×
اقتصادی
شناسه خبر : 263936
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/29 ساعت 14:04
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 29  آذر 1404+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز 29 آذر 1404 با رشد دلار در مسیر صعودی قرار گرفت، در حالی که بازار سکه نوساناتی داشت. دلار از مرز 132 هزار تومان عبور کرد و پیش‌بینی‌ها از ادامه روند افزایشی قیمت‌ها خبر می‌دهند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ در روند صعودی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد کرد و طلای ۱۸ عیار در کانال ۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی معامله شد. قیمت سکه نیز روند یکدستی نداشت و انواع قطعات سکه در مسیرهای مختلفی نوسان کردند. در حالی که قطعه امامی و ربع سکه کاهشی شدند، قطعات بهار آزادی و نیم سکه در مسیر افزایشی قرار گرفتند؛ سکه گرمی نیز تغییری نداشت و ثابت ماند.

به‌نظر می‌رسد، بازار طلا امروز توجهی به افت ارزش اونس طلای جهانی نداشته و از رشد قیمت دلار تبعیت کرده است. هرچند اونس جهانی نیز همچنان در منطقه ۴۳۰۰ دلاری نوسان و پایداری می‌کند که همین موضوع، چشم‌انداز مثبتی را برای بازار طلا ترسیم کرده است. از طرفی، قیمت سکه نیز با نوسانات تقاضا و ریزش حباب سکه در مسیر نامنظمی حرکت می‌کند.

با این حال، کفه بازار همچنان به سمت رشد قیمت‌ها سنگینی می‌کند و کارشناسان معتقدند در صورت تداوم افزایش قیمت دلار، بازار طلا و سکه آماده فتح قله‌های جدید خواهد بود.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با کاهش پنج دلاری، روی رقم ۴۳۳۸ دلار به ثبت رسیده است. همچنین، دلار امروز رشد کرده و با فتح کریدور ۱۳۲ هزار تومانی، با رقم ۱۳۲ هزار و ۳۷۰ تومان معامله می‌شود.

قیمت+طلا
 

قیمت نقره کاهش یافت

قیمت اونس جهانی نقره امروز با ۹ سنت کاهش،‌ روی رقم ۶۷ دلار و ۱۷ سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با هزار و ۲۰ تومان کاهش، گرمی ۲۹۷ هزار و ۶۰۰ تومان به فروش رسید.

روند نامتوازن قیمت‌ها در بازار سکه

بازار سکه امروز روند منظمی ندارد و نامتوازن شده است. قیمت سکه امامی در این لحظه با ۵۱۰ هزار تومان کاهش، با رقم ۱۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله می‌شود. قیمت سکه بهار آزادی اما با افزایش ۵۲۰ هزار تومانی، روی رقم ۱۳۷ میلیون و ۸۲۰ هزار تومان قرار گرفته است.

قیمت نیم سکه با ۳۹۰ هزار تومان افزایش و ربع سکه با ۱۲۰ هزار تومان کاهش، به ترتیب با رقم‌های ۷۸ میلیون و ۱۸۰ هزار تومان و ۴۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به ثبت رسیده‌اند. قیمت سکه گرمی نیز بدون تغییر، با رقم ۱۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان ثبت شده است.

حباب سکه ریزش کرد

حباب سکه امروز در تمامی قطعات کاهشی است. حباب سکه امامی یک میلیون و ۸۳۸ هزار تومان، بهار آزادی ۸۲۸ هزار تومان، نیم سکه ۲۸۴ هزار تومان، ربع سکه ۴۵۷ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۱۶۶ هزار تومان کاهش یافت.

قیمت طلا افزایش یافت

بازار طلا امروز در مسیر افزایشی قرار گرفته است. هر مثقال طلا در این لحظه، با ۴۲۰ هزار تومان افزایش، روی رقم ۵۹ میلیون و ۹۵۸ هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۹۹ هزار و ۳۰۰ تومان افزایش، با رقم ۱۳ میلیون و ۸۴۳ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۹۷ هزار و ۷۱۴ تومان افزایش، با رقم ۱۳ میلیون و ۶۵۸ هزار و ۱۶۸ تومان به ثبت رسیده است.

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بخشی از فاضلاب شهر بندرعباس به خلیج فارس می‌ریزد
دولت آمریکا به قتل ورزشکاران اعتراف کرد
نورنما | خوب بود این مردم،دانه‌های دلشان پیدا بود...
آشفتگی در قیمت‌گذاری بلیت هواپیما؛ سود برای دلالان، زیان برای مردم
دهقانی فیروزآبادی دبیر شورای راهبردی روابط خارجی شد
ضارب فرمانده انتظامی مشهد پس از شناسایی بازداشت شد
صدور مجوز استخدام 20 هزار بابای مدرسه
مقام‌های آمریکایی: حملات در سوریه احتمالا چند هفته تا یک ماه ادامه دارد
آغاز ساخت مسکن کارگری پس از 4دهه
روسیه به دنبال تصرف کامل اوکراین و جمهوری‌های پیشین شوروی در اروپا
توزیع شیر رایگان برای 8.3 میلیون دانش‌آموز با 6 هزار میلیارد تومان اعتبار
تهرانی‌ها در شب یلدا خون اهدا کنند
برگزاری آزمایشگاه شبیه‌سازی دیپلماسی پارلمانی ایران و چین
ترامپ فرمانده جدید «فرماندهی جنوبی» آمریکا را منصوب کرد
حمله نیروهای اشغالگر صهیونیستی به جنوب سوریه
عارف: برخی به‌دلیل منافع شخصی عدم شفافیت را با مسائل امنیت ملی توجیه می‌کنند
مجروح شدن 3 محیط‌بان در عملیات تعقیب شکارچیان غیرمجاز
بمباران سوریه؛ مبارزه با داعش یا فرار به جلو؟
شهادت 2 مامور مرزبانی میرجاوه در تصادف جاده‌ای
جاده‌های چهار استان کشور زیر بارش برف
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
پادکست | گردن درد و عوامل آن
وزیر نیرو: شرایط نرمال بارشی هم قادر به جبران کم‌بارشی‌های گذشته نیست
افزایش 10 تا 270 درصدی قیمت برخی داروها
هریس: بایدن از من حمایت نکرد
محور چالوس از فردا برای 3 روز مسدود می‌شود
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراها غیرحضوری است
خواهران منصوریان نقره داغ شدند
عمران خان و همسرش به 17 سال حبس محکوم شدند
همه فرودگاه‌های کشور عملیاتی است
کندوان 3 روز مقطعی مسدود می‌شود
هوای اهواز و کارون در وضعیت «قرمز»
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
عراقچی: حمل‌ونقل نقش کلیدی در تحقق منافع ملی دارد
میوه شب یلدا با قیمت متعادل عرضه می شود
جزئیات قتل قهرمان کشتی در نزاع خانوادگی در بیمارستان
فتح قله 3.8 میلیون واحدی در بورس تهران
یوسف صیادی در بیمارستان بستری شد
موج بعدی بارش‌ها ازراه می‌رسد/افزایش شمارجانباختگان به7نفر/ رشد 260 درصدی بارش‌ درهرمزگان
پادکست | تاثیرات افزایش نرخ سود بین بانکی
پیام تبریک دکتر پزشکیان به مناسبت روز ملی قطر
چاه‌های 200متری منابع زیرزمینی پایتخت را از بین می‌برد
روایت نابغه ایرانی گوگل از انقلاب سرعت پردازش داده‌ها
کشف 41 هزار تُن برنج و نهاده دامی قاچاق و احتکاری در تهران
آغاز نوبت‌دهی اینترنتی بیمارستان‌های دولتی از اول دی‌ ماه
اعلام رسمی علت مرگ کارگردان معروف هالیوود و همسرش
7 میلیون موتورسیکلت، گره اصلی ترافیک تهران
صلاح باز هم عربستانی‌ها را ناامید کرد
پهلو گرفتن کشتی 66 هزار تُنی گندم در بندر شهید رجایی
پیش‌نویس لایحه «به رسمیت شناختن زبان اشاره ایرانی» تدوین شد
X
آگهی تبلیغاتی