبه به تهران می رسد/ پایداری آلودگی هوا
احضار سفیر آمریکا توسط دانمارک/ اختلاف بر سر چیست؟
روایت شگفت انگیز بی‌بی‌سی از موج فقر در انگلیس
حمله رژیم صهیونیستی به صیدا و شهادت 3 شهروند لبنانی
شهردار جدید اهواز انتخاب شد
مالکیت رجا به راه‌آهن بازگشت
درخواست‌ اعاده دادرسی محکومین پرونده چای دبش رد شد
ایرلند ضعیف‌ترین حلقه امنیتی اروپا در برابر تهاجم احتمالی روسیه
عنایت بخشی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد
صورت‌حساب کاغذی به صورت رسمی حذف شد
اعلام جزئیات رأی‌گیری و تخصیص کرسی‌ها در انتخابات 1405
پادکست | چرا از عکس های خودمون خوشمون نمیاد؟
نورنما | افتتاح بزرگترین پارک یخی و برقی جهان در چین
رئیس جمهور الزامات تحقق دولت الکترونیک را اعلام کرد
ترامپ و مجازات جمعی میلیون‌ها نفر با معیار بی‌اساس
ایران در رتبه بیستم فیفا/ صدرنشینی اسپانیا
توافق بر سر نامزد نخست‌وزیری عراق
روند کاهشی مهاجرت کادر درمان از کشور
انهدام شبکه سازمان‌یافته سقط غیرقانونی جنین در سمنان
برخط شدن صدور معافیت تحصیلی برای مشمولان
ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران
تدوین دستورالعمل 17 بندی برای کنترل بازار ارز
حراج سکه‌های ضرب 1404 چهارشنبه برگزار می‌شود
دادستان کل کشور : برخی از املاک بانک آینده، از خارج از کشور هم مشتری دارند
انفجار در فرودگاه ابوظهور ادلب یک کشته برجای گذاشت
ضوابط جدید تسهیلات مسکن اعلام شد
بازار ارز تثبیت خواهد شد
مهلت ثبت نام بازنشستگان برای انصراف از بیمه تکمیلی اعلام شد
پرتغال حریف تدارکاتی ایران در مسیر جام جهانی 2026
برخورد قانونی با مالکان تالارهای متخلف در حوزه حجاب و عفاف
فرمانده کل ارتش:به هر شرارت دشمن با قاطعیت پاسخ می‌دهیم
عارف: مطمئن هستم مشکلات اقتصادی حل می‌شود
پروجا قهرمان والیبال باشگاه‌های جهان شد
405 نفر از زمان آتش بس غزه به شهادت رسیده‌اند
تصادف زنجیره‌ای در یزد؛ هفت دانش‌آموز مصدوم شدند
تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه برای 6 ماه دیگر تمدید شد
پرونده اپستین تا کجا ترامپ را می‌سوزاند؟
رجا به راه‌آهن بازگشت
ترخیص 9 نفر از 11 دانش‌آموز حادثه مینی‌بوس گرمسار
X
آگهی تبلیغاتی