×
بین الملل
شناسه خبر : 263813
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/28 ساعت 22:06
تکرار ادعاهای بی‌اساس آمریکا علیه ونزوئلا

تکرار ادعاهای بی‌اساس آمریکا علیه ونزوئلا

وزیر خارجه آمریکا با تکرار ادعاهای بی‌اساس مقامات کشورش علیه کاراکاس مدعی شد: ونزوئلا با تروریسم همکاری می‌کند!

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش  الجزیره، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا امروز جمعه اعلام کرد: رئیس جمهور ترامپ متقاعد شده است که سیاست خارجی ما نیاز به نوسازی دارد. ما باید یک سیاست خارجی قوی‌تر بسازیم و این مستلزم آن است که اولویت‌های خود را تعریف کنیم. عناصر سیاست خارجی ما باید به ابزارهای نفوذ و قدرت تبدیل شوند. ما اصلاحات اساسی را در سطح نهادی سیاست خارجی خود آغاز کرده‌ایم. کمک‌های خارجی باید در راستای منافع ملی ما مورد استفاده قرار گیرند.

وزیر امور خارجه آمریکا بی اشاره به جنگ افروزی‌های کشورش در جهان، ادعا کرد: متعهد به رسیدگی به درگیری‌های جهانی هستیم، حتی آنهایی که تهدید مستقیمی برای ما نیستند!

«مارکو روبیو» بی اشاره به حمایت‌های همه جانبه کشورش از اشغالگران صهیونیست برای قتل عام مردم مظلوم در غزه، مدعی شد: آنچه در نوار غزه اتفاق افتاد یکی از بزرگترین چالش‌هایی بود که با آن روبرو بودیم. آتش‌بس در غزه یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای ماست، دستاوردی که به آن افتخار می‌کنیم! توافق برای پایان جنگ در غزه در حال پیشرفت است!

وی ادعا کرد: پاکستان پیشنهاد مشارکت در نیروی بین‌المللی تثبیت‌کننده در غزه را داد، اما برخی از مسائل همچنان حل نشده باقی مانده است. ما هنوز در حال کار روی تشکیل شورای صلح در غزه هستیم. ما هنوز در حال کار بر روی اجرای مرحله اول (طرح به اصطلاح آتش بس) و حرکت به سمت مراحل دوم و سوم در غزه هستیم.

روبیو گفت: جنگ در اوکراین پیچیده است و رئیس جمهور ترامپ گفت که این جنگ ما نیست، بلکه جنگی است که به ارث برده‌ایم. آنچه ما در اوکراین به دنبال دستیابی به آن هستیم، چیزی است که هر دو طرف می‌توانند بپذیرند. ما پیشرفت قابل توجهی در جهت پایان دادن به جنگ در اوکراین داشته‌ایم! ما پیشرفت قابل توجهی در جهت پایان دادن به جنگ در اوکراین داشته‌ایم.

این مقام آمریکایی افزود: چین یک کشور بزرگ با نقش ژئوپلیتیکی قابل توجه است و ما می‌خواهیم با آن همکاری کنیم. ما می‌خواهیم بدون به خطر انداختن تعهداتمان به ژاپن و کره جنوبی، با چین تعامل داشته باشیم.

وزیر امور خارجه آمریکا در خصوص دخالت‌های کشورش در امور داخلی ونزوئلا بر خلاف تمامی کنوانسیون‌های بین المللی ادعا کرد: ونزوئلا بزرگترین منبع بی‌ثباتی در منطقه کارائیب است! ونزوئلا با ایران و حزب‌الله همکاری می‌کند. روابط نزدیکی بین دولت ونزوئلا و کارتل‌های مواد مخدر وجود دارد. ونزوئلا با تروریسم همکاری می‌کند! ونزوئلا نقطه شروع قاچاق مواد مخدر به کشور ماست.

«مارکو روبیو» با تکرار دخالت‌های کشورش در امور داخلی بیروت و در ابراز عصبانیت از حمایت‌های دفاعی حزب الله لبنان از کشور لبنان در برابر تجاوزهای رژیم صهیونیستی، ادعا کرد: ما نمی‌خواهیم حزب‌الله دوباره توانایی تهدید اسرائیل را به دست آورد. ما امیدواریم که لبنان دولتی قوی داشته باشد و حزب‌الله دوباره کنترل جنوب را به دست نگیرد! امیدواریم که مذاکرات بین لبنان و اسرائیل راه را برای پیشرفت هموار کرده و از درگیری بیشتر جلوگیری کند.

وی در خصوص سودان هم با طرح ادعایی مضحک و عوام فریبانه مدعی شد: هدف ما توقف درگیری در سودان و دستیابی به آتش‌بس بشردوستانه تا آغاز سال آینده است! جنایات در سودان نمی‌تواند ادامه یابد و ما در تلاشیم تا طرفین متخاصم را به میز مذاکره بکشانیم. ما در تلاشیم تا جریان ورود سلاح به سودان از خارج را متوقف کنیم.


کلید واژگان
آمریکاونزوئلاروبیو
نظرات

آخرین اخبار
هشدار فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به دشمن حیله‌گر آمریکایی
این خوراکی‌ها خطر سنگ کلیه کودکان را بالا می‌برند
آخرین وضعیت سدهای تهران اعلام شد
یلعون: عملیات نظامی علیه ایران شکست خورد و هیچ‌ یک از اهداف محقق نشد
درگیری‌های شدید بین افراد مسلح و نیروهای امنیتی دولت موقت سوریه
تجاوز هوایی آمریکا به جنوب ایران؛ تایید حملات در سیریک و حاجی‌آباد/ تکذیب حمله به 4 شهر
چرا پزشکان روی مصرف نان کامل تأکید می‌کنند؟
وال‌استریت ژورنال:هواپیماهای آمریکا در اردن هدف قرار گرفتند
بازداشت 119 نفر در 30 استان ترکیه به اتهام ارتباط با داعش
امباپه: انگلیس، ما را از خواب بیدار کرد
یافتن روشی کم هزینه برای حذف 90 درصدی ریزپلاستیک‌ها
ترامپ: کشته شدن 2 سرباز آمریکایی در اردن غم انگیز است
انگلیس (6) - فرانسه (4)/ مقام سومی انگلیس در پرگل‌ترین بازی جام جهانی
نوشیدنی‌های شیرین از کودکی خطر فشارخون را بالا می‌برند
چت‌جی‌پی‌تی به والدین هشدار می‌دهد
هشدار مجدد آمریکا به شهروندان خود در منطقه غرب آسیا
افشاگری نیویورک‌تایمز از حملات ایران به پایگاه آمریکا در اردن
هرتسوگ: عربستان حق توافق با ایران ندارد!
کبد چرب؛ بیماری خاموشی که به اپیدمی جهانی تبدیل شده است
ادعای سنتکام درباره ادامه محاصره دریایی ایران
نجباء: آمریکا هزینه دور زدن تنگه هرمز را از عراق می‌گیرد
بانک‌های خوزستان روز دوشنبه تعطیل هستند
شریعتی:حمله به اهداف‌ نفتی منطقه عامل بازدارنده آمریکاست
دزدی 15 میلیارد دلاری ترامپ از ونزوئلا
انصارالله: کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا شریک تجاوز به ایران هستند
رهبر انقلاب: مردم مومن عراق در استقبال از قائد عظیم‌الشان شهید حماسه‌ای عظیم آفریدند
غریب‌آبادی: پیگیر خسارت‌ جنگ‌ها هستیم + فیلم
خبر قطع اینترنت تکذیب شد
موشکهای ایران‌ به ترامپ فهماند که جنگ، بازی کامپیوتری نیست!
پرسپولیس به دنبال بازیکن پیشین بارسلونا
چرا تنگه هرمز به محور اصلی تقابل ایران و آمریکا تبدیل شد؟
خروج هرمزگان از برنامه خاموشی برق کشور
پزشکیان: اتحاد و پرهیز از تفرقه رمز عبور از بزنگاه تاریخی است
زمان سفر نخست‌وزیر عراق به تهران مشخص شد
سقوط محبوبیت ترامپ؛ نارضایتی اقتصادی آمریکایی‌ها به اوج رسید
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ اعتراف سنتکام به هلاکت نظامیان آمریکایی
والیبال نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد+ تبریک عارف
آماده‌باش کامل عراق برای اربعین؛ امنیت زائران در اولویت است
پروازهای ایران به دبی از سر گرفته شد
3 طلا و یک نقره ثمره تلاش زیست‌شناسان جوان ایران در جهان
عارف: آمریکا پیش از خشک شدن مرکب تفاهم‌نامه، تعهداتش را نقض کرد
دستور فتاح برای کمک به مناطق آسیب‌دیده و تامین آب شرب 20 روستای جاسک
افتخارآفرینی شیمی‌دان‌های جوان ایران در جهان؛ 4 مدال برای تیم ملی
ادارات هرمزگان فردا یکشنبه با 50 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
والیبالیست های نوجوان ایرانی در تیم رویایی آسیا
اعتراف سنتکام به کشته‌شدن 2 نظامی آمریکایی در اردن
مهاجم گل‌گهر با سپاهان به توافق رسید
نادر غبیشاوی به استقلال پیوست
جنگ با ایران میراث ترامپ را نابود می‌کند
حادثه برای کشتی تجاری در نزدیکی سواحل عمان