×
ورزشی
شناسه خبر : 263715
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/28 ساعت 14:47
واکنش وزیر ورزش به حکم حبس دوومیدانی‌کاران در کره

واکنش وزیر ورزش به حکم حبس دوومیدانی‌کاران در کره

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به صدور حکم حبس برای دو تن از دوومیدانی‌کاران ایران در کره جنوبی اعلام کرد که این رأی عادلانه نیست و ایران نسبت به آن اعتراض خواهد کرد. احمد دنیامالی گفت در حال پیگیری حقوقی برای تجدیدنظر و کاهش یا لغو حکم هستیم.

نورنیوز-گروه ورزشی: وزیر ورزش و جوانان گفت: دو ساله شدن انتخابات آتی کمیته ملی المپیک به نفع ورزش ایران است و در مجمع اعضا باید آن را تصویب کنند.

احمد دنیامالی در حاشیه انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک در جمع خبرنگاران بیان کرد: یکی از انتخابات‌های خیلی مهم در حوزه ورزش انتخابات کمیته ملی المپیک است. برای حاکمیت، شفاف سازی در بحث انتخابات در مورد کسانی که رای می‌دهند و کسانی که رای می‌گیرند بسیار مهم است. انتخابات کمیسیون ورزشکاران هم که ورزشکارانش عضو مجمع کمیته ملی المپیک هستند در این دوره به صورت سیستمی برگزار می‌شود که باعث کاهش تقاضای سفر شده است. ورزشکارانی که در اردو یا مسابقه هستند و امکان حضور در محل برگزاری انتخابات را نداشتند به صورت آنلاین در این انتخابات شرکت می‌کنند و در مجموع ۴۰۰ ورزشکار، واجد شرایط رای دهی در این انتخابات هستند. امیدوارم بهترین‌ها به کمیسیون ورزشکاران راه پیدا کنند و برای انتخابات پیش روی کمیته ملی المپیک ظرفیت سازی شود.  

دنیا مالی در پاسخ به این پرسش که کمیسیون ورزشکاران در دو دوره گذشته حواشی داشت و منفعل عمل کرد و فکر می‌کند در این دوره باید چه رویکردی را در نظر بگیرد تا بتواند به ورزش ایران کمک کند؟ تاکید کرد: این گونه اتفاقات را در کمیسیون ورزشکاران فدراسیون‌های جهانی و کمیته بین المللی المپیک هم داشتیم. در دو دهه گذشته چالش جدی را در موضوع انتخابات ورزش داشتیم و اعتراضاتی وجود داشته است.  تدریجا قوانین بهبود پیدا کرده است و مسائل کمتر شده و بهترین‌ها انتخاب شده‌اند.

او ادامه داد: اعتقاد دارم این دوره مجموعه توانمندی خواهد بود. قوانین و مقررات داخلی خود کمیسیون تدوین نشده بود که الان این کار انجام شده است. فضا برای حضور قوی‌تر آنها در تصمیم گیری‌های ورزش فراهم شده است. هدف نهایی ما این است که ورزشکاران در تصمیم‌گیری‌های ورزش مشارکت داشته باشند

دنیا مالی در واکنش به دو ساله شدن دوره مدیریت کمیته ملی المپیک اظهار کرد: ابتدا لازم است مقدمه‌ای در این خصوص خدمت مردم ایران عرض کنم. بر اساس اساسنامه‌ای که از قبل داشتیم مبنای ما این بود که دوره مدیریت‌ها ۴ ساله و بعد از المپیک باشد. یک زمان مشکل اساسنامه داشتیم و باید آن را اصلاح می کردیم و در برگزاری انتخابات ۸-۹ ماه تاخیر داشتیم و دوره عزیزان در آن زمان ۴ سال و ۱۰ ماه شد و در آنجا تاخیر داشتیم. بعد از آن کرونا بود و انتخابات یک سال به تاخیر افتاد. نزدیک به دو سال تاخیر داشتیم و طبیعاتا انتخابات سال بعد ۱۰ شهریور و مقارن حضور ما در بازی‌های آسیایی است که برای ما بسیار مهم است. بعد از آن المپیک جوانان را داریم.

وی در ادامه افزود: کارشناسی کردیم و از اهالی فن خواهش کردیم و با خرد جمعی قرار است انتخابات این دوره به خاطر شرایط بازی‌ها با اجازه مجمع ۴ ماه به تاخیر بیفتد و  دی ماه برگزار شود. با این شرایط دوره مدیریت این دوره ۴ سال و ۴ ماه می‌شود. ما المپیک را در سال ۲۰۲۸ داریم و اگر انتخابات برگزار شود دوره جدید و هیات اجرایی دو ساله می‌شود و باید مصوبه مجمع را داشته باشیم.

وزیر ورزش یادآوری کرد: ابتدا باید اعضای مجمع موافقت کنند که انتخابات ۴ ماه دیرتر برگزار شود و در ادامه موافقت کنند که انتخابات سال آینده در دهه اول دی ماه که نزدیک تغییر سال نو میلادی است برگزار شود و دوره مدیریت ۲ ساله باشد. این دوره تا ۱۴۰۷ خواهد بود و بعد از آن به صورت روال ۴ ساله خواهد بود. خیلی از دوستانی که متوجه شدند حمایت کردند. تصمیم مدیریت درستی است و به نفع ورزش کشور است.

دنیامالی در مورد پرونده دوومیدانی‌کاران ایران در کره جنوبی که دو نفر محکوم و دو نفر تبرئه شدند گفت: ابتدا باید از زحمات وزارت امور خارجه خصوصا سفیر ایران در کره جنوبی تشکر ویژه کنم. رای اولیه صادر شده و خوشبختانه دو نفر تبرئه شدند و طبق قوانینی که در کشور ما هم وجود دارد به رای دو نفر دیگر اعتراض می‌کنیم ‌چون حکم عادلانه‌ای نیست و باید برای تجدید نظر برود و این حکم تقلیل پیدا کند. با وجود اینکه دو نفر از بچه‌های ما تبرئه شدند برای دو نفر دیگر حتماً اعتراض خواهیم کرد. طرف مقابل هم می‌تواند اعتراض کند که حکم صادر شده کم است.

او ادامه داد: در حال حاضر ما در حال فراهم کردن شرایط هستیم تا دو نفر از بچه‌های ما که تبرئه شدند به ایران برگردند و تیم حقوقی ما هم پیگیر است تا بتوانیم ان‌شاءالله حکم تبرئه برای دوومیدانی‌کاران دیگر را هم بگیریم.


اخبار مرتبط
آخرین اخبار درباره پرونده دوومیدانی‌کاران در کره جنوبی
جمعه 1404/10/12 ساعت 20:11
آخرین اخبار درباره پرونده دوومیدانی‌کاران در کره جنوبی
وزیر ورزش و جوانان از پیگیری پرونده دوومیدانی‌کاران ایران در کره جنوبی خبر داد و گفت به رأی صادره اعتراض شده و وکلا تلاش می‌کنند حکم دو نفر محکوم‌شده به حداقل برسد. او همچنین از ظرفیت مدال‌آوری دوومیدانی در ناگویا سخن گفت.
ایران برای اولین بار میزبان رقابت جهانی پدل شد
جمعه 1404/09/28 ساعت 12:22
ایران برای اولین بار میزبان رقابت جهانی پدل شد
برای نخستین بار ایران میزبان رقابت‌های FIP Bronze پدل شد. این رویداد طی روزهای 30 فروردین تا 31 اردیبهشت 1405 در تهران و در دو باشگاه NextLevel و FGB برگزار می‌شود. حضور ورزشکاران جهانی فرصتی ویژه برای ارتقای رنکینگ ورزشکاران ایرانی است.
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 آذر 1404+ جدول پخش
جمعه 1404/09/28 ساعت 08:13
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 آذر 1404+ جدول پخش
امروز 28 آذر برای علاقه‌مندان ورزش، روزی پرهیجان است؛ جدال جذاب NBA در بامداد و رقابت‌های حساس کشتی و فوتبال اروپا جز مسابقات پر هیجان امروز است. مسابقاتی متنوع در طول روز و شب روی آنتن می‌رود که می‌تواند ساعت‌ها مخاطبان را پای تلویزیون نگه دارد.
نظرات

آخرین اخبار
وقوع یک حادثه دریایی در نزدیکی دبی
پایگاه هوایی آمریکا در عربستان سعودی هدف حمله قرار گرفت
ریزش سنگین 1.3 تریلیون دلاری بازارهای سهام آمریکا در یک روز
پیام فرمانده نیروی قدس سپاه به مقاومت اسلامی یمن
ایران می‌تواند از جنگ قدرتمندتر خارج شود
جزئیات سی و یکمین روز عملیات وعده صادق 4
حمله هوایی به شمال استان بابل عراق/ منطقه «جرف‌النصر» هدف قرار گرفت
گفت‌وگوی فیدان و گوترش درخصوص تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ ایران
سازمان هواپیمایی:حمله به هواپیمای ایرانی حامل دارو جنایت جنگی است
عراقچی: ایران به عربستان سعودی احترام می‌گذارد و آن را کشوری برادر می‌داند
واکنش سفارت ایران در وین به اظهارات مارک روبیو
رشد 4,5 دلاری قیمت نفت آمریکا در یک روز
ماجرای هدف قرار گرفتن مرکز فرماندهی مخفی آمریکا در امارات
قالیباف: غلط می‌کند کسی ملت ما را تهدید کند
آوانوس سیمونیان؛ اولین شهید مسیحی جنگ رمضان در اصفهان
انهدام تیم تروریستی وابسته به منافقین
کمک‌های بشردوستانه عتبه امام حسین(ع) به تهران رسید
کاخ سفید: دیپلماسی اولویت ماست!
هواشناسی؛ این استان‌ها منتظر بارش رحمت الهی باشند
ایران «پایداری» را به یک دستاورد سیاسی و معنوی تبدیل کرده است
شوک نامتقارن جنگ علیه ایران به اقتصاد جهانی
قدردانی الیاس حضرتی از عملکرد رسانه‌ها در شرایط جنگی
انتقاد رئیس‌جمهور کره جنوبی از عواقب جنگ؛ خواب از چشمانم ربوده شده
تصویب طرح اعدام اسرای فلسطینی توسط کنست
مقاومت آماده مقابله و دفع تهدیدات است
قلعه‌نویی: نتیجه در بازی دوستانه برای ما ملاک نیست.
روایت گاردین از بمباران مدرسه‌ میناب: «هیچ چیز باقی نمانده»
در ایام جنگ چند نفر ازدواج کردند؟
پاسخ ایران از نظر شدت و گستره، آمریکا را به‌چالش کشید
متلاشی شدن راهبرد آمریکا در مقابله با تاکتیک‌های ایران
مرتس: امیدواریم که راه‌هایی برای پایان فوری جنگ پیدا کنیم
تحقیقات گسترده درباره جنایات آمریکا و اسرائیل انجام شود
حمله پهپادی به مقر پیشین سازمان ملل در سلیمانیه عراق
رهبران اروپایی خواستار توقف حملات اسرائیل به لبنان شدند
یونیفل از کشته شدن 2 نظامی‌اش در لبنان خبر داد
انهدام 3 دستگاه تانک مرکاوا توسط حزب‌الله
درخواست مقاومت عراق برای اخراج فوری اشغالگران آمریکا
انتخابات شوراها در شرایط جنگی چگونه انجام خواهد شد؟
مخالفت اکثریت یهودیان آمریکا با جنگ علیه ایران
دیدار اولیانوف با گروسی درباره وضعیت خلیج فارس
اعتبار تعمیرات جزئی اماکن بخش خصوصی آسیب‌دیده از جنگ تامین شد
سی شب ایستادگی؛ خیابان‌ها همچنان در اختیار مردم
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله تهران، شیراز، بوشهر، اهواز، تبریز و کرج
واکنش عارف به تهدید اعزام سرباز به خارک
شکار سومین پهپاد در آسمان استان البرز
نورویدئو | بادهای هرمز، قطار تسلیحات را منحرف کرد
دیگر برای چه کار‌هایی باید اجازه بگیریم؟ برای دستشویی رفتن!
هذیان‌گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
تصادف زنجیره‌ای 30 خودرو در آزادراه قزوین-زنجان
گلوگاه پتروشیمی عربستان در تیررس پاسخ ایران