×
اجتماعی
شناسه خبر : 263552
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/27 ساعت 13:17
خاک سرخ، نیلگون خلیج‌فارس؛ جلوه‌های هرمز در رسانه‌های جهان

خاک سرخ، نیلگون خلیج‌فارس؛ جلوه‌های هرمز در رسانه‌های جهان

جزیره هرمز با خاک سرخ چشم‌نواز و آب‌های فیروزه‌ای خلیج‌فارس، این روزها در رسانه‌های بین‌المللی توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. جلوه‌های طبیعی و مناظر کم‌نظیر این جزیره، گردشگران و عکاسان حرفه‌ای را به تحسین وا داشته و تصویر ایران را در سطح جهانی با رنگ‌های زنده و جذاب به نمایش گذاشته است

نورنیوز-گروه اجتماعی : ویدیویی که در شبکه‌های اجتماعی در حال پخش است، نشان می‌دهد که چگونه باران‌های اخیر در جزیره هرمز، منظره این جزیره زیبا را به رنگ قرمز خونین درآورده است.

شبکه خبری فاکس نیوز در مورد این پدیده جالب نوشت: جزیره هرمز در خلیج فارس، پس از بارش شدید باران که ساحل سرخ این جزیره را فرا گرفت، به رنگ سرخ تیره درآمد. گفته می‌شود آب باران با رسوبات غنی از مواد معدنی و آب دریا مخلوط شده و صحنه‌ای پر جلوه و به رنگ قرمز خونین ایجاد کرده است.طبق گزارش‌ها، جزیره هرمز به دلیل بارندگی شدید روز سه‌شنبه، قرمز شده است. فاکس نیوز نوشت که این باران در جزیره‌ای باریده است که «به دلیل خاک‌ها و صخره‌های رنگارنگش، در بین مردم محلی به جزیره رنگین‌کمان معروف است.»

روزنامه تلگراف نیز در گزارشی در مورد این صحنه چشم نواز در یکی از جزایر زیبای خلیج فارس عنوان کرد: «باران خون» چشمگیر، آب‌های ساحلی یک جزیره ایرانی را یک شبه پس از بارش‌های سیل‌آسا به دریایی از رنگ قرمز تبدیل کرد.به نوشته این نشریه پربازدید انگلیسی، این منظره نادر در جزیره هرمز نشان می‌دهد آب باران با جریان سریع، خاک قرمز غنی از آهن را از صخره‌های متمایز جزیره شسته و به دریا ریخته است. این اتفاق پس از آن رخ داد که حدود ۱۰۰ میلی‌متر بارندگی (پنج برابر میانگین ماهانه ایران) این منطقه را فرا گرفت.

رسانه های فرانسوی از جمله ۲۰مینوت (۲۰minutes) و شبکه رادیویی فرانس‌انفو نیز با بازنشر گسترده فیلم‌ها و تصاویر، این پدیده را شگفت‌انگیز و جالب توصیف و جزئیات این رویداد را تشریح کرده‌اند.شبکه ان‌دی‌تی‌وی هم این را «یک پدیده طبیعی نفس‌گیر» توصیف کرد که جزیره هرمز ایران را به یک نقطه توجه جهانی تبدیل کرده است. این رسانه مهم هندی نوشت: خطوط ساحلی هرمز یک شبه به منظره‌ای سورئال به رنگ قرمز خونین تبدیل شده است؛ منظره‌ای که حیرت و کنجکاوی را در فضای مجازی برانگیخت.

ان‌دی‌تی‌وی افزود: هرمز سرشار از اکسید آهن، به ویژه هماتیت است؛ ماده معدنی که به خاک و سنگ‌ها رنگی مایل به قرمز تیره می‌دهد. به گفته زمین‌شناسان، وقتی آب باران از زمین غنی از آهن جزیره نفوذ می‌کند، ذرات اکسید آهن را حل کرده و به ساحل می‌برد. نتیجه، رنگ قرمز چشمگیر شن و آب است.ویدیوهای منتشر شده در فضای مجازی از این بارندگی، توجه رسانه‌ها و کاربران زیادی را در سراسر جهان به خود جلب کرد.

در این پیوند تلگراف می‌نویسد: این پدیده طبیعی کاربران شبکه‌های اجتماعی را در سراسر جهان مجذوب خود کرده است و برخی آن را با پیشگویی‌های کتاب مقدس مقایسه کرده‌اند.

یکی از کاربران اظهار داشت که این می‌تواند نشانه‌ای از «آخرالزمان» باشد و دیگری افزود که این اشاره‌ای به پایان «اندوه‌های بی‌پایان» است.کاربری دیگر در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: خون در آب یک نشانه آخرالزمانی است که در درجه اول از کتاب مکاشفه (فصل‌های ۸ و ۱۶) آمده است و فرشتگانی را توصیف می‌کند که کاسه‌ها/شیشه‌هایی را می‌ریزند که دریا، رودخانه‌ها و چشمه‌ها را به رنگ خون تبدیل می‌کنند.

جزیره هرمز به صورت جزیره‌ای بیضی‌شکل با مساحتی بیش از ۴۲ کیلومتر مربع در هشت کیلومتری بندرعباس و در مجاورت تنگه هرمز قرار دارد؛ روی سطح این جزیره سنگ‌های رسوبی و لایه‌هایی از مواد آتشفشانی پوشیده شده است.

هرساله گردشگران بسیاری با هدف سفر به جزیره زیبای هرمز به استان هرمزگان سفر می‌کنند که همین امر باعث شده تا این جزیره، منحصر به فرد شناخته شود.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید