×
سیاسی
شناسه خبر : 264181
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/30 ساعت 16:51
سرلشکر موسوی: راه مقاومت و قوی­تر شدن را انتخاب کرده‌­ایم

در مراسم دانش آموختگی افسران سپاه پاسداران ؛

سرلشکر موسوی: راه مقاومت و قوی­تر شدن را انتخاب کرده‌­ایم

امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی با بیان اینکه افسری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کار مقدسی است که از ارزشمندترین نعمت و موهبت خداوند یعنی انقلاب اسلامی پاسداری می‌کند، گفت: ما راه مقاومت و قوی‌تر شدن را انتخاب کرده‌ایم که راه عزت و استقلال ماست. دین و دانش دو بال قدرتمند حرکت شما در این مسیر هستند؛ با این دو بال خود را مجهز و روز به روز قوی‌تر کنید.

نورنیوز-گروه سیاسی: صبح امروز مراسم باشکوه دانش‌­آموختگی، تحلیف و اعطای سردوشی به دانشجویان دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) با حضور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سردار سرلشکر پاسدار محمد پاکپور، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از فرماندهان عالی‌­رتبه، اساتید و خانواده‌­های معظم شهدا برگزار شد.

در این مراسم، امیر سرلشکر موسوی، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا و ابلاغ سلام و درود به محضر فرمانده معظم کل قوا، سخنان مهمی را در باب جایگاه سپاه، اتحاد نیروهای مسلح و تحولات منطقه ایراد کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در آغاز سخنان خود با گرامیداشت یاد بنیان­گذار جمهوری اسلامی و شهدای انقلاب، گفت: با تعظیم در مقابل مقام والای شهدا، بویژه شهدای اقتدار و علی‌الخصوص روح بلند شهید سردار سپهبد محمد باقری و همچنین درود به روح بلند برادر ارجمندم سردار شهید سپهبد حسین سلامی، فرمانده سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به محضر خانواده­‌های معزز آنان و همه ایثارگران ادای احترام می­کنم.

وی ضمن تشکر از سردار سرلشکر پاکپور، فرمانده کل سپاه پاسداران برای فراهم­سازی این فرصت، خطاب به دانشجویان گفت: تقارن این مراسم با آستانه ماه رجب و موالید با سعادت ائمه اطهار(ع) برکت مضاعف خواهد داشت.

این مراسم تجدید عهدی است با آرمان‌­های امام(ره)، رهبری و خون شهیدان و اعلام حضور نسلی جدید که خود را عالمانه وقف پاسداری از انقلاب کرده‌­اند.

سرلشکر موسوی در ادامه، پنج واژه کلیدی اسلام، انقلاب اسلامی، پاسداری، سپاه و افسر را برای دانشجویان تشریح و اظهار کرد: اسلام ؛ دینی که بالاتر از آن نیست و آیین سیر الی الله است. انقلاب اسلامی؛ انفجار نوری که پس از ۱۴۰۰ سال، قطار بشریت را که توسط شیاطین به بیراهه رفته بود، به ریل درست آن بازگرداند. پاسداری؛ وظیفه­‌ای سنگین برای حفاظت از ارزش‌­ها؛ انقلاب اسلامی که احیاگر دین پیامبر(ص) است، خود زاینده هزاران ارزش است و پاسداری از آن از هر نگاهبانی مهم­تر است. سپاه؛ نهادی که جایگاهش در کلام امیرالمؤمنین(ع) به عنوان دری از درهای بهشت توصیف شده است و افسر؛ به معنای فرمانده، راهنما، پیشرو و پرچمدار می­‌باشد.

وی تأکید کرد: افسری سپاه پاسداران یک کار و راه مقدس است و شما پرچمداران برگزیده‌­ای هستید که باید مراقبت کنید این عظمت با هیچ چالشی خدشه‌­دار نشود .

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تأکید بر وحدت راهبردی نیروهای مسلح تصریح کرد: در این راه نورانی ، ارتش جمهوری اسلامی ایران دوشادوش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. این موضع، فرهنگ جاری در ارتش است.

وی افزود: دشمنان ما با انقلاب و اصل نظام و ملت دشمن­اند و با هرکس در هر لباسی که از این انقلاب دفاع کند، دشمنی می­‌کنند؛ چه سپاه باشد، چه ارتش، چه فراجا و چه بسیج. اما نیروهای مسلح و ملت مقاوم ایران با فرماندهی مقام معظم رهبری، متحد و منسجم بر همه توطئه‌­ها غالب خواهند شد.

در ادامه سرلشکر موسوی با بیان اینکه حوادث دو سال اخیر ماهیت جنایتکار آمریکا و رژیم صهیونیستی را برای جهانیان اثبات کرد، گفت: دشمنان ما پیمان­‌شکن، جنگ‌­افروز و فریبکارند و به هیچ قانون بین­‌المللی و هنجار انسانی پایبند نیستند.

وی با افشای تاکتیک­‌های جدید رژیم صهیونیستی گفت: شما در همین چند روز اخیر دیدید که رژیم صهیونیستی دست به خودزنی زده است. آن‌ها برای جلوگیری از مهاجرت معکوس، نجات از آشفتگی داخلی و برای القای یهودی ستیزی، جامعه یهودیان و افراد وابسته به خود را در کشورهای دیگر ترور کردند تا مظلوم‌­نمایی کنند. این بار اولشان نیست و بارها دست به چنین جنایت­‌هایی زده­‌اند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خطاب به افسران جوان گفت: ما راه مقاومت و قوی­تر شدن را انتخاب کرده‌­ایم که راه عزت و استقلال ماست. دین و دانش دو بال قدرتمند حرکت شما در این مسیر هستند؛ با این دو بال خود را مجهز و روز به روز قوی­تر کنید.

بنابراین گزارش، در پایان مراسم ضمن قدردانی از فرماندهان، اساتید دانشگاه امام حسین(ع)، از اساتید نخبه و خانواده محترم شهدا تجلیل و قدردانی به عمل آمد


نظرات

آخرین اخبار
تصادف مرگبار در بزرگراه یادگار امام کرج؛ پژو پارس قربانی گرفت
روسیه: بحران تنگه هرمز راه‌حل نظامی ندارد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 25 تیر؛ دلار در مسیر صعود
نورنما | آهوهای خارک از ترس انفجار به خیابان پناه بردند
نجات 40 مسافر و کارمند در آتش سوزی هتل مشهد
آغاز تنش تجاری جدید؛ تعرفه 25 درصدی آمریکا علیه برزیل
یارانه نقدی تیرماه واریز شد؛ 28 میلیون نفر مشمول دریافت شدند
کشف 1.5 میلیارد تومان برنج احتکاری درلرستان
آرژانتین در جمع بزرگان تاریخ جام جهانی؛ رکوردی که مسی و یارانش ثبت کردند
پیام اسکالونی برای اسپانیا قبل از فینال؛ آرژانتین آماده آخرین نبرد است
علیرضا فغانی داور فینال جام‌جهانی 2026 شد
چرا انگلیس مقابل آرژانتین شکست خورد؟ پاسخ سرمربی سه‌شیرها
آمار شوکه‌کننده از بازدهی بازارها؛ طلا چند برابر مسکن رشد کرد؟
پشت پرده گفت‌وگوی کاتس و وزیر دفاع آمریکا
قربانگاه منافع ملی
در عراق چه می گذرد؟
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور مسئول واحد تک‌تیرانداز حماس
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه 25 تیر 1405؛ بازار در انتظار فتح قله‌های جدید
جاماندگان مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد بخوانند؛ مهلت ثبت‌نام اعلام شد
هری کین راز شکست انگلیس مقابل آرژانتین را فاش کرد
بحران اعتماد به نتانیاهو ادامه دارد؛ رقابت نفسگیر احزاب اسرائیلی در نظرسنجی ها
آمادگی کامل توانیر برای تامین برق پایدار آزمون کارشناسی ارشد
تفاهم نامه را چه‌کسی پاره کرد؟
قهرمانی تیم میکس تکواندوی ایران با شکست روسیه در فینال
اذعان معاون ترامپ به ضعف دولت در مدیریت اسناد اپستین
روزهای 29 و 30 تیر از محور هراز تردد نکنید
تجاوز آمریکا و پاسخ بی‌سابقه ایران؛نبرد چندساعته تا طلوع آفتاب ،هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا
استانداری کرمان شایعه حمله به 5 نقطه استان را تکذیب کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 25 تیر 1405+ جدول
موضع تازه پاکستان درباره بحران منطقه؛ زمان بازگشت به توافق فرا می‌رسد
هشدار درباره بحران برق اروپا؛ «منحنی اردک» بازار انرژی را به هم ریخت
هشدار سخنگوی ارتش: کنترل تنگه هرمز خط قرمز ایران است
جزئیات تعویق امتحانات نهایی 25 و 27 تیر درچهار استان جنوبی
آخرین وضعیت جاده‌های کشور ؛ ترافیک سنگین در چالوس و هراز
هشدار شدید ایران به آمریکا: زیرساخت بزنید، همه زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
سهم باشگاه‌های لیگ برتر از پاداش فیفا در جام جهانی 2026
مسی: رسیدن به دو فینال پیاپی جام جهانی کار هر کسی نیست
مارتینز راز صعود آرژانتین را فاش کرد؛ «با چاقو بین دندان‌ها جنگیدیم»
شب کابوس‌وار جود بلینگام؛ از پس گردنی به مدافع آرژانتین تا حذف انگلیس
قراردادی 82 میلیون دلاری ارسال لوله‌های توپ انگلیسی به اوکراین
چرا دیوان کیفری لاهه به دشمن شماره یک واشنگتن تبدیل شد؟
زمان اعلام نتایج کنکور ارشد مشخص شد
چرا پشت چراغ قرمز بی‌قراریم؟ کشف ریشه‌های یک رفتار همگانی
رویای واشنگتن؛ تغییر موازنه پس از جنگ
چراغ سبزِ نهادهای امنیتی برای برگزاری «کنکور سراسری» + زمان برگزاری کنکور
آغاز ماراتن آزمون کارشناسی ارشد 1405 از صبح امروز + راهنمای کامل
کالابرگ الکترونیکی امروز برای این گروه شارژ شد + جزئیات خرید
دیدارهای رده‌بندی و فینال جام جهانی 2026+ روز و زمان مسابقات
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 25 تیر+ وضعیت استان ها
جنگ سرد در زمین فوتبال؛ بنر جنجالی آرژانتینی‌ها علیه اشغالگری انگلیس