×
بین الملل
شناسه خبر : 263813
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/28 ساعت 22:06
تکرار ادعاهای بی‌اساس آمریکا علیه ونزوئلا

تکرار ادعاهای بی‌اساس آمریکا علیه ونزوئلا

وزیر خارجه آمریکا با تکرار ادعاهای بی‌اساس مقامات کشورش علیه کاراکاس مدعی شد: ونزوئلا با تروریسم همکاری می‌کند!

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش  الجزیره، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا امروز جمعه اعلام کرد: رئیس جمهور ترامپ متقاعد شده است که سیاست خارجی ما نیاز به نوسازی دارد. ما باید یک سیاست خارجی قوی‌تر بسازیم و این مستلزم آن است که اولویت‌های خود را تعریف کنیم. عناصر سیاست خارجی ما باید به ابزارهای نفوذ و قدرت تبدیل شوند. ما اصلاحات اساسی را در سطح نهادی سیاست خارجی خود آغاز کرده‌ایم. کمک‌های خارجی باید در راستای منافع ملی ما مورد استفاده قرار گیرند.

وزیر امور خارجه آمریکا بی اشاره به جنگ افروزی‌های کشورش در جهان، ادعا کرد: متعهد به رسیدگی به درگیری‌های جهانی هستیم، حتی آنهایی که تهدید مستقیمی برای ما نیستند!

«مارکو روبیو» بی اشاره به حمایت‌های همه جانبه کشورش از اشغالگران صهیونیست برای قتل عام مردم مظلوم در غزه، مدعی شد: آنچه در نوار غزه اتفاق افتاد یکی از بزرگترین چالش‌هایی بود که با آن روبرو بودیم. آتش‌بس در غزه یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای ماست، دستاوردی که به آن افتخار می‌کنیم! توافق برای پایان جنگ در غزه در حال پیشرفت است!

وی ادعا کرد: پاکستان پیشنهاد مشارکت در نیروی بین‌المللی تثبیت‌کننده در غزه را داد، اما برخی از مسائل همچنان حل نشده باقی مانده است. ما هنوز در حال کار روی تشکیل شورای صلح در غزه هستیم. ما هنوز در حال کار بر روی اجرای مرحله اول (طرح به اصطلاح آتش بس) و حرکت به سمت مراحل دوم و سوم در غزه هستیم.

روبیو گفت: جنگ در اوکراین پیچیده است و رئیس جمهور ترامپ گفت که این جنگ ما نیست، بلکه جنگی است که به ارث برده‌ایم. آنچه ما در اوکراین به دنبال دستیابی به آن هستیم، چیزی است که هر دو طرف می‌توانند بپذیرند. ما پیشرفت قابل توجهی در جهت پایان دادن به جنگ در اوکراین داشته‌ایم! ما پیشرفت قابل توجهی در جهت پایان دادن به جنگ در اوکراین داشته‌ایم.

این مقام آمریکایی افزود: چین یک کشور بزرگ با نقش ژئوپلیتیکی قابل توجه است و ما می‌خواهیم با آن همکاری کنیم. ما می‌خواهیم بدون به خطر انداختن تعهداتمان به ژاپن و کره جنوبی، با چین تعامل داشته باشیم.

وزیر امور خارجه آمریکا در خصوص دخالت‌های کشورش در امور داخلی ونزوئلا بر خلاف تمامی کنوانسیون‌های بین المللی ادعا کرد: ونزوئلا بزرگترین منبع بی‌ثباتی در منطقه کارائیب است! ونزوئلا با ایران و حزب‌الله همکاری می‌کند. روابط نزدیکی بین دولت ونزوئلا و کارتل‌های مواد مخدر وجود دارد. ونزوئلا با تروریسم همکاری می‌کند! ونزوئلا نقطه شروع قاچاق مواد مخدر به کشور ماست.

«مارکو روبیو» با تکرار دخالت‌های کشورش در امور داخلی بیروت و در ابراز عصبانیت از حمایت‌های دفاعی حزب الله لبنان از کشور لبنان در برابر تجاوزهای رژیم صهیونیستی، ادعا کرد: ما نمی‌خواهیم حزب‌الله دوباره توانایی تهدید اسرائیل را به دست آورد. ما امیدواریم که لبنان دولتی قوی داشته باشد و حزب‌الله دوباره کنترل جنوب را به دست نگیرد! امیدواریم که مذاکرات بین لبنان و اسرائیل راه را برای پیشرفت هموار کرده و از درگیری بیشتر جلوگیری کند.

وی در خصوص سودان هم با طرح ادعایی مضحک و عوام فریبانه مدعی شد: هدف ما توقف درگیری در سودان و دستیابی به آتش‌بس بشردوستانه تا آغاز سال آینده است! جنایات در سودان نمی‌تواند ادامه یابد و ما در تلاشیم تا طرفین متخاصم را به میز مذاکره بکشانیم. ما در تلاشیم تا جریان ورود سلاح به سودان از خارج را متوقف کنیم.


کلید واژگان
آمریکاونزوئلاروبیو
نظرات

آخرین اخبار
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند