×
اقتصادی
شناسه خبر : 264324
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/01 ساعت 12:21
اجازه نمی‌دهیم از تراستی‌های نامطمئن «زنجانی‌های» دیگر تولید شود

عضو کمیسیون اقتصادی:

اجازه نمی‌دهیم از تراستی‌های نامطمئن «زنجانی‌های» دیگر تولید شود

عضو کمیسیون اقتصادی گفت: در شرایط تحریمی کشور این تراستی‌ها برای عبور از شرایط تحریمی ایجاد شدند و الان که با مشکل عدم بازگشت پول نفت از سوی این تراستی‌ها مواجه شدیم، حاکمیت و تمام دستگاه‌های نظارتی از جمله شورای امنیت ملی کشور، قوه قضاییه، سازمان بازرسی و دیوان محاسبات باید کمک کنند تا این تراستی‌ها هر چه زودتر ارزهای حاصل از فروش نفت را تسویه کنند.

نورنیوز- گروه اقتصادی : محمد باقری، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا با هشدار نسبت به عملکرد مشکوک  برخی از تراستی‌ها و صرافی‌های امینِ بانک مرکزی و وزارت نفت مبنی بر ممانعت از تحویل دلارهای حاصل از فروش نفت و رسوب پول نفت، اظهار داشت: به شدت پیگیر موضوع تراستی‌هایی که دلارهای نفتی را به کشور برنگردانند، هستیم و روز گذشته در مجلس در این باره جلسه‌ای با حضور نمایندگان نهادها و دستگاه‌های مختلف مربوط با این موضوع برگزار شد. 

وی ادامه داد: در حال حاضر یکی از مشکلات در حوزه تامین ارز کشور، همین تراستی‌هایی هستند که نتوانستند پول نفت را به کشور برگردانند و در این باره جلساتی در صحن علنی مجلس خواهیم داشت تا به راهکارهایی برای بازگشت ارزهای تراستی‌ها دست پیدا کنیم.  

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در شرایط تحریمی کشور این تراستی‌ها برای عبور از شرایط تحریمی ایجاد شدند و الان که با این مشکل عدم بازگشت پول نفت از سوی این تراستی‌ها مواجه شدیم، حاکمیت و تمام دستگاه‌های نظارتی از جمله شورای امنیت ملی کشور، قوه قضایی، سازمان بازرسی و دیوان محاسبات باید کمک کنند تا این تراستی‌ها هر چه زودتر ارزهای حاصل از فروش نفت را تسویه کنند. 

باقری در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود در طول چند ماه گذشته دچار این مشکل از سوی تراستی‌هایی که اخیرا انتخاب شده‌اند، شده‌ایم و در حالیکه این تراستی‌ها بهانه تحریم را برای عدم بازگشت پول به کشور را دارند، سایر تراستی‌ها در همین شرایط تحریمی پول فروش نفت را به طور منظم به کشور بر می‌گردانند، اظهار داشت: دقیقا به طور جدی و بی‌تعارف از سوی دستگاه‌ها و وزارتخانه مرتبط پیگیر این موضوع هستیم و هر شرکت و هر فردی که نفت کشور را فروخته باید ارز را به کشور تحویل دهد و قطعا این موضوع را به سرانجام می‌رسانیم. این تراستی‌ها از شرایط ارزی کشور مطلع هستند و باید مراقب باشیم در شرایط تحریمی که به سختی ارز صادرات به کشور برمی‌گردد؛ این تراستی‌ها خودشان نامطئمن نباشند.

وی ادامه داد: نه تنها مجلس پیگیر مساله تراستی‌ها است بلکه دستگاه‌های نظارتی هم به این موضوع ورود کرده‌اند و پیگیری را ادامه می‌دهیم.  

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: بابک زنجانی‌ها نتیجه همین تراستی‌ها در شرایط تحریمی کشور هستند و اجازه نمی‌دهیم که بابک زنجانی‌های دیگری خلق شود. این تراستی‌ها باید تحت نظر پول نفت را به کشور تحویل دهند و اگر وارد برخورد شدید با این شرکت‌ها شویم، کشور با مشکل مواجه خواهد شد. اما مشکل اصلی تحریم است و باید سعی کنیم تحریم‌ها برطرف شود تا با این مشکلات موجه نشویم. 

باقری گفت: درباره ارقام ارزهایی که تراستی‌ها به کشور برنگردانده‌اند، عددهای مختلفی مطرح شده اما موضوع مهم این است که هیچ تهاتری از این تراستی‌ها نمی‌پذیریم و این طور نیست که بخواهند به جای دلار نفت به کشور خودرو بدهند. طبق قانون باید بابت صادرات نفت، ارز به کشور تحویل دهند و واردات خودرو و سایر کالا به جای پول نفتT قابل پذیرش نیست. 

وی تاکید کرد: به تمام این تراستی‌ها که خارج از کشور هستند، دسترسی داریم و می‌دانیم با چه روشی این تراستی‌ها را به کشور برگردانیم.      


ایلنا
نظرات

آخرین اخبار
حملات موشکی و پهپادی حزب الله به مواضع اسرائیل
ادامه حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
نورویدئو | چرا باید ایران را پیروز جنگ دانست ؟
چگونگی فعالیت دانشگاه‌ها و مراکز اموزش عالی از فردا
نامه 22 مقام سابق اسرائیلی درباره تهدید بقای رژیم صهیونیستی
چین در پی حملات اسرائیل به لبنان خواستار خویشتنداری شد
تحلیل مقام روس از شکست تحریم‌ها و حملات آمریکا و اسرائیل
پالایشگاه ساتورپ عربستان تعطیل شد
فرودگاه‌های اروپایی فقط 3 هفته دیگر سوخت دارند
روی حمایت شما برای توقف حملات اسرائیل حساب باز کرده‌ایم
قدردانی استاندار تهران از حضور باشکوه مردم در مراسم اربعین رهبر شهید انقلاب
هشدار هواشناسی نسبت به بارش باران و وزش باد شدید در پایتخت
تخت روانچی: طرح 10 ماده‌ای ایران مبنای مذاکره است
تشییع باشکوه پیکر شهید کمال خرازی و خانواده‌اش
محمد خاتمی شهادت کمال خرازی را تسلیت گفت
125هزار واحد غیرنظامی آسیب دیده در جنگ/ از هیچ کشوری کمک درخواست نکردیم
بیش از 7 هزار خودرو وارداتی در عرض 40 روز جنگ ترخیص شد
حمله لفظی اسپانیا علیه اسرائیل : حملات به لبنان مایه ننگ بشریت است
کلافه شدن استامر از اقدامات ترامپ
بازگشت مربی استقلال به تهران
برهم خوردن راهبرد انتخاباتی نتانیاهو با آتش‌بس در ایران
بازداشت جاسوس ارسال کننده اطلاعات مراکز حساس به اینترنشنال
قیمت انواع نفت ایران پس از برقراری آتش بس + جزئیات
کدام آثار تاریخی در حملات هوایی به تهران تخریب شدند؟
اطلاعیه درباره تغییر ساعت معاملات بازارهای مالی بورس کالا
فرار خطوط هوایی انگلیس در پی جنگ خاورمیانه
افشاگری معاریو درباره فشار اسرائیل بر آمریکا برای تداوم حملات به لبنان
روستاها در جنگ علیه کشورمان چقدر خسارات دیدند؟ / آمار معاون رئیس جمهور
روحانی: شهید خرازی در سیاست صاحب‌نام و در علم صاحب رأی بود
پزشکیان: قدردان همه پرستاران، پزشکان و کادر درمان هستم
وضعیت ترامپ همچون جانسون در جنگ ویتنام
هوای تهران با نمره قبولی
رایزنی برای اکران کمدی‌های جدید در سینما
چگونگی فعالیت دانشگاه‌ها و مراکز اموزش عالی از فردا
افزایش 66 درصدی قیمت جهانی سوخت جت از آغاز جنگ با ایران
آمار نگران کننده دیده‌بان حقوق بشر : شهادت 300 لبنانی در حمله 8 آوریل اسرائیل
هاآرتص: ایران ما را حیران کرد
جهش فوق العاده در پزشکی با هوش مصنوعی/ تشخیص بیماری نادر با چت‌جی‌پی‌تی
تخصیص 40 میلیون برای اجاره بهای مسکن آسیب‌دیدگان جنگ تهران
از کجا بفهمیم درد قفسه سینه برای اضطراب است یا حمله قلبی؟
معاون اول قوه قضاییه : باید از هرگونه اختلاف و تفرقه پرهیز کرد
مستمری فروردین‌ماه مددجویان کمیته امداد چقدر افزایش داشت ؟
استقرار 10 هزار نیروی پاکستانی همزمان با ورود مقام‌های آمریکایی
استوری سرمربی پاکستانی اسکواش ایران در آستانه مذاکرات + عکس
ورود سامانه بارشی به شمال غرب کشور از شنبه
عراقچی: نام «کمال خرازی» با وقار دیپلماسی ایران گره خورده است
گران ترین بلیت جام جهانی بازی کدام دو تیم است؟
مهلت‌های مالیاتی تمدید شد
اطلاعیه دفتر رهبر انقلاب در خصوص تماس‌های مکرر مردم / همگی مورد بخشش امام شهید هستند
ترامپ در جنگ با ایران رسوا شد/اعراب از بزرگترین بازندگان بودند