×
اجتماعی
شناسه خبر : 263881
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/29 ساعت 10:33
افزایش 50 درصدی مرگ موتورسیکلت‌سواران در تصادفات پایتخت

افزایش 50 درصدی مرگ موتورسیکلت‌سواران در تصادفات پایتخت

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ گفت: آمارها نشان می‌دهد تصادفات فوتی موتورسیکلت‌سواران در پایتخت طی هشت ماه گذشته سال جاری نسبت به سال گذشته 50 درصد افزایش یافته است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ جهانشاه بهرام‌آبادی، جانشین پلیس راهور تهران بزرگ، با اشاره به افزایش تخلفات موتورسواران در کلان‌شهر تهران اظهار کرد: با توجه به حجم بالای تردد موتورسیکلت‌ها، بیشترین تخلفات این دسته از کاربران ترافیکی شامل حرکت خلاف جهت، عبور از پیاده‌رو، ورود به خط ویژه، حمل بار غیرمتعارف و عدم استفاده از کلاه ایمنی است. وی تأکید کرد که مأموران پلیس راهور به‌طور مستمر با این تخلفات برخورد قانونی می‌کنند و از موتورسواران خواست قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند تا از بروز حوادث جلوگیری شود.

وی افزود: موتورسیکلت وسیله‌ای دوچرخ و ناایمن است که با کوچک‌ترین حادثه دچار واژگونی می‌شود. بنابراین، بی‌توجهی به مقررات نه‌تنها جان راکب و ترک‌نشین را تهدید می‌کند، بلکه خسارت‌های اجتماعی نیز به‌دنبال دارد.

بهرام‌آبادی با هشدار درباره تردد موتورسیکلت‌ها در تونل‌های شهری گفت: به دلیل انباشت گازهای آلاینده، این مسیرها برای موتورسواران مناسب نیست. کاهش سطح هوشیاری ناشی از گازگرفتگی در تونل‌ها می‌تواند منجر به تصادفات فوتی یا جرحی شود. وی همچنین به تخلف عبور از خط ویژه اشاره کرد و گفت: پلیس راهور در این موارد ضمن برخورد قانونی، موتورسیکلت‌های متخلف را به‌طور ساعتی توقیف می‌کند.

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ درباره پرخطرترین نقاط تردد موتورسیکلت‌ها اظهار داشت: بیشترین تردد در مناطق مرکزی شهر، به‌ویژه میادین و بازارها، مشاهده می‌شود. وجود ادارات دولتی، بازارها و محدودیت‌های طرح ترافیک و کاهش آلودگی هوا باعث شده استفاده از موتورسیکلت در این مناطق بیشتر باشد و همین امر احتمال وقوع حوادث را افزایش می‌دهد.

وی در ادامه گفت: ورود موتورسیکلت‌ها به بزرگراه‌ها در ساعات کم‌ترافیک، مانند شب‌ها و روزهای تعطیل، خطرناک‌تر از سایر معابر شهری است. سرعت بالای خودروها و محدودیت دید در بزرگراه‌ها هیچ‌گونه حاشیه امنی برای موتورسواران باقی نمی‌گذارد و کوچک‌ترین ضربه می‌تواند منجر به واژگونی و وقوع حوادث ناگوار شود.

بهرام‌آبادی با اشاره به آمار تصادفات موتورسیکلت‌سواران در پایتخت گفت: در هشت ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، تصادفات خسارتی 36 درصد، تصادفات جرحی 14 درصد و تصادفات فوتی 50 درصد افزایش یافته است. 

وی همچنین در خصوص رده سنی تصادفات فوتی موتورسیکلت‌سواران از ابتدای سال جاری تا کنون گفت : متأسفانه بسیاری از رانندگان موتورسیکلت درک درستی از خطرات ندارند و به همین دلیل گاهی بی‌محابا در سطح شهر تردد می‌کنند. بر اساس آمارها، عمده قربانیان این حوادث مربوط به قشر جوان در رده سنی 18 تا 35 سال هستند که حدود 46 درصد از تصادفات فوتی موتورسیکلت‌ سواران را به خود اختصاص داده‌اند. از خانواده‌های عزیز انتظار داریم نظارت کافی بر رفتارهای جوانان خود داشته باشند تا مانع از قربانی شدن آنان در حوادث رانندگی شوند.

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ در پایان بر ضرورت استفاده از کلاه ایمنی تأکید کرد و گفت: اگر موتورسواران و ترک‌ نشینان از کلاه ایمنی استفاده کنند، احتمال فوت یا جرح به ‌شدت کاهش می‌یابد. با این حال، از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از یک‌ونیم میلیون مورد تخلف عدم استفاده از کلاه ایمنی ثبت شده است؛ آماری که نشان‌دهنده بی‌توجهی جدی به ایمنی فردی و اجتماعی است. او همچنین از همه موتورسواران خواست برای حفظ جان خود و دیگران، استفاده از کلاه ایمنی را جدی بگیرند.


نظرات

آخرین اخبار
جزییات جدید از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز چهارشنبه 14 مرداد
پایان سرقت‌های سریالی زن سارق در کرمان؛ سرقت با کلت قلابی
پایان زندگی هنری یکی از ستون‌های تئاتر بریتانیا
رئیس‌جمهور: از هر تصمیم رهبران فلسطینی در مذاکرات حمایت می‌کنیم
پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا پنجشنبه 15 مرداد ؛ باد شدید و رگبار در راه است
قبض‌های آب و برق در شوک تابستانی/ چرا هزینه مصرف خانوارها 3 تا 4 برابر شد؟
خبر مهم برای زائران اربعین؛ تکلیف دینارهای باقی‌مانده مشخص شد
قیمت نقره امروز 14 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
رمز گشایی از آدرس غلط واشنگتن درباره مذاکرات هرمز
پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا پنجشنبه 15 مرداد
پشت پرده یک پرونده بزرگ مهاجرتی؛ 300 شاکی و میلیاردها تومان کلاهبرداری
عراق رکورددار افزایش تولید نفت اوپک در ماه ژوئیه شد
هشدار تازه رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا؛ از منطقه اخراج خواهید شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 14 مرداد 1405
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 14 مرداد 1405 + جدول قیمت ها
مهلت بهره‌مندی مشمولان دارای سه و چهار فرزند از تسهیلات معافیت سربازی تمدید شد+آخرین مهلت
تهران در آستانه یک تصمیم مهم؛ ماجرای آرامستان‌های جدید چیست؟
جزئیات خدمات فرودگاه امام خمینی به زائران اربعین
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 14 مرداد + جدول قیمت ها
آخرین اخبار بازنشستگان تامین اجتماعی امروز چهارشنبه 14 مرداد + زمان پرداخت معوقات
جزئیات روز نخست مذاکرات رم 2؛ لبنان خواستار تمدید آتش‌بس شد
هدف اصلی ترامپ در مذاکرات با ایران به تنگه هرمز محدود شده است
چرا هر دیوار امنیتی، بحران تازه‌ای می‌آفریند؟
نورنما | اولین زائر اربعین را ایران فرستاد...
طبیعت خشمگین در جنوب آسیا؛ صاعقه جان 14 نفر را در هند گرفت
زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد؛ جدول جدید واریز بر اساس کد ملی اعلام شد
مدارس از اول مهر حضوری می‌شوند / آموزش و پرورش جزئیات پروژه مهر را اعلام کرد
رامین رضاییان از استقلال جدا شد ؛ دلایل جدایی ستاره آبی ها
هشدار هواشناسی گیلان؛ شنا در دریای خزر تا صبح جمعه ممنوع شد
نقض دوباره آتش‌بس در غزه؛ حملات توپخانه‌ای اسرائیل در شرق، مرکز و جنوب
بورس امروز چهارشنبه 14 مرداد 1405 صعودی شد؛ صف خرید در 500 نماد بورسی
جنجال ذخایر موشکی آمریکا پس از جنگ ایران؛ واکنش تند وزیر جنگ
شب مرگبار پایتخت اوکراین؛ موشک‌ها و پهپادهای روسی کی‌یف را هدف گرفتند
جنگ خاورمیانه و افزایش قیمت سوخت؛ ضرر 70 میلیون یورویی بروکسل ایرلاینز
حمله موشکی به نفتکش «وفاء»؛ 8 نفتکش عربستان از آغاز محاصره دریایی هدف قرار گرفتند
علت چند برابر شدن قبض برق چیست؟ توانیر پاسخ داد
پایان تلخ یک اختلاف خانوادگی در مشهد؛ بازسازی صحنه آتش‌زدن زن جوان
هشدار سپاه به شهروندان پاکدشت؛ به شایعات درباره صدای انفجار توجه نکنید
مامور بلوچ پلیس ایرانشهر به شهادت رسید؛ جزئیات حمله مسلحانه
دلیل شنیده شدن صدای انفجار در یزد چیست؟ اطلاعیه مهم سپاه الغدیر
قیمت دینار عراق امروز 14 مرداد 1405 اعلام شد؛ جدول تغییرات ارز عراق
هشدار غیر مستقیم هسته‌ای چین به آمریکا
آغاز بازگشت رایگان زائران اربعین از مهران به تهران با 150 اتوبوس
نوراینفو | 12 آسیب پنهان تلفن همراه و فضای مجازی بر مغز کودکان
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز چهارشنبه 14 مرداد/پنجره استقلال هنوز بسته است
پزشکیان خسته نخواهد شد
سفر قریب‌الوقوع نخست‌وزیر عراق به ریاض؛ مذاکره برای کاهش تنش‌ها
وضعیت هوای تهران امروز چهارشنبه 14 مرداد ؛ هوا قابل قبول شد
برنامه قطعی برق ایلام امروز چهارشنبه 14 مرداد
آخرین وضعیت آتش‌سوزی آشوراده؛ کنترل حریق در چهار مرحله عملیات هوایی