×
بین الملل
شناسه خبر : 263813
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/28 ساعت 22:06
تکرار ادعاهای بی‌اساس آمریکا علیه ونزوئلا

تکرار ادعاهای بی‌اساس آمریکا علیه ونزوئلا

وزیر خارجه آمریکا با تکرار ادعاهای بی‌اساس مقامات کشورش علیه کاراکاس مدعی شد: ونزوئلا با تروریسم همکاری می‌کند!

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش  الجزیره، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا امروز جمعه اعلام کرد: رئیس جمهور ترامپ متقاعد شده است که سیاست خارجی ما نیاز به نوسازی دارد. ما باید یک سیاست خارجی قوی‌تر بسازیم و این مستلزم آن است که اولویت‌های خود را تعریف کنیم. عناصر سیاست خارجی ما باید به ابزارهای نفوذ و قدرت تبدیل شوند. ما اصلاحات اساسی را در سطح نهادی سیاست خارجی خود آغاز کرده‌ایم. کمک‌های خارجی باید در راستای منافع ملی ما مورد استفاده قرار گیرند.

وزیر امور خارجه آمریکا بی اشاره به جنگ افروزی‌های کشورش در جهان، ادعا کرد: متعهد به رسیدگی به درگیری‌های جهانی هستیم، حتی آنهایی که تهدید مستقیمی برای ما نیستند!

«مارکو روبیو» بی اشاره به حمایت‌های همه جانبه کشورش از اشغالگران صهیونیست برای قتل عام مردم مظلوم در غزه، مدعی شد: آنچه در نوار غزه اتفاق افتاد یکی از بزرگترین چالش‌هایی بود که با آن روبرو بودیم. آتش‌بس در غزه یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای ماست، دستاوردی که به آن افتخار می‌کنیم! توافق برای پایان جنگ در غزه در حال پیشرفت است!

وی ادعا کرد: پاکستان پیشنهاد مشارکت در نیروی بین‌المللی تثبیت‌کننده در غزه را داد، اما برخی از مسائل همچنان حل نشده باقی مانده است. ما هنوز در حال کار روی تشکیل شورای صلح در غزه هستیم. ما هنوز در حال کار بر روی اجرای مرحله اول (طرح به اصطلاح آتش بس) و حرکت به سمت مراحل دوم و سوم در غزه هستیم.

روبیو گفت: جنگ در اوکراین پیچیده است و رئیس جمهور ترامپ گفت که این جنگ ما نیست، بلکه جنگی است که به ارث برده‌ایم. آنچه ما در اوکراین به دنبال دستیابی به آن هستیم، چیزی است که هر دو طرف می‌توانند بپذیرند. ما پیشرفت قابل توجهی در جهت پایان دادن به جنگ در اوکراین داشته‌ایم! ما پیشرفت قابل توجهی در جهت پایان دادن به جنگ در اوکراین داشته‌ایم.

این مقام آمریکایی افزود: چین یک کشور بزرگ با نقش ژئوپلیتیکی قابل توجه است و ما می‌خواهیم با آن همکاری کنیم. ما می‌خواهیم بدون به خطر انداختن تعهداتمان به ژاپن و کره جنوبی، با چین تعامل داشته باشیم.

وزیر امور خارجه آمریکا در خصوص دخالت‌های کشورش در امور داخلی ونزوئلا بر خلاف تمامی کنوانسیون‌های بین المللی ادعا کرد: ونزوئلا بزرگترین منبع بی‌ثباتی در منطقه کارائیب است! ونزوئلا با ایران و حزب‌الله همکاری می‌کند. روابط نزدیکی بین دولت ونزوئلا و کارتل‌های مواد مخدر وجود دارد. ونزوئلا با تروریسم همکاری می‌کند! ونزوئلا نقطه شروع قاچاق مواد مخدر به کشور ماست.

«مارکو روبیو» با تکرار دخالت‌های کشورش در امور داخلی بیروت و در ابراز عصبانیت از حمایت‌های دفاعی حزب الله لبنان از کشور لبنان در برابر تجاوزهای رژیم صهیونیستی، ادعا کرد: ما نمی‌خواهیم حزب‌الله دوباره توانایی تهدید اسرائیل را به دست آورد. ما امیدواریم که لبنان دولتی قوی داشته باشد و حزب‌الله دوباره کنترل جنوب را به دست نگیرد! امیدواریم که مذاکرات بین لبنان و اسرائیل راه را برای پیشرفت هموار کرده و از درگیری بیشتر جلوگیری کند.

وی در خصوص سودان هم با طرح ادعایی مضحک و عوام فریبانه مدعی شد: هدف ما توقف درگیری در سودان و دستیابی به آتش‌بس بشردوستانه تا آغاز سال آینده است! جنایات در سودان نمی‌تواند ادامه یابد و ما در تلاشیم تا طرفین متخاصم را به میز مذاکره بکشانیم. ما در تلاشیم تا جریان ورود سلاح به سودان از خارج را متوقف کنیم.


کلید واژگان
آمریکاونزوئلاروبیو
نظرات

آخرین اخبار
قیمت دینار عراق امروز سه شنبه 6 مرداد 1405
کشتی فرنگی نوجوانان جهان؛ امیررضا طهماسب‌پور فینالیست شد
اقتصاد آفریقا تحت تأثیر جنگ آمریکا علیه ایران
انتقام مرگبار در لندکروز؛ قتل شاگرد نمایشگاه خودرو به خاطر کینه قدیمی
قیمت خودروهای ایران‌خودرو امروز 6 مرداد 1405/ دنا،207 و تارا چند شدند؟/جدول قیمت ها
شهادت مأمور پلیس آبادان در درگیری مسلحانه
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 6 مرداد 1405
دادستان کل کشور: یارانه 300 معاند مقیم خارج از کشور قطع شد
قتل هولناک زن و شوهر جوان مقابل چشمان کودک 3 ساله؛دادگاه حکم نهایی را صادر کرد
تهدید جدید ترامپ علیه ایران؛ « توافق نشود، کوه کلنگ را از بین می‌بریم»
پایان تلخ حادثه رودخانه هراز؛ پیکر پدر فداکار نیز پیدا شد
واکنش رسمی فدراسیون فوتبال به سهمیه سوم ایران در لیگ قهرمانان آسیا
معیارهای دوگانه اروپا؛ عبور بی‌مانع نتانیاهو از آسمان کشورهای عضو دیوان کیفری
ستار هاشمی : با وجود حملات دشمن، ارتباطات مردم پایدار ماند
قرعه‌کشی لیگ برتر انجام شد/مصاف‌ استقلال و پرسپولیس در هفته پنجم/برنامه کامل نیم فصل نخست
پرسپولیس از خرید جدید خود رونمایی کرد؛ محبی سرخپوش شد
ادعای ترامپ: زمان خوبی برای ایران به منظور دستیابی به توافق است
کرملین: کی‌یف در حال گسترش جغرافیای فعالیت‌های تروریستی خود است
تورم تیرماه؛ بیشترین افزایش قیمت مربوط به مسکن و خدمات
هشدار یمن به عربستان؛ نقض حریم هوایی بی‌پاسخ نخواهد ماند
تهدید قانونگذاران آمریکا به تحریم تونس در بحبوحه مشکلات اقتصادی
هر کشوری که از محل دارایی‌های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه هرمز را ندارد
نورنما | ثبت رفتار نادر جریان گدازه در آتشفشان اتنا
آغاز قرعه کشی لیگ برتر امروز سه‌شنبه 6 مرداد 1405
قائم‌پناه: هیچ مصوبه سفر استانی بدون امکان اجرا، امضا نمی‌شود
امکان ثبت درخواست صدور گواهی یکبار خروج از کشور فراهم شده است
خدمات اپلیکیشن «برق من» کاملاً رایگان است
فساد دولت ترامپ، محور رقابت‌های میان‌دوره‌ای کنگره
سید حسن خمینی: بی‌انصافی است‌ اگر کسی چشم بر توفیق دولت‌ در دوران جنگ ببندد
آغاز کارآموزی دانشجویان در حوزه‌ فناوری نانو
باج‌خواهی سیاسی با چاشنی تهدید به فروپاشی
اظهارات تازه قالیباف درباره معیشت مردم و نیروهای مسلح
استراتژی رئیس جمهور درباره اطلاع‌رسانی
آغاز روند پرداخت تسهیلات به زلزله‌زدگان و سیل‌زدگان طبق ابلاغیه جدید دولت
کوبیدن بر طبل تقابل یعنی تضعیف جبهه داخلی
اذعان کاتس به اختلاف با آمریکا درباره ایران
نورویدئو | مرصاد؛ نبردی که هنوز امنیت ایران می سازد
پایان موج گرما در تهران با کاهش دمای هوا از فردا
قدرت‌بخشی به سالمندان با مولتی‌ویتامین
هشدار معاون شرکت منابع آب ایران درباره وضعیت بارندگی در 12 استان
آخرین خبر درباره افزایش قیمت بنزین و سهمیه‌بندی
زیزو؛ سکاندار جدید هدایت تیم ملی فرانسه
معافیت 5 دهک‌ درآمدی اول و بیماران خاص و صعب‌العلاج از پرداخت حق بیمه
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 6 مرداد 1405
قیمت سکه و طلا امروز 6 مرداد 1405 +جدول کامل قیمتها
خبر خوش برای زائران اربعین در شلمچه
مهاجرانی: بنزین سهمیه‌ای گران نمی‌شود؛ ناترازی انرژی را نمی‌توان پنهان کرد
درخواست تاثیرگذار دختر اکبر عبدی برای حمایت از بیماران پروانه‌ای
مشخص شدن رقبای تیم ملی والیبال زنان ایران در قهرمانی آسیا 2026
تلاش جدید حماس در قاهره برای دستیابی به توافق مرحله دوم آتش‌بس