×
سیاسی
شناسه خبر : 264188
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/30 ساعت 17:32
اسلامی: در زمینه رادیودارو، پلاسما و پرتودهی به پیشرفت‌های خوبی دست یافته‌ایم

اسلامی: در زمینه رادیودارو، پلاسما و پرتودهی به پیشرفت‌های خوبی دست یافته‌ایم

رئیس سازمان انرژی اتمی در جریان دیدار با دبیر هیات دولت گفت: در زمینه تولید انواع رادیوداروها و حوزه‌های نظیر لیزر، کوانتوم، گداخت، فناوری پلاسما و پرتودهی به پیشرفت‌های خوبی دست یافته‌ایم.

نورنیوز-گروه سیاسی:  محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در جریان دیدار با سید کامل تقوی نژاد، دبیر هیات دولت و معاونان و دبیران دفتر دولت گفت: با تعامل و تلاش‌های صورت گرفته سند راهبردی سازمان با عنوان نقشه راه و ریل حرکت صنعت هسته‌ای در سال 1401 تصویب شد؛ بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) در سال‌های اخیر به دنبال آن بوده‌ایم که نقش فناوری هسته‌ای در زندگی روزمره مردم را به خوبی معرفی کنیم.

وی تصریح کرد: پیشرفت‌های همه‌جانبه و تاثیرگذاری فناوری هسته‌ای در زندگی مردم به عنوان دو بال قدرتمند در صنعت هسته‌ای را مورد توجه قرار داده‌ایم به‌طوری که سازمان انرژی اتمی در این سال‌ها و با تکیه بر این دو بال توانسته از نظر روحی و نگرشی متحول شود و در این مسیر همه ظرفیت‌ها را بسیج کرده‌ایم که صنعت هسته‌ای در مسیر پیشرفت حرکت کند.

اسلامی عنوان کرد: سیاست «درهای باز، نوآوری باز» با هدف دستیابی به پیشرفت و پیشبرد کارها؛ همواره سرلوحه امور سازمان انرژی اتمی ایران قرار دارد. در سال 1400 فقط 5 گروه از سازمان انرژی اتمی بازدید کرده بودند که بر پایه سیاست جدید تاکنون 943 گروه و بیش از 41 هزار نفر از سازمان انرژی اتمی و تاسیسات متعلق به آن بازدید کرده‌ و با توانایی‌های مختلف صنعت و فناوری هسته‌ای در بخش‌های مختلف آشنا شده‌اند.

وی گفت: تصویر ذهنی مردم و جامعه نخبگانی باید نسبت به سازمان انرژی اتمی ایران تغییر کند اما در مقابل دشمنان با حرکات تهاجمی بر روی مخدوش کردن چهره صنعت هسته‌ای ایران تمرکز کرده‌اند.

اسلامی تاکید کرد: خوشبختانه از سال 1400 تاکنون شاهد تحول چشمگیر در زمینه توسعه اکتشافات معدنی هستیم به‌طوری که حجم فعالیت‌های معدنی انجام شده توسط سازمان انرژی اتمی ایران اکنون موجب شکوفایی اقتصاد معادن در کشور شده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه با تکیه بر توان داخلی کشور، توانسته‌ایم در صنعت هسته‌ای به رشد و شکوفایی دست یابیم. در 3 سال گذشته بیش از 500 دستاورد فناورانه، صنعتی و علمی در سازمان انرژی اتمی ایران به دست آمده که این موارد با تکیه بر توان داخلی محقق شده است.

معاون رئیس‌جمهور گفت: کشورهای دارای قدرت هسته‌ای دارای 2 مشخصه غنی‌سازی و توان راکتورسازی هستند که خوشبختانه کشور ما از هر 2 توان برخوردار است؛ هرچند دشمنان درصدد ممانعت ایران از برخورداری از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای هستند.

وی افزود: تولید 20 هزار مگاوات برق هسته‌ای در افق 1420 را در دستور کار داریم و در کنار آن در زمینه تولید انواع رادیوداروها و حوزه‌های نظیر لیزر، کوانتوم، گداخت، فناوری پلاسما و پرتودهی به پیشرفت‌های خوبی دست یافته‌ایم.

اسلامی درباره همکاری این سازمان با دانشگاه‌ها و مراکز علمی توضیح داد: در این مدت با 30 دانشگاه و مرکز علمی همکاری داشته‌ایم زیرا اعتقاد داریم برای پیشرفت کشور باید همکاری این سازمان با سایر دستگاه‌ها و مراکز توسعه یابد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران خاطرنشان کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه تولید 20 هزار مگاوات برق هسته‌ای و اثرگذاری فناوری هسته‎‌ای در زندگی روزمره افراد جامعه ضرورت دارد تا همکاری وزارتخانه‌هایی مانند نفت، جهاد، نیرو و سایر دستگاه‌های اجرایی با سازمان انرژی اتمی بیش از پیش توسعه یابد.


نظرات

آخرین اخبار
ارزش جهانی دلار کاهش یافت
مقام آلمانی: لغو تحریم‌های ایران شرط اصلی مذاکرات و جلوگیری از جنگ است
بخشنامه جدید پیش فروش 2 محصول سایپا+ جدول
اعلام زمان پیش‌فروش نوروزی بلیت‌ قطار‌
اعلام زمان ثبت‌نام دوره جدید عمره
محمد خاتمی: حوادث اخیر باید روشن و باورپذیر تبیین شود
واقعیت یا خیال؛ ادعای نتانیاهو درباره محور جدید ائتلاف
واکنش عبدالکریم سروش نسبت به هتک حرمت قرآن کریم توسط علی کریمی
برگزاری چند تجمع دانشجویی در مشهد
جدایی عجیب دستیار اول قلعه‌نویی از تیم‌ملی
داوود عباسی قشلاقی آزاد شد
غریب‌آبادی: پرچمداران ادعایی حقوق بشر ناقضان اصلی حقوق ملت ایران هستند
زاخارووا: روسیه از متحدان خود از جمله ایران حمایت می‌کند
عربستان به دنبال دستیابی به غنی‌سازی اورانیوم
علی باباچاهی درگذشت
ورود سامانه بارشی به کشور از دو روز دیگر/ احتمال اختلال در تامین حامل‌های انرژی
هند حملات هوایی پاکستان به افغانستان را محکوم کرد
المالکی تاکید کرد: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم
هواشناسی مازندران هشدار زرد صادر کرد؛ سامانه بارشی در مسیر استان
کشف 15 قبضه کلت جنگی از چمدان مسافران اتوبوس در فارس
واکنش هگست به پیش‌بینی عملیات نظامی با سفارش پیتزا
نورنما | ربات های چینی برروی صحنه نمایش
صدور ویزای حج 1405 برای ایرانی‌ها آغاز شد + زمان اعزام
ریزش قیمت تخم‌مرغ در بازار؛ هر شانه 240 هزار تومان
لحظه هدف‌گیری بالگرد آمریکایی در آسمان یمن منتشر شد
خرید کالابرگ بدون کارت بانکی هم ممکن شد
در تجمعات امروز دانشگاه‌ها چه گذشت
آموزش و پرورش: 22 دانش‌آموز در حوادث دی ماه شهید شده‌اند
آیا لبنان بار دیگر قربانی فشارها خواهد شد؟
افت 50 درصدی فروش زولبیا و بامیه به دلیل افزایش قیمت
پیامک ممنوع‌الورودی برای برخی دانشجویان صنعتی شریف
قیمت نقره امروز دوشنبه 4 اسفند 1404+ عقب‌نشینی بازار داخلی نقره+ جدول
تاکید کشورهای حاشیه خلیج فارس بر راهکار دیپلماتیک تنش مرزی عراق و کویت
بازداشت عامل جنایت خانوادگی در بروجرد
دیدار سپاهان و استقلال خوزستان باتماشاگر برگزار می شود
معاون فرهنگی دانشگاه تهران:حضور افراد ناشناس را رد نمی‌کنم
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت مادر سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان
زمان برگزاری نمایشگاه «ایران اکسپو 1405» اعلام شد
افزایش 40 درصدی نرخ قالی‌شویی در تهران + جدول نرخ
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 4 اسفند 1404
دعوت از ساپینتو برای حضور در جشن قهرمانی استقلال
پوتین: ما برای آینده، استقلال، حقیقت و عدالت می‌جنگیم
قطار از ریل خارج شده در ایستگاه پیشوا به ریل بازگشت
آغاز احداث بازار موقت جنت در منطقه 5 تهران
بورس کالا محدودیت جدید گواهی سپرده نقره را اعلام کرد
اعلام جزئیات جدید از 3 ماهواره در حال ساخت ایران
رگبار و رعد و برق در برخی نقاط تهران
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 4 اسفند 1404+ جدول
اطلاعیه رسمی درباره صدای انفجار در خرم‌آباد
دیدار وزیر راه و شهرسازی ایران با رئیس‌جمهور آذربایجان