×
بین الملل
شناسه خبر : 264048
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/29 ساعت 22:46
وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد

وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد

وزیر دفاع ترکیه اعلام کرد که در جریان درگیری‌های اخیر، ایران تلفات سنگینی به گروه پژاک وارد کرده است و تحولات امنیتی منطقه را از نزدیک دنبال می‌کنیم.

نورنیوز-گروه بین الملل : وزیر دفاع ترکیه گفت ایران از طریق انجام عملیاتی، «تلفات سنگینی» به سازمان تروریستی پژاک وارد کرد.

 «یاشار گولر» وزیر دفاع ترکیه شامگاه شنبه طی سخنانی بیان کرد: «ترکیه روزانه اطلاعاتی در مورد پ.ک.ک و زیرمجموعه آن پژاک، به تهران ارائه می‌دهد و بدین ترتیب، ایران توانسته است عملیاتی علیه پژاک انجام دهد.»

طبق گزارش پایگاه خبری ترکیه‌ای «یتکین‌ریپورت»، وزیر دفاع ترکیه در ادامه با اشاره به تصورات غلط و محاسبات اشتباه گروه‌ مسلح و تروریستی پژاک گفت: «پ‌.ک‌.ک و پژاک به جای وعده دادن به کنار گذاشتن سلاح‌هایشان، نیروهای مسلح خود را از عراق به ایران منتقل و فکر کردند که در جریان جنگ اسرائیل علیه ایران در ژوئن ۲۰۲۵، نظام سیاسی ایران تغییر خواهد کرد.»

گولر افزود: «در طول جنگ اسرائیل علیه ایران، پژاک با این باور که ایران در جنگ شکست خواهد خورد، بیانیه‌هایی صادر کرد. درگیری بین اسرائیل و ایران آنطور که آنها می‌خواستند پایان نیافت و برعکس، ایران از طریق انجام عملیاتی، تلفات سنگینی به سازمان تروریستی پژاک وارد کرد.»

او گفت: «سازمان تروریستی پ.ک.ک پس از بیانیه خود مبنی بر زمین گذاشتن سلاح، تلاش کرد تا تروریست‌ها، سلاح‌ها و مهمات زیادی را از شمال عراق به ایران منتقل کند. ما این موضوع را روزانه به ایران گزارش می‌دادیم. آنها نیز در فرصتی که داشته‌اند، عملیاتی را انجام داده و ایران همچنین می‌توانست چهره واقعی سازمان تروریستی پژاک را واضح‌تر ببیند.»

وزیر دفاع ترکیه در ادامه با اشاره به تسلیم پ‌.ک‌.ک تاکید کرد: «لحظه‌ای که ما پ.ک.ک را به‌طور کامل از بین بردیم، این سازمان تروریستی اعلام کرد که از روند ترکیه عاری از ترور پیروی خواهد کرد. به عبارت دیگر، پس از عملیات‌های موفقیت‌آمیز، ما با رساندن این سازمان تروریستی به مرحله خلع سلاح به هدف خود رسیدیم.»

یاشار گولر با بیان اینکه نیروهای مسلح ترکیه و واحدهای مربوطه دولت از آنچه در این فرآیند اتفاق افتاده، آگاه هستند، گفت: «ما امروز همان سطح از دقت و حساسیت را در فرآیند ترکیه بدون تروریسم اعمال می‌کنیم که در گذشته در مبارزه با تروریسم اعمال می‌کردیم. این فرآیند نه به روشی که سازمان تروریستی می‌خواهد، بلکه به روشی که دولت ما تعیین می‌کند، ادامه خواهد یافت.»

وزیر دفاع ترکیه ضمن پرداختن به روند «ترکیه بدون تروریسم» و مسئله پ.ک.ک، به جایگاه نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) در این کشور نیز اشاره کرد و گفت: «مذاکرات با ایالات متحده در مورد ادغام ادامه دارد. دیدگاه‌های ایالات متحده به‌طور قابل‌توجهی تغییر کرده است. دوستان آمریکایی ما اکنون واقعیت‌ها را بهتر می‌بینند و اختلاف نظرهای ما در این مورد رو به کاهش است.»

گولر در پایان افزود: «ما به روشنی خواسته‌هایمان را بیان کرده‌ایم. در این مورد هیچ راه برگشتی وجود ندارد. آنها قطعا در ارتش سوریه ادغام خواهند شد. نیروهای دموکراتیک سوریه نیز از ادغام صحبت می‌کنند، اما منظور آنها ادغام به عنوان یک واحد است. آنها باید به صورت جداگانه ادغام شوند، نه به عنوان یک واحد؛ در غیر این صورت، ادغام نامیده نمی‌شود.»


نظرات

آخرین اخبار
چند دقیقه آفتاب گرفتن در روز مفید است؟ | فواید و خطرات نور خورشید
هوش مصنوعی پزشک نیست؛ هشدار سازمان غذا و دارو درباره خطاهای دارویی
هشدار سازمان غذا و دارو؛ 8 کرم آبرسان و مرطوب‌کننده غیرمجاز اعلام شد
راز مغزهای مقاوم در 90 سالگی؛ ژن‌ها چه نقشی در زوال عقل دارند؟
اثربخشی بیشتر داروها با فناوری نانویی
ضرورت توجه به علائم هشداردهنده آب سیاه مادرزادی
کاهش شدید تردد در تنگه هرمز؛ مسیر حیاتی نفت همچنان محدود است
روش جدید اندازه‌گیری کلسترول بدون نیاز به آزمایش خون
هشدار زرد دریایی مازندران؛ شنا و فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع
جزئیات حمله موشکی سنگین یمن به بندر المخاء
استقلال خوزستان صفر - آلومینیوم اراک 2؛ شروع رویایی پیروز قربانی
ابومحمد جولانی، بمب ساعتی یا متحد ناخواسته اسرائیل است؟
برنامه قطعی برق کرمان شنبه 24 مرداد + لینک
خروج نیروهای خارجی؛ شرط تحویل سلاح گروه‌های مقاومت عراق
جدول لیگ برتر فوتبال بعد از هفته اول / استقلال بالاتر از تراکتور و سپاهان
صالحی: قدردانی شیخ نعیم قاسم از نقش ایران، نشان‌دهنده هماهنگی دیپلماسی و مقاومت است
تبریک انصارالله یمن به مناسبت بیستمین سالگرد پیروزی جنگ 33 روزه
پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند
گل‌گهر 1 - نساجی صفر؛ شروع شیرین رحمتی در سیرجان
حضور فعال ایران در نشست مجازی وزرای ورزش بریکس 2026
سپاهان 2 - چادرملو صفر؛ استارت سه‌امتیازی طلایی‌پوشان در لیگ+ فیلم خلاصه بازی
درآوردن موفقیت‌آمیز سوزن از روده کودک 10 ساله در رشت
افشای پیوند ترامپ و علوم غریبه!
استقلال 4 - 0 مس شهر بابک/ شروع طوفانی و صدرنشینی آبی ها در لیگ برتر+ فیلم خلاصه بازی
خیبر 1 - فجرسپاسی 1؛ فرار خرم‌آبادی‌ها از شکست
تراکتور 2 - پیکان صفر؛ شروع کم‌نقص با درخشش مغانلو + فیلم گل های تراکتور
فرانسه خواستار توقف اشغالگری و پیگرد شهرک‌نشینان متجاوز صهیونیستی شد
حمله موشکی یمن به مواضع مزدوران عربستان در بندر المخا + فیلم
درخشش بنیامین فرجی در مسابقات جوانان؛ شکست قاطع نماینده فرانسه
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 24 مرداد ماه اعلام شد
یک خبر مهم برای پیشکسوتان پرسپولیس
عکس های برتر سال 2026 با موضوع اقیانوس ها
جزئیات سفر کوشنر و ملادنوف به اسرائیل و مصر درباره غزه
ضربه‌ پلیس به قاچاق دارو؛ دستگیری 2 راننده متهم
عملیات خنثی‌سازی مهمات در کنارک
قالیباف: بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب هیچ فرقی نیست؛ حکم، حکم ولایت است
«نه» حزب‌الله به دیکته‌های اسرائیلی مورد پذیرش دولت لبنان
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
پرواز قشم به تهران، مشهد و اصفهان چه زمانی برقرار می‌شود؟
تحول در مدیریت ترافیک تهران؛ از رفع تأخیر جرائم تا ساماندهی موتورسیکلت‌ها
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و پیکان امروز جمعه 23 مرداد در لیگ برتر ایران+ فیلم
پخش زنده بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
نتانیاهو در آستانه انتخابات؛ «بی‌بی» باید کنار برود!
ترکیب استقلال مقابل مس شهر بابک اعلام شد؛ بازگشت آبی‌ها به شهر قدس پس از 168 روز
وزیر خارجه طالبان: نیازی به مذاکره با مخالفان سیاسی و مسلح نیست
نقشه ترامپ برای تعلیق ممنوعیت ساخت سالن رقص در کاخ سفید
آخرین وضعیت آلودگی نفتی در سواحل قشم
بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها
جنبش نجباء: اجازه شعله‌ور شدن درگیری داخلی در عراق را نمی‌دهیم
اقامه دعوی دانشجویان فلسطینی علیه دانشگاه کلمبیا