×
سیاسی
شناسه خبر : 264251
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/30 ساعت 22:53
اسلامی: صنعت هسته‌ای بر ریل پیشرفت قرار دارد

اسلامی: صنعت هسته‌ای بر ریل پیشرفت قرار دارد

رئیس سازمان انرژی اتمی با تأکید بر اینکه سند راهبردی صنعت هسته‌ای تصویب شده و حرکت بر روی «ریل پیشرفت» ادامه دارد، اعلام کرد که در سه سال گذشته بیش از 500 دستاورد فناورانه در این سازمان محقق شده است.

نورنیوز_ گروه سیاسی : رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اظهار کرد: پیشرفت‌های همه‌جانبه و تاثیرگذاری فناوری هسته‌ای در زندگی مردم به عنوان دو بال قدرتمند در صنعت هسته‌ای را مورد توجه قرار داده‌ایم.

محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در جریان دیدار با سید کامل تقوی نژاد، دبیر هیات دولت و معاونان و دبیران دفتر دولت گفت: با تعامل و تلاش‌های صورت گرفته سند راهبردی سازمان با عنوان نقشه راه و ریل حرکت صنعت هسته‌ای در سال 1401 تصویب شد؛ بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در سال‌های اخیر به دنبال آن بوده‌ایم که نقش فناوری هسته‌ای در زندگی روزمره مردم را به خوبی معرفی کنیم.

وی تصریح کرد: پیشرفت‌های همه‌جانبه و تاثیرگذاری فناوری هسته‌ای در زندگی مردم به عنوان دو بال قدرتمند در صنعت هسته‌ای را مورد توجه قرار داده‌ایم به‌طوری که سازمان انرژی اتمی در این سال‌ها و با تکیه بر این دو بال توانسته از نظر روحی و نگرشی متحول شود و در این مسیر همه ظرفیت‌ها را بسیج کرده‌ایم که صنعت هسته‌ای در مسیر پیشرفت حرکت کند.

اسلامی عنوان کرد: سیاست «درهای باز، نوآوری باز» با هدف دستیابی به پیشرفت و پیشبرد کارها؛ همواره سرلوحه امور سازمان انرژی اتمی ایران قرار دارد. در سال 1400 فقط 5 گروه از سازمان انرژی اتمی بازدید کرده بودند که بر پایه سیاست جدید تاکنون 943 گروه و بیش از 41 هزار نفر از سازمان انرژی اتمی و تاسیسات متعلق به آن بازدید کرده‌ و با توانایی‌های مختلف صنعت و فناوری هسته‌ای در بخش‌های مختلف آشنا شده‌اند.

وی گفت: تصویر ذهنی مردم و جامعه نخبگانی باید نسبت به سازمان انرژی اتمی ایران تغییر کند اما در مقابل دشمنان با حرکات تهاجمی بر روی مخدوش کردن چهره صنعت هسته‌ای ایران تمرکز کرده‌اند.

اسلامی تاکید کرد: خوشبختانه از سال 1400 تاکنون شاهد تحول چشمگیر در زمینه توسعه اکتشافات معدنی هستیم به‌طوری که حجم فعالیت‌های معدنی انجام شده توسط سازمان انرژی اتمی ایران اکنون موجب شکوفایی اقتصاد معادن در کشور شده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه با تکیه بر توان داخلی کشور، توانسته‎ایم در صنعت هسته‌ای به رشد و شکوفایی دست یابیم. در 3 سال گذشته بیش از 500 دستاورد فناورانه، صنعتی و علمی در سازمان انرژی اتمی ایران به دست آمده که این موارد با تکیه بر توان داخلی محقق شده است.

معاون رئیس‌جمهور گفت: کشورهای دارای قدرت هسته‌ای دارای 2 مشخصه غنی‌سازی و توان راکتورسازی هستند که خوشبختانه کشور ما از هر دو توان برخوردار است؛ هرچند دشمنان درصدد ممانعت ایران از برخورداری از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای هستند.

وی افزود: تولید 20 هزار مگاوات برق هسته‌ای در افق 1420 را در دستور کار داریم و در کنار آن در زمینه تولید انواع رادیوداروها و حوزه‌های نظیر لیزر، کوانتوم، گداخت، فناوری پلاسما و پرتودهی به پیشرفت‌های خوبی دست یافته‌ایم.

اسلامی درباره همکاری این سازمان با دانشگاه‌ها و مراکز علمی توضیح داد: در این مدت با 30 دانشگاه و مرکز علمی همکاری داشته‌ایم زیرا اعتقاد داریم برای پیشرفت کشور باید همکاری این سازمان با سایر دستگاه‌ها و مراکز توسعه یابد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران خاطرنشان کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه تولید 20 هزار مگاوات برق هسته‌ای و اثرگذاری فناوری هسته‎‌ای در زندگی روزمره افراد جامعه ضرورت دارد تا همکاری وزارتخانه‌هایی مانند نفت، جهاد، نیرو و سایر دستگاه‌های اجرایی با سازمان انرژی اتمی بیش از پیش توسعه یابد. 


نظرات

آخرین اخبار
آرسنال پس از 22 سال قهرمان لیگ‌برتر شد
نیروی هوایی در جنگ علیه ایران 42 هواگرد را از دست داده است
هلاکت معاون فرمانده گروهان اسرائیلی در جنوب لبنان
ابهام در روایت آمریکا از سقوط هواپیمای سوخت‌رسان بر فراز عراق
نشست مشترک وزارت خارجه و راه برای رفع موانع تجارت و ترانزیت منطقه‌ای
حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
سازمان ملل: 206 حادثه نقض آتش‌بس در جنوب لبنان
توکلی: تنها راه شکست دشمن دعاست
قاهره: راه‌حل نظامی درباره ایران وجود ندارد
شکایت پرسپولیس از سرمربی استقلال
بختیاری‌زاده: چرا روی کریم باقری زوم نکردند؟
یک الگوی چهاربخشی در پنج بار عقب‌نشینی
لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟
حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
وزیر رژیم صهیونیستی ترکیه را کشور متخاصم دانست
ناگفته های مخبر از روز حادثه بالگرد شهید رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
وزیر خارجه آمریکا راهی هند می‌شود
محیط‌زیست تهران: منشأ گرد و غبار هنوز مشخص نشده است
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد
حضور «رها» با بازی شهاب حسینی در جشنواره «ریندنس» انگلستان
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم