×
بین الملل
شناسه خبر : 263855
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/29 ساعت 08:46
ترامپ: حمله به اهداف داعش در سوریه موفقیت‌آمیز بود

ترامپ: حمله به اهداف داعش در سوریه موفقیت‌آمیز بود

ارتش آمریکا حملات هوایی گسترده‌ای را علیه مواضع داعش در سوریه انجام داده است. ترامپ گفت که دستور حمله نظامی گسترده علیه تروریست‌هایی را داده که به گفته وی هفته گذشته سه نفر از نظامیان این کشور را در سوریه به قتل رساندند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: رئیس‌جمهور آمریکا حمله نظامی این کشور به خاک سوریه را بسیار موفق و دقیق قلمداد کرد و گفت ما هر هدف را با دقت بسیار بالا مورد اصابت قرار دادیم!

 ترامپ گفت که دستور حمله نظامی گسترده علیه تروریست‌هایی را داده که به گفته وی هفته گذشته سه نفر از نظامیان این کشور را در سوریه به قتل رساندند.

ترامپ: کابینه الجولانی کاملا از حملات آمریکا به داعش حمایت می‌کند

رئیس‌جمهور آمریکا در سخنانی ادعا کرد که کابینه الجولانی «کاملا» از حملات تحت امر ایالات متحده علیه آنچه او مواضع تروریست‌های داعش در سوریه خواند، حمایت می‌کند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که حملات هوایی آمریکا به مواضع گروه تروریستی داعش «کاملاً» توسط کابینه موقت سوریه به ریاست احمد الشرع معروف به ابو محمد الجولانی پشتیبانی می‌شود و قول داد که اگر «تروریست‌ها» سعی در حمله یا تهدید ایالات متحده داشته باشند، آنها را «سخت‌تر از همیشه» هدف قرار دهد.

پیش از این، پیت هگست، وزیر جنگ ایالات متحده، در پاسخ به حمله به سربازان آمریکایی در پالمیرای سوریه، عملیات حمله هاوک‌آی را در سوریه اعلام کرد.

ترامپ که پیشتر مدعی ریشه‌کن شدن داعش شده بود، در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: «ما با قدرت تمام در حال حمله به پایگاه‌های داعش در سوریه هستیم، جایی که غرق در خون است و مشکلات زیادی دارد، اما اگر داعش ریشه‌کن شود، آینده‌ای روشن خواهد داشت.»

رئیس‌جمهور آمریکا افزود: «دولت سوریه، به رهبری مردی که سخت تلاش می‌کند تا عظمت را به سوریه بازگرداند، کاملاً مورد حمایت ماست. بدین‌وسیله به همه تروریست‌هایی که به اندازه کافی شرور هستند که به آمریکایی‌ها حمله کنند، هشدار داده می‌شود؛ اگر به هر نحوی به ایالات متحده حمله یا آن را تهدید کنید، ضربه‌ای سخت‌تر از هر زمان دیگری خواهید خورد.»

پیش از این یک منبع امنیتی سوری در گفت‌وگو با الجزیره اشاره کرد که حملات آمریکا مقرهای داعش را در بادیه حمص و مناطق روستایی دیرالزور و رقه هدف قرار داده است. این حملات پس از آن صورت گرفته است که یک هفته پیش دو نظامی آمریکایی به دست فردی وابسته به داعش در یک کمین کشته شدند. 

حملات گسترده آمریکا علیه داعش در سوریه

 به گفته یک منبع امنیتی سوری که بامداد شنبه با الجزیره گفت‌وگو کرده، حملات آمریکا مقرهای داعش را در بادیه حمص و مناطق روستایی دیرالزور و رقه هدف قرار داده است. 

به گزارش ایسنا،این حملات پس از آن صورت گرفته است که یک هفته پیش دو نظامی آمریکایی به دست فردی وابسته به داعش در یک کمین کشته شدند. 

نیویورک تایمز نیز به نقل از مقام‌های آمریکایی اعلام کرد که ارتش آمریکا ده‌ها پایگاه وابسته به داعش در مرکز سوریه را بمباران کرده است.

گفته شده این اهداف شامل انبارهای سلاح و ساختمان‌های پشتیبانی عملیات بوده و حملات ممکن است چندین ساعت ادامه یابد. 

«پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرده نیروهای آمریکایی عملیاتی را برای نابودی تروریست‌های داعش، زیرساخت‌ها و محل‌های نگهداری سلاح‌های این گروه آغاز کرده‌اند.

او گفته این حمله، آغاز جنگ جدیدی نیست، بلکه یک اقدام انتقامی علیه داعش محسوب می‌شود.

هگست افزوده است: نیروهای آمریکایی امروز در سوریه به تعقیب دشمنان خود پرداخته و شمار زیادی از آنان را کشته‌اند. این عملیات ادامه خواهد داشت.

وزیر جنگ آمریکا همچنین اعلام کرد که عملیات «چشم شاهین» پاسخی مستقیم به حمله ۱۳ دسامبر علیه نیروهای آمریکایی در شهر تدمر سوریه بوده است


نظرات

آخرین اخبار
قمار بزرگ ترامپ؛ آیا واشنگتن بهای جنگ انرژی را خواهد پرداخت؟
تأثیر مدیریت تعادلی رفتار کودکان با سبک فرزندپروری آگاهانه
العربیه: نیروهای آمریکایی خروج تدریجی از کردستان عراق را آغاز کردند
حمله هوایی صهیونیست‌ها به نزدیکی بیمارستان شهدای الاقصی در مرکز غزه
تهدید امنیتی موجب بسته شدن بخشی از فرودگاه «دنور» آمریکا شد
ترکیب موثر زردچوبه در مقابله با سرطان
کم‌خوابی و بی‌خوابی چگونه ساختار مغز را تغییرمی دهند؟
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه انگلیس درباره تحولات منطقه
تهران؛ رکورددار قصور پزشکی
کاخ سفید: ترامپ خواهان توافق با ایران است، اما پاسخ به حملات ادامه دارد
هشدار مقام ارشد امنیتی درباره هرگونه حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل
الزامات خاطره‌سازی برای مغز
هشدار دبیر شورای امنیت ملی درباره پیامدهای ادامه محاصره دریایی آمریکا
هلاکت و دستگیری عاملان شهادت سه مأمور فراجا در شادگان
علائم افشای سرّ درون
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی
فولاد، استقلال را در دیدار دوستانه شکست داد
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 10 مرداد
جزئیات برنامه راه‌آهن برای اربعین؛ افزایش ظرفیت، امنیت و خدمات به زائران
لینک ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 10 مرداد
اظهارات جدید نخست وزیر پاکستان درباره صلح غزه
چرا حقوق بازنشستگان دولت کاهش یافت؟
مرگ تلخ بازیکن مراکشی در مسیر مهاجرت به اسپانیا؛ فاطن العزیزی جان باخت
یمن، چگونه عربستان را در بن‌بست تاریخی قرار داد؟
کایا کالاس: راستی‌آزمایی پایبندی حماس به توافق غزه چالش اصلی است
استراتژی تعلیق اسپانیا از سوی ایتالیا کلید خورد
قتل هولناک مرد 70 ساله تهرانی به دست همسر دوم و پسرش
خشم ترامپ از روش مذاکره ایرانی‌ها
تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
برخورد جدی با آفرودسواری غیرمجاز در عرصه‌های طبیعی کردستان
هشدار صریح العامری به عربستان
اظهارات تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها و دارایی‌های ایران
بیانیه ارتش کویت درباره حمله پهپادی به زیرساخت‌های حیاتی
تسهیل واردات خودرو در قشم
ترامپ ادعای نقش ایران در حمله سایبری آمریکا را زیر سؤال برد
سریال دیده‌نشده «ماه عسل» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی
تهدید به تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن
محور کندوان یک‌طرفه شد+جزئیات
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و هند چه نکاتی داشت؟