×
سیاسی
شناسه خبر : 263883
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/29 ساعت 10:26
پزشکیان: سالی چندهزار کشته در جاده‌ها، قابل قبول نیست

پزشکیان: سالی چندهزار کشته در جاده‌ها، قابل قبول نیست

رئیس جمهور گفت:وقتی جاده‌ها راهداری و مدیریت می‌شوند نباید آمارهایی همچون 10 هزار نفر کشته داشته باشد؛ این شرایط قابل‌قبول نیست. مقررات را تنظیم کنیم و اگر کسی آن‌ها را نادیده می‌گیرد مثل سایر نقاط جهان برخوردهای سخت و جدی با آنان داشته باشیم که جان خود و دیگران را به خطر می‌اندازند.

نورنیوز-گروه سیاسی:  مسعود پزشکیان در آیین گرامیداشت هفته حمل‌ونقل، با بیان اینکه اگر انسانی بخواهد درست عمل کند شاهرگ‌ها به کمک می‌آیند، اظهار کرد: در نظر داریم شبکه‌های اصلی، نیمه‌اصلی و زیرین را در حمل‌ونقل اصلاح و بهبود دهیم و باکیفیت مناسب و تکنولوژی لازم جهت‌گیری‌ها را تنظیم کنیم. 

وی ادامه داد: باید تناسبی بین شبکه‌های حمل‌ونقل وجود داشته باشد تا خدمات مورد نیاز به کانون‌های مورد نیاز برسد. این تناسب باید حفظ شود تا کم و زیاد نشود که در این‌صورت ضررهایی به همراه دارد. در ساختار باید هدفمند و نظام‌مند عمل کنیم. در این زمینه باید به شکلی در جلسات به نتیجه برسیم که به نفع گیرندگان و عرضه‌کنندگان و سیاستگذاران باشد.

پزشکیان تاکید کرد: مصممیم شاهراه‌ها را بسازیم و اصلاح کنیم. باید رفع معضل ترافیک و آلودگی هوا را از همین جهت نیز دنبال کنیم. باید بتوانیم به شکلی راهسازی کنیم که مسیرها تا آینده‌، فضای کافی برای عبور و مرور راحت را فراهم کند. نه اینکه هر دو سال یک باند به جاده‌ها اضافه کنیم. باید با برنامه‌ریزی عمل کنیم.

رئیس‌جمهوری با اشاره به اعلام آمادگی بخش خصوصی برای ساخت راه‌آهن اظهار کرد: باید جلسه بگذاریم و مشکلات را حل کنیم. ما حاضریم اختیارات را واگذار کنیم. بخش خصوصی هم بیاید و بگوید چه کمکی از دستش برمی‌آید. باید امنیت و کارایی را در مسیرهای کشور افزایش دهیم. شنیدم یدک‌کش‌هایی در جاده‌ها تردد دارند که متعلق به ۶۰ سال پیش هستند، نباید اجازه دهیم چنین شرایطی وجود داشته باشد.  

وی یادآور شد: ساماندهی سهم بار نیز باید به شکلی انجام شود که همه بتوانند کار خود را پیش ببرند. چه در زمینه مسیرهای ریلی و چه ترانزیت کامیون‌ها و تریلی‌ها باید جلسه برگزار کنیم و با تصمیم‌گیری دقیق امور را پیش ببریم. 

پزشکیان گفت: باید شبکه حمل‌ونقل را به طور کامل ببینیم و طراحی کنیم. یا کاری نکنیم یا اگر کاری می‌کنیم با جامعیت عمل کنیم. باید به زیرمجموعه‌های حمل‌ونقل از جمله خطوط اتوبوسرانی، تاکسیرانی یا افرادی که در این بخش فعال هستند نیز توجه داشته باشیم و در برنامه‌ریزی‌ها در نظر بگیریم. 

رئیس‌جمهوری تاکید کرد: جاده‌هایی که راهداری و مدیریت می‌شوند نباید آمارهایی همچون ۱۰ هزار نفر کشته داشته باشد. این شرایط اصلا قابل‌قبول نیست. مقررات را تنظیم کنیم و اگر کسی آن‌ها را نادیده می‌گیرد نباید به‌سادگی با او برخورد کرد. باید مثل سایر نقاط جهان برخوردهای سخت و جدی با این افراد داشت که جان خودشان و دیگران را به خطر می‌اندازند. 

وی با یادآوری ضرورت بررسی مقررات موجود در زمینه گمرکات و مرزها، گفت: در جهان همه این شبکه شهری و جاده‌ای تحت یک مدیریت و فرماندهی واحد است و باید با هماهنگی یکدیگر پیش رود. در طول یکی دوسال باید موانع را از سر راه برداریم که با همراهی و مشورت شما فعالان حوزه حمل‌ونقل این اقدام ممکن می‌شود. 

پزشکیان در پایان سخنانش با قدردانی از اقدامات فعالان ترانزیت و حمل‌ونقل در کشور در جریان جنگ ۱۲ روزه، گفت: ممکن است از هم گلایه داشته باشیم اما وقتی دشمن قلدر و زورگو به ایران حمله کرد، همه این اختلافات کنار گذاشتند شد و همه به میدان خدمات‌رسانی آمدند و چنین اقداماتی بود که دشمن را ناامید کرد.


نظرات

آخرین اخبار
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به7 شهر/حمله دوباره به فولاد مبارکه
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
اهمیت تنگه‌ هرمز و احتمال عملیات نظامی آمریکا
خداقوت سردار موسوی به بچه‌های پای لانچر/ حمله به محل اقامت خلبانان و کادر پروازی امریکا
اعلام آمادگی روسیه برای کاهش تنش و یافتن راه‌حل درخصوص ایران
نیروی دریایی سپاه: جلسه فرماندهان ناوگان پنجم آمریکا مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد