×
بین الملل
شناسه خبر : 263582
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/27 ساعت 17:01
مخالفت63 درصدی مردم آمریکا با اقدام نظامی ترامپ در ونزوئلا

مخالفت63 درصدی مردم آمریکا با اقدام نظامی ترامپ در ونزوئلا

نتایج تازه‌ترین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که 63 درصد مردم آمریکا با هرگونه اقدام نظامی دولت ترامپ علیه ونزوئلا مخالف هستند؛ داده‌ای که فشار بر سیاست‌گذاران و چالش‌های داخلی در تصمیم‌گیری درباره بحران ونزوئلا را آشکار می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل : طبق نظرسنجی دانشگاه «کوینیپیاک»، اکثر آمریکایی‌ها می‌گویند که با اقدام نظامی ایالات متحده علیه ونزوئلا مخالفند، در حالی که دولت ترامپ کمپین خود را علیه نیکولاس مادورو، تشدید می‌کند.

 نتایج بررسی‌ها که روز چهارشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد که ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان آمریکایی گفته‌اند که با اقدام نظامی در ونزوئلا مخالف هستند، در حالی که ۲۵ درصد از آنها از آن حمایت می‌کنند. دموکرات‌ها با ۸۹ درصد اکثریت قاطع گفتند که مخالف آن هستند و پس از آنها ۶۸ درصد از مستقل‌ها و ۳۳ درصد از جمهوری‌خواهان قرار گرفتند.

براساس این بررسی، مداخله نظامی شاهد حمایت ۵۲ درصد از جمهوری‌خواهان، ۱۹ درصد از مستقل‌ها و ۴ درصد از دموکرات‌های آمریکایی بود. مداخله نظامی همچنین با ۵۹ درصد مخالفت مردان و ۶۷ درصد مخالفت زنان مواجه شد.

۵۳ درصد نیز به طور مشابه با حملات ایالات متحده به قاچاقچیان ادعایی مواد مخدر در قایق‌ها در آب‌های بین‌المللی مخالفت کردند. دموکرات‌های آمریکایی با ۸۹ درصد دیگر، با ۵۷ درصد از مستقل‌ها و ۱۴ درصد از جمهوری‌خواهان، با این حملات مخالف بودند.

دانشگاه کوینیپیاک دریافت که ۴۲ درصد آمریکایی‌ها از این حملات حمایت کرده‌اند؛ ۸۳ درصد از جمهوری‌خواهان، ۳۸ درصد از مستقل‌ها و ۶ درصد از دموکرات‌ها.

به گزارش وب‌سایت هیل، نظرسنجی‌ها همچنین نشان داد که بین مردانی که از حملات قایق‌ها حمایت یا با آنها مخالفت کرده‌اند، اختلاف نظر وجود دارد و هر کدام ۴۸ درصد را تشکیل می‌دهند. در میان زنان، ۳۶ درصد از مداخله نظامی حمایت و ۵۹ درصد مخالف آن بودند.

روز سه‌شنبه، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در پستی در پلتفرم تروث سوشال دستور «محاصره کامل و تمام‌عیار تمام تانکرهای نفتی تحریم‌شده» که به ونزوئلا وارد و خارج می‌شوند را صادر کرد. رئیس جمهور آمریکا همچنین با طرح اتهاماتی درباره آنچه «سرقت دارایی‌های ما و دلایل بسیار دیگری از جمله تروریسم، قاچاق مواد مخدر و قاچاق انسان» خواند، دولت مادورو را «یک سازمان تروریستی خارجی» خواند.

ترامپ نوشت: «ونزوئلا کاملاً توسط بزرگترین ناوگان دریایی که تاکنون در تاریخ آمریکای جنوبی تشکیل شده است، احاطه شده است. این [بحران] فقط بزرگ‌تر خواهد شد و شوکی که به آنها وارد می‌شود، هرگز مانند آن را ندیده‌اند - تا زمانی که تمام نفت، زمین و سایر دارایی‌هایی را که قبلاً از ما دزدیده بودند، به ایالات متحده آمریکا بازگردانند.»

ماه گذشته، ترامپ تهدید کرد که ایالات متحده «خیلی زود» در خاک ونزوئلا اقدام خواهد کرد. از آن زمان، دولت واشنگتن یک نفتکش ونزوئلایی را توقیف کرده و رئیس جمهور آمریکا گفته است که ایالات متحده نفت آن را نگه خواهد داشت.

دولت ترامپ ادعا کرده است که تنش‌های فزاینده در مورد پایان دادن به جریان مواد مخدر از ونزوئلا به ایالات متحده است. پیشتر «سوزی وایلز»، رئیس دفتر کاخ سفید، در مصاحبه‌ای به ونیتی فر گفت که هدف رئیس جمهور آمریکا «ادامه منفجر کردن قایق‌ها تا زمانی است که مادورو فریاد بزند عمو!»

نظرسنجی دانشگاه کوئینیپیاک از ۱۱ تا ۱۵ دسامبر انجام شد و شامل ۱۰۳۵ پاسخ‌دهنده بود و حاشیه خطای آن ۳.۹ درصد اعلام شد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت
ادامه حملات پهپادی حزب‌الله؛ خودروهای لجستیکی ارتش اسرائیل یکی‌یکی شکار می‌شوند
قالیباف: پاسخ ایران به نقض آتش‌بس، قاطع و میدانی است
اسلامی: ایران در تولید رادیودارو در جمع کشورهای پیشرو جهان قرار دارد
لاوروف: روسیه آماده مذاکره صادقانه با اوکراین است
شهباز شریف: غرب آسیا در آستانه خطر؛ فقط دیپلماسی راه نجات است
هشدار صریح به تل‌آویو و واشنگتن؛ اگر خطا کنید، جهنم در انتظار شماست
حماس: پاسخ ایران و یمن به جنایات اسرائیل در لبنان ارزشمند است
محسن رضایی: آتش‌بس باید در کل لبنان اجرا شود
تأکید قوه قضاییه بر حل اختلاف آرای پرونده رامک‌خودرو
هند: تنش‌های منطقه‌ای فشار منفی بر اقتصاد جهانی و انرژی دارد
عربستان حمله به پایگاه «شاهزاده سلطان» را تکذیب کرد
تغییر مهم در پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
وزیر خارجه ترکیه: آنکارا برای توافق تهران–واشنگتن تلاش می‌کند
پیش ‌بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 19 خرداد 1405 / دلار به کریدور 180 هزار تومانی می‌رسد؟
ریزش قیمت طلا در بازار تهران
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 19 خرداد 1405 / فرمان بازار طلا در دست اونس جهانی
سه سناریو برای تحلیل تجاوزات اخیر اسراییل در منطقه
تل آویو مدعی شد: اسرائیل حملاتش به ایران را به خواست ترامپ متوقف کرد
مسکو کنار تهران در آژانس اتمی؛ هشدار درباره «وارونه‌سازی واقعیت»
15 نفر در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی مجروح شدند/ تا کنون هیچ شهیدی گزارش نشده است