×
اجتماعی
شناسه خبر : 263952
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/29 ساعت 14:53
تهرانی‌ها در شب یلدا خون اهدا کنند

تهرانی‌ها در شب یلدا خون اهدا کنند

مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: مراکز انتقال خون پایتخت در شب یلدا تا ساعت 8 شب فعال خواهند بود و از مردم نوعدوست، به‌ویژه جوانان و بانوان، دعوت می‌شود برای نجات جان بیماران نیازمند خون اهدا کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: شب یلدا برای ایرانیان که همیشه در نیکوکاری و کمک به همنوع پیش قدم هستند؛ می‌تواند فرصتی مناسب برای اهدای خون باشد تا مانند همیشه یاری‌گر انتقال خون و نجات دهنده جان بیماران نیازمند به خون و فرآورده‌های آن باشند.

وی ادامه داد: در شب یلدا ساعت فعالیت مراکز اهدای خون وصال شیرزای در خیابان وصال، مراکز جامع هدای خون ستاری در منطقه ۵ و تهران پارس در منطقه ۴ همچنین مرکز اهدای خون واقع در خیابان پیروزی، از ۸ صبح تا ۸ شب فعال است و همکاران ما در این مراکز پذیرای داوطلبان برای اهدای خون خواهند بود و در این بین انتظار این است که جوانان، بانوان همچنین اهداکنندگان مستمر (با سابقه حداقل ۲بار اهدا در طول یک سال) مانند همیشه یاری گر ما باشند.

مهری‌زاده خاطرنشان کرد: حوادث و سوانح به صورت روزانه رخ می‌دهد و اعمال جراحی نیز انجام می‌شود که هر کدام از این موارد نیاز به خون دارند؛ علاوه بر این، مصرف کنندگان دائمی خون از جمله افراد مبتلا به تالاسمی و هموفیلی نیز باید مکرر خون در اختیار آنها قرار گیرد.

مدیرکل انتقال خون استان تهران به وضعیت زنان حین زایمان اشاره کرد و گفت: بسیاری از مادران در حین زایمان دچار خونریزی می‌شوند که نیاز است حتماً به آنها خون تزریق شود. در برخی موارد هم نوزادانی هستند که دچار زردی می‌شوند و نیاز به تزریق خون پیدا می‌کنند.

مهدی‌زاده اعلام کرد: مردم نوع دوست پایتخت می‌توانند برای آگاهی از نشانی مراکز اهدای خون و زمان مناسب برای اهدا به سایت سازمان انتقال خون به نشانی https://www.ibto.ir مراجعه کنند.

هنوز از وضعیت اورژانسی خارج نشده‌ایم

مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: اگرچه به دنبال توجه و مساعدت داوطلبان اهدای خون در استان تهران با وجود سردی هوا، میزان مراجعه اهدا کنندگان خون بهتر شده است، اما هنوز از وضعیت اورژانسی خارج نشده‌ایم و مردم همچنان برای اهدای خون مراجعه کنند.

وی ادامه داد: اکنون در استان تهران روزانه ۱۲۰۰ واحد خون اهدا می‌شود؛ درحالی که میزان مصرف روزانه خون ۱۳۵۰ تا ۱۴۰۰ واحد است و تفاوت این رقم هم از محل ذخیره خون تامین می‌شود و در اختیار بیمارستان ها و مراکز درمانی قرار می‌گیرد.

مدیرکل انتقال خون استان تهران با بیان اینکه هنوز در وضعیت بحرانی اهدای خون قرار داریم، گفت: در روزهای گذشته که میزان استقبال برای اهدای خون کاهش یافته بود، میزان ذخیره خون به ۳.۷ روز رسیده بود اما اکنون به دلیل مراجعه اهداکنندگان به سطح ۴.۲ روز رسیده است البته باید توجه داشت برای عبور از این وضعیت به ذخیره ۵ روزه باید برسیم.

وی یادآور شد: نیاز به خون همیشگی و برخی بیماران نیازمند تزریق مستمر خون هستند و شرایطی مانند تعطیلی، گرما و سرما و آلودگی هوا بر میزان مراجعه برای اهدای خون تاثیر می گذارد؛ بنابراین از مردم نوعدوست و پایتخت‌نشین می‌خواهیم که اهدای خون را در اولویت قرار دهند.


نظرات

آخرین اخبار
کشف تازه دانشمندان؛ استرس می‌تواند ساختار خون را تغییر دهد
توصیه تازه پژوهشگران به مادران؛ پیش از بارداری به قلبتان اهمیت دهید
رسانه صهیونیستی: اسرائیل پایگاه آمریکا می شود
رئیس‌جمهور اسلوونی: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران اشتباهی بزرگ بود
نتایج نهایی آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد
تمجید سخنگوی وزارت خارجه از عملکرد تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی
رسانه عبری به تقویت توان دفاعی ایران اعتراف کرد
محمود نعمتی مسافر بازی‌های آسیایی شد
کامبک تماشایی ژاپن؛ فرانسه در نبرد پنج‌سته شکست خورد
تجاوز دوباره ارتش رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وال‌استریت ژورنال: مذاکرات ایران-آمریکا لغو شده/نیویورک تایمز: لغو نشده!
ورود هیأت‌های خارجی به ایران برای مراسم تشییع رهبر شهید از جمعه
واکنش نتانیاهو به اظهارات اردوغان
نزاع خانوادگی دو کشته بر جای گذاشت+ جزئیات حادثه
وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدای حملات اسرائیل به 4247 نفر رسید
مهار آتش در میانکاله؛ پایان یک بحران زیست‌محیطی
انگلیس: اجرای توافق ایران و آمریکا برای امنیت منطقه ضروری است
سقوط مرگبار هواپیما در فرانسه+ جزئیات حادثه
انتشار جزئیات جدید از توافق چارچوب میان لبنان و اسرائیل
سرمربی کره‌جنوبی پس از ناکامی در جام جهانی استعفا کرد
بستری رایگان کودکان زیر 7 سال ادامه دارد
آغاز پیش‌فروش بلیت حمل و نقل عمومی برای مراسم تشییع رهبر شهید
حمله دوباره اسرائیل به لبنان؛ تشدید تنش در مرزهای جنوبی
سالروز بمباران شیمیایی سردشت؛ تأکید وزارت خارجه بر پیگیری عاملان جنایت
پلیس راه یزد خودروی راننده 13 ساله را متوقف کرد
انتخابات نیویورک از تغییر نگاه آمریکا به اسرائیل خبر می‌دهد
ابراز نگرانی مشترک پاکستان و عربستان از تشدید تنش‌های منطقه
انتظاری که از خبرگان داریم...
ورود 958 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های طلا در یک روز
نتانیاهو برای حفظ کنترل حزب لیکود وارد نبردی سرنوشت‌ساز شد
ترافیک سنگین در محورهای کندوان و هراز؛ رانندگان با احتیاط تردد کنند
سفیر آمریکا: احتمال اقدام علیه زیرساخت‌های ایران در تنگه هرمز وجود دارد!
ایتالیا خواستار خویشتنداری ایران و آمریکا شد
گزارش تصویری | زلزله ویرانگر در ونزوئلا
تجمع مخالفان توافق لبنان و رژیم صهیونیستی مقابل کاخ ریاست‌جمهوری
قدردانی وزیر ورزش از ملی‌پوشان؛ شما دل ملت ایران را شاد کردید
واکنش تند اسرائیل به ترکیه پس از به رسمیت شناختن نسل‌کشی ارامنه
نورنما | سردشت در غبار خردل ; تسلیت به مظلومیت یک شهر
نماینده پارلمان لبنان: توافق، ادامه اهداف دشمن در خارج از میدان نبرد است
مسیرهای دسترسی به مراسم وداع و تشییع امام شهید اعلام شد
اختلال خدمات کارت‌محور بانک ملی برطرف شد
واکنش متفاوت یک نویسنده فرانسوی به حذف ایران از جام جهانی
پوتین: غرب به‌دنبال بی‌ثبات‌سازی روسیه است
هند محدودیت تردد کشتی‌های خود در تنگه هرمز را لغو کرد
تأکید رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک
این مارک از پودر لاغری و چاقی غیرمجاز است
آغاز پروازهای تهران-دبی از فردا
واکنش مشاور رهبر انقلاب به فشارها علیه حزب‌الله لبنان
تردد کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز افزایش یافت
سرمربی اتریش ادعای تبانی مقابل الجزایر را رد کرد