×
اجتماعی
شناسه خبر : 264085
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/30 ساعت 10:10
ورود دادستانی تهران به تخلفات مربوط به بازار لبنیات

ورود دادستانی تهران به تخلفات مربوط به بازار لبنیات

دادستان عمومی و انقلاب تهران با تأکید بر حمایت از تولید ملی و نظارت بر قیمت‌گذاری محصولات لبنی، گفت: نظارت بر قیمت‌گذاری و ارتقای کیفیت محصولات لبنی اساسی و تشدید برخورد با متخلفان در دستورکار دادسرای تهران است.

نورنیوز-گروه اجتماعی:علی صالحی در راستای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های ابلاغی رئیس قوه قضاییه در حمایت از تولید و صیانت از حقوق عامه به همراه جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی مرتبط با حوزه تولید، از شرکت ملی صنایع شیر ایران (پگاه) بازدید کرد.

این بازدید با هدف نظارت میدانی بر فرآیند تولید، رعایت استانداردهای بهداشتی، کیفیت محصولات، شرایط کاری کارکنان همچنین بررسی وضعیت تولید و عرضه کالاهای اساسی و پرتقاضای لبنی در سبد معیشتی مردم، انجام شد.

دادستان تهران در جریان این بازدید، از بخش‌ها و سالن‌های مختلف تولید شرکت بازدید کرد و از نزدیک در جریان نحوه تولید و عرضه محصولات قرار گرفت.

وی با جمعی از کارکنان و کارگران این مجموعه گفت‌وگو کرد و پای صحبت‌ها و دغدغه‌های آنان نشست.

در ادامه، جلسه‌ای با حضور مدیرعامل، اعضای هیات‌مدیره شرکت صنایع شیر ایران و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی مرتبط برگزار شد. در این نشست، مشکلات و مطالبات شرکت از جمله تأمین سرمایه در گردش، عرضه شیر خام با قیمت بالاتر از نرخ مصوب، کمبود نهاده‌های دامی، مشکلات تأمین مواد اولیه‌ای نظیر شکر و روغن، ناترازی انرژی و درخواست اعمال شرایط سخت و زیان‌آور قانون کار برای کارگران، به تفصیل مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

صالحی با تأکید بر لزوم پیگیری عملی و فوری مشکلات واحدهای تولیدی اظهار کرد: بازدیدهای میدانی از واحدهای تولیدی و صنعتی، به‌عنوان یکی از تأکیدهای جدی ریاست قوه قضاییه، به‌صورت هدفمند در دستور کار دادستانی تهران و ستاد اقتصاد مقاومتی قرار دارد و تلاش می‌شود با حضور هم‌زمان مسئولان ذی‌ربط، مشکلات صنعتگران بدون مکاتبات زائد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف شود.

وی با اشاره به نقش مهم نهاده‌های دامی در قیمت تمام‌شده محصولات لبنی تصریح کرد: تأمین نهاده‌های دامی یکی از چالش‌های اصلی صنایع لبنی است که وزارت جهاد کشاورزی باید با پیگیری جدی، این موضوع را مدیریت کند؛ چرا که کمبود نهاده‌ها تأثیر مستقیمی بر افزایش قیمت محصولات دارد.

دادستان تهران از برخورد قانونی با دامداری‌های متخلف خبر داد و گفت: با واحدهایی که با وجود دریافت نهاده‌های دامی دولتی، از عرضه شیر خام خودداری کرده یا اقدام به گران‌فروشی خارج از ضوابط می‌کنند، برابر قانون و بدون اغماض برخورد قضایی خواهد شد.

صالحی از نظارت بر قیمت‌گذاری محصولات لبنی اساسی خبر داد و اعلام کرد: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم شیر خام ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده و بازرسان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تعزیرات حکومتی مکلف به برخورد با متخلفان هستند. سایر محصولات لبنی نیز به‌زودی از طریق ستاد تنظیم بازار قیمت‌گذاری و ابلاغ خواهد شد تا زمینه هرگونه سوء استفاده و اخلال در بازار از بین برود.

وی تأکید کرد: دادستانی تهران از باب صیانت از حقوق عامه و سلامت مردم، موضوع تنظیم بازار و نظارت بر قیمت و کیفیت محصولات لبنی را تا حصول نتیجه مطلوب به‌طور مستمر پیگیری خواهد کرد.

دادستان تهران با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی صنایع لبنی کشور خاطرنشان کرد: محصولات تولید داخل علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، باید در بازارهای جهانی نیز عرضه شود تا نام جمهوری اسلامی ایران با محصولات سالم و باکیفیت در عرصه بین‌المللی بدرخشد.

صالحی با تأکید بر اهمیت سلامت عمومی مردم به‌ویژه در حوزه محصولات لبنی، خواستار تشدید کنترل‌های کیفی شد و افزود: افزایش کیفیت محصولات لبنی باید به‌صورت جدی دنبال شود، چرا که این محصولات نقش مستقیم در سلامت جامعه دارند.

وی، استفاده از پنل‌های خورشیدی برای جبران بخشی از ناترازی انرژی این شرکت را اقدامی مؤثر دانست و بر توجه مدیران به این راهکار تأکید کرد.

شرکت صنایع شیر ایران ( پگاه) در سال ۱۳۳۳ با تاسیس اولین کارخانه شیر پاستوریزه فعالیت خود را آغاز کرد.

این شرکت اکنون ۱۸ شرکت تولیدی، یک شرکت توزیع، ۶ شرکت دامپروری، ۴ شرکت بازرگانی و ساخت ماشین‌آلات تولیدی را در زیر مجموعه خود دارد.


نظرات

آخرین اخبار
ترکیه: آنکارا آماده میانجیگری بین ایران و آمریکا است
عکس های منتخب حیات وحش هفته جهان
صنعاء: هرگونه اقدام علیه ایران به شکست خواهد انجامید
برف و باران دوباره مهمان تهران می‌شود
بیانیه هیات دولت در محکومیت تصمیم وزیران خارجه اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
نخست وزیر انگلیس: با متحدان خود درباره ایران گفت‌وگو می‌کنیم
طرح اسامی جدید به جای نوری المالکی صحت ندارد
خروش پاکستان برای همبستگی با ایران
فروش بیش از 28 هزار بلیت جشنواره فیلم فجر
بازداشت 85 عامل اصلی میدانی و تخریب‌گر اموال مردم زنجان
تل‌آویو: گذرگاه رفح یکشنبه بازگشایی می‌شود
دانشجویان در صورت غیبت در امتحانات پایان‌ترم ، حذف می‌شوند؟
تمدید مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع
اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است
ویتکاف مدعی شد: ارتباطات زیادی با ایران داشته ایم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد
برلین: به‌طور مستمر پیرامون ایران، با آمریکا در تماسیم
پیام استانبول؛ نه به جنگ، نه به تسلیم
نورنما | میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مبارک‌‌ باد
السیسی: برای کاهش تنش بین ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم
سقوط سنگین طلای جهانی
ترامپ معترض آمریکایی را «آشوبگر» و «شورشی» توصیف کرد
صعود ژاپن به مرحله حذفی جام ملت‌های آسیا
بغداد در تلاش برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا
واکنش اژه‌ای: سپاه در خط مقدم مقابله با تروریسم است
در دیدار عراقچی با اردوغان چه گذشت؟
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
افغانستان در صدر قرار گرفت؛ ایران دوم شد
دولت به دنبال بسته‌شدن پرونده «گزینه نظامی علیه ایران»
همتی: میزان عرضه از تقاضای ارز پیشی گرفت
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور؛ در این محورها تردد نکنید
روسیه خطاب به آمریکا: قبل از هر اقدامی علیه ایران، خوب فکر کن
تلگراف: محاصره نظامی ابزار فشار ترامپ برای کشاندن ایران به میز مذاکره است
واکنش وزارت ورزش درپی اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
پرده دیگری از بازیگر بین المللی سیرک؛ چرا زلنسکی ایران را بهانه کرد؟
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
سیم‌کارت 700 هزار تومانی استارلینک؟ فریب جدید بازار سیاه اینترنت
دشتستان لرزید
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه