×
اجتماعی
شناسه خبر : 263740
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/28 ساعت 16:37
کدام مدارس فردا  شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟

کدام مدارس فردا شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟

تعدادی از مدارس استان های کشور فردا شنبه 29 آذرماه به علت برودت هوا تعطیل هستند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: تعدادی از مدارس استان های کشور فردا شنبه 29 آذرماه به علت برودت هوا  تعطیل هستند. 

کلیه مدارس خراسان‌رضوی در روز شنبه غیرحضوری شد

 خراسان رضوی رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش‌ و پرورش خراسان رضوی از غیرحضوری شدن کلیه مدارس خراسان رضوی در روز شنبه ۲۹ آذرماه به‌دلیل برودت هوا، بارش برف و شرایط نامساعد جوی خبر داد. 

محمد راهنما درخصوص جزئیات این خبر اظهار کرد: براساس گزارش‌های هواشناسی و تصمیمات اتخاذشده در ستاد مدیریت بحران، با توجه به کاهش شدید دما، بارش برف و احتمال بروز مخاطرات تردد، فعالیت آموزشی کلیه مقاطع تحصیلی مدارس خراسان رضوی در روز شنبه ۲۹ آذرماه به‌صورت غیرحضوری انجام خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه حفظ سلامت دانش‌آموزان و فرهنگیان اولویت اصلی دستگاه تعلیم‌ و تربیت است، افزود: این تصمیم با هدف صیانت از سلامت جامعه آموزشی و پیشگیری از حوادث احتمالی ناشی از شرایط جوی اتخاذ شده است.

دانشگاه‌های خراسان رضوی تعطیل شد

 تمامی مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش (پیش دبستانی، ابتدایی و متوسطه) و همچنین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی استان خراسان رضوی در روز شنبه مورخ بیست و نهم آذرماه، تعطیل خواهدبود.

شنبه مدارس و دانشگاه‌های شهرستان اقلید استان فارس غیر حضوری شد

 بنا به مصوبه ستاد مدیریت بحران شهرستان اقلید و با توجه به برودت هوا و یخبندان، به منظور حفظ ایمنی دانش‌آموزان و دانشجویان، کلیه مدارس در تمام مقاطع تحصیلی و تمامی دانشگاه‌های شهرستان اقلید در روز شنبه 29 آذر ماه به صورت غیرحضوری برگزار می‌گردد.

مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری فردا 29 آذر غیرحضوری شد 

مدیرکل مدیریت بحران استان چهارمحال و بختیاری، گفت: در پی بارش برف و کاهش محسوس دما، تمامی مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان فردا شنبه 29 آذرماه به‌صورت غیرحضوری فعالیت خواهند کرد.

کیانوش نادری اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای مدیریت بحران استان چهارمحال و بختیاری و در پی بارش برف و کاهش محسوس دما، تمامی مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان فردا شنبه 29 آذرماه به‌صورت غیرحضوری فعالیت خواهند کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استان چهارمحال و بختیاری گفت: مهدهای کودک و مراکز پیش‌دبستانی نیز در این روز تعطیل است و مادران شاغل دارای فرزند زیر شش سال یا دانش‌آموز ابتدایی و همچنین مادران باردار می‌توانند با موافقت مدیر مربوطه به‌صورت دورکاری فعالیت کنند.

 نادری ادامه داد: این تصمیم با هدف پیشگیری از بروز حوادث احتمالی و حفظ ایمنی شهروندان اتخاذ شده است.

وی با اشاره به وضعیت امتحانات نهایی تصریح کرد: کلیه امتحانات نهایی در روز شنبه 29 آذرماه مطابق برنامه‌ریزی قبلی و رأس ساعت مقرر برگزار خواهد شد و زمان برگزاری امتحانات داخلی متعاقباً از سوی آموزشگاه‌ها اعلام می‌شود.

تمامی مدارس شهرستان کهک شنبه غیرحضوری شد

  در پی تداوم شرایط نامساعد جوی و بروز یخ‌زدگی در معابر، نحوه فعالیت مدارس شهرستان کهک برای روز شنبه به صورت غیرحضوری است.

  ستاد مدیریت بحران شهرستان کهک با توجه به وضعیت جوی حاکم بر منطقه، تصمیم به تغییر شیوه فعالیت مراکز آموزشی این شهرستان گرفت.

بر اساس اعلام این ستاد، به دنبال بارش نزولات آسمانی، کاهش محسوس دما و لغزندگی مسیرهای ارتباطی، تردد ایمن دانش‌آموزان با مخاطره مواجه شده و به همین دلیل، فعالیت تمامی مدارس شهرستان کهک در روز شنبه ۲۹ آذرماه به صورت غیرحضوری خواهد بود.

این تصمیم شامل کلیه مقاطع تحصیلی در سطح شهرستان بوده و مدارس در هر دو نوبت صبح و بعدازظهر مشمول این مصوبه هستند.

آموزش‌ها طبق برنامه‌های اعلامی از سوی آموزش و پرورش و از طریق بسترهای پیش‌بینی‌شده آموزشی پیگیری خواهد شد.

ستاد مدیریت بحران شهرستان کهک هدف از اتخاذ این تصمیم را صیانت از سلامت دانش‌آموزان، کادر آموزشی و خانواده‌ها عنوان کرده و از شهروندان خواسته است با توجه به شرایط جوی، از ترددهای غیرضروری در سطح معابر شهری و روستایی خودداری کنند.

مدارس و دانشگاه های همدان غیرخضوری شد

در پی کاهش محسوس دما ، بارش پراکنده و افزایش احتمال یخ زدگی و لغزندگی معابر شهری و جاده ای ، مدارس و دانشگاه های همدان روزهای شنبه و یکشنبه به صورت غیرحضوری برگزار می شوند. 

برف و باران مدارس و دانشگاه ها اصفهان را مجازی کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های استان فردا شنبه 29 آذر خبر داد. این تصمیم به دلیل ورود سامانه بارشی جدید و کاهش شدید دما اتخاذ شده است تا آموزش‌ها به‌صورت غیرحضوری ادامه یابد.

.

تمامی مدارس دلگان برای شنبه غیر حضوری شد

  رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان دلگان در پی طغیان رودخانه‌ها و مسدود شدن راه‌ها، از غیر حضوری شدن تمامی مدارس در دو شیفت صبح و عصر در روز شنبه خبر داد.

  عبدالغفور حسینی، رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان دلگان عصر جمعه به خبرنگاران گفت: در پی تداوم ناپایداری شرایط جوی، طغیان رودخانه‌های محلی و انسداد مسیرهای مواصلاتی در این شهرستان، مدارس دلگان در تمامی مقاطع تحصیلی، در دو نوبت صبح و عصر، فردا (شنبه ۲۹ آذرماه) به صورت غیرحضوری فعالیت خواهند کرد.

فعالیت مدارس ابتدایی شهرستان خمین شنبه غیرحضوری شد

بر اساس اعلام اداره‌کل آموزش و پرورش استان مرکزی فعالیت مدارس ابتدایی شهرستان خمین، فردا شنبه غیرحضوری شد.

 بر اساس اعلام اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی، در پی بارش برف و برودت هوا، روز شنبه فردا، مدارس دوره ابتدایی شهر و روستای شهرستان خمین غیرحضوری خواهند بود.

مدارس دوره‌های متوسطه اول و دوم شهر و روستا با یک ساعت تأخیر فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

تمامی امتحانات نهایی در ساعت مقرر خود برگزار خواهند شد.

مدارس سپیدان فردا شنبه ۲۹ آذرماه با یک ساعت تأخیر آغاز می‌شود

  فرماندار سپیدان گفت: به دلیل سرما و برودت هوا و بنا به تصمیم ستاد مدیریت بحران شهرستان،کلیه مقاطع تحصیلی این شهرستان در نوبت صبح با یک ساعت تاخیر شروع به فعالیت می‌کنند.

علی علیزاده   با اشاره به بارش برف طی روز گذشته تا امروز در سپیدان گفت: به دلیل سرما و برودت هوا و بنا به تصمیم ستاد مدیریت بحران شهرستان، کلیه مقاطع تحصیلی این شهرستان در نوبت صبح با یک ساعت تأخیر شروع به فعالیت می‌کنند.

فرماندار سپیدان تصریح کرد: همچنین فردا شنبه ۲۹ آذرماه کلیه ادارات و بانک‌ها شهرستان طبق روال کاری باز بوده و به خدمت رسانی مشغول خواهند بود.

مدارس شهرستان تربت جام فردا غیرحضوری شد

  فرماندار تربت جام گفت: مدارس شهرستان تربت جام فردا شنبه ۲۹ آذرماه غیرحضوری شد.

 محسن مه آبادی اظهار کرد: فعالیت آموزشی کلیه مدارس در همه تحصیلی در شهرستان تربت جام در نوبت صبح فردا شنبه ۲۹ آذرماه غیرحضوری شد.

مدارس ابتدایی و دور اول متوسطه استان یزد غیرحضوری شد

  مقاطع تحصیلی شامل مهدهای کودک، مدارس ابتدایی و دور اول متوسطه استان یزد فردا شنبه غیرحضوری هستند.

بر اساس تصمیم ستاد مدیریت بحران استان یزد در پی کاهش محسوس دما، بارش پراکنده و افزایش احتمال یخ‌زدگی و لغزندگی معابر شهری و جاده‌ای، مقاطع تحصیلی شامل مهدهای کودک، مدارس ابتدایی و دوره اول متوسطه فردا شنبه ۲۹ آذر غیرحضوری است.

همچنین دور دوم متوسطه و دانشگاه‌های استان یزد به صورت حضوری بوده و امتحانات برگزار می‌شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتخاب داوران ژاپنی برای دیدار تراکتور - الدحیل
لاوروف خواستار بی‌طرفی گروسی در گزارش‌دهی درباره برنامه هسته‌ای ایران شد
نشست پاریس؛ مهندسی بی‌دفاع‌سازی لبنان
بازار طلا به سمت خریدهای خرد رفت/ هشدار نسبت به تبعات مسدودسازی حساب فعالان صنف
ترامپ: احتمال جنگ با ونزوئلا وجود دارد
پیشنهاد صالحی برای مذاکرات ایران و آمریکا
تراکتور نقره داغ شد
مومنی: با اقدامات پیش‌دستانه، خسارت‌های بارندگی‌های شدید به حداقل رسید
پیکر شهروند مسجدسلیمانی غرق‌شده در سیلاب کشف شد
مصرف 75 درصد گاز شبکه در بخش خانگی و تجاری
بقایی: آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی حذف شد
«تهدید ایران» همچنان برای اسرائیل پابرجاست
کدام مدارس فردا شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
حمله سایبری به وزارت خارجه انگلیس/چین دوباره متهم شد
خارک به پربارش‌ترین نقطه ایران تبدیل شد
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد؛ /کدام محورهای مواصلاتی مسدودند
لبنان ستون ثبات در منطقه است و از آن حمایت می‌کنیم
بیانیه تراکتور درباره اتفاقات دیدار با پرسپولیس
ماکرون: اروپا باید دوباره با پوتین گفتگو کند
تهران درگیر سرما و آلاینده‌ها
وزیر بهداشت: خرید دارو انجام شده اما در انتقال ارز مشکل داریم
افزایش 6 درصدی قیمت مسکن در تهران
ونزوئلا نفتکش‌ها را با اسکورت نظامی راهی دریا کرد
هشدار صریح چین به آمریکا؛ برای مقابله آماده‌ایم
آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
هشدار مجلس؛‌ عواقب ناگوار مدیریت سیاسی در پتروشیمی ها
سرمربی بلژیک: رتبه بیستم ایران اتفاقی نیست
واکنش وزیر ورزش به حکم حبس دوومیدانی‌کاران در کره
یک متمّم ضروری برای روز جهان عاری از خشونت و افراط‌گرایی
آیین‌نامه ارتقای رتبه معلمان به زودی ابلاغ می شود+جزییات
افزایش 50 درصدی عوارض آزادراه‌ها در برخی مسیرها
ایران تحریم‌های جدید کانادا را محکوم کرد
هواپیمای ربوده‌شده در فرودگاه لس‌آنجلس سقوط کرد
دسترسی به غذا در غزه بهتر شد اما زندگی همچنان وخیم است
خشونت و افراط‌گرایی هیچ جایگاهی در جمهوری اسلامی ندارد
بازداشت کارگر روسی به اتهام جاسوسی برای ایران
ورود جدی وزیر کار به موضوع تأخیر7ماهه در پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان
حذف سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی
چرا جهان به ایرانی‌ها اعتماد می‌کند؟
تصویب ساخت 3600 واحد مسکونی جدید در شرق قدس توسط رژیم صهیونیستی
زمان پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی اعلام شد
تماس‌های فشرده با ایران، اسرائیل و آمریکا
مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری فردا مجازی است
بارش‌های اخیر کرمان در 80 سال گذشته بی‌سابقه است
هشدار شیوع وبا و فلج اطفال در نوار غزه
مدارس و دانشگاه‌های همدان غیرحضوری شد
طغیان رودخانه‌ها 2 محور ارتباطی قلعه‌گنج را مسدود کرد
بنادر مسافربری هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد
X
آگهی تبلیغاتی