×
بین الملل
شناسه خبر : 264313
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/01 ساعت 11:57
مرگ 4 نفر در زندان‌های مهاجرتی آمریکا

مرگ 4 نفر در زندان‌های مهاجرتی آمریکا

بازداشتگاه‌های اداره مهاجرت و گمرک آمریکا همیشه به‌دلیل شرایط وخیم مورد انتقاد گروه‌های حقوق بشری بوده‌اند، اما با مرگ 4 مهاجر در 4 روز، این انتقاد‌ها شدت گرفته و بسیاری به عدم رسیدگی پزشکی به مهاجران دارای بیماری اشاره کرده‌اند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل:گزارش رسانه‌های آمریکایی نشان می‌دهد که ۴ مهاجر در طول یک دوره ۴ روزه در هفته گذشته در بازداشتگاه‌های اداره مهاجرت و گمرک آمریکا (ICE) جان خود را از دست دادند. همه قربانیان در بازداشتگاه‌های تحت مدیریت شرکت‌های خصوصی زندان بودند. 

۳ نفر در زندان‌های تحت مدیریت گروه GEO و یک نفر در زندانی تحت مدیریت شرکت CoreCivic جان خود را از دست دادند. 

این ۴ نفر از ۴ کشور مختلف بودند؛ ژان ویلسون بروتوس ۴۱ ساله اهل هائیتی در ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر)؛ دلوین فرانسیسکو رودریگز ۳۹ ساله اهل نیکاراگوئه در ۱۴ دسامبر (۲۳ آذر)؛ فواد سعید عبدالقادر ۴۶ ساله اهل اریتره در ۱۴ دسامبر (۲۳ آذر)؛ و ننکو استانف گانچف ۵۶ ساله اهل بلغارستان در ۱۵ دسامبر (۲۴ آذر).

براساس گزارش‌های منتشرشده توسط اداره مهاجرت و گمرک آمریکا، هر ۴ نفر به‌طور ناگهانی براثر بیماری‌های مختلف از درد قفسه سینه گرفته تا دیابت درگذشتند. 

بروتوس یک روز پس از ورود به مرکز گروه GEO در نیوآرک (نیوجرسی) درگذشت، در حالی که عبدالقادر پس از ۲۱۵ روز بازداشت در مرکز پردازش دره موشانون، که آن هم توسط گروه GEO اداره می‌شود، در فیلیپسبورگ (پنسیلوانیا) جان باخت. مرگ او تنها ۳ روز پس از آن رخ داد که او با طرح دعوای فدرال برای درخواست حکم آزادی اضطراری، دسترسی ناکافی به مراقبت‌های پزشکی را ذکر کرد.

گانچف بیش از یک ۲۵ سال در آمریکا زندگی کرده بود، با یک شهروند آمریکایی ازدواج کرده بود و بر این اساس به دنبال اقامت دائم بود. او در مرکز پردازش دریاچه شمالی گروه GEO در بالدوین (میشیگان) در بخش شمالی شبه‌جزیره سفلی جان باخت.

رودریگز پس از آنکه کارکنان مرکز بازداشت شهر آدامز، که توسط CoreCivic برای اداره مهاجرت و گمرک آمریکا اداره می‌شد، او را بی‌حس و فاقد نبض یافتند، در بیمارستانی در ناچز (می‌سی‌سی‌پی) جان باخت. 

یونیس چو، مشاور ارشد پروژه ملی زندان اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا، به واشنگتن‌پست گفت: مرگ ۴ بازداشتی در یک هفته یک بحران است. من شکی ندارم که این نشان‌دهنده وخامت آشکار مراقبت‌های پزشکی و بدتر شدن شرایط در بازداشتگاه‌های اداره مهاجرت و گمرک آمریکا است.

اداره مهاجرت و گمرک آمریکا به‌تازگی ادعا کرد که مرگ‌ومیر در بازداشتگاه‌ها در سال گذشته به‌طور متوسط کمتر از یک درصد بوده است و با افتخار اعلام کرد که این رقم کمترین میزان در تاریخ اداره مهاجرت و گمرک است. 

با توجه به اینکه تعداد کل مهاجرانی که در حال حاضر در بازداشتگاه‌های اداره مهاجرت و گمرک آمریکا محبوس هستند، اکنون به ۶۶ هزار نفر رسیده، که بالاترین میزان تاکنون است، «افتخار کمتر از یک درصد» به این معنی است که اداره مهاجرت و گمرک آمریکا اگر کمتر از ۶۶۰ مهاجر در سال جاری جان خود را از دست بدهند، خوشحال خواهد شد.

هم این آمار و هم لاف‌زنی، نشانه‌هایی از بی‌تفاوتی عمدی نسبت به بقای فیزیکی مهاجران بازداشت‌شده است که در دستگاه سرکوبگر دولت آمریکا نفوذ دارد و با اهریمن‌سازی مهاجران توسط ترامپ و دستیاران ارشد مانند استیون میلر، معاون رئیس ستاد کاخ سفید و کریستی نوآم، وزیر امنیت داخلی، بیشتر تشدید می‌شود.

در سال جاری دست‌کم ۳۲ مهاجر در بازداشتگاه‌های اداره مهاجرت و گمرک آمریکا جان خود را از دست داده‌اند، در حالی که چندین نفر دیگر در حین فرار از افسران مهاجرتی یا در مراکزی که تحت قرارداد این آژانس اداره نمی‌شوند، جان خود را از دست داده‌اند. 

تنها در ماه دسامبر (آذر/دی)، ۷ مهاجر در بازداشتگاه‌های اداره مهاجرت و گمرک آمریکا جان خود را از دست داده‌اند که این ماه را به بدترین ماه برای چنین مرگ‌هایی در تاریخ معاصر تبدیل می‌کند.


نظرات

آخرین اخبار
فایننشال تایمز: قیمت نفت از رکورد 128 دلار عبور خواهد کرد
لغو مسابقات فرمول یک در بحرین و عربستان
آثار تاریخی ثبت ملی کیش نشانه‌دار شدند
سناتور هندی: کور‌ خوانده‌اید؛ ایرانیان تسلیم نمی‌شوند
دستگیری 14 نفر از عناصر آمریکایی-اسرائیلی در کرمان
تاکنون به چند واحد غیر نظامی آسیب وارد شده است؟
تماس‌های مکرر پزشکان برای همکاری داوطلبانه با اورژانس
آغاز موج جدید حملات موشکی به سرزمین‌های اشغالی
قدردانی عراقچی از همبستگی مردم ترکیه
شیخ نعیم قاسم: برای یک نبرد طولانی آماده شده‌ایم
اذعان رسانه صهیونیستی: حملات علیه سکوهای موشکی ایران بی فایده است
اجرای موج46 عملیات وعده صادق4 باشلیک موشک‌های سنگین/‌محل اختفای فرماندهان اسرائیل هدف حمله
استاندار مازندران: تاکنون میزبان 7 میلیون مسافر بوده‌ایم
ادامه حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/صدای انفجار در آزادی و نوبنیاد
روز قدس؛ جلوه نبرد روایت‌ها در خیابان‌های ایران
سفارت ایران: هیچ پرتابه‌ای از ایران به سوی ترکیه شلیک نشده است
2 تیم ارسال کننده تصاویر به شبکه تروریستی اینترنشنال دستگیر شد
فرار 70 هزار آمریکایی از خاورمیانه
پیش بینی بانک آمریکایی از کاهش دو برابری تولید نفت
سناتور آمریکایی: پول بیشتری برای جنگ با ایران نمی‌دهیم
لغو محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور
قالیباف: حضور مردم در روز قدس نمایشی از اقتدار ملی بود
ترامپ حمله زمینی برای تصاحب اورانیوم ایران را رد کرد
تعیین جایزه برای ارائه اطلاعات درخصوص اشغالگران آمریکایی
اتحادیه عرب به تعطیلی مسجدالاقصی واکنش نشان داد
احتمال پیگیری تمرینات استقلال در خارج از تهران
از داخل برای ماندن بچه‌ها پاس گل دادند/ زلفی خیلی زود منصرف شد
اسطوره استقلال از ICU مرخص شد
در هر نقطه‌ای از منطقه باشید، زیر آتش و آوار دفن خواهید شد
درخواست رئیس سازمان نظام پزشکی از رزمندگان کشور
نحوه فعالیت بانک‌های کشور در هفته پایانی سال اعلام شد
تلاش قانونگذاران دموکرات آمریکا برای برکناری هگست
رسانه روسی: مقامات ایرانی ادعای هگست را به چالش کشیدند
آیین تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید سرلشکرنصیرزاده فردا برگزار می‌شود
ثبت تصویر دو قلاده پلنگ در ارتفاعات سولقان
رجزخوانی وزیر جنگ آمریکا درباره تنگه هرمز: نگران نباشید!
حمایت بحرینی‌ها در راهپیمایی روز قدس از ایران
علیپور خطاب به مردم: با همدلی در کنار یکدیگر بمانید
صادق: خسارات جنگ تحمیلی صهیونی- آمریکایی روزانه محاسبه می‌شود
حزباوی: جنایات علیه ایران عزیزمان باورکردنی نیست
واکنش کنایه آمیز لاریجانی به ادعای وزیر جنگ آمریکا
پزشکیان: حمایت رهبر عالیقدر انقلاب اسلامی سرمایه بزرگی برای دولت است
حمله پهپادی افغانستان به اسلام آباد
تمدید توقف فعالیت بازار سهام در هفته آینده
پولیتیکو: ونس منتقد جنگ با ایران بود
حمل و نقل عمومی تهران تا پایان جنگ رایگان شد
فرمانده هوافضای سپاه: 30 موشک فوق‌سنگین شلیک کردیم
نورنما | لحظه حمله دشمن به کلانتری 108 نواب در راهپیمایی روز قدس
دستگیری یکی از عوامل وابسته به سرویس‌های جاسوسی صهیونی در لرستان
نامه اعتراضی «فارابی» به جشنواره‌های سینمایی و مؤسسات بین‌المللی فیلم