×
سیاسی
شناسه خبر : 264248
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/30 ساعت 23:14
صفارهرندی: پیوند مردم با نظام در بزنگاه‌ها مستحکم‌تر می‌شود

صفارهرندی: پیوند مردم با نظام در بزنگاه‌ها مستحکم‌تر می‌شود

محمدحسین صفارهرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با مقایسه حماسه 9 دی سال 1388 و جنگ 12 روزه اخیر، تأکید کرد که دشمنان در تضعیف پیوند مردم با نظام شکست خوردند، زیرا هوشیاری مردم و رهبری حکیمانه رهبر انقلاب، سناریوی فعال‌سازی آشوب‌طلبان داخلی همزمان با تهاجم خارجی را ناکام گذاشت.

نورنیوز_ گروه سیاسی : عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور فرمانده کل سپاه با مقایسه وقایع ۹ دی ۱۳۸۸ و جنگ ۱۲ روزه، گفت: دشمنان ایران در سال‌های گذشته تصور می‌کردند می‌توان با فشار، تحریم، جنگ روانی و تهدید خارجی، پیوند مردم ایران با نظام را تضعیف کرد، اما تجربه‌ نشان داده این پیوند در بزنگاه‌ها مستحکم‌تر شده است.

محمدحسین صفارهرندی روز یکشنبه در همایش «بایسته‌های انسجام و اتحاد مقدس و آرایش جنگی در تبلیغات» در گرگان با اشاره به شرایط کشور در ماه‌های منتهی به ۹ دی سال ۱۳۸۸ اظهار کرد: پیش از آن روز، کشور حدود هفت تا هشت ماه با فضایی پرالتهاب، آشوب‌زده و مملو از فشارهای سیاسی و اجتماعی مواجه بود و در برخی شهرهای بزرگ، به‌ویژه تهران، روزهای بسیار سختی بر جامعه گذشت.

وی افزود: در آن مقطع، شاهد جسارت‌ها و هتک حرمت‌هایی به ارزش‌ها، چهره‌های انقلاب و باورهای دینی مردم بودیم، اما صبر و بردباری ملت و درایت رهبر معظم انقلاب اسلامی اجازه نداد تصمیمات شتاب‌زده و احساسی، کشور را دچار خسارت‌های جبران‌ناپذیر کند.

صفارهرندی با اشاره به پیشنهادهایی که در آن زمان برای برخوردهای قهری و تند مطرح می‌شد، گفت: برخی تصور می‌کردند با بازداشت، محاکمه یا برخورد سخت با افراد شاخص، می‌توان بحران را پایان داد، اما رهبر معظم انقلاب با نگاهی عمیق و آینده‌نگرانه تاکید داشتند چنین اقداماتی نه‌تنها مساله را حل نمی‌کند، بلکه موجب افزایش شکاف اجتماعی و افزودن بر جمع معترضان می‌شود.

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به حوادث روز عاشورای سال ۸۸ گفت: هتک حرمت به ساحت مقدس امام حسین(ع) در روزی که برای همه اقشار جامعه، حتی پیروان دیگر ادیان، روزی محترم است، نقطه پایان صبر مردم بود و همین مساله زمینه‌ساز حضور تاریخی و کم‌نظیر ملت در ۹ دی شد.

وی افزود: راهپیمایی ۹ دی، تنها یک حضور نمادین نبود، بلکه تجلی اراده مردمی بود که برای دفاع از دین، کشور و نظام به میدان آمدند و از نظر عظمت و انگیزه، شباهت زیادی به راهپیمایی‌های تاسوعا و عاشورای سال ۱۳۵۷ داشت.

صفارهرندی در ادامه با تطبیق این تجربه تاریخی با جنگ ۱۲ روزه اخیر اظهار کرد: دشمنان جمهوری اسلامی، به‌ویژه رژیم صهیونیستی و حامیانش، تصور می‌کردند نارضایتی‌های اقتصادی و مشکلات معیشتی می‌تواند زمینه همراهی مردم با فشار و حمله خارجی را فراهم کند، اما واکنش ملت ایران کاملاً خلاف این محاسبات بود.

وی ادامه داد: بر اساس شواهد و اطلاعات موجود، طراحی دشمن بر این اساس بود که هم‌زمان با اقدام نظامی، شبکه‌هایی از عناصر آشوب‌طلب و سازمان‌یافته در داخل فعال شوند و اعتراضات خیابانی شکل بگیرد، اما اشراف اطلاعاتی نیروهای امنیتی و هوشیاری مردم، این سناریو را ناکام گذاشت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام‌ افزود: شهادت فرماندهان برجسته، دانشمندان و جمعی از هم‌وطنان، خسارت بزرگی برای کشور بود، اما همین جنایات، چهره واقعی دشمن را برای افکار عمومی روشن کرد و موجب تقویت حس همبستگی و تعلق ملی شد.

صفارهرندی با تاکید بر این که انسجام مردم نباید موجب غفلت مسوولان از وظایفشان شود، تصریح کرد: کوتاهی در پاسخ به مطالبات مشروع مردم، ضعف در مدیریت و بی‌توجهی به مشکلات معیشتی، می‌تواند زمینه‌ساز نارضایتی شود و مسئولان در این زمینه مسئولیت سنگینی بر عهده دارند.

وی هشدار داد: هرگونه رفتار، موضع‌گیری یا اقدامی که به تشدید اختلافات، التهاب و آشوب داخلی منجر شود، حتی اگر با نیت خیر انجام شود، عملاً در راستای پروژه دشمن عمل می‌کند و باید از آن پرهیز کرد.

مشاور فرمانده کل سپاه با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر «حفظ اتحاد مقدس» گفت: این توصیه، قطعی و بدون چون‌وچراست و به این معناست که هیچ موضوعی نباید بر انسجام ملی، امنیت کشور و آرامش جامعه مقدم دانسته شود.

صفارهرندی با تجلیل از نقش رهبر معظم انقلاب اسلامی در مدیریت هوشمندانه جنگ ۱۲ روزه و بازتاب جهانی آن اظهار کرد: هدایت‌های حکیمانه ایشان نه‌تنها ملت ایران، بلکه بسیاری از ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواه جهان را متوجه جایگاه جمهوری اسلامی در جبهه مقاومت کرد و نشان داد رهبری مبتنی بر تقوا، عقلانیت و ثبات، بزرگ‌ترین سرمایه کشور در عبور از بحران‌هاست.


نظرات

آخرین اخبار
سرمربی السد بعد از باخت به استقلال: خیلی ضعیف بودیم
تنگنای آژانس/پیش از آنکه فرصت مذاکره از بین برود باید کانال‌های دیگری را باز کرد
سردار موسوی: عظمت و شکوه بعثت را در خیابان‌ها حفظ کنید
برنامه خاموشی کهگیلویه و بویراحمد امروز سه شنبه 24 شهریور؛ ساعت خاموشی گچساران و سی‌سخت
جزئیات سرنگونی پهپاد MQ1 در غرب تنگه هرمز
نظارت عمومی بر عدالت/ اصرار رئیس قوه به علنی‌شدن دادگاه‌ها
ازنفتکش 800 هزاردلاری تا«محاصره در محاصره»؛پارادوکس دوم آمریکادرجنگ باایران چگونه شکل گرفت
سیاست نامه | حسن روحانی چه گفت؟ و چرا حساسیت برانگیز شد؟
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکادر روز شصت‌وششم؛انهدام پهپادMQ1 درهرمز وحمله به قایق‌ صیادی
صندلی خالی اسلامی و راز پررنگ پشت پرده
جدول قطع برق استان کرمانشاه امروز سه‌شنبه 24 شهریور؛ برنامه خاموشی جوانرود و پاوه
کالابرگ شهریور فردا شارژ می‌شود؛ کدام کدملی‌ها مشمول هستند؟
برنامه مسابقات فوتبال امروز سه شنبه 24 شهریور 1405؛ ساعت بازی گل گهر و الجزیره
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 24 شهریور 1405 /رعدوبرق و گردوخاک در راه است + وضعیت استانها
دیابت و نارسایی کلیه؛ سیاه‌دانه چه کمکی به بیماران می‌کند؟
جلسه اضطراری شورای امنیت درباره وضعیت «باب المندب»
سرلشکر رضایی: تا تحقق شروط ایران، هیچ مذاکره‌ای در کار نخواهد بود
خشکیدگی خوشه خرما؛ چالش قدیمی که تولید خرمای ایران را تهدید می‌کند
اروپا نسخه جدیدی برای فضای مجازی نوجوانان می‌پیچد
حمله پهپادی به 2 قایق صیادی در آب‌های هرمزگان
عراقچی و نبیه بری تلفنی گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حمایت ایران از لبنان
بازنشر مواضع اقتصادی قالیباف در فضای مجازی آمریکا
بانک VTB روسیه در فهرست تحریم‌های آمریکا علیه ایران قرار گرفت
فریاد «اسرائیل را تحریم کنید» در آمستردام؛ حمایت از فلسطین، لبنان و ایران در برلین
فرود اضطراری پرواز مشهد به کرمانشاه به دلیل نقص فنی موتور
نیوزویک: مردم آمریکا پیامدهای جنگ علیه ایران را احساس می‌کنند
زاکانی: بعد از 47 سال قانون اساسی را کامل اجرا نکرده‌ایم
بلومبرگ: آلمان برای مقابله با چین بسته اقتصادی ـ امنیتی تدوین می‌کند
رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق به تهران سفر می‌کند
طی دو روز 72 کشتی از باب‌المندب عبور کردند
بلومبرگ: بریتانیا کمک به عربستان در جنگ با یمن را بررسی می‌کند
عامل انتشار تصاویر خصوصی و ساختگی جوانان و نوجوانان در یزد دستگیر شد
استقلال 3–0 السد ؛ طوفان آبی ها در بصره ؛ استقلال نماینده شایسته ایران در لیگ نخبگان
عربستان طی 24 ساعت 54 حمله هوایی به یمن انجام داد
هشدار حماس؛ اسرائیل به دنبال تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی مسجد الاقصی است
بیانیه مشترک عراق و فرانسه؛ حمایت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز
اعتراف جی‌دی ونس: آمریکا با انصارالله یمن گفت‌وگوی مستقیم داشته است
سهمیه معیشتی مرزنشینان افزایش یافت
کاظمی: مرجع تصمیم‌گیری درباره تعطیلی مدارس به آموزش‌وپرورش واگذار شد
جزئیات حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان در همدان
علیرضا بیرانوند از اول مهر باید به تیم نظامی معرفی شود
وال‌استریت ژورنال و نگرانی از شتاب تولید سلاح در روسیه
شباب‌الاهلی 1 - تراکتور 0؛ نماینده ایران لیگ نخبگان را با شکست آغاز کرد
ترور عالم اهل سنت در زاهدان
فرونشست، سیل و زلزله؛ اطلس جدید مخاطرات ایران آماده انتشار شد
عارف: شورای هنر و ادب در دولت چهاردهم تشکیل می‌شود
دیدار مدیران روس‌اتم و آژانس در وین؛ ایمنی نیروگاه زاپوریژیا بررسی شد
آمریکا مخالف غنی‌سازی در عربستان؛ ریاض از کشف ذخایر اورانیوم خبر داد
واردات خودرو از مناطق آزاد با 20 درصد تخفیف
معاون وزیر راه درباره بحران مسکن: بدمسکنی و کاهش قدرت خرید در صدر مشکلات