×
اجتماعی
شناسه خبر : 264232
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/30 ساعت 22:28
هشدار آخر به گرانفروشان شیر و لبنیات

هشدار آخر به گرانفروشان شیر و لبنیات

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از تعیین نرخ 29 هزار و 500 تومان برای شیر خام و ابلاغ قیمت مصوب چهار قلم کالای لبنی حمایتی خبر داد. وی با تأکید بر تشدید بازرسی‌ها، به‌ویژه در استان اصفهان، اعلام کرد که با هرگونه عرضه بالاتر از نرخ‌های مصوب، برخوردی شدید و بدون اغماض صورت خواهد گرفت تا ثبات بازار حفظ شود.

نورنیوز_ گروه اجتماعی : سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: دولت در تصمیم اخیر خود نرخ شیر خام را ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین و به‌دنبال آن، قیمت چهار قلم کالای لبنی قرارگرفته در سبد حمایتی را نیز اعلام کرد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به تصمیم اخیر دولت در خصوص ساماندهی بازار لبنیات، از تثبیت قیمت شیر خام و اعلام قیمت مصوب چهار قلم کالای لبنی حمایتی خبر داد و بر تشدید بازرسی‌ها و برخورد قاطع با متخلفان تأکید کرد.

سیدیاسر رایگانی اظهار داشت: با توجه به نوسانات قیمت شیر خام و تأثیر مستقیم آن بر قیمت محصولات لبنی، دولت در تصمیم اخیر خود نرخ شیر خام را ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین و به‌دنبال آن، قیمت چهار قلم کالای لبنی قرارگرفته در سبد حمایتی را نیز اعلام کرد تا فشار کمتری به مصرف‌کنندگان، به‌ویژه اقشار آسیب‌پذیر، وارد شود.

وی افزود: دستگاه‌های متولی تأمین نهاده‌های دامی مکلف هستند نهاده مورد نیاز دامداران را به‌صورت کامل و با نرخ‌های مصوب از طریق سامانه بازارگاه تأمین کنند تا از بروز اختلال در تولید و افزایش مجدد قیمت شیر خام جلوگیری شود.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به ورود میدانی این سازمان به بازار لبنیات گفت: در پی مطالبات مردمی و با توجه به نقش قابل توجه استان اصفهان در تأمین لبنیات کشور، امروز بازرسی میدانی از یکی از کارخانه‌های بزرگ تولید لبنیات این استان انجام شد که سهم مهمی در تأمین بازار دارد.

رایگانی ادامه داد: در جریان این بازرسی، مدیرعامل این واحد تولیدی به تعزیرات حکومتی اصفهان احضار شد و این واحد موظف به عرضه چهار قلم کالای لبنی حمایتی دقیقاً مطابق قیمت‌های مصوب شد.

وی با تأکید بر تداوم نظارت‌ها تصریح کرد: با توجه به تأکید وزیر دادگستری بر ضرورت تثبیت قیمت چهار قلم کالای لبنی تعیین‌شده، روند بازرسی‌ها، احضار مدیران واحدهای متخلف و برخوردهای تعزیری تا حصول نتیجه نهایی و تثبیت کامل قیمت‌ها در بازار ادامه خواهد داشت و با هرگونه گران‌فروشی یا عرضه بالاتر از نرخ‌های مصوب، برخوردی شدید و بدون اغماض صورت می‌گیرد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در پایان با قدردانی از واحدهای تولیدی قانون‌مدار، از سایر تولیدکنندگان خواست با رعایت نرخ‌های مصوب و همراهی با سیاست‌های تنظیم بازار، در حفظ ثبات بازار و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان همکاری لازم را داشته باشند.


اخبار مرتبط
سکوت وزارت جهاد کشاورزی و بلاتکلیفی بازار لبنیات
یکشنبه 1404/10/07 ساعت 15:17
سکوت وزارت جهاد کشاورزی و بلاتکلیفی بازار لبنیات
بازار لبنیات در بلاتکلیفی قرار دارد و وعده کاهش قیمت چهار قلم پرمصرف هنوز اجرایی نشده و وزارت جهاد کشاورزی در برابر سردرگمی تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان سکوت کرده است.
کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+جدول قیمت کالاهای اساسی
جمعه 1404/10/05 ساعت 12:15
کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+جدول قیمت کالاهای اساسی
رصد هفتگی بازار کالاهای اساسی درهفته منتهی به 4دی1404 نشان می‌دهد نرخ برخی تن‌ماهی‌های ساده از 119.900تومان به 138هزار تومان و رب گوجه‌فرنگی از 99.900تومان به 115هزار تومان افزایش یافته است.
بازگشت لبنیات ارزان به سبد خانوارها+ قیمت
پنج‌شنبه 1404/10/04 ساعت 14:52
بازگشت لبنیات ارزان به سبد خانوارها+ قیمت
4 قلم محصول لبنی یارانه‌ای از هفته آینده به بازار بازمی‌گردد. بر اساس اعلام دبیر انجمن صنایع لبنی، شیر، پنیر و ماست با قیمت مصوب و ارزان عرضه می‌شوند تا بخشی از گرانی 80 درصدی سال گذشته کاهش یابد و سهم مردم از لبنیات تامین شود.
قیمت لبنیات در دی‌ماه کاهش می یابد
شنبه 1404/09/29 ساعت 16:31
قیمت لبنیات در دی‌ماه کاهش می یابد
بر اساس اعلام مسئولان صنفی، قیمت برخی اقلام لبنی با افزایش عرضه و تعدیل هزینه‌ها، از ابتدای دی‌ماه با کاهش همراه خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
آمریکا: گروهی 8 نفره در جریان حمله به ایران بودند
اعلام آخرین وضعیت کرانه باختری همزمان با پاسخ های قاطع ایران به اسرائیل
رئیس ستادکل ارتش رژیم صهیونیستی: با گزینه‌های سختی مواجه خواهیم بود
واکنش وزارت ورزش و جوانان از نیروهای مسلح برای پاسخ کوبنده به تجاوزگری دشمنان
پاسخ ایران به تجاوزات آمریکا و اسرائیل برای مدتی طولانی ادامه خواهد داشت
فراجا: مردم موارد مشکوک را به این شماره‌ها گزارش دهند
وقوع انفجارهای مهیب در یک پایگاه آمریکایی اسرائیلی در نزدیکی تل‌آویو
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو با ترامپ از مخفیگاه
تاکید لاوروف بر ضرورت توقف فوری حملات علیه ایران
واکنش رئیس‌جمهور فنلاند به حملات آمریکا و اسرائیل به ایران
بیانیه کادر درمان: آماده حضور در عرصه بهداری رزمی هستیم
مقاومت فلسطین:‌ آمریکا درباره درهم شکستن اراده ایران در توهم است
واکنش بازیگر اسپانیایی به کشتار کودکان ایرانی در حملات آمریکا و اسرائیل
بررسی‌ها نشان می‌دهد؛ نفتکش‌ها از تنگه هرمز عبور نمی‌کنند
آژیرهایی که در سرزمین‌های اشغالی خاموش نمی‌‌شوند
مخالفت گسترده اعضای کنگره آمریکا با تجاوز نظامی به ایران
درپی حملات امروز به تبریز چند نفر به‌شهادت رسیدند؟
توقف ارسال نفت از تنگه هرمز توسط شرکت‌های بزرگ انرژی
سقوط سنگین قیمت بیت‌کوین
ایندیا تودی: احتمال نقش داشتن گزارش آژانس در بسترسازی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران
وجه بلیت پروازهای لغو شده به مسافران بازگردانده خواهد شد
برگزاری نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله به ایران
تعطیلی دانشگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
بیانیه وزارت دفاع در پی حملات وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا
عراقچی خواستار نشست اضطراری شورای امنیت شد
بورس فردا تعطیل است
نشست شورای امنیت روسیه با حضور پوتین برگزار شد
رئیس کمیسیون آموزش: قلب ملت ایران از شهادت دانش‌آموزان میناب به درد آمد
تصویب برنامه دوران اضطرار در دولت
واکنش چین به حمله نظامی آمریکا و اسرائیل علیه ایران
ضرورت پرهیز از گزینه نظامی؛ موضوع نشست السودانی با فرماندهان نظامی
عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد
آمادگی صددرصدی نظام سلامت برای خدمت‌رسانی به مجروحان
حمایت دانشگاه تهران از نیروهای مسلح
گزارش تصویری | تجاوز هوایی امریکا و رژیم صهیونیستی به ایران - تهران / 9 اسفند 1404
تروئیکای اروپایی: در حملات به ایران مشارکت نداشتیم
موج انتقادها در انگلیس علیه تجاوز به ایران؛ این اقدام غیرقانونی است
سپاه: ناو پشتیبانی رزمی آمریکا مورد اصابت قرار گرفت
«صلح» برای آمریکا و اسرائیل یک «تهدید وجودی» است
پیام تسلیت عارف در پی شهادت دانش‌آموزان بی‌گناه، جنایت جنگی رژیم صهیونیستی
محکومیت بین‌المللی حمله متجاوزانه به ایران از سوی کشورهای جهان
بازدید میدانی وزیر بهداشت از چند بیمارستان در پایتخت
رئیس اتاق اصناف: مردم نگران نباشند؛ کالاهای اساسی و نان تامین است
شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: اشد مجازات برای اقدامات جاسوسان و عملیات‌های جنایتکارانه
هشدار دادستانی کل کشور به همدستی با دشمنان؛ قاطع برخورد می‌کنیم
بیمارستان‌های سراسر کشور به‌حالت آماده‌باش درآمدند
ایران کدام پایگاه‌های آمریکا را مورد حمله موشکی قرار داد؟
برگزاری تجمع مردمی «تا پای جان برای ایران» در تهران+ تصاویر
نمایشگاه قرآن در پی حمله رژیم صهیونیستی تعطیل شد
عارف: مردم نگران تامین مایحتاج و سوخت نباشند