×
سیاسی
شناسه خبر : 264188
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/30 ساعت 17:32
اسلامی: در زمینه رادیودارو، پلاسما و پرتودهی به پیشرفت‌های خوبی دست یافته‌ایم

اسلامی: در زمینه رادیودارو، پلاسما و پرتودهی به پیشرفت‌های خوبی دست یافته‌ایم

رئیس سازمان انرژی اتمی در جریان دیدار با دبیر هیات دولت گفت: در زمینه تولید انواع رادیوداروها و حوزه‌های نظیر لیزر، کوانتوم، گداخت، فناوری پلاسما و پرتودهی به پیشرفت‌های خوبی دست یافته‌ایم.

نورنیوز-گروه سیاسی:  محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در جریان دیدار با سید کامل تقوی نژاد، دبیر هیات دولت و معاونان و دبیران دفتر دولت گفت: با تعامل و تلاش‌های صورت گرفته سند راهبردی سازمان با عنوان نقشه راه و ریل حرکت صنعت هسته‌ای در سال 1401 تصویب شد؛ بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) در سال‌های اخیر به دنبال آن بوده‌ایم که نقش فناوری هسته‌ای در زندگی روزمره مردم را به خوبی معرفی کنیم.

وی تصریح کرد: پیشرفت‌های همه‌جانبه و تاثیرگذاری فناوری هسته‌ای در زندگی مردم به عنوان دو بال قدرتمند در صنعت هسته‌ای را مورد توجه قرار داده‌ایم به‌طوری که سازمان انرژی اتمی در این سال‌ها و با تکیه بر این دو بال توانسته از نظر روحی و نگرشی متحول شود و در این مسیر همه ظرفیت‌ها را بسیج کرده‌ایم که صنعت هسته‌ای در مسیر پیشرفت حرکت کند.

اسلامی عنوان کرد: سیاست «درهای باز، نوآوری باز» با هدف دستیابی به پیشرفت و پیشبرد کارها؛ همواره سرلوحه امور سازمان انرژی اتمی ایران قرار دارد. در سال 1400 فقط 5 گروه از سازمان انرژی اتمی بازدید کرده بودند که بر پایه سیاست جدید تاکنون 943 گروه و بیش از 41 هزار نفر از سازمان انرژی اتمی و تاسیسات متعلق به آن بازدید کرده‌ و با توانایی‌های مختلف صنعت و فناوری هسته‌ای در بخش‌های مختلف آشنا شده‌اند.

وی گفت: تصویر ذهنی مردم و جامعه نخبگانی باید نسبت به سازمان انرژی اتمی ایران تغییر کند اما در مقابل دشمنان با حرکات تهاجمی بر روی مخدوش کردن چهره صنعت هسته‌ای ایران تمرکز کرده‌اند.

اسلامی تاکید کرد: خوشبختانه از سال 1400 تاکنون شاهد تحول چشمگیر در زمینه توسعه اکتشافات معدنی هستیم به‌طوری که حجم فعالیت‌های معدنی انجام شده توسط سازمان انرژی اتمی ایران اکنون موجب شکوفایی اقتصاد معادن در کشور شده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه با تکیه بر توان داخلی کشور، توانسته‌ایم در صنعت هسته‌ای به رشد و شکوفایی دست یابیم. در 3 سال گذشته بیش از 500 دستاورد فناورانه، صنعتی و علمی در سازمان انرژی اتمی ایران به دست آمده که این موارد با تکیه بر توان داخلی محقق شده است.

معاون رئیس‌جمهور گفت: کشورهای دارای قدرت هسته‌ای دارای 2 مشخصه غنی‌سازی و توان راکتورسازی هستند که خوشبختانه کشور ما از هر 2 توان برخوردار است؛ هرچند دشمنان درصدد ممانعت ایران از برخورداری از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای هستند.

وی افزود: تولید 20 هزار مگاوات برق هسته‌ای در افق 1420 را در دستور کار داریم و در کنار آن در زمینه تولید انواع رادیوداروها و حوزه‌های نظیر لیزر، کوانتوم، گداخت، فناوری پلاسما و پرتودهی به پیشرفت‌های خوبی دست یافته‌ایم.

اسلامی درباره همکاری این سازمان با دانشگاه‌ها و مراکز علمی توضیح داد: در این مدت با 30 دانشگاه و مرکز علمی همکاری داشته‌ایم زیرا اعتقاد داریم برای پیشرفت کشور باید همکاری این سازمان با سایر دستگاه‌ها و مراکز توسعه یابد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران خاطرنشان کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه تولید 20 هزار مگاوات برق هسته‌ای و اثرگذاری فناوری هسته‎‌ای در زندگی روزمره افراد جامعه ضرورت دارد تا همکاری وزارتخانه‌هایی مانند نفت، جهاد، نیرو و سایر دستگاه‌های اجرایی با سازمان انرژی اتمی بیش از پیش توسعه یابد.


نظرات

آخرین اخبار
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد